eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım maalesef bende kendimi izah etme gereği duydum arkadaşa ki hergün burdayım ve gerçekten neden diğer bilgi vermeyen arkadaşlarla bi oldum onuda anlamadım üzüldüm gerçekten bu duruma

merhaba,siskinligi fitil koyarken mi hissediyosun?vajinanda agri var mi?nasil bisey az acsan..

merhaba arkadaşım yanıtın için teşekkür ediyorum. şişkinliği fitili koyarken hissediyorum. ağrı vs.yok . detaylı olarak vajiananın ağız kısmından fitili koyarken önceki seferlere nazaran yanları daha genişlemiş yani şişmiş yada daralmış gibi hissediyorum ayrıca elle farkediliyor zaten çok merak ettim daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba? vajinada akıntı harici bir değişiklik yaşayanlar var mı aramızda ?:18:

inş.arkadaşım inş.

ben de bir sorun yok hamdolsun. daha öncede sürekli rutin kontrollerde bulunuyordum zaten. ancak tüp bebek sürecimde doktor PKOlusun dedi şok oldum. hiç bir belirti yok her ay düzenli de yumurtlamam oluyordu bunu kadın doktorum sürekli söylüyordu. adetlerimde düzenliydi zaten. yumurtalamada da sorun yasamasım hamdolsun kolay geliştiler ve dondurduk hatta. bu süreçte şuan donmuşlarla yoldayım.

benim karşılaştığım durum çok çok nadir oluyormuş. ilaç dozu bünyeme ağır gelmiş.hepsi bu canım korkmana gerek yok her bünye farklı çünkü.

benim menegon iğnelerim 5 doza kadar çıkmşıtı. yumurtalarım alındıktan sonra bile çok yumurtamam oldu ve içimde büyüyen yumurtaların baskısı ve suyu zaten beni mahfetti ama hamdolsun atlattık.

estğ.tabi sorabilirsin arkadasım ne demek hepimiz burada birbirimizin umudu ve yardımcısı oluyoruz

sen kaç yasındasın arkadasım ve kac yıllık evlisin?

çok çok kolay ve tatlı bir süreç diliyorum

slm canım bende progestan kullanıyordum ve dediğin gibi hissedilir bi şekilde şişlik vardı ama benimki son günlerde biraz acımaya başlamıştı sanırım günde üç kez fitilden tahriş oldu diye üstünde durmadım sonra geçti canım

anladim simdi.vajinanin duvari yumusak bi sekilde ve kabarik bölelikle daralma olmus oluyor.bendede olmustu.vajinaya giden kan yogunlugundan oluyor diye okumustum biyerde.bence iyi bir isaret

cnm hayırlı sonuç almanı dilerim...antalyada mı başladın?nasıl memnun musun merkezden;??kaç gün oldu tedavine?öpüyorum seni

merhaba canım.geç old cevabım kusurabakma.bugun 8.iğnemı oldum canım antalyadayım.bakalım artık yumurtlara gelışıyor hayırlsı.sen napıyorusn guzel anne adayı

no problem, sadece bilgi güncellemek istedim canım...

biraz önce merkezden aradılar 10 tanesi döllenmiş kaliteleri diğer gün belli olacakmış bakalım heyecanla bekliyoruz..birazdan iğnem var ona gideceğim..öpüyorum herkesi görüşürüz

süperr...hayırlısı demetcim.

hayırlı olsun havincim. kesin söylemişsindir ama hatırlayamadım, sen daha önce neden tüp bebek denemedin? olmaz mı dediler?

tedavin hayırlı olsun canım. bittiğinde yüzün gülsün inşallah. birazdan ekliycem...

tubiş sonuçta operasyon olduğu için kanama normaldir diye düşünüyorum, korkma canım.

tedavin hayırlı olsun...benim bildiğim ananas var gamzecim. onun dışında olabildiğince düşünmeyip kendini başka şeylerle oyalayabilirsen daha iyi olur kesin, ama ben de şimdi kendi yazdığıma inanmadım yani öyle diyyim :)))

sen de yola çıkıyorsun canım. güzel sonuçlar alırsın inşallah.

