eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ay canim guldurdun beni Allahta seni guldursun :))))

amin canım amin ama napim kalk diyom uyudu yahu sen ne ara uyudun ne ara hor hor ettin bide yarı gözle bakıyo bana ne dediğimi anlıyo gibi zırvalıyo (eşim sayıklarda arada mors alfabesinden oluşan kelimelerle) tavuk bu ya valla tavuk içinde merak yok adamın

amin canım amin ama napim kalk diyom uyudu yahu sen ne ara uyudun ne ara hor hor ettin bide yarı gözle bakıyo bana ne dediğimi anlıyo gibi zırvalıyo (eşim sayıklarda arada mors alfabesinden oluşan kelimelerle) tavuk bu ya valla tavuk içinde merak yok adamın

uyku basinca çok tatli oluyo be guzelim :))))
bakma onlarda takiyoda,yansitmiyolar galiba

Benim eşim de bu tedavi konusunda çok meraksız :50: Bütün erkekler böyle mi bilmiyorum ama ben bu kadar çabalarken onun da biraz hevesli olmasını isterdim.:41: Sitem edince de seninle geliyorum yaa daha ne yapayım diyor. Offf offff. :19:

amin canım inş. evt sona yaklaştık valla inş. bunu da en güzel şekilde atlatırız

inş canım bugünden beri ben zır zır ağlıyom arada bi karamsarlık çöküyo anlatamam hayırlısıyla transferim olsaydı hiç değilse benimle olduklarını bilirdim çok zor ya rabbim hepimizin kucağını doldursun rabbim daha aratmasın bizi

inş canım bugünden beri ben zır zır ağlıyom arada bi karamsarlık çöküyo anlatamam hayırlısıyla transferim olsaydı hiç değilse benimle olduklarını bilirdim çok zor ya rabbim hepimizin kucağını doldursun rabbim daha aratmasın bizi

az daha sabir canim,çarsamda gunu Allahin izniyle bebislerine kavusacaksin uzme tatli canini hersey çok guzel olucak

Benim eşim de bu tedavi konusunda çok meraksız :50: Bütün erkekler böyle mi bilmiyorum ama ben bu kadar çabalarken onun da biraz hevesli olmasını isterdim.:41: Sitem edince de seninle geliyorum yaa daha ne yapayım diyor. Offf offff. :19:

akasya canım bitanede bende var konuşunda diyoki ben içimde yaşıyom sana yansıtmammı lazım bugün inanki 1 saat zır zır ağladım o yüzden sanki tek başıma cabalıyomuşum gibi bazen geliyo bu seferde farklı düşünceler kaplıyo beynimi rabbim hepimizin bu süreçte yardımcısı olsun inş sonunda kucaklarımız dolar rabbim sevindirir bizi

o konuda tedaviye ben olumlu bakmamıştım çünkü son ümidim olmazsa yıkılırım dedim o zorladı beni ama bugün bi rehavet bi yorgunluk var benim adamda sorsan sırtında taş taşıdı :9:

az daha sabir canim,çarsamda gunu Allahin izniyle bebislerine kavusacaksin uzme tatli canini hersey çok guzel olucak

allahın izniyle olacak canım buna inancım sonsuz bu sureçte kendimi rabbime teslim ettim verende o alanda o herşeyin hakkımızda hayırlı olanını o biliyo inş katından hayırlı evlatlar verir bize

akasya canım bitanede bende var konuşunda diyoki ben içimde yaşıyom sana yansıtmammı lazım bugün inanki 1 saat zır zır ağladım o yüzden sanki tek başıma cabalıyomuşum gibi bazen geliyo bu seferde farklı düşünceler kaplıyo beynimi rabbim hepimizin bu süreçte yardımcısı olsun inş sonunda kucaklarımız dolar rabbim sevindirir bizi

Havinciğim aynen ben de geçen gece ağlama krizine girdim. Dedim kendimi çok yalnız hissediyorum. Neden diyor farkında bile değil. Bazen deniyorum. Onun hoşuna giden bir sohbet açınca bülbül kesiliyr. Bu konularda konuşunca tıık yokkk. Psikolojimi bozdu benim. Ama artık onu kafama takmayacağım. :ssz:

yarin ola hayrola canim elden ne gelir

krize girdim ya dedim ya dondurma meselesini uyguladım dondurma yicenmi dedim horluyodu hani varsa yerim dedi kalkış bi kalkış sanki zıpladı yerinden kalk gidek desem rüya görür süpersin kocacım ya bizim bebeklerimizde çok orjinal olur valla
gidicem yarın inş.. bakalım ne olcak

Son düzenleme:
Havinciğim aynen ben de geçen gece ağlama krizine girdim. Dedim kendimi çok yalnız hissediyorum. Neden diyor farkında bile değil. Bazen deniyorum. Onun hoşuna giden bir sohbet açınca bülbül kesiliyr. Bu konularda konuşunca tıık yokkk. Psikolojimi bozdu benim. Ama artık onu kafama takmayacağım. :ssz:

aynen canım başka konu olunca o konuş babam konuş bende bugün artık patladım ben tekbaşıma bu yola çıkmadım beraber çıktık sonuçta oda üzüldü ama sen benimle hiç bişey paylaşma sonra üzül ne çare rabbim kolaylıklar versin gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz rabbim sonunda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

herkese iyi akşamlar, doktordan geliyorum, bugün reglimin 2. günü ve dr um ilaca bu gece başlamamı söyledi. normalde ben 150 doz kullanıordum 3 seferdir ve yumurtalarım gayet güzel gelişiyordu ama şimdi 225 doz verdi bana çok geldi. o iğneleri zaten hiç sevmiorum bi de dozu yükseltti. bana 450 lik 3 kutu yetiyordu. böle giderse en az 5 kutu falan kullanmam gerekecek. bu da ayrı bir masraf benim için zaten hepsi ucu ucuna yetiyo, öfffffff moralim bozuldu. tedaviye bu şekilde başlamak istemezdim ama şimdiden düştüm:((

krize girdim ya dedim ya dondurma meselesini uyguladım dondurma yicenmi dedim horluyodu hani varsa yerim dedi kalkış bi kalkış sanki zıpladı yerinden kalk gidek desem rüya görür süpersin kocacım ya bizim bebeklerimizde çok orjinal olur valla
gidicem yarın inş.. bakalım ne olcak

ay inanmiyorum çok seviyo dondurmayi galiba :))
yarin için hayirlisi bakalim,insaAllah hersey guzel gelisir

Back