maşallah topic coşmuş,haftasonu işlerin yogunlugundan fırsat bulamadım malesef şimdi de sayfaları okunmaya yetişemiyorum:))) adetim geldi salı günü randevum var inş herşey yolunda gider ama sanırım hemen bu ay başlıyamayacagım çünkü 2 negatif denemeden sonra genetik test isteyebilirler,3 denemem olucak inş bu sefer herşey yolunda gider,transferi ve opu su olan arkadaşlarım şimdiden hayırlı olsun inş, hayırlı geceler
hadi hayırlısı oldun niiscim. regl olacağın tarihe kadar yaptırsaydın ya genetik testi keşke. şimdi beklemek zorunda kalmazdın. ama belki de istemez.
Hey gidi ne çabuk bitti yarın sabah son iğnemi vurunuyorum inşallah sonrada çatlatma iğnemi vurunacağım bi aksilik çıkmazsa![]()
süre sana çabuk geldiyse ne mutlu sana :) ben de çabuk geçsin istiyorum. her güne oyalanacak birşey koyabilirsen olur sanırım. inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini vermek nasip olur.
günaydınnn canım, bana da 2. denememde 3 embriyo transfer edilmişti. 3. gün embriyosuydu. ikisi çok iyi bir tanesi iyiydi. yani durumumuz benziyor:) ben vajinal jel yerine kalçadan progestereon vuruluyordum canım. o yüxden tortular benim için bir belirtiydi. hamileliğim boyunca ki sadece 10 hafta sürdü her akşam 9 da halsizlik çöküyo ve uyuyordum. sendeki halsizliği de hemen buna yoruyorum:)) canımmm çok iyi şeyler hissediyorum senin için sen içini rahat tut ve düşünmekten ziyadebaşka şeylerle kendini oyala. ben daha çok beni mutlu eden güldüren eğlendiren şeler yapmaya çalıştım. pozitiflik çok önemli bence. yarın bende iğnelere başlıyorum eşimle baştan anlaştım. bu süreç benim için çok zor olucak ne yaparsam yapayım beni hoş gör ve enerjimi hiçbir zaman düşürme, en azından bu dönemde her zamankinden daha çok gülelim eğlenelim dedim. iyi düşün iyi olsun canım, insan hayatındaki güzellikleri biraz da kendisi çağırıyor bu unutma.. öpüyorum canım bir an önce geçsin zaman ve mutlu haberini alalım bu bize de umut olacak..
hayattaki güzellikleri kendimizin çağırdığı kısmına kesinlikle katılıyorum. ne enerji gönderiyorsan aynısını geri alıyorsun. onun için bi kere herkes modunu yüksek tutmaya çalışsın. zorla da olsa herkes yapsın bunu. belirtiler kısmına gelince, bildiğiniz gibi ben de kısa süren bir hamilelik dönemi geçirmiştim, ama bu bahsi geçen belirtiler hep 6. ve hatta 7. haftadan sonra başlıyor. transfer sonrası 12 günlük belirtilerinize hiç boşuna takılmayın bence, o sırada bir belirti olmaz. yumurtlamadan regle kadar olan dönemde hep bir hareket oluyo zaten. ama anlıyorum tabi ister istemez insan kendi vücudunu dinlemeye başlıyo, dinleyince de illa birşeyler yakalanıyor.