eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Amin canim,simdiden tedavin hayirli olsun,dua ile insaAllah

Allah rahmet eylesin Başınız sağolsun...

canımmmm çok saolll cevap için harcadığın emeğe...ben gece gece uyumayınca kuruyom kafada işte...Allah yardım eder inşallah...çişimi yaparken ıkınmamaya çalışıcam...gerisi Allah kerim...
ara ara adet ağrısı oluyo demişin belim ağrıyo demişin.ben hangi hamile arkadasından duyduysam senin yazdığın belirtilerin hepsini bana söylüyorlardı.bak bu kadar insan yanılamaz...bebişlerin sende merak etme...test günün ne zaman canım?sabırsızlıkla bekliyoruz.bu arada başın sağolsun.gitmemen iyi olmuş bence...bebişlerine ve kendine iyi bak...

canım tedavin hayırlı olsun.umarım şimdi 3 ten fazla olur yumişlerin.canım sizde sorun neydi?doktorun kaç dozla başladı?

canım tedavin hayırlı olsun.umarım şimdi 3 ten fazla olur yumişlerin.canım sizde sorun neydi?doktorun kaç dozla başladı?

Allah razi olsun canim,sorun sadece bende,sol yumurtalik çalismiyo,sag yumurtaligimin üzerine tüp dolanmis baski yapiyo,o yüzden oda kisitli maalesef,ameliyat oldum ama o kadar yapismis ki zarar vermemek için oylece birakmislar,bana bu defa yeni bi ilaç deniyorlar ismi ELONVA,bi defa vuruyosun çok yuksek dozajli vucutta bir hafta isliyormus,sorada cumartesi duruma gore diger ilaçlarla devam edecegim,450 dozaj olucakmis,300 ile sadece 3 yumurtam olmustu,hayirlisi,Rabbim ol deyince olucak hepimizin en kisa zamanda insaAllah :)

a.selam canim,ne kadar oldu geçikeli ? stresten mi oluyo acaba,hiç fikrim yokki

bi hafta olcak nerdeyse olmayalı dün test yaptım fakat çıkmadı adet ağrım gibi ağrım var hatta bu akşam eşime dedimki eğer bu sızlamalar sonucundada bişey gelmezse başka bi halt var bunda ama ne gelen var ne giden şimdiye çoktan iğnelere başlamıştım bazen şüpheleniyorum varmı diye ama ne göğüslerimde ağrı var ne başka bişey herşey normal ateş basmam yok üşüyorum eğer varsa 5 haftalık olması lazım belirti vermeli diye düşünüyorum bazende korkuyorum başka bişeymi oldu diye kan testinede gitmeye çekiniyorum açıkçası napim yaaa offfffffffff offffffffffffff

valla artık oturup ağlıcam sinirimden ya bu iş bana gelincemi aksi oluyo anlamadımki

bayada olmus,bence artik kan testi yaptir guzelim,en azindan ne oldugunu bilirsin ona gore hareket edersin,boyle bilmeden beklemesi daha zor
baska bisey oldugunu sanmiyorum,egerki hamile degilsen,olmadigina emin olunca doktorlar ilaç veriyo gelsin diye,tedaviye baslamak için,tr de oylemi acaba iste ona emin degilim,daha once bi arakadasim yasamisti ayni sorunu

canım benim benimde sağ yumurtalık emeliyatlıdı ve soldada 4 tane yumurtam oldu doktorum dediki çok yumurta olması önemli değil 1 tane olsun sağlıklı olsun yumurta sayısını sakın kafana takma canım rabbim hepimizin kucağını doldursun inş rabbim daha aratmasın bizi evlatsız bırakmasın bizi

Amin ecmain güzel yürekli arkadasim,evet aynen Öyle saglikli olmasi önemli,benim tek korkum ya yine döllenmesse diye,basima iki defa geldi,onca igneden sora opu falan ol ve transfer olmamasi çok zor oluyo,ama hersey Allahtan,bakalim Mevlam neyler neylerse güzel eyler :)

tedavi olduğum merkezi aradım onlarda şaşırdı olmamama bi kaç gün bekleyin dediler bekledim gene olmadı adamıda bi uyku tutturdu kalk diyom gidelim gelmiyo uyuz ya :))))

canım bu gece 11 de çatlatma iğnemi vurunacağım çarşamba da inş. yumurta toplanacak doktor biraz daha büyümüşler dedi

canım sende sona yaklaşmışsın nerdeyse rabbim kolaylık versin yumurtaların sağlıklı gelişsin ve toplandıktan sonra sağlıklı döllensinler inş rabbim hepimizin kucağını doldursun canım daha fazla aratmasın bizi

canım allahın izniyle bu sefer olacak buna yürekten inanıyom rabbim kullarını aratır sonunda müükafatlandırır hepimiz rabbimin izniyle bebişlerimizi kucağımıza alacağız buna tüm kalbimle inanıyom

amin canım inş. evt sona yaklaştık valla inş. bunu da en güzel şekilde atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…