• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

güzeller ben yatıyorum artık. yarın hayırlı bir gün olsun hepimiz için inşallah. güzel haberler alabileceğimiz bir gün olsun. iyi geceler...

güzeller ben yatıyorum artık. yarın hayırlı bir gün olsun hepimiz için inşallah. güzel haberler alabileceğimiz bir gün olsun. iyi geceler...

inş mirage canım inş sana hayırlı geceler canım allaha emanet ol

Son düzenleme:
glifor nedir onu bilmiyorum ama folik asitle ilgisi olmadığını kesin söyleyebilirim.

3 gün gecikmiş, idrarda da çıkabilir, benimki çıkmıştı 3.gün. bir de tedaviye başlayacakların hep gecikiyo farkindaysan, bekledikleri için...eğer negatifse de negatif olduğunu görsün ki sökülsün.
glifor normalde insülin ilacı ama ben bu ilaç sayesinde 4 kilo verdim bi ayda fazla kilo içinde kullanılıyor doktor verirken yumurtalarını besler kaliteli olur dedi ondan verdi

bakalım yarında olmazsam acile gitcem kan testine

Son düzenleme:
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar kızlar çıkıyorum bende öpüldünüz hepiniz

eee peki ilk sorumuz :16:
transfer sonrası progestan fitil kullanırken vajina daşişme daralma normal midir , bazı arkadaşlarda da olmuş ama hayra mı alamettir :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :9:

şişme daralma diye neyi anlatmaya çalıştığın önemli :) tahriş olabilir tahrişe bağlı kuruluktan dolayı dar hissedebilrsin çünkü bilirsin vajinal sıvıyla beraber vajina genişler kuruyken zaten dar bi yapıdır... ama şişme derken nasıl bir durum olduğunu anlayamadım ilk soru zor yerden geldi :))

yahşi batıda bana speedy miss angel derler canım :)))) bakalım olmazsam el mahkum yaptırcaz

ne el mahkumu yaaa nasıl dayanıyosun senn?

glifor nedir onu bilmiyorum ama folik asitle ilgisi olmadığını kesin söyleyebilirim.

3 gün gecikmiş, idrarda da çıkabilir, benimki çıkmıştı 3.gün. bir de tedaviye başlayacakların hep gecikiyo farkindaysan, bekledikleri için...eğer negatifse de negatif olduğunu görsün ki sökülsün.

tabi ki asla folik asitle alakası yok glifor pcoslularda insülin direnci oluşmasın diye kullanılan aslında şeker hastalarında kullanılan bi ilaç o da yapmaz. ben her akşam yaklaşık 10-12 arası ilaç içiyorum eşim intihar ediyor gibi göründüğümü söylüyor :) erken oluşmuş gebeliklerde çıkar idrarda hatta erken değilse silik çıkabilr ama garanti olsun di mi :) çünkü idrar testleri bazen üretimden ve garanti olmayısından negatifi pozitif pozitifi negatif verebiliyor ki bizim durumlarımız çok hassas bu tarz nadir de olsa görünen ihtimalleri kaldıramayız kii mirage çok haklı tedavi için kan bekleriz gelmez hamile olmak içinkan görmeyelim diye uğraşırız gelir :)) sen test yap olsun bitsin

şişme daralma diye neyi anlatmaya çalıştığın önemli :) tahriş olabilir tahrişe bağlı kuruluktan dolayı dar hissedebilrsin çünkü bilirsin vajinal sıvıyla beraber vajina genişler kuruyken zaten dar bi yapıdır... ama şişme derken nasıl bir durum olduğunu anlayamadım ilk soru zor yerden geldi :))

yanıt için tsk.ediyorum:16:

vajinada kuruluk yok. tahriş ya da acı vs.de yok. sadece fitili koyarken tam vajina ağzının ön iç kısmında o civarlarda :9: yumuşak bir şişme hissediyorum bugün çok daha belirgindi. gergin değil ama daraldı o kısım yumuşak şekilde şişmiş gibi. arttığı için endişelendim zaten :18:

ben kaçar hepinize hayırlı geceler rabbim her gününüzü bir öncekinden güzel eylesin hep güzel haberler alın.

tubadefekti, srm, yesimazra, neslihan165, bilgecebuk, hayal2012, chabliss, rashel, skyline, ilknuray22, cigdem42, makay, esra8, akasya78, okyanus, missangel, bebisimolsun, sinemms...

birkaçınız dışında uzundur sizlerden haber alamıyoruz. öncelikle bana tedavi başlangıç tarihinizi söyleyebilirseniz listeye ekleyelim. belki bazılarınız bildirdi de ben kaçırdım.

hiç uğramayıp durumuyla ilgili bizleri bilgilendirmeyenleri listeden çıkarıcam kızlar. çünkü biliosunuz bu forumda hepimiz bu yola çıkmadan başka topictekilerin durumunu, istatistiklerini didik didik inceledik. bizden sonrakilere de yardımcı olabilmek için tabloyu güncel tutmakta fayda var diye düşünüyorum. hem son sütunda göreceğimiz her hamile yazısı her birimiz için ümit olacak, boş kalsın istemiyorum. çok sık gelmeseniz de lütfen arada uğrayıp durumunuzu bildirin.

