eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Hey gidi ne çabuk bitti yarın sabah son iğnemi vurunuyorum inşallah sonrada çatlatma iğnemi vurunacağım bi aksilik çıkmazsa:31:

Merhaba Merve, sanıyorum sende Ataşehir Memorial'de tedaviye başlamışsın, hayırlı uğurlu olsun...
bende bu hafta regl olacağım ve reglin 2.günü tedaviye başlayacağız...Doktorum Cem Bey, cumartesi de Handan hanım ile görüştüm...
senden tedavi öncesi, tahlil, rahim filmi vs istediler mi, bana gerek olmadığını söylediler...
Bizde sorun eşimde sperm sayısı düşüklüğü var ve morfoloji 0
tecrübelerimizi birbirimizle paylaşmak isterim...

yeşimcim üzülme bebeklerinide üzme olurmu onlar senden destek alacak neden dedin eşine öyle keşke demeseydin adamıda yıktın yapma güzelim düşünme öyle adet ve gebelik belirtileri çok benzer umutsuzluğa kapılma hemen olumlu düşün güzel olsun herşey öpüyorum seni

kızlaaar yeni haberleri olan kimse yok mu aranızdaaaa??

benide listeye ekler misin, bu hafta içi regl olacağım, yaşım 28
Memorial Ataşehir, Cem Demirel, ilk denemem olacak ayrıca canım ve sorun eşimde sperm sayısı düşük ve morfoloji bozuk (0) :(((
hadi bakalım hayırlısı hepimiz için inşallah...

kızlar mrb istanbuldan telefon geldi dayım vefat etmiş çok kötü bir haldeyim ayakta zor duruyorum eşim kendim gideyim diyo bende yalvarıyorum beni de götür diye çünkü çok seviyordum dayımı :(( :14::14::14: eşimde bebeği düşürcen o cenaze ortamı seni perişan etcek tansiyonun falan yükselcek diyo napcamı bilmyiorum yarabbim sen yardım et meleğimi koru allahım :14::14::14:

kızlar mrb istanbuldan telefon geldi dayım vefat etmiş çok kötü bir haldeyim ayakta zor duruyorum eşim kendim gideyim diyo bende yalvarıyorum beni de götür diye çünkü çok seviyordum dayımı :(( :14::14::14: eşimde bebeği düşürcen o cenaze ortamı seni perişan etcek tansiyonun falan yükselcek diyo napcamı bilmyiorum yarabbim sen yardım et meleğimi koru allahım :14::14::14:

başınız sağolsun tatlım ama bence eşin haklı sen kıpırdama yerinden

yesimcim basin sagolsun canim benim esin cok hakli kimse senin derdini anlamaz sende aciyla unutursun kendi derdini kolay degil biliyorum ama bizim cektiklerimizde kolay degil rabbim verir sabrini

başın sağolsun..üzüldüm...giden gidiyo kalanlar hayat sürmeye devam ediyo..o yüzden karnındakileri düşün..uzun yolsa bencede çıkma..

Başın sağolsun canım. Ama bence riske etme. Senin özel bir durumun var. Dualarını kalpten göndermen yeter gibime geliyor :16: Sanırım dayın da böyle bir durumda senin kendini riske atmanı istemezdi..

çok sağolun canlarım :14: eşim bebekleri düşürcen diye götürmüyo kendisi gdecek...inşallah bebeğim bnmledir tesellim olsunlar :14::14::14:

başın sağolsun yeşimcim allah sizlere sabır versin.... eşin haklı senin o tarz ortamlara girmemen lazım çok zor ama kendini üzme lütfen

bu arada inş. bende bu gece çatlatma iğnesini vurunacağım çarşamba da yumurta toplanacak inş.

Günaydın kızlar...
8.günüm sbh kasık ve bel ağrısıyla uyandım adet olucam sanırım ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyo eşime söledim umutlanma sanırım adet olcam dedim adam yıkıldı ya :(( moralim çok bozuk :5::5::5::14::14::14:

yeşim canım beklemek en zoru biliyorum ama rabbime sığın canım bebeklerini üzme onlar sana tutunurken sende sıkı sıkı onlara tutun herşey güzel olacak rabbimin izniyle

canım öncelikle başın sağolsun rabbim geride kalanlara sağlık versin.

yeşim canım sen evde oturduğun yerde dayına kuran oku yeter onun şuan kurandan duadan başka bişeye ihtiyacı yok unutma .

seninde içinde sana tutunan bebeklerin var onları sakın riske atma sen onlara tutundukca onlar sana daha sıkı tutunuyo sakın unutma. rabbim içini ferahlatsın canım

canım benim rabbim tüm işlerinde kolaylık versin sonunda kucağın dolsun inş

hadi hayırlısı oldun niiscim. regl olacağın tarihe kadar yaptırsaydın ya genetik testi keşke. şimdi beklemek zorunda kalmazdın. ama belki de istemez.

süre sana çabuk geldiyse ne mutlu sana :) ben de çabuk geçsin istiyorum. her güne oyalanacak birşey koyabilirsen olur sanırım. inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini vermek nasip olur.

hayattaki güzellikleri kendimizin çağırdığı kısmına kesinlikle katılıyorum. ne enerji gönderiyorsan aynısını geri alıyorsun. onun için bi kere herkes modunu yüksek tutmaya çalışsın. zorla da olsa herkes yapsın bunu. belirtiler kısmına gelince, bildiğiniz gibi ben de kısa süren bir hamilelik dönemi geçirmiştim, ama bu bahsi geçen belirtiler hep 6. ve hatta 7. haftadan sonra başlıyor. transfer sonrası 12 günlük belirtilerinize hiç boşuna takılmayın bence, o sırada bir belirti olmaz. yumurtlamadan regle kadar olan dönemde hep bir hareket oluyo zaten. ama anlıyorum tabi ister istemez insan kendi vücudunu dinlemeye başlıyo, dinleyince de illa birşeyler yakalanıyor.

Hersey gönlünce olur insaAllah,3 uncu denemen son denemen olur, insaAllah bu sefer kucagin dolar,Allah yardimcin olsun

amin inş öyle olur,belki bu aya yetişemem ama yinede başlamaya karar vermek heyecan verici,korkularımda yok degil tabi

amin canım çok sagol rabbim seninde yardımcın olsun son aşamadasın artık,bebişler sıkı sıkı tutunsun inş canm

inş canım yarınıda atlattınmı tranferim olcak inş rabbim hepimizin bebişlernin sağlıkla gelişip annelerine sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

Back