pardon tatlım ya, ben listede son sütunda hala eylülü bekliyor yazan kişiler de durumunu söyledin diye yazdım. ama iletişim halinde olduklarımız ve olmadıklarımızın isimlerini ayırmadım diye böyle bir yanlış anlaşılma oldu. kusura bakma olur mu?

yesim bu vajinal jel ne için kullanılıyo?

tubacım yukarda miss angel'a yazdıklarımı sana da söylüyorum. bi de arada ben de unutuyorum kimle ne konustugumu. ama sizin gelip gildiğinizi zaten biliyorum. orda okyanus falan var mesela bir kere gördük bir daha görmedik. onlar içindi. ama ayrıntılı yazmam gerekirdi, yazmadım yanlış anlaşıldı. özür dilerim canım. aman gerilmeyin bu zamanda nolur. kötü niyetim olsa bu topici açıp niye yandaş arayayım. bi yere gitmeyin, siz benim yoldaşımsınız. sürekli burda olmanızı da beklemiyorum zaten. anlaştık mı?

mirage arkadaşım hala bekliyorum ben adet olmayı günüm geçti 3 gün hesap tutmadı bu ay yani söz eşime bile demeden dicem sana

Son düzenleme:

bebeğin yerleşmesini sağlıyomuş cnm progestann takviyesi yani...

AMİİİNNN

mirage arkadaşım hala bekliyorum ben adet olmayı günüm geçti 3 gün hesap tutmadı bu ay yani söz eşime bile demeden dicem sana

:))) test yaptın mı bu arada?

merhaba canım.geç old cevabım kusurabakma.bugun 8.iğnemı oldum canım antalyadayım.bakalım artık yumurtlara gelışıyor hayırlsı.sen napıyorusn guzel anne adayı

HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL CNM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM...İYİ SAYILIRIM SABIRSIZIM KAFAMDA MİLYON Tane düşünce var ne yapıcağımı bilmiyorum 1 hafta dha var...dua et bana bebişim tutmuş olsun (((

içim rahatladı arkadasım tesekkür ediyorum

ben pek düzenli kullanamadım pregestanı hatta 2 kez sabah kullanmayı unuttum :18: akşamı unutup gece attığım bile oldu ,nş.saatli değildir :18:

anladim simdi.vajinanin duvari yumusak bi sekilde ve kabarik bölelikle daralma olmus oluyor.bendede olmustu.vajinaya giden kan yogunlugundan oluyor diye okumustum biyerde.bence iyi bir isaret

iyiye işaret derken bile kalbim öyle çarpıyorki rabbim hepimizin gönlümüzün dileğini hayırlı eylesin, bilmediğimiz hayrımıza olacak sonuçlara da gönlümüzü razı eylesin inş.

hayırlı olsun havincim. kesin söylemişsindir ama hatırlayamadım, sen daha önce neden tüp bebek denemedin? olmaz mı dediler?

canım her gittiğimiz doktor ısrarla eşinin ameliyat olması gerek ama ameliyat olursada kesin olur diye bişey demiyoruz bu hücre zayıflığı ile çocuğun olmaz dediler eşime de başkada bişey demediler her şeyde hayır vardır canım 13 yıl kaybım oldu ama belki bugüne kısmet olcak anne olmam herşeyin hayırlısı inş yarın akşam doktorumdan da güzel haber gelir yumurtalar sağlıklı döllenmiştir ay beni arada heyecan basıyo doktoru aradığımda nasıl cümle kurcam .

merhaba güzel anne adaylarım.arkadaşlar gerçekten forumumuz çooookkk hızlı ılerlıyor.41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhhh.okumakkta ve yazmakta zorlanıyorum.tüm arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun.zor gunler geçırıyoruz hem maddı hem manevı.tedavının sonunda allahım kucaklarımızı sağlıklı ve hayırlı bebelerle doldurur ınşallahhhhhhhhhhhhhh.arkadaşlar ben bugun 8. ığnemı oldum.şukur yumurtalarda gelışıyor.yanlız kızlar benım kasıklarım yumurtalar gelıştıkçe ağrıyor.kızlar sızlerde ağrı olmuyormu.bu hafta ıçı benımde bır aksılık çıkmazsa yumurtalar toplacak.hayırlıs arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…