kızlar çok sık gelemiyorum affedin ne olurrrr
ben de gelişmeler tuhaf korkutucu 3 döllenmiş yavrunun 1 i bu sabaha iyi başladı diğer teki umut verdi ama 3.sü hala döllenmiş haliyle beklemede
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
( korkuyorum ama tuhaf bir huzurum da yok değil.. yarın 3. gün bu üçünden hayatta olanlarla transfere gidiyoruz.. eşimin izni sıkıntı olduğundan 4 saat falan orada yatıp yola çıkcam özel arabamızla 3 saat kadar sürüyor ankara ama yollar düzgün arkada yer yapıcam kendime gelicem büyük ihitmalle... nasip..tek bildiğim Rabbim ol derse olucak... ben bugünleride gördüm ya allahıma şükürler olsunnn
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
sizleri de okudum bol bol nasılda hızlı gelişiyor herşey
YS88 kaygılarını okudum ama ne yaparsak yapalım kader var.. ve İnşallah herşey gönlüne göre olurrr.
demet yasev ebruli ya daha biçok isim var sayamadığım havın varr kıslar ne çabuk ilerledi böle tedaviler
bana hiç geçmiyo gibi geliyor zaman...
12 gün nasıl geçcek ki yaaa:))
dualarla ilgilenemedim ama sayfalara göz attım kısa bir süre sonra kimse devam etmemiş. neyse sağlık olsun ben de hatalıyım ama ankaraya git gel orada kal afalladım 15 gündür yafff... yarın son gidişim galiba .. umarım olumlu bir sonuçla taçlanır bu mücadele Rabbim büyük
hepinizin ve benim yar ve yardımcımız olsunnn..elini üzerimizden çekmesinn...
dualarımdasınız..
dualarınızda olmak tek isteğimm..
Allaha emanet olun hepiniz ..yavrular sizlerle olsunnn
iyi geceler...
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)