Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzeller ben yatıyorum artık. yarın hayırlı bir gün olsun hepimiz için inşallah. güzel haberler alabileceğimiz bir gün olsun. iyi geceler...
glifor normalde insülin ilacı ama ben bu ilaç sayesinde 4 kilo verdim bi ayda fazla kilo içinde kullanılıyor doktor verirken yumurtalarını besler kaliteli olur dedi ondan verdiglifor nedir onu bilmiyorum ama folik asitle ilgisi olmadığını kesin söyleyebilirim.
3 gün gecikmiş, idrarda da çıkabilir, benimki çıkmıştı 3.gün. bir de tedaviye başlayacakların hep gecikiyo farkindaysan, bekledikleri için...eğer negatifse de negatif olduğunu görsün ki sökülsün.
benımkı zaten gec umrım gecikme z heyecanla beklıyorum canım kırmızılımı
eee peki ilk sorumuz
transfer sonrası progestan fitil kullanırken vajina daşişme daralma normal midir , bazı arkadaşlarda da olmuş ama hayra mı alamettir
yahşi batıda bana speedy miss angel derler canım :)))) bakalım olmazsam el mahkum yaptırcaz
glifor nedir onu bilmiyorum ama folik asitle ilgisi olmadığını kesin söyleyebilirim.
3 gün gecikmiş, idrarda da çıkabilir, benimki çıkmıştı 3.gün. bir de tedaviye başlayacakların hep gecikiyo farkindaysan, bekledikleri için...eğer negatifse de negatif olduğunu görsün ki sökülsün.
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar kızlar çıkıyorum bende öpüldünüz hepiniz
şişme daralma diye neyi anlatmaya çalıştığın önemli :) tahriş olabilir tahrişe bağlı kuruluktan dolayı dar hissedebilrsin çünkü bilirsin vajinal sıvıyla beraber vajina genişler kuruyken zaten dar bi yapıdır... ama şişme derken nasıl bir durum olduğunu anlayamadım ilk soru zor yerden geldi :))
tubadefekti, srm, yesimazra, neslihan165, bilgecebuk, hayal2012, chabliss, rashel, skyline, ilknuray22, cigdem42, makay, esra8, akasya78, okyanus, missangel, bebisimolsun, sinemms...
birkaçınız dışında uzundur sizlerden haber alamıyoruz. öncelikle bana tedavi başlangıç tarihinizi söyleyebilirseniz listeye ekleyelim. belki bazılarınız bildirdi de ben kaçırdım.
hiç uğramayıp durumuyla ilgili bizleri bilgilendirmeyenleri listeden çıkarıcam kızlar. çünkü biliosunuz bu forumda hepimiz bu yola çıkmadan başka topictekilerin durumunu, istatistiklerini didik didik inceledik. bizden sonrakilere de yardımcı olabilmek için tabloyu güncel tutmakta fayda var diye düşünüyorum. hem son sütunda göreceğimiz her hamile yazısı her birimiz için ümit olacak, boş kalsın istemiyorum. çok sık gelmeseniz de lütfen arada uğrayıp durumunuzu bildirin.
merhaba tedavi için memlekete geldim beklemedeyim şu anda ayın 10 gibi olurum heralde adet:) burda giremiyorum nete malesef, ayrıca yeğenim hastanede yatıyor geldiğim gün yatırmışlar acil kan değerleri çok düşük herşeye hazırlıklı olun demiş dr. konu çok farklı biliyorum ama içim çok huzursuz sürekli ağlıyorum kötü bişey çıkarsa diye lütfen sizlerde dua eder misiniz hiç bişey çıkmaz inşallah çok sağolun. bu arada tedaviye başlayanlar hayırlı olsun hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş bebişleri. iyi geceler
Günaydınn kızlar nasılsınzz iyi hafta sonları dilerim...sağ kasığımdan belime ve bacağıma vuran bir ağrı var inş.hayırdır...umutlarım tükendi artık olmaadı sanırım bebeğim tutunmadı benim aptallığım yüzünden...buarada rüyamda çok komik ama sıpa gördüm eşek yavrusu...
Transferden sonra 7. gun size ovitirelle gibi çatlatma ignesi verdiler mi? Transfer sonrası hangi ilaçları kullandırdılar?