eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

İyi geceler kızlar tatlı rüyalar hepiniz öpüldünz buarada dün gece rüyamda açık mavi gelinlik giymiştim hayrolsun ne demek acaba

canım adeti bekliyorum ayın 15 gibi tahmini
tabi inşallah hiç gelmezde)şöle 9 ay)

benimde ayın 12-13 ü gibi..seninle aynı olacak heralde..inşallah dilediğin gibi olur..

benim 24 ü ...ilk hamilemiz yeşim olacak sonuncuda ben ..:) ne güzel .alalh hepimize nasip etsin

aranızda benden başka tek embriyo koyduracak olan var mı? yoksa bi tek ben miyim o gariban :)

amin

Güzelim çok sevindim inşallah bol bol sağlıklı yumoşun çıkar
Sakın kaç tane olduklarını sormayı unutma en çok yumurtlayana ödül var
Benimde haftaya anca toplanır herhalde:18::18::18:
ozaman en aza da ödül verelım benım 1 tane cıkar anca sanırım

birtane olsun bizim olsun demişti gıtttıgım merkez önemlı olan tutması olması annelrımız bır tane olmus bızı dogurmuslar böyle düşünün
hayırlı haberlerle gel insaalllah canım

suan hormon ılacı kullanıyormusunda. canım.

aranızda benden başka tek embriyo koyduracak olan var mı? yoksa bi tek ben miyim o gariban :)

ben tek embryoyla hamıle kaldım..

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınz bugün bakalım :)) azcık geç kaldım ama geldim sonunda

iyiyiz taze anne..sen nasılsın..bebişler nasıl..inşallah senin hayırlı haberlerini aldığımız gün biz başlıyacağız bu maratona..hakkımızda hayırlısı Allahtan ..

ayy nisasum şu an en sevdiğim arkadaşımsın :))))) nasıl iyi gelio bunu duymak bilemezsin. sonra noldu ki? şu an bu topicte olduğuna göre bir terslik olmalı diye düşündüm.

haır canım bende sana umut olsun dıye yazdım bebeğim kucagımda 3 yasında ıkıncı için tedavıdeyim.

tubadefekti, srm, yesimazra, neslihan165, bilgecebuk, hayal2012, chabliss, rashel, skyline, ilknuray22, cigdem42, makay, esra8, akasya78, okyanus, missangel, bebisimolsun, sinemms...

birkaçınız dışında uzundur sizlerden haber alamıyoruz. öncelikle bana tedavi başlangıç tarihinizi söyleyebilirseniz listeye ekleyelim. belki bazılarınız bildirdi de ben kaçırdım.

hiç uğramayıp durumuyla ilgili bizleri bilgilendirmeyenleri listeden çıkarıcam kızlar. çünkü biliosunuz bu forumda hepimiz bu yola çıkmadan başka topictekilerin durumunu, istatistiklerini didik didik inceledik. bizden sonrakilere de yardımcı olabilmek için tabloyu güncel tutmakta fayda var diye düşünüyorum. hem son sütunda göreceğimiz her hamile yazısı her birimiz için ümit olacak, boş kalsın istemiyorum. çok sık gelmeseniz de lütfen arada uğrayıp durumunuzu bildirin.

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınz bugün bakalım :)) azcık geç kaldım ama geldim sonunda

hoşgeldiiin, nerdesin sen bakiim bıraktın bizi burda birbaşımızaaa?

haır canım bende sana umut olsun dıye yazdım bebeğim kucagımda 3 yasında ıkıncı için tedavıdeyim.

ayyyy o zaman sen kesin en sevdiğim arkadaşımsın :)))) Allah bağışlasın canım bebişini, Allah ikincisini de nasip etsin, gönlüne göre versin inşallah.

iyiyiz taze anne..sen nasılsın..bebişler nasıl..inşallah senin hayırlı haberlerini aldığımız gün biz başlıyacağız bu maratona..hakkımızda hayırlısı Allahtan ..

iyiiyim cnm bende ağrılarım azaldı bugn inş terslik yoktur ama akıntım iyice arttı afedersinz altıma işiyomuşum gibi hissediyorum inşallah bebişlerim benimledir... gece heyecandan 1 hafta sonrasını düşünmekten uyuyamadım

hb cnm Arkadaşım geldi kahvaltı hazırladı birlikte kahvaltı yaptık yeni fırsat buldum özledim sizleri girdm hemen...

iyidir iyidir..bi sorun yoktur Allahın izniyle..vücudunda değişiklik olması normal demi??çünkü artık 4 kişisin...akıntıda olur tuvaletede sıkışırsın.karnında şişeer gaz da olur...dur bakalım iyi olacak iyi gidiyo...hadi hayırlısı..

cnm ağrılarım geçti bugün ilk 3/4 gün yerleşme zamanı oluyomuş o günlerde ağrım oldu bugün bitti kafama takıldı inş.herşey yolundadır çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…