merhaba tedavi için memlekete geldim beklemedeyim şu anda ayın 10 gibi olurum heralde adet:) burda giremiyorum nete malesef, ayrıca yeğenim hastanede yatıyor geldiğim gün yatırmışlar acil kan değerleri çok düşük herşeye hazırlıklı olun demiş dr. konu çok farklı biliyorum ama içim çok huzursuz sürekli ağlıyorum kötü bişey çıkarsa diye lütfen sizlerde dua eder misiniz hiç bişey çıkmaz inşallah çok sağolun. bu arada tedaviye başlayanlar hayırlı olsun hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş bebişleri. iyi geceler

Günaydınn kızlar nasılsınzz iyi hafta sonları dilerim...sağ kasığımdan belime ve bacağıma vuran bir ağrı var inş.hayırdır...umutlarım tükendi artık olmaadı sanırım bebeğim tutunmadı benim aptallığım yüzünden...buarada rüyamda çok komik ama sıpa gördüm eşek yavrusu...:25::25::25:

merhaba tedavi için memlekete geldim beklemedeyim şu anda ayın 10 gibi olurum heralde adet:) burda giremiyorum nete malesef, ayrıca yeğenim hastanede yatıyor geldiğim gün yatırmışlar acil kan değerleri çok düşük herşeye hazırlıklı olun demiş dr. konu çok farklı biliyorum ama içim çok huzursuz sürekli ağlıyorum kötü bişey çıkarsa diye lütfen sizlerde dua eder misiniz hiç bişey çıkmaz inşallah çok sağolun. bu arada tedaviye başlayanlar hayırlı olsun hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş bebişleri. iyi geceler

selam tuba, geçmiş olsun canım yeğenin için, umarım en kısa zamanda iyileşir. Allah yardımcınız olsun.

Günaydınn kızlar nasılsınzz iyi hafta sonları dilerim...sağ kasığımdan belime ve bacağıma vuran bir ağrı var inş.hayırdır...umutlarım tükendi artık olmaadı sanırım bebeğim tutunmadı benim aptallığım yüzünden...buarada rüyamda çok komik ama sıpa gördüm eşek yavrusu...:25::25::25:

günaydın canım sana da iyi haftasonları. malesef ki, çatlasan da test yapıp test kağıdına bakmadan sonucun ne olduğunu bilemeyeceksin. o yüzden boşuna vücudunu dinlemekten vazgeç. bırak bir kendi halineeee.rüyanda sıpa da görmüşün ne güzel işte :))) hayır kasığın ağrıyo diye nasıl tutunmadılar sonucuna varıyosun. kaç tane işlemden geçtin transfere kadar, ilaçlar aldın, yumurtaların büyüdü falan filan. yani ağrımasın mı o kasıklar bütün bunlar karşısında?

günaydın...
herkes nasl?
yeşim kendini dinlememeye calıs tuttacaklar..
arkadasım egçmiş olsun yiğenıne

Kızlar kardeşim kendiliginden hamile kaldı. kasık agrısı aynen varmış. sivilcelerde tamam. tek farlı olan bel agrım hiç olmadı dedi. bel agrısı oldumu kanama geliyor demek sanırım.

Progestoron cinsel istegi tamamen olduruyor. dolayısıyla vajina sulanmıyor. sulanmayınca da daralma hissi gibi sanıyorsun.Zaten yan etkilerini okursan prospektusunde gorursun orda yazıyor

Transferden sonra 7. gun size ovitirelle gibi çatlatma ignesi verdiler mi? Transfer sonrası hangi ilaçları kullandırdılar?

Haziran'daki ilk tup bebek denememde 21 haziran'da transfer olmuştum. 2 temmuz'da ovitirelle çatlatma ignesi vurdurduşar. kalan yumurtalar kistleşmesin diye. acaba bu rutin bir prosedürmü merak ediyorum. çünkü benim kimyasal gebelik olmuştu.sevinip birden çok uzulduk. 2. sefer yap deselerde yapmayı duşunmuyorum. ovitirelle'nin boyle bir etkisi olabilecegi soylendi bana. yani bebek hiç tutunmada da ovitrelle iğnesi hcg içerdiginden pozitif gorunebiliyormuş. gerçi ben hep kasık agrısı hissetmiştim ve kasık agrısı kayboldugunda düştüğünü düşünüyorum ya yine de merak ediyorum sizde durum ne diye.

günaydın canlarım hala bekliyorum gelecek sanki
valla tubacım dayanma durumu yok gibi sabah eşim görevden gelir gelmez başladı
hamile olabilirsin vs vs saçma dedim sadece bunca zaman kırmızı kart yedim tam gidecekkenmi kaldım dedim
stresten olduğunu sanıyorum gene aynı moda girip üzülmemek için
öpüldünüz hepiniz

Back