eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

aranızda benden başka tek embriyo koyduracak olan var mı? yoksa bi tek ben miyim o gariban :)

canım daha ben yarın konuşacağım doktorla ben de korkuyorum senin doktorunun dediklerini bana derse doktorum diye...ama benimde içime koymazmış gibi gelioooo....umarım yanılıyomdur...ağlıcam yalvarcam yakarcam artıkın ne yapayım:26::26::26::26::26:

bence de arkadaşlar mirage79 çok haklı...forumu açan ilk olarak tabloyu görecek...

cnm iyi sayılırım ya kafama taktım yine belirtileri...yok cnm tutunma iğnessi falan vermediler.sen nasılsın cnm
sagol cnm heyecanlıyım günümü beklıyorum ,,sen kafaya cok takmamaya calıs mutlaka tutundular alllahın izniyle

tutunma iğnesi konusunda aydınlatırsanız sevinirim
canım özelden sana acıklama yaptım görmedın sanırım..
tutunma iğnesi transferden sonra 2 gün sonra koldan vuruluyor bebeğin yerını saglamlastırmak için ben vurulmustum

ilknurdan hala haber yok galiba???ne oldu acaba çok merak ediyom...ablamında umudu olacaksın ilknurcum iyi haberlerinle seni merak ediyoruz....

benim 24 ü ...ilk hamilemiz yeşim olacak sonuncuda ben ..:) ne güzel .alalh hepimize nasip etsin

Nisa ben de 21'inden sonra bekliyorum. Seninle tedavimiz çakışabilir. Süper olur. Destek oluruz birbirimize

Canımcım okuyorum. Ama iş yoğunluğundan cevap yazamıyorum. Topik de çok hızlı ilerliyor. Ama kopmadım ve uzaklaşmadım. Burdayım Kısmetse 21'inde başlayacağım. Ama erken ya da geç gelebilir. Tam net tarih veremiyorum canım. Bir de benim Amerika'dan sonucum bekleniyor. PGT yapılacak. İnşallah 21 eylüle yetişecek

biraz önce merkezden aradılar 10 tanesi döllenmiş kaliteleri diğer gün belli olacakmış bakalım heyecanla bekliyoruz..birazdan iğnem var ona gideceğim..öpüyorum herkesi görüşürüz

selam kızlar şimdi geldim yumurtalar toplandım tam 4 tane imişler inş bugün yarın sağlıklı döllenirler yarın arıyacağım doktoru inş güzel haberler alırım eğer herşey yolunda giderse pazartesi transferim olacak dua edin kızlar yumurtalarım sağlıklı döllensin ve banada sıkı sıkı tutunsunlar.

biraz önce merkezden aradılar 10 tanesi döllenmiş kaliteleri diğer gün belli olacakmış bakalım heyecanla bekliyoruz..birazdan iğnem var ona gideceğim..öpüyorum herkesi görüşürüz

demet canım çok sevindim rabbim sağlıklı gelişmelerini ve sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin

canım bu mesajını akşam okudum o kadar umutlandımki takrir allahın ama bizde çaba sarfetmeliyiz allahın izniylede o çabayı sarf ediyoruz rabbim hepimizin kucağını doldursun

şimdiden gelmiş geçmiş olsun cnm ne bekliyor biliyormusun bebişlerini bırakıp gelmek o tuhaf duygu bekliyo çok ama çok ilginç bi duygu ya inşallah çok canın yanmaz cnm...

canım yumurtalar toplandı uyudum uyandım bişey anlamadım dediğin gibi içimde anlamı tarifsiz duygular var şimdi bebişlerim baba kavuşacağı günü beklerken bende benden uzakta sağlıklı döllenip bana sıkı sıkı tutunsunlar diye dua ediyom 13 yıl sonra bu kadar yaklaşmışken bebeğime rabbim elimi böğrümde bırakmasın göz yaşım mutluluktan olsun inş hepimizinde öyle olsun

merhaba
beni de listeye eklermisin. ilk denememiz olacak, ve daha öncesinden herhangi bir gebelik yaşamadım. Sperm azlığı sebebiyle tüp bebek tedavisine başladık. Menagon iğnelerini kullanmaya devam ediyorum. ayrıca bugün göbekten olan yumurtaların çatlamaması için deilk iğnemizi vurunduk. doktorum şuanda bir sorun yok diyor. yarın tekrar tahlil yapacaklar ve anesteziyle görüşeceğim. Zannedersem önümüzdek hafta yumurtaların toplanma işlemi olacak. Rabbim hakkımızda hayırlar nasip etsin.

Amin canım inşallah diyeğin olur hayırlısıyla..
amin de gökten iki melek insin
biri bize dua etsin biri amin desin
dileğim Allahtan ne muradın varsa versin,
Rabbim bütün isteyenlerin dualarını kabul etsin...

umarım 13 senelik sabrının sonunda selamete ereceksin..

Son düzenleme:

amin cnm....13 yıldr mı olmuyor?sorun ne szde cnm..allahım bu kez son olsn hepimizn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…