eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam güzel yürekli fedakar anne adayları hepinize güzel bir gün diliyorum herşey güzel gönlünüzce olsun

günaydin kizlar,hastaneye gidip kani verdim bakalim,simdi haber bekliyorum,insaAllah hersey normaldirde bu aksam ignelere baslarim (ay bu arada igne meraklisi gibi oldum) :P

inş canım normal çıkarda sende tedavine başlarsın şimdiden tedavin hayırlı olsun

mirage canım çok haklısın genetik test konusunda,bu tedavi süpriz oldu aslında,eşimin de istegiyle bir anda karar verdik yoksa 2 negatif den sonra korkuyordum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama şuan daha iyi anlıyorum ne kadar çok istedigimi hayırlısı olsun artık,hazır oldugumu hissediyorum

yeşim cnm başınız sagolsun eşin en dogru kararı vermiş ,inş bebeklerin sana teselli olsun cnm

havin su çok az kalmış buluşmaya çok güzel ben bile hemen herşey bitsin o aşamalara geliyim istiyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inş

kızlar mrb istanbuldan telefon geldi dayım vefat etmiş çok kötü bir haldeyim ayakta zor duruyorum eşim kendim gideyim diyo bende yalvarıyorum beni de götür diye çünkü çok seviyordum dayımı :(( :14::14::14: eşimde bebeği düşürcen o cenaze ortamı seni perişan etcek tansiyonun falan yükselcek diyo napcamı bilmyiorum yarabbim sen yardım et meleğimi koru allahım :14::14::14:

Üzme kendini.Herşey Allahtan. Eşin doğru düşünmüş sen kendine dikkat et. Bugünler çok önemli moralin yüksek olsun. Başın Sağolsun

benide listeye ekler misin, bu hafta içi regl olacağım, yaşım 28
Memorial Ataşehir, Cem Demirel, ilk denemem olacak ayrıca canım ve sorun eşimde sperm sayısı düşük ve morfoloji bozuk (0) :(((
hadi bakalım hayırlısı hepimiz için inşallah...

ekledim canım. tedavinde iyi şanslar şimdiden...

kızlar mrb istanbuldan telefon geldi dayım vefat etmiş çok kötü bir haldeyim ayakta zor duruyorum eşim kendim gideyim diyo bende yalvarıyorum beni de götür diye çünkü çok seviyordum dayımı :(( :14::14::14: eşimde bebeği düşürcen o cenaze ortamı seni perişan etcek tansiyonun falan yükselcek diyo napcamı bilmyiorum yarabbim sen yardım et meleğimi koru allahım :14::14::14:

yeşim inan çok üzüldüm. başınız sağ olsun canım. ailende herkes durumu biliyorsa orda olmaman sorun olmayacaktır. duanı et olduğun yerden canım.

bu arada inş. bende bu gece çatlatma iğnesini vurunacağım çarşamba da yumurta toplanacak inş.

gamzecim herşey güzel olacak inşallah.

Arkadaşlar, bir kısmımız tedaviye başlamış, bir kısmımız da başlamayı bekliyor
Sizler tedavi öncesi tahlil, test veya rahim filmi çektirdiniz mi ?
Benden hiç bir şey istemediler reglin 2.günü gel tedaviyi başlatacağız dediler
acaba sorun eşimde diye mi ?

Arkadaşlar, bir kısmımız tedaviye başlamış, bir kısmımız da başlamayı bekliyor
Sizler tedavi öncesi tahlil, test veya rahim filmi çektirdiniz mi ?
Benden hiç bir şey istemediler reglin 2.günü gel tedaviyi başlatacağız dediler
acaba sorun eşimde diye mi ?

Seni muayene ettiyse gerek duymamış olabilir, benden de rahim filmi istemedi. sadece bazı hormon testleri istedi ve direk tedaviye başladık.Hayırlı olsun.

başın sağolsun yeşim,bencede eşin doğru düşünmüş,inşallah bebeklerin sımsıkı tutunmuştur annelerine...:nazar:

merhaba arkadaşlar.tedavisi başlayanlar,bitenler, sonuç bekleyenler ..allah herkesin tedavilerini hayırlı eylesin, güzel sonuçlar almayı nasip eylesin.bende allahın izniyle yarın başlıyorum, dualarınızı bekliyor ve hepinize dua ediyorum..

Allah razı olsun hepinizden;çok sağolun varolun canlarım...gitmiyorum istanbula 7 saat sürüyomuş afyondan.ailemden kmse durumumu bilmiyo kmsseye belli olmadan bebeğimizi demedik..inşallah dayımın ömrü bebeğime geçer,gece eşim çıkıcak yola biletini aldı geç vakte kdr bizde burda dertleşiriz :( iyi ki varsınız sizleri seviyorum tek başıma ewde korkmam inşllah bebelerimle :17::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

tedavilerimiz aynı devam ediyor canım kaç yumurtan görünüyor senin?

Dr ölçerken sayıyorum 12 tane ama onun haricide sormadım açıkcası. senin kaçtane canım? zaten görünenden fazla da olabiliyormuş toplama esnasında.yada belli boyuttakileri ölçüyorda olabilir. bilemedim şimdi :)

Dr ölçerken sayıyorum 12 tane ama onun haricide sormadım açıkcası. senin kaçtane canım? zaten görünenden fazla da olabiliyormuş toplama esnasında.yada belli boyuttakileri ölçüyorda olabilir. bilemedim şimdi :)

canım benimde tam sayı yok doktorun büyük olarak saydiği 6-7 tane var onun dışında çok var ama küçükler

canım benimde tam sayı yok doktorun büyük olarak saydiği 6-7 tane var onun dışında çok var ama küçükler

bugün saydıkları 16-16-15,5-15-14 en küçük 12 ydi.akşam çatlatma iğnesi yapacağım çarşamba tekrar muayene edip işleme alırlar heralde, yumurtalıklarım yavaş yavaş büyüyormuş, iki iğne fazladan yedim. bugünde iğne verseydi kendimi kötü hissedecektim,ama çok şükür işlem deyince yüzüm güldü..

selam kızlar kimler burda bakalım ne var ne yok bende durumlar hala aynı olmadı :(((((((

canim basiniz sagolsun,bencede gitmemek en mantiklisiydi,sen kendini fazla yormamalisin tedavinin bu asamasinda,Allah kolaylik versin,tez zamanda mujdeli haberini alicaz insaAllah

inş canım normal çıkarda sende tedavine başlarsın şimdiden tedavin hayırlı olsun

Allah razi olsun canim ,Allaha sukur hersey normal çikti ilk ignemi vurcam birazdan,cumartesi sabahta kontrol edicekler yumurtalar gelisiyormu diye,benim simdiye kadar 3 yumurtadan fazla olmadi yuksek dozajlara ragmen,Rabbim hakkimizda hayirlisini versin,bunada sukur,en önemlisi tedavi sonunda bebislerimizi kucagimiza almamiz :)

Back