Hey gidi ne çabuk bitti yarın sabah son iğnemi vurunuyorum inşallah sonrada çatlatma iğnemi vurunacağım bi aksilik çıkmazsa
kızlaaar yeni haberleri olan kimse yok mu aranızdaaaa??
benim yumurta toplama işlemim bir aksilik olmazsa 12eylülde. bu akşam çatlatma iğnemi yapacağım. hayırlısı olsun diyoruz artık..
kızlar mrb istanbuldan telefon geldi dayım vefat etmiş çok kötü bir haldeyim ayakta zor duruyorum eşim kendim gideyim diyo bende yalvarıyorum beni de götür diye çünkü çok seviyordum dayımı( eşimde bebeği düşürcen o cenaze ortamı seni perişan etcek tansiyonun falan yükselcek diyo napcamı bilmyiorum yarabbim sen yardım et meleğimi koru allahım
kızlar mrb istanbuldan telefon geldi dayım vefat etmiş çok kötü bir haldeyim ayakta zor duruyorum eşim kendim gideyim diyo bende yalvarıyorum beni de götür diye çünkü çok seviyordum dayımı( eşimde bebeği düşürcen o cenaze ortamı seni perişan etcek tansiyonun falan yükselcek diyo napcamı bilmyiorum yarabbim sen yardım et meleğimi koru allahım
çok sağolun canlarımeşim bebekleri düşürcen diye götürmüyo kendisi gdecek...inşallah bebeğim bnmledir tesellim olsunlar
bu arada inş. bende bu gece çatlatma iğnesini vurunacağım çarşamba da yumurta toplanacak inş.
Hadi hayırlısı cnm...yumurtalarının durumu nasıldı?h.sonu bayağı üzgündün..
canım benim rabbim tüm işlerinde kolaylık versin sonunda kucağın dolsun inş
Günaydın kızlar...
8.günüm sbh kasık ve bel ağrısıyla uyandım adet olucam sanırım ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyo eşime söledim umutlanma sanırım adet olcam dedim adam yıkıldı ya( moralim çok bozuk
canım benim rabbim tüm işlerinde kolaylık versin sonunda kucağın dolsun inş
hadi hayırlısı oldun niiscim. regl olacağın tarihe kadar yaptırsaydın ya genetik testi keşke. şimdi beklemek zorunda kalmazdın. ama belki de istemez.
süre sana çabuk geldiyse ne mutlu sana :) ben de çabuk geçsin istiyorum. her güne oyalanacak birşey koyabilirsen olur sanırım. inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini vermek nasip olur.
hayattaki güzellikleri kendimizin çağırdığı kısmına kesinlikle katılıyorum. ne enerji gönderiyorsan aynısını geri alıyorsun. onun için bi kere herkes modunu yüksek tutmaya çalışsın. zorla da olsa herkes yapsın bunu. belirtiler kısmına gelince, bildiğiniz gibi ben de kısa süren bir hamilelik dönemi geçirmiştim, ama bu bahsi geçen belirtiler hep 6. ve hatta 7. haftadan sonra başlıyor. transfer sonrası 12 günlük belirtilerinize hiç boşuna takılmayın bence, o sırada bir belirti olmaz. yumurtlamadan regle kadar olan dönemde hep bir hareket oluyo zaten. ama anlıyorum tabi ister istemez insan kendi vücudunu dinlemeye başlıyo, dinleyince de illa birşeyler yakalanıyor.
Hersey gönlünce olur insaAllah,3 uncu denemen son denemen olur, insaAllah bu sefer kucagin dolar,Allah yardimcin olsun
amin canım çok sagol rabbim seninde yardımcın olsun son aşamadasın artık,bebişler sıkı sıkı tutunsun inş canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?