günaydin kizlar,hastaneye gidip kani verdim bakalim,simdi haber bekliyorum,insaAllah hersey normaldirde bu aksam ignelere baslarim (ay bu arada igne meraklisi gibi oldum)
bu arada inş. bende bu gece çatlatma iğnesini vurunacağım çarşamba da yumurta toplanacak inş.
kızlar mrb istanbuldan telefon geldi dayım vefat etmiş çok kötü bir haldeyim ayakta zor duruyorum eşim kendim gideyim diyo bende yalvarıyorum beni de götür diye çünkü çok seviyordum dayımı( eşimde bebeği düşürcen o cenaze ortamı seni perişan etcek tansiyonun falan yükselcek diyo napcamı bilmyiorum yarabbim sen yardım et meleğimi koru allahım
benide listeye ekler misin, bu hafta içi regl olacağım, yaşım 28
Memorial Ataşehir, Cem Demirel, ilk denemem olacak ayrıca canım ve sorun eşimde sperm sayısı düşük ve morfoloji bozuk (0)((
hadi bakalım hayırlısı hepimiz için inşallah...
kızlar mrb istanbuldan telefon geldi dayım vefat etmiş çok kötü bir haldeyim ayakta zor duruyorum eşim kendim gideyim diyo bende yalvarıyorum beni de götür diye çünkü çok seviyordum dayımı( eşimde bebeği düşürcen o cenaze ortamı seni perişan etcek tansiyonun falan yükselcek diyo napcamı bilmyiorum yarabbim sen yardım et meleğimi koru allahım
bu arada inş. bende bu gece çatlatma iğnesini vurunacağım çarşamba da yumurta toplanacak inş.
Arkadaşlar, bir kısmımız tedaviye başlamış, bir kısmımız da başlamayı bekliyor
Sizler tedavi öncesi tahlil, test veya rahim filmi çektirdiniz mi ?
Benden hiç bir şey istemediler reglin 2.günü gel tedaviyi başlatacağız dediler
acaba sorun eşimde diye mi ?
Bende Bende :)))
tedavilerimiz aynı devam ediyor canım kaç yumurtan görünüyor senin?
Dr ölçerken sayıyorum 12 tane ama onun haricide sormadım açıkcası. senin kaçtane canım? zaten görünenden fazla da olabiliyormuş toplama esnasında.yada belli boyuttakileri ölçüyorda olabilir. bilemedim şimdi :)
canım benimde tam sayı yok doktorun büyük olarak saydiği 6-7 tane var onun dışında çok var ama küçükler
inş canım normal çıkarda sende tedavine başlarsın şimdiden tedavin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?