Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi akşamlar, doktordan geliyorum, bugün reglimin 2. günü ve dr um ilaca bu gece başlamamı söyledi. normalde ben 150 doz kullanıordum 3 seferdir ve yumurtalarım gayet güzel gelişiyordu ama şimdi 225 doz verdi bana çok geldi. o iğneleri zaten hiç sevmiorum bi de dozu yükseltti. bana 450 lik 3 kutu yetiyordu. böle giderse en az 5 kutu falan kullanmam gerekecek. bu da ayrı bir masraf benim için zaten hepsi ucu ucuna yetiyo, öfffffff moralim bozuldu. tedaviye bu şekilde başlamak istemezdim ama şimdiden düştüm(
İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün randevum iptal oldu dr işi çıkmış
Yarın belli olucak opu
saol havinim
inş canım bugünden beri ben zır zır ağlıyom arada bi karamsarlık çöküyo anlatamam hayırlısıyla transferim olsaydı hiç değilse benimle olduklarını bilirdim çok zor ya rabbim hepimizin kucağını doldursun rabbim daha aratmasın bizi
aynen canım başka konu olunca o konuş babam konuş bende bugün artık patladım ben tekbaşıma bu yola çıkmadım beraber çıktık sonuçta oda üzüldü ama sen benimle hiç bişey paylaşma sonra üzül ne çare rabbim kolaylıklar versin gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz rabbim sonunda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
herkese iyi akşamlar, doktordan geliyorum, bugün reglimin 2. günü ve dr um ilaca bu gece başlamamı söyledi. normalde ben 150 doz kullanıordum 3 seferdir ve yumurtalarım gayet güzel gelişiyordu ama şimdi 225 doz verdi bana çok geldi. o iğneleri zaten hiç sevmiorum bi de dozu yükseltti. bana 450 lik 3 kutu yetiyordu. böle giderse en az 5 kutu falan kullanmam gerekecek. bu da ayrı bir masraf benim için zaten hepsi ucu ucuna yetiyo, öfffffff moralim bozuldu. tedaviye bu şekilde başlamak istemezdim ama şimdiden düştüm(
İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün randevum iptal oldu dr işi çıkmış
Yarın belli olucak opu
Tuhaf duygular yaşıyoruz. Duygusal ve gerginiz. Daha çok ilgi ve destek bekliyoruz. Ki bu çok normal.. Bu zor süreçte Allah yardımcımız olsun inş..
az kaldı canım kavuşmana sıkıntı yapma kendine bu kadar
canım benim ilk tedavim olmasına ragmen 225 verdi.üstelik e2 degerim iyi çıktı ve yumurtalıklarında süper demesine ragmen banada cok geldi ama ben adetimin 3.gününün akşamı basladım yani yarın 4. iğnemi olucam.sizde sorun ne canım daha önce neden tutmadı doktorun acıklaması ne oldu?Rabbim bu kez kucagını doldursun....
Tuhaf duygular yaşıyoruz. Duygusal ve gerginiz. Daha çok ilgi ve destek bekliyoruz. Ki bu çok normal.. Bu zor süreçte Allah yardımcımız olsun inş..
gerçekten öyle bende çok hassas ve duygusal oluyorum, sonuçta hormonal tedavi ve zor bi sureç
gerçekten öyle bende çok hassas ve duygusal oluyorum, sonuçta hormonal tedavi ve zor bi sureç
canım troyitimde sorun var onun için hap içiyom ondan sonra başka bir hormon hapım var eh ilaçlarda hormondu zaten oooooooooo bu kadar hormon takviyesinden sonra vucudumun nevri döndü ne zaman ağlıyıp ne zaman güldüğümü bile anlamıyom rabbim yardımcımız olsun rabbim hepimize bu süreçte kolaylık sabır nasip etsin
canım troyitimde sorun var onun için hap içiyom ondan sonra başka bir hormon hapım var eh ilaçlarda hormondu zaten oooooooooo bu kadar hormon takviyesinden sonra vucudumun nevri döndü ne zaman ağlıyıp ne zaman güldüğümü bile anlamıyom rabbim yardımcımız olsun rabbim hepimize bu süreçte kolaylık sabır nasip etsin
Ben tedaviye başlamadan sizin gibiyim tedavi stresi bir aydır beni mahfetti. Bir de hormanları aldım mı artık ne olurum bilmem.
arkadaşlar inşalllah tablonuz da yakında ben de olurum hayırlısıyla.çok istiyorum ama kısmet tabi. hayırlısıyla olsun da.
hayırlı geceler arkadaşlar bu gece ankaraya yolculuk var yarın doktor randevum var inş herşey yolunda gider şimdiden heyecan ve korku bir arada ne hissettigimi anlayamıyorum