eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım ben iğne vurulmak için sağlık ocağına gidiyodum hemşireye sordum çok yumurta önemli değil dedi sağlıklı şekilde zaten kadın çok yumurta üretmezmiş benim yumurtalarda işte ilaca kızıp yumurtlamadılar işte inş sağlıklıdırlar ve sağlıklı döllenirler

canım eşin haklı benim ilk tecrümem ondan ben o kadar deneyimli değilim burda aşılama yaptıran tüp bebek deniyen arkadaşlarda var benim tek duam bu ilk ve son tedavim olsun yumurtalar sağlıklı döllenip bana sıkı sıkı tutunsun rabbim daha fazla arattırmasın kucağımızı doldursun inş

İnşallah canım bak benimde 10 yumoştan 2 tane çıktı. Yüce rabbim ol diyince oluyo işte
Ben ilk evlendim 3 sene çocuk olmadı gitmediğim dr kalmadı yaşın küçük bilmem ne bekle dediler sonra aşılama yaptırdık tabi oda tutmadı. Yaşımda çok küçüktü bıktım artık dedim olmazsa olmasın 6 ,7 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım inanamadım kaç test yaptım hatırlamıyorum bile Benim minik kızım mucize gibi çıktı geldi
Onun için artık hiçbir şeyden ümit kesmiyorum

Son düzenleme:

herşey bir mucize zaten canım rabbim ümidimizi kesmediğimiz sürece daha ne mucizelerle karşılaşırız rabbim hepimizin kucağını doldursun inş sende kızına kardeş hediye edersin rabbim rahmeti büyük esirgemesin bizden

Amin canım
Ben yatıyorum sende yat dinlen yarın seni güzel bir gün bekliyor
Hepinizi öpüyorum iyi geceler

inş canım inş bende yarın 1 de yumurtaları toplatacağım bakalım ondan sonra neler bekliyo beni inş benim içinde herşey güzel olur hepimiz içinde canlarım

Yarin umutlarina kavusacagin yolun ilk buyuk adimini aticaksin
insallah hem toplama hemde dollenme surece olumlu olucak.
sayi kismina takilma sana lazim olan en fazla iki tane.
Osman bey bu konuda profesyonel ve basarmak icin yapilmasi gereken herseyi yapicaktir.
inanki yarin ordan daha mutlu ve bebegine bir adim daha yaklasmis olarak cikacaksin.

miragecim haklisin belki ama dusunmek zorundayim yarin saglikli kalan embriyo olursa dondurtmayi dusunuyorum 750 lira aliyorlarmis onun haricinde dondurulmuslari transfer edecekleri zamanda aliyorlarmi merak ediyorum aliyorlarsa neden dondurtayimki

ebruli canım benim benim bildiğim ödeniyo tüp bebek parası kadar değil ama ödeniyo

evet canim odeniyo onu biliyorum 750 lira istiyorlar ama benim sordugum dondurttugum embriyolari transfer edecekleri zamanda para aliyorlarmi yarin hepsini ogrenip oyle dondurtacagim

inş canım inş bende yarın 1 de yumurtaları toplatacağım bakalım ondan sonra neler bekliyo beni inş benim içinde herşey güzel olur hepimiz içinde canlarım

kizlar rabbim ikinizinde yardimcisi olsun insallah hayirli guzel haberlerle donersiniz bizi merakta birakmayin hersey gonlunuