• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

iyi geceler kıslarrrrr....yaaaaaaaaaaa benim aklıma korkunç derecede takılan bişey var şimdi transfere çok sıkışık girmen gerekiyo ya transferden sonra da 2 saat yatırıyolar ya çişimizi nası tutcaz o 2 saat???ben birde çok sıkışık olur çişimi tuta tuta beklersem hani zorlanırsın ya idrarını yaparken azcık ıkınırsın delik acılsın çiş çıksın diye öyle yaparken ya embriyoları düşürürsem diye çoookkkk korkuyommmm...şu idrara sıkıştıkta ya sonrası ne yapıcaz?tecrübeli anne adyları yardım lütfennnn siz nası yaptınız çişinizi sonra????

Ben ilkinde açıkcası çok sıkışık değildim bir problemde olmadı
Aşırı çatlıycak gibi olmana gerek yok dedi hemşire bende çok sıkışık gitmedim

kızlar çok sık gelemiyorum affedin ne olurrrr
ben de gelişmeler tuhaf korkutucu 3 döllenmiş yavrunun 1 i bu sabaha iyi başladı diğer teki umut verdi ama 3.sü hala döllenmiş haliyle beklemede:(( korkuyorum ama tuhaf bir huzurum da yok değil.. yarın 3. gün bu üçünden hayatta olanlarla transfere gidiyoruz.. eşimin izni sıkıntı olduğundan 4 saat falan orada yatıp yola çıkcam özel arabamızla 3 saat kadar sürüyor ankara ama yollar düzgün arkada yer yapıcam kendime gelicem büyük ihitmalle... nasip..tek bildiğim Rabbim ol derse olucak... ben bugünleride gördüm ya allahıma şükürler olsunnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sizleri de okudum bol bol nasılda hızlı gelişiyor herşey
YS88 kaygılarını okudum ama ne yaparsak yapalım kader var.. ve İnşallah herşey gönlüne göre olurrr.
demet yasev ebruli ya daha biçok isim var sayamadığım havın varr kıslar ne çabuk ilerledi böle tedaviler
bana hiç geçmiyo gibi geliyor zaman...
12 gün nasıl geçcek ki yaaa:))
dualarla ilgilenemedim ama sayfalara göz attım kısa bir süre sonra kimse devam etmemiş. neyse sağlık olsun ben de hatalıyım ama ankaraya git gel orada kal afalladım 15 gündür yafff... yarın son gidişim galiba .. umarım olumlu bir sonuçla taçlanır bu mücadele Rabbim büyük
hepinizin ve benim yar ve yardımcımız olsunnn..elini üzerimizden çekmesinn...
dualarımdasınız..
dualarınızda olmak tek isteğimm..
Allaha emanet olun hepiniz ..yavrular sizlerle olsunnn
iyi geceler...:49::49::49::49::49::49::49:

ilknurlevent canım senin mesajını okuduğumda olmaz diye bişey yok rabbim yeterki ol desin bunu insan daha iyi anlıyo rabbim seninde kucağını doldursun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim arattı bunca zaman şimdi kucağını doldursun rabbim emeklerini zayi etmesin canım duamdasın

TRANSFERİ YAPILAN ARKADASLAR ACİL YARDIM

iyi geceler kıslarrrrr....yaaaaaaaaaaa benim aklıma korkunç derecede takılan bişey var şimdi transfere çok sıkışık girmen gerekiyo ya transferden sonra da 2 saat yatırıyolar ya çişimizi nası tutcaz o 2 saat???ben birde çok sıkışık olur çişimi tuta tuta beklersem hani zorlanırsın ya idrarını yaparken azcık ıkınırsın delik acılsın çiş çıksın diye öyle yaparken ya embriyoları düşürürsem diye çoookkkk korkuyommmm...şu idrara sıkıştıkta ya sonrası ne yapıcaz?tecrübeli anne adyları yardım lütfennnn siz nası yaptınız çişinizi sonra????
[/COLOR]

cnm özür dilerim 1 saatr cvp yazm sayfası açılmıyo netimde sorun var...içime dert olurdu cvp vermesem valla yatamazdım ya...oh nihayet açıldı.cnm transfer işlemin bittikten snra 40 dk yatıyosun snra kaldırıyo hemşireler,wc ye gidiyosun idrarını boşalttıktan snra yatağına geçip 2 saat dinleniyorsun...transfer anında sıkışık olmada ben altıma ederm diodum ama allah herşeyin sabrını veriyor.korkulcak bişey yok wc ye girdiğinde ıkınmamaya çalış idrarın acıtıyo çünkü canını mesanen full dolu oluyo...ikkatli temkinli davran anne olduğunu o an unutma yeter...öptüm cnm iyi geceler herkese

selamlar
bende 6 eylülde tüp bebek merkezine gittim 1 yıllık evliyim pko var ve buna bağlı olarakda rahim kalınlaşması olduğunu öğrendim. sağ yumurtalıkta 21 solda 41 yumurtam varmış. regl olmadığım için ve rahmin incelmesi için farlutal e başladım. gelecek ay tekrar gideceğim ve duruma göre tedaviye başlayacağız. süreci tamamen bana bıraktı. iğneden sonra normal yolla ve aşılamayla şansımın % 10-15 olduğunu eğer istersem hemen tüp bebek yaptırabileceğimi söyledi ve şansım % 60 tüp bebekte. doktorumun ticari amaç güttüğüne ihtimal vermiyorum çünkü benden yaşça büyük ve 5-6 yıllık evli 2 tanıdığım var onlara bekleyelim demiş. yani normal yolla bir süre denemelerini önermiş. ayrıca bana dedi ki senin durumun ortada iğnesiz ilaçsız normal yolla olması imkansız ben seni evliliğin ilk aylarında bile gelsen hemen tedaviye alırdım dedi. kafam karıştı, sizce hemen tüp bebeğe mi geçmeliyim? birde zaten aşılama da normal gibi değil mi? sadece yolu kısaltmış oluyo doktor?? tavsiyelerinize ihtiyacım var..

canım imkansız diye birşey bu işte yok. benim arkadaşımın kuzeni pcoluydu. doğum kontrol hapını bıraktığı ilk ayda hamile kaldı. umudu yitirme. genelde aşılamaya vakit ve para kaybı diyorlar ama onda da başarılı olanlar yok değil sonuçta.

evet kızlar geldim sonunda yaptım çıkmadı yani yok :))))) napalım kısmet öpüyorum hepinizi

canım operasyondan kaynaklı da olabilir, stresten de...bekle bakalım, şimdi testi yaptın ya yarın gelir diye düşünüyorum ben.

Merhaba kızlar ben ağustos topigindeydim embriyolarim donduruldu bu ayın 21-22. Si gibi adet olacagim bi aksilik olmazsa ve dondurulmuslarim transfer edilecek inşallah beni de ekleyin listeye yaşım 24 problemimiz pko 5 yıllık evliyiz bu 4. Denemem dualarınızı eksik etmeyin hepimize bol şanslar...:21::21::21:

şimdi ekliycem canım. hangi merkezde oluyorsun tedaviyi onu da söyleyebilir misin? iyi şanslar canım...

yasev güldürdün beni :))) tutarsın kız bir şekilde. herhalde o sırada öyle bir tutme gücü geliyordur.

maşallah topic coşmuş,haftasonu işlerin yogunlugundan fırsat bulamadım malesef şimdi de sayfaları okunmaya yetişemiyorum:))) adetim geldi salı günü randevum var inş herşey yolunda gider ama sanırım hemen bu ay başlıyamayacagım çünkü 2 negatif denemeden sonra genetik test isteyebilirler,3 denemem olucak inş bu sefer herşey yolunda gider,transferi ve opu su olan arkadaşlarım şimdiden hayırlı olsun inş, hayırlı geceler

Hey gidi ne çabuk bitti yarın sabah son iğnemi vurunuyorum inşallah sonrada çatlatma iğnemi vurunacağım bi aksilik çıkmazsa:31:

Canım öncelikle basın sagolsun Rabbim meleklerini yardımına göndersin herseyin kolaylıkla ve en guZel sekilde olsun ins. Aynı yerde olsak annem sana da gelir destek olur valla nerdesin sen? Ben anneme dahi söylemedim daha önce stres yapmamak için ama opudan sonra çok sıkıntı yasayın a mecburen cagardim.çok şükür çok haklısın.inşallah seninki hepimizden guZel olsun İnan çok içten istiyorum bunu.sevgiler

canımm sağolasın..allah razı olsun söylemen yeterli.bugünlerde sanırımm sürecinde etkisiyle hepimiz duygusallaşıyoruz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.sadece annelerin hayatımızda ne kadar önemli olduğunu ve gerçekten cennetin ayakları altında olduğunu düşündüm.inşallah rabbim hayırlısıyla hepimize tatdırır bu duyguyu:))

maşallah topic coşmuş,haftasonu işlerin yogunlugundan fırsat bulamadım malesef şimdi de sayfaları okunmaya yetişemiyorum:))) adetim geldi salı günü randevum var inş herşey yolunda gider ama sanırım hemen bu ay başlıyamayacagım çünkü 2 negatif denemeden sonra genetik test isteyebilirler,3 denemem olucak inş bu sefer herşey yolunda gider,transferi ve opu su olan arkadaşlarım şimdiden hayırlı olsun inş, hayırlı geceler

canım benim rabbim tüm işlerinde kolaylık versin sonunda kucağın dolsun inş

Hey gidi ne çabuk bitti yarın sabah son iğnemi vurunuyorum inşallah sonrada çatlatma iğnemi vurunacağım bi aksilik çıkmazsa:31:

canım benim rabbim tedavinin sonunda yumurtalarının sağlıklı gelişip sağlıklı sana tutunmalarını nasip etsin rabbim güzel gönlüne göre versin kucağın dolsun

doktorum tanıdık olduğu ve acayip bir duygusallıkla dokttora sığınınca 3 tane gelişti embriyom ve 3 ü de transfer edildi benim isteğim doğrultusunda kağıt imzalayarak...bn doktorumla her konuştuğumda gözlerim doluyodu o kdr çaresiz hissediyordum ki kendimi anlatamam...3.gün transferim oldu 2 tane çok iyi 1 tanede iyi dediler embriyom için.kasıklarımda adet sancısı gibi ağrım oluyo belime bacakalrıma vuruyo kasıklarım çok gergin kramp tarzı ağrılarım oluyo tek taraflı kasığımda;bugün 7.günüm halsizlik baaşladı,arada sırada 2 gndr kasıklarımda tek taraflı yine kalp atışı şeklinde seyirmeler oluyo transferimin 4/5.günlerinde akıntım oldu snra da iyice azaldı normaldede akıntım hiç olmazdı.we dediğin şekilde beyaz tortu bende de oluyo ama o sanırım kullandığımz vajinal jelden dolayı.duygularım aynen sen gibi umutsuz davranmak istiyorum ama içimden yüreğimden bir acı geçmiyo we bugüne kdr 2 aşılama geçirdim çok iğne kullanmıştım hiç böyle belirtilerim olmamıştı.göğüsler insanı iğnelerden dolayı yanıltıyor ama göğüs uçlarım dışarı çıktı we uçları acıyor bende belirtiler bunlar okuduktan snra yorumlamanı bekliyorum canımcım :) we okuyunca ne hissettin benm için tutup tutmadığıyla ilgili onu da söyle olurmu?öpüyorum seni

günaydınnn canım, bana da 2. denememde 3 embriyo transfer edilmişti. 3. gün embriyosuydu. ikisi çok iyi bir tanesi iyiydi. yani durumumuz benziyor:) ben vajinal jel yerine kalçadan progestereon vuruluyordum canım. o yüxden tortular benim için bir belirtiydi. hamileliğim boyunca ki sadece 10 hafta sürdü her akşam 9 da halsizlik çöküyo ve uyuyordum. sendeki halsizliği de hemen buna yoruyorum:)) canımmm çok iyi şeyler hissediyorum senin için sen içini rahat tut ve düşünmekten ziyadebaşka şeylerle kendini oyala. ben daha çok beni mutlu eden güldüren eğlendiren şeler yapmaya çalıştım. pozitiflik çok önemli bence. yarın bende iğnelere başlıyorum eşimle baştan anlaştım. bu süreç benim için çok zor olucak ne yaparsam yapayım beni hoş gör ve enerjimi hiçbir zaman düşürme, en azından bu dönemde her zamankinden daha çok gülelim eğlenelim dedim. iyi düşün iyi olsun canım, insan hayatındaki güzellikleri biraz da kendisi çağırıyor bu unutma.. öpüyorum canım bir an önce geçsin zaman ve mutlu haberini alalım bu bize de umut olacak..

günaydin kizlar,hastaneye gidip kani verdim bakalim,simdi haber bekliyorum,insaAllah hersey normaldirde bu aksam ignelere baslarim (ay bu arada igne meraklisi gibi oldum) :P

Back