eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Ben tedaviye başlamadan sizin gibiyim:1: tedavi stresi bir aydır beni mahfetti. Bir de hormanları aldım mı artık ne olurum bilmem. :37::9:

hiç sorma tedaviye niyetlendigim anda uykularim kaçmisti,bugunde basladim hayirlisiyla bakalim ne hallere giricem :p
ne güzel ortam hepimiz hepimizin halinden anliyoruz çok rahatlatiyo beni arkadaslar,Allah sizlerden razi olsun

kızlarrrr sayfalar ilerlemiş ilerlemiş okumaya enerjim yokkk bugün psikyatra gittim sonra da işyerinden arkadaşlarım geçmiş olsuna geldi onlar gittiğinden beri de elimde telefon kucağımda bilgisayar doktorun önerdiği kitapları arıyorum size de söyleyeyim bu dönemde iyi geleceğini söyledi siz de bulursanız alın

tüp bebeği beklerken gonca şensözen (kitapevlerinde yok netten sipariş verdim)
beni leylek getirmedi mustafa bahçeci (netten bile bulamadım aramaya devam ediyorum hatta bulursanız bana da haber verin)

hiç sorma tedaviye niyetlendigim anda uykularim kaçmisti,bugunde basladim hayirlisiyla bakalim ne hallere giricem :p
ne güzel ortam hepimiz hepimizin halinden anliyoruz çok rahatlatiyo beni arkadaslar,Allah sizlerden razi olsun

Senden de razı olsun canım. Bizi ancak biz anlarız. Aynı sorunları yaşamayan bu psikolojiyi asla anlayamaz. Yaşamak lazım. Tedavinde kolaylıklar ve bol şans diliyorum.. :16:

gerçekten öyle bende çok hassas ve duygusal oluyorum, sonuçta hormonal tedavi ve zor bi sureç

canım troyitimde sorun var onun için hap içiyom ondan sonra başka bir hormon hapım var eh ilaçlarda hormondu zaten oooooooooo bu kadar hormon takviyesinden sonra vucudumun nevri döndü ne zaman ağlıyıp ne zaman güldüğümü bile anlamıyom rabbim yardımcımız olsun rabbim hepimize bu süreçte kolaylık sabır nasip etsin

amin canım amin zaten bu tedavi sürecimi tek eşim ve ev sahibim biliyo başkada kimse bilmiyo konuşup dertleşeceğim kimse yok eşimde bana bu konuda hiç yardımcı olmayınca bazen duygu patlamaları yaşıyom hormonlar alt üst oldular bazen fazla tepkide gösteriyom zor bir süreç ve bizlerde yıpranıyoz bu süreçte rabbim zahmetlerimizi karşılıksız bırakmaz inş hepimizin muradı evlatlarımızı hediye eder bize

Off vallahi benim kocamda ODUN gibi. Transferden sonra yanımda kalma git diyorum
Biraz annesine gitse çok iyi olur
:19::19::19:

kızlarrrr sayfalar ilerlemiş ilerlemiş okumaya enerjim yokkk bugün psikyatra gittim sonra da işyerinden arkadaşlarım geçmiş olsuna geldi onlar gittiğinden beri de elimde telefon kucağımda bilgisayar doktorun önerdiği kitapları arıyorum size de söyleyeyim bu dönemde iyi geleceğini söyledi siz de bulursanız alın

beni leylek getirmedi mustafa bahçeci (netten bile bulamadım aramaya devam ediyorum hatta bulursanız bana da haber verin)

Tubacığım bugün aklımdan geçmişti. Bu süreçte destek olacak kitaplar var mı diye düşünmüştüm. Sağol bilgilendirdiğin için.. Hatta tüp bebek öncesi beslenme diye bir kitap yazılsa eminim çok iyi satar :34:

Off vallahi benim kocamda ODUN gibi. Transferden sonra yanımda kalma git diyorum
Biraz annesine gitse çok iyi olur
:19::19::19:

canım bitanede sende var demek allah yardımcımız olsun bu konuda kendimi tek zannediyordum ama benim gibi olan varmış bundada hayır vardır ne diyim

tabi ya bu kadar hormondan sora vucut napsin,psikolojik yönüde bambaska bi problem,amin cümlemizin insaAllah

canım gülü seven dikenine katlanır derlerya ben bu süreçte yapamam dediğim her şeyi yaptım biz tüm kalbimizle hayırlı evlat istiyor rabbim gayretlerimizi görüyo sonunda inş mükafatını verecek rabbim bu gayretlerimizin

canım bitanede sende var demek allah yardımcımız olsun bu konuda kendimi tek zannediyordum ama benim gibi olan varmış bundada hayır vardır ne diyim

Aynen öyle canım evlilik ilerledikçe erkeklere bişey oluyo herhalde
Dışarıda bülbül evde sus pus oturuyo. Vallahi artık bende takmıyorum kendime başka meşgaleler buluyorum
Sende öyle yap

canım burda var kitap eğer bulamadıysan..
Beni Leylek Getirmedi / Tp Bebek Kitab - Kolektif - Aura Kitaplar - kitap - ilknokta.com

hayırlı geceler arkadaşlar bu gece ankaraya yolculuk var yarın doktor randevum var inş herşey yolunda gider şimdiden heyecan ve korku bir arada ne hissettigimi anlayamıyorum

canım benim rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş herşey yolunda gider tedavine hayırlısıyla başlarsın

Aynen öyle canım evlilik ilerledikçe erkeklere bişey oluyo herhalde
Dışarıda bülbül evde sus pus oturuyo. Vallahi artık bende takmıyorum kendime başka meşgaleler buluyorum
Sende öyle yap

valla bazen takmadan olmuyo işte tek başıma düşün düşün çıkamıyom işin içinden yeşil bir ışık arıyom ama bu seferde eşim taş duvar neyse buda benim kaderim diyom inş suskun gecelerime rabbimin izniyle bebeğim ışık olacak o benim ışığım olacak onun hasretini ben 13 yıldır çekiyorum inş 13 yılın ardından rabbim hediye edecek onu bana

canımmmm çok saolll cevap için harcadığın emeğe...ben gece gece uyumayınca kuruyom kafada işte...Allah yardım eder inşallah...çişimi yaparken ıkınmamaya çalışıcam...gerisi Allah kerim...
ara ara adet ağrısı oluyo demişin belim ağrıyo demişin.ben hangi hamile arkadasından duyduysam senin yazdığın belirtilerin hepsini bana söylüyorlardı.bak bu kadar insan yanılamaz...bebişlerin sende merak etme...test günün ne zaman canım?sabırsızlıkla bekliyoruz.bu arada başın sağolsun.gitmemen iyi olmuş bence...bebişlerine ve kendine iyi bak...

tşk ederim güzelim eşimi yeni uğurladım gitti yalnız kaldım nasıl uyurum bu gece bilmiyorum...:(( benim yazdığm belirtiler beni de şaşırtıyo dha önce aşılama oldum 2 kez e tüp bebekten dha çok iğne kullandırmıştı doktorum hiç böyle belirtilerim olmamıştı.bugün sağ kasığım oyum oyum oyuluyo we bacağıma vuruyo ağrısı...iyi bakıyorumdur inşallah teyzesi c.tesi 13.gün teste çağırdılar canım inşallahhhhhh umduğumuz sonucu alırız...öpüyorum seni

valla bazen takmadan olmuyo işte tek başıma düşün düşün çıkamıyom işin içinden yeşil bir ışık arıyom ama bu seferde eşim taş duvar neyse buda benim kaderim diyom inş suskun gecelerime rabbimin izniyle bebeğim ışık olacak o benim ışığım olacak onun hasretini ben 13 yıldır çekiyorum inş 13 yılın ardından rabbim hediye edecek onu bana

İnşallah canım
Zaten bebiş olduktan sonra eşinle tartışmaya bile vakin olmuycak :37::37::37:
Hele birde yaramaz olursa yandınız
Sizin için hayat bambaşka olucak

merhaba deriinnnn benimde ilk tüp tedavim. dr banada 225 unıte gonal f baslattı. 2ay once asılamada 100 luk puregone kullanmıştım 6 yumurtam olmustu. bana da dr yumurtalık rezervin iyi dedi ama 225 unıte verdi. once ben de aynı senın gıbı dusundum ama sonra bır v-bıldığı vardır dedım. hepimize aynı dozu verdiyse endıse etme. haydı hayırlısı.

tşk ederim güzelim eşimi yeni uğurladım gitti yalnız kaldım nasıl uyurum bu gece bilmiyorum...:(( benim yazdığm belirtiler beni de şaşırtıyo dha önce aşılama oldum 2 kez e tüp bebekten dha çok iğne kullandırmıştı doktorum hiç böyle belirtilerim olmamıştı.bugün sağ kasığım oyum oyum oyuluyo we bacağıma vuruyo ağrısı...iyi bakıyorumdur inşallah teyzesi c.tesi 13.gün teste çağırdılar canım inşallahhhhhh umduğumuz sonucu alırız...öpüyorum seni

canım neden 13. gün ben her seferinde 11. günde çağrıldım. 3. gün emriyosuydu. bence senin perşembe günü belli olur benim 10. günden çıktı ama garanti olsun die 11. gün tekrarlandı. sonra 2 sonra artışa baktılar düzenli artıyor mu diye. yani yine dotorun bilir ama heycanlandım bende burda bir an önce öğren istiyorum.

Back