eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

maşallah topic coşmuş,haftasonu işlerin yogunlugundan fırsat bulamadım malesef şimdi de sayfaları okunmaya yetişemiyorum:))) adetim geldi salı günü randevum var inş herşey yolunda gider ama sanırım hemen bu ay başlıyamayacagım çünkü 2 negatif denemeden sonra genetik test isteyebilirler,3 denemem olucak inş bu sefer herşey yolunda gider,transferi ve opu su olan arkadaşlarım şimdiden hayırlı olsun inş, hayırlı geceler

hadi hayırlısı oldun niiscim. regl olacağın tarihe kadar yaptırsaydın ya genetik testi keşke. şimdi beklemek zorunda kalmazdın. ama belki de istemez.

Hey gidi ne çabuk bitti yarın sabah son iğnemi vurunuyorum inşallah sonrada çatlatma iğnemi vurunacağım bi aksilik çıkmazsa:31:

süre sana çabuk geldiyse ne mutlu sana :) ben de çabuk geçsin istiyorum. her güne oyalanacak birşey koyabilirsen olur sanırım. inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini vermek nasip olur.

günaydınnn canım, bana da 2. denememde 3 embriyo transfer edilmişti. 3. gün embriyosuydu. ikisi çok iyi bir tanesi iyiydi. yani durumumuz benziyor:) ben vajinal jel yerine kalçadan progestereon vuruluyordum canım. o yüxden tortular benim için bir belirtiydi. hamileliğim boyunca ki sadece 10 hafta sürdü her akşam 9 da halsizlik çöküyo ve uyuyordum. sendeki halsizliği de hemen buna yoruyorum:)) canımmm çok iyi şeyler hissediyorum senin için sen içini rahat tut ve düşünmekten ziyadebaşka şeylerle kendini oyala. ben daha çok beni mutlu eden güldüren eğlendiren şeler yapmaya çalıştım. pozitiflik çok önemli bence. yarın bende iğnelere başlıyorum eşimle baştan anlaştım. bu süreç benim için çok zor olucak ne yaparsam yapayım beni hoş gör ve enerjimi hiçbir zaman düşürme, en azından bu dönemde her zamankinden daha çok gülelim eğlenelim dedim. iyi düşün iyi olsun canım, insan hayatındaki güzellikleri biraz da kendisi çağırıyor bu unutma.. öpüyorum canım bir an önce geçsin zaman ve mutlu haberini alalım bu bize de umut olacak..

hayattaki güzellikleri kendimizin çağırdığı kısmına kesinlikle katılıyorum. ne enerji gönderiyorsan aynısını geri alıyorsun. onun için bi kere herkes modunu yüksek tutmaya çalışsın. zorla da olsa herkes yapsın bunu. belirtiler kısmına gelince, bildiğiniz gibi ben de kısa süren bir hamilelik dönemi geçirmiştim, ama bu bahsi geçen belirtiler hep 6. ve hatta 7. haftadan sonra başlıyor. transfer sonrası 12 günlük belirtilerinize hiç boşuna takılmayın bence, o sırada bir belirti olmaz. yumurtlamadan regle kadar olan dönemde hep bir hareket oluyo zaten. ama anlıyorum tabi ister istemez insan kendi vücudunu dinlemeye başlıyo, dinleyince de illa birşeyler yakalanıyor.

maşallah topic coşmuş,haftasonu işlerin yogunlugundan fırsat bulamadım malesef şimdi de sayfaları okunmaya yetişemiyorum:))) adetim geldi salı günü randevum var inş herşey yolunda gider ama sanırım hemen bu ay başlıyamayacagım çünkü 2 negatif denemeden sonra genetik test isteyebilirler,3 denemem olucak inş bu sefer herşey yolunda gider,transferi ve opu su olan arkadaşlarım şimdiden hayırlı olsun inş, hayırlı geceler

Hersey gönlünce olur insaAllah,3 uncu denemen son denemen olur, insaAllah bu sefer kucagin dolar,Allah yardimcin olsun

günaydınnn canım, bana da 2. denememde 3 embriyo transfer edilmişti. 3. gün embriyosuydu. ikisi çok iyi bir tanesi iyiydi. yani durumumuz benziyor:) ben vajinal jel yerine kalçadan progestereon vuruluyordum canım. o yüxden tortular benim için bir belirtiydi. hamileliğim boyunca ki sadece 10 hafta sürdü her akşam 9 da halsizlik çöküyo ve uyuyordum. sendeki halsizliği de hemen buna yoruyorum:)) canımmm çok iyi şeyler hissediyorum senin için sen içini rahat tut ve düşünmekten ziyadebaşka şeylerle kendini oyala. ben daha çok beni mutlu eden güldüren eğlendiren şeler yapmaya çalıştım. pozitiflik çok önemli bence. yarın bende iğnelere başlıyorum eşimle baştan anlaştım. bu süreç benim için çok zor olucak ne yaparsam yapayım beni hoş gör ve enerjimi hiçbir zaman düşürme, en azından bu dönemde her zamankinden daha çok gülelim eğlenelim dedim. iyi düşün iyi olsun canım, insan hayatındaki güzellikleri biraz da kendisi çağırıyor bu unutma.. öpüyorum canım bir an önce geçsin zaman ve mutlu haberini alalım bu bize de umut olacak..

inşallah umut olurum sizlere kendimi bırakmak umudumu yitirmek istemiyorum ama bugün 8.günüm sbh kasık ve bel ağrısıyla uyandım adet olucam sanırım ara ara o şekilde ağrım oluyo eşime söledim umutlanma sanırım adet olcam dedim adam yıkıldı ya :(( moralim çok bozuk :14::14::14:

Günaydın kızlar...
8.günüm sbh kasık ve bel ağrısıyla uyandım adet olucam sanırım ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyo eşime söledim umutlanma sanırım adet olcam dedim adam yıkıldı ya :(( moralim çok bozuk :5::5::5::14::14::14:

Günaydın kızlar...
8.günüm sbh kasık ve bel ağrısıyla uyandım adet olucam sanırım ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyo eşime söledim umutlanma sanırım adet olcam dedim adam yıkıldı ya :(( moralim çok bozuk :5::5::5::14::14::14:

yeşimcim yapma böyle..bak adet belirtileriyle aynı yönde seyreder diye herkes söylüyor..son ana kadar umut var..her şeyi geçtim üstüne görmek diye bişey var bu ülkede yaaa:))))test sonuçlurını almadan asla karar verme..umutsuzluk değil umut ver:)) üzülme üzme..iyi olacak..Allahın isimlerinden tesbih et..ya sabır çekebilirsin..için ferahlar:))

Günaydın kızlar...

yeşim! sonucunu almadan bi daha böyle moralim bozuk dersen bu topictekiler birleşip dövecez seni ha. ya tutunacak çocuğu tutundurmayacaksın böyle ya. bişeylerle meşgul olsana, bir meşgale bul kendine de oturup rahmini düşünme artık canım benim. sana yazık, eşine yazık, bebişlerine yazık. hadi senin istediğin gibi kötüsünü düşünelim. farz edelim ki tutunmadılar. dünyanın sonu geldi mi? bir daha deneyeceksin. pes etmek yok. bu yola baş koyduk biz. hepimiz biliyoruz tutmama gibi bir ihtimal de olduğunu. ama tedavi sonuçlanana kadar bunu dile getirmeyeceğiz. pozitif enerji gönder, pozitif enerji al evrenden. eğer gerçekten negatifse üzülürsün, sonra yine toparlanıp ayağa kalkarsın. bu günlerimizi bir gün unutacağız yeşim. cumartesi akşamı arkadaşlarımız misafirliğe geldi bize. kız önce 2 defa doğal yoldan hamile kalıp düşük yapmıştı, sonra bi daha kalamadı, aşılama yaptı olmadı, tüp bebek yaptı, tuttu yine düştü, yılmadı devam etti. 2.tüp bebeğe başlarken kendiliğinden hamile kaldığını öğrendi. kızı şu an 4. aylık kucağında. ve öyle bir huzur var ki yüzünde, bana dio ki vaktin bile olmuyo ki bu yaşadıklarını hatırlamaya! çocuk tüm zamanını alıyor. o yüzden şimdi bu çocuksuz son günlerimizin tadını çıkaralım. kocamızla yalnız olacağımız son zamanlar. yeşim, güçlü ol! tamam mı? lütfen...hepimiz için...

yeşim şimdi tablodan baktım da yaşın 24 ve buna rağmen 3 embriyo transferin yapıldı. ben öldüreyim o zaman kendimi. yaşım 33, bir düşüğüm var ve hala daha tek embriyo koyacaklar. 24 yaşındasın yahuuuu :))) tutacak zaten korkmaaa

yok anam yok gelmiyo bi türlü normalde adet olmadan önce ateş basardı beni şimdi donuyorum gece dedim hıh şimdi gelir bacaklarım ağrıyo nerdeeee gelemedi bi türlü dedimki allahım rüyamda göreyim nolur hamileysem de değilsemde diye leylek gördüm ya bi yanlarım açık kaldı yada bilmiyorum artık:9::9::9:

inşallah umut olurum sizlere kendimi bırakmak umudumu yitirmek istemiyorum ama bugün 8.günüm sbh kasık ve bel ağrısıyla uyandım adet olucam sanırım ara ara o şekilde ağrım oluyo eşime söledim umutlanma sanırım adet olcam dedim adam yıkıldı ya :(( moralim çok bozuk :14::14::14:

canım seni çok iyi anlıyorum ama inan aynı şeyleri bende yaşadım bende kendimi çok umutlandırmamak sonra hayal kırıklığı yaşamamak için her gün adet olucam ondan bu belirtiler falan diyordum, sanki tuvalete gitsem regl oldumu görücem die saat başı tuvaletim gleiyordu. Ama içimden bi seste bebek oldunu sölüyordu sadece hayal kırıklına düşmemek için adettir diodum. sen inancını hiç kaybetme canım her an adet olacakmışsın gibi bir his yaşanıor ama bak pozitifte sonuçlanabiliyor:) az kaldı 3 gün daha sabrediceksin, sonra buraya büyük bir heyecanla hamileyim yazıcaksın, biz de kendimiz için daha büyük umutlanıcaz...

yeşim şimdi tablodan baktım da yaşın 24 ve buna rağmen 3 embriyo transferin yapıldı. ben öldüreyim o zaman kendimi. yaşım 33, bir düşüğüm var ve hala daha tek embriyo koyacaklar. 24 yaşındasın yahuuuu :))) tutacak zaten korkmaaa

ben 31 yaşındayım ilk denememde 2 embr 2. denememde de 3 embriyo transfer edildi. bence doktorundan rica et canım, yasal olmasa da doktorlar insiyatiflerini kullanabiliorlar

canım seni çok iyi anlıyorum ama inan aynı şeyleri bende yaşadım bende kendimi çok umutlandırmamak sonra hayal kırıklığı yaşamamak için her gün adet olucam ondan bu belirtiler falan diyordum, sanki tuvalete gitsem regl oldumu görücem die saat başı tuvaletim gleiyordu. Ama içimden bi seste bebek oldunu sölüyordu sadece hayal kırıklına düşmemek için adettir diodum. sen inancını hiç kaybetme canım her an adet olacakmışsın gibi bir his yaşanıor ama bak pozitifte sonuçlanabiliyor:) az kaldı 3 gün daha sabrediceksin, sonra buraya büyük bir heyecanla hamileyim yazıcaksın, biz de kendimiz için daha büyük umutlanıcaz...

acaba biz de mi strese soktuk kızı böyle diye diye :) sen yolumuzu açacaksın, sen ümidizsin diye diye...

Ewet 24 we 3 embriiyom var ama önemli olan tutması cnm tşkler yazdıkların için ama emin ol allah nasip ederse bekleme gününde sende öyle olucaksın çok zor ne oluyo iiçinde,çevrendekiler senin haberini bekliyo eşim sus yeşim tuttu tamam mı diye yeter ediyo artık :(( inş tutar teyzesi..ben dha hiç hamile kalmadım cnm..senin ilkide mi tüp bebekti?benim ablamın kalbi çok temizdir ne görse çıkar benim için rüyaya yatmışa rüyasında benm arkamdan uçan bir güvercin görmüş ama kanadı kırıkmış düşmüş ölmüş ablamın gördüğüne yorumuna ve hissettiğine göre ya 1 tanesi ttuttu benm ya da 2 si tuttu birisi tutunamadı dedi.inşallah öyledr 1 tanesi olsa yeter fazlasında gözüm yok :14::14::14::14::14::14:

inşallah canım ya...seni üzmek istemem ama önceki tutan bebeklerinde adet ağrısı gibi ağrıların olmuş muydu 8.günde vs.belirgin belirtin oldumu her ikisinde de?11.gün idrar testi yapsam mı acaba çıkan kişiler var 11.günde pozitifi gören :17:

Ewet 24 we 3 embriiyom var ama önemli olan tutması cnm tşkler yazdıkların için ama emin ol allah nasip ederse bekleme gününde sende öyle olucaksın çok zor ne oluyo iiçinde,çevrendekiler senin haberini bekliyo eşim sus yeşim tuttu tamam mı diye yeter ediyo artık :(( inş tutar teyzesi..ben dha hiç hamile kalmadım cnm..senin ilkide mi tüp bebekti?benim ablamın kalbi çok temizdir ne görse çıkar benim için rüyaya yatmışa rüyasında benm arkamdan uçan bir güvercin görmüş ama kanadı kırıkmış düşmüş ölmüş ablamın gördüğüne yorumuna ve hissettiğine göre ya 1 tanesi ttuttu benm ya da 2 si tuttu birisi tutunamadı dedi.inşallah öyledr 1 tanesi olsa yeter fazlasında gözüm yok :14::14::14::14::14::14:

ben korunmayı bıraktığımın 3. ayında doğal yoldan hamile kalmıştım ama ne yazık ki devam edemedi. sonra da aradan 9 ay geçtikten sonra sperm sorunu olduğunu öğrendik zaten. müthiş bir zaman kaybı anlayacağın.

ilginçtir, siz de biliyorsunuz ya, ben geçen aya kadar kafayı tırlatmış vaziyetteydim. daha tedavi aşamasına bile gelmeden ya tutmazda ben ne yaparım diye dövünüm ağlanıp duruyodum. son birkaç haftadır ilahi bir güç geldi sanki üstüme. kendimi bu konuyla ilgili hiç olmadığım kadar güçlü hissediyorum. belki artık birşeyler yapmaya çalışmaya yaklaştığım içindir. çünkü bugüne kadar doğal yoldan deniyorduk hep. tabi tedavi sürecine girince, hormon iğnelerini vurulunca nasıl tepki veriyor olacağımı bilmiyorum. belki senin dediğin gibi olacak. şu an bilemiyorum. ama diyorum sana, moralini yüksek tut. negatifse de kendini harap etme, dünyanın sonu olmayacak hiçbirimiz için. tamam mı? belki de sen bana tekrarlayacaksın bunları 1 ay sonra :) böyle al gülüm ver gülüm gideriz...

inşallah canım ya...seni üzmek istemem ama önceki tutan bebeklerinde adet ağrısı gibi ağrıların olmuş muydu 8.günde vs.belirgin belirtin oldumu her ikisinde de?11.gün idrar testi yapsam mı acaba çıkan kişiler var 11.günde pozitifi gören :17:

canım ben 7. günden itibaren her an adet olacakmışım gibi hissediyordum. hani böyle karnında ağrı olur şişkinliğin gittikçe artar bi regl olsan rahatlayacak gibi olursun yaa hep öle hissettim ve hep o düşünceyle tuvalete gidip kontrol ediordum. ama regl olmadım işte hamile oldumu öğrendikten sonra da hep regl olucakmışım gibi hissetmeye devam ettim. ama bunlara çok takılma canım sonuçta belirtiler kişiden kişiye değişiyor, bir annenin yaşadığı hamilelikler arasında bile çok fark oluyor. bi komedi filmi falan seyretsene yada ne bilim seni eğlendiren bişi yap bu düşüncelerden uzaklaşmak için. çok zor biliorum zaman geçmek bilmior ama hamile kaldıktan sonra da devam edicek bu alış şimdiden. o zamanda bi keseyi görseydim diceksin, sonra kalp atışını duyayım, cinsiyetini öğreneyim yani anlıcan zaman hiç geçmicek:)

bu arada ben ikisinde de kan tahlilimi 11. günde yaptırdım doktorum öyle sölemişti ve 11. günde belli oldu. 9. günde evde yaptığımda ikinci çizgi çok silik çıktı ben önem vermemiştim bozuk olabilir die.

herkese selamlar herkesin günü güzel geçer umarım hepinizi kocaaaman öpüyorum içimden geldi:9: bugün doktora gitmem lazımdı ama hafif lekelenmeler başlayınca telefonla görüştük kanaman tam başlayınca gel dedi ama bu bile beni rahatlattı adet olamamak çok kötü tedavi gecikiyor diye de kafaya taktım neyse hayırlısı bakalım:8: bu arada Yeşim lütfen sakin ol biliyorum çok zor ama kendini oyalayacak birşeyler bul örgü filan ör kafa dağıtıyor :6: unutma normal hamilelikte de belirtiler adet belirtilerinden farklı değil inşaallah hamile haberlerini alıcaz:13:

Back