canım bu tür cerrahi operasyonlardan sonra kanamanın olması çok normal...evet sonrada başlayabilir...benim histereskopiden sonra 10 gün kanamıştı.canını sıkma kendini sıcak tut yeter...geçer giderrrr...geçmiş olsun canım...
herkese merhaba,hepiniz çok tatlısınız,ne güzel muhabbet etmişsiniz,transferi olan arkadaşlara hayırlı haberler almalarını ,tedavisi süren arkadaşlara bol şans,benimgibi sıranın gelmesini bekleyenlere hayırlı bir tedavi diliyorum ,bende 6 yıldır bebeğimin bana geleceği günü bekliyorum,2 aşılama bir tüp bebek denedim,çok zor günler geçirdim ama yeniden başlamak istiyorum ,ege üniv.de tüp bebek olacağım Allahın izniyle ,
diğer topiklerden gelerek yolumuz buralara düştüevliliğimde 5.yılın içerisindeyim ve 2 yıldır tedavi sürecindeyiz. sorunumuz sperm eksikliği.
şansımız hiç olmadığı halde ısrarla ilk olarak aşılama ile sürecimizi ist.erdem hastanesinde başlattık.
olumsuz sonuçtan sonra tüp bebek denemesinde bulunduk ancak ilaçlarım ağır gelip çok yumurtlayınca vücudumda iç organlarıma baskı oluşturacak sekilde şişmeler oluştu, yoğun bakımad yattım ve ağrılarım nefes almamı zorlaştırınca son çare olarak vajinadan 1 kg.kadar su alınarak tüp bebek sürecimde mudahele olundu. sonrasında erken kanama ile süreç sonlanmış oldu.
anaokulu öğretmöeniyim ve yazın calışmıyorum. yaz boyunca adet olmayı bekledim ama tüp bebek sürecimden sonra ilaçla da olsa aylarca adet olamadım. tam ümidimi kesmişken okulların acılmasına çok az kala adet olsum ve salı günü 3 donmuşumuzdan 1 tane kaliteli olan transfer edildi suan heyecanlı ve stresli sürecimdeyim.
bu kez hiç umudum yok yada yıkılmakatan korktuğum için hiç oturmadan sürekli iş yapıyorum arac kullanıyorum hatta sanki kendim,nden intikam alırcasına ağır işler yapıyorum.
test günüm 16 eylül ve suan kronik bel ağrım dışında hiç bir belirtim yok
sürekli bu kıyılarda sizlerle birlikteyim.
rtansfer sonrası VAJİNA İÇİNDE BELİRGİN ŞİŞME HİSSEDİYORUM bu nolmalmi arkadaslar aranızda bu durumla karşılasan oldu mu lütfen yardımcı olmanızı rica ediyorum
tubadefekti, srm, yesimazra, neslihan165, bilgecebuk, hayal2012, chabliss, rashel, skyline, ilknuray22, cigdem42, makay, esra8, akasya78, okyanus, missangel, bebisimolsun, sinemms...
birkaçınız dışında uzundur sizlerden haber alamıyoruz. öncelikle bana tedavi başlangıç tarihinizi söyleyebilirseniz listeye ekleyelim. belki bazılarınız bildirdi de ben kaçırdım.
hiç uğramayıp durumuyla ilgili bizleri bilgilendirmeyenleri listeden çıkarıcam kızlar. çünkü biliosunuz bu forumda hepimiz bu yola çıkmadan başka topictekilerin durumunu, istatistiklerini didik didik inceledik. bizden sonrakilere de yardımcı olabilmek için tabloyu güncel tutmakta fayda var diye düşünüyorum. hem son sütunda göreceğimiz her hamile yazısı her birimiz için ümit olacak, boş kalsın istemiyorum. çok sık gelmeseniz de lütfen arada uğrayıp durumunuzu bildirin.
canım benim tebrik ederim inşallah güzel haberler alacaksın:))))
canım Allah hayırlı etsin..inşallah sıkı sıkı tutunur sana sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın..
benim bildiklerim (çoğunu da bu topikten öğrenmişimdir) ananas suyu, nar suyu içilecek ayaklar sıkı, bel sağlam tutulacak..
İnşallah tutunur sana sağlam sağlam..
canım rabbim bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inş güzel haberlerinide yazarsın bize
diğer topiklerden gelerek yolumuz buralara düştüevliliğimde 5.yılın içerisindeyim ve 2 yıldır tedavi sürecindeyiz. sorunumuz sperm eksikliği.
şansımız hiç olmadığı halde ısrarla ilk olarak aşılama ile sürecimizi ist.erdem hastanesinde başlattık.
olumsuz sonuçtan sonra tüp bebek denemesinde bulunduk ancak ilaçlarım ağır gelip çok yumurtlayınca vücudumda iç organlarıma baskı oluşturacak sekilde şişmeler oluştu, yoğun bakımad yattım ve ağrılarım nefes almamı zorlaştırınca son çare olarak vajinadan 1 kg.kadar su alınarak tüp bebek sürecimde mudahele olundu. sonrasında erken kanama ile süreç sonlanmış oldu.
anaokulu öğretmöeniyim ve yazın calışmıyorum. yaz boyunca adet olmayı bekledim ama tüp bebek sürecimden sonra ilaçla da olsa aylarca adet olamadım. tam ümidimi kesmişken okulların acılmasına çok az kala adet olsum ve salı günü 3 donmuşumuzdan 1 tane kaliteli olan transfer edildi suan heyecanlı ve stresli sürecimdeyim.
bu kez hiç umudum yok yada yıkılmakatan korktuğum için hiç oturmadan sürekli iş yapıyorum arac kullanıyorum hatta sanki kendim,nden intikam alırcasına ağır işler yapıyorum.
test günüm 16 eylül ve suan kronik bel ağrım dışında hiç bir belirtim yok
sürekli bu kıyılarda sizlerle birlikteyim.
rtansfer sonrası VAJİNA İÇİNDE BELİRGİN ŞİŞME HİSSEDİYORUM bu nolmalmi arkadaslar aranızda bu durumla karşılasan oldu mu lütfen yardımcı olmanızı rica ediyorum
sagol cnm heyecanlıyım günümü beklıyorum ,,sen kafaya cok takmamaya calıs mutlaka tutundular alllahın izniyle
canım özelden sana acıklama yaptım görmedın sanırım..
tutunma iğnesi transferden sonra 2 gün sonra koldan vuruluyor bebeğin yerını saglamlastırmak için ben vurulmustum
canım bende histereskopiyle birlikte yapıldı laparoskopi artık o kadar hassaslaştım ki herşey sorun olacakmış gibi geliyor
teşekkürlerr....
tubadefekti, srm, yesimazra, neslihan165, bilgecebuk, hayal2012, chabliss, rashel, skyline, ilknuray22, cigdem42, makay, esra8, akasya78, okyanus, missangel, bebisimolsun, sinemms...
birkaçınız dışında uzundur sizlerden haber alamıyoruz. öncelikle bana tedavi başlangıç tarihinizi söyleyebilirseniz listeye ekleyelim. belki bazılarınız bildirdi de ben kaçırdım.
hiç uğramayıp durumuyla ilgili bizleri bilgilendirmeyenleri listeden çıkarıcam kızlar. çünkü biliosunuz bu forumda hepimiz bu yola çıkmadan başka topictekilerin durumunu, istatistiklerini didik didik inceledik. bizden sonrakilere de yardımcı olabilmek için tabloyu güncel tutmakta fayda var diye düşünüyorum. hem son sütunda göreceğimiz her hamile yazısı her birimiz için ümit olacak, boş kalsın istemiyorum. çok sık gelmeseniz de lütfen arada uğrayıp durumunuzu bildirin.
yeni gelen arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz...vajinall jell kullanıyorum içimden beyaz beyaz fazlası geliyo sizde de öyle oluyormu?birde transfer sonrası ilişki konusunda dr lar hem fikir değil sizin doktorlarınız ne dedi?kimi dr ilk 3 gnden sonra izin diyo kimisi yasak diyo kafam karıştı
bende kendime çok dert yapmıştım aslında kanamam ne zaman bitecek diye doktorumu çok rahatsız etmiştim.şimdi o zamanlarımı düşünüyorum da boşuna sıkılmışım.kanamanın keyfini çıkar bence rahimin yenileniyo...bebişin histereskopiden sonra oluşacak olan yeni rahimine yerleşecek...biliyo musun benim histeroskopide rahim içinde 2 mm lik miyomum alınmıştı.şimdi okadar rahat geçiriyorum ki adetlerimi çok şükür. öncesinde adetliyken ağrıdan bayılır acilde iğne ile ayılırdım...
cok teşekkür ederim güzel dileklerin için. ayın 18 inde tahlil yaptıracagım inş yazarım
o tutunma ignesi dedigin ignenin ismini yazarmisin lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?