merhaba arkadaşlar.tedavisi başlayanlar,bitenler, sonuç bekleyenler ..allah herkesin tedavilerini hayırlı eylesin, güzel sonuçlar almayı nasip eylesin.bende allahın izniyle yarın başlıyorum, dualarınızı bekliyor ve hepinize dua ediyorum..
selam kızlar kimler burda bakalım ne var ne yok bende durumlar hala aynı olmadı((((((
Allah razı olsun hepinizden;çok sağolun varolun canlarım...gitmiyorum istanbula 7 saat sürüyomuş afyondan.ailemden kmse durumumu bilmiyo kmsseye belli olmadan bebeğimizi demedik..inşallah dayımın ömrü bebeğime geçer,gece eşim çıkıcak yola biletini aldı geç vakte kdr bizde burda dertleşiriziyi ki varsınız sizleri seviyorum tek başıma ewde korkmam inşllah bebelerimle
cnm özür dilerim 1 saatr cvp yazm sayfası açılmıyo netimde sorun var...içime dert olurdu cvp vermesem valla yatamazdım ya...oh nihayet açıldı.cnm transfer işlemin bittikten snra 40 dk yatıyosun snra kaldırıyo hemşireler,wc ye gidiyosun idrarını boşalttıktan snra yatağına geçip 2 saat dinleniyorsun...transfer anında sıkışık olmada ben altıma ederm diodum ama allah herşeyin sabrını veriyor.korkulcak bişey yok wc ye girdiğinde ıkınmamaya çalış idrarın acıtıyo çünkü canını mesanen full dolu oluyo...ikkatli temkinli davran anne olduğunu o an unutma yeter...öptüm cnm iyi geceler herkese
Allah razi olsun canim ,Allaha sukur hersey normal çikti ilk ignemi vurcam birazdan,cumartesi sabahta kontrol edicekler yumurtalar gelisiyormu diye,benim simdiye kadar 3 yumurtadan fazla olmadi yuksek dozajlara ragmen,Rabbim hakkimizda hayirlisini versin,bunada sukur,en önemlisi tedavi sonunda bebislerimizi kucagimiza almamiz :)
canım tedavin hayırlı olsun.umarım şimdi 3 ten fazla olur yumişlerin.canım sizde sorun neydi?doktorun kaç dozla başladı?
Amin canim,simdiden tedavin hayirli olsun,dua ile insaAllah
evet canim ben bugun basliyorum,amin insaAllah senin içinde hersey en güzel sekilde gelisirtşk ederim cnm.sen bugün iğnelere başlıyorsun sanırım.inş çok güzel gelişirler.bende yarın başlıcam iğnelere.ilk kontrol cumartesi
a.selam canim,ne kadar oldu geçikeli ? stresten mi oluyo acaba,hiç fikrim yokki
bi hafta olcak nerdeyse olmayalı dün test yaptım fakat çıkmadı adet ağrım gibi ağrım var hatta bu akşam eşime dedimki eğer bu sızlamalar sonucundada bişey gelmezse başka bi halt var bunda ama ne gelen var ne giden şimdiye çoktan iğnelere başlamıştım bazen şüpheleniyorum varmı diye ama ne göğüslerimde ağrı var ne başka bişey herşey normal ateş basmam yok üşüyorum eğer varsa 5 haftalık olması lazım belirti vermeli diye düşünüyorum bazende korkuyorum başka bişeymi oldu diye kan testinede gitmeye çekiniyorum açıkçası napim yaaa offfffffffff offffffffffffff
Allah razi olsun canim ,Allaha sukur hersey normal çikti ilk ignemi vurcam birazdan,cumartesi sabahta kontrol edicekler yumurtalar gelisiyormu diye,benim simdiye kadar 3 yumurtadan fazla olmadi yuksek dozajlara ragmen,Rabbim hakkimizda hayirlisini versin,bunada sukur,en önemlisi tedavi sonunda bebislerimizi kucagimiza almamiz :)
gamzear canım nasılsın?sondurumun ne?çoğaldı mı yumişlerin?umarım büyümüştür?
canım benim benimde sağ yumurtalık emeliyatlıdı ve soldada 4 tane yumurtam oldu doktorum dediki çok yumurta olması önemli değil 1 tane olsun sağlıklı olsun yumurta sayısını sakın kafana takma canım rabbim hepimizin kucağını doldursun inş rabbim daha aratmasın bizi evlatsız bırakmasın bizi
bayada olmus,bence artik kan testi yaptir guzelim,en azindan ne oldugunu bilirsin ona gore hareket edersin,boyle bilmeden beklemesi daha zor
baska bisey oldugunu sanmiyorum,egerki hamile degilsen,olmadigina emin olunca doktorlar ilaç veriyo gelsin diye,tedaviye baslamak için,tr de oylemi acaba iste ona emin degilim,daha once bi arakadasim yasamisti ayni sorunu
canım bu gece 11 de çatlatma iğnemi vurunacağım çarşamba da inş. yumurta toplanacak doktor biraz daha büyümüşler dedi
Amin ecmain güzel yürekli arkadasim,evet aynen Öyle saglikli olmasi önemli,benim tek korkum ya yine döllenmesse diye,basima iki defa geldi,onca igneden sora opu falan ol ve transfer olmamasi çok zor oluyo,ama hersey Allahtan,bakalim Mevlam neyler neylerse güzel eyler :)
canım sende sona yaklaşmışsın nerdeyse rabbim kolaylık versin yumurtaların sağlıklı gelişsin ve toplandıktan sonra sağlıklı döllensinler inş rabbim hepimizin kucağını doldursun canım daha fazla aratmasın bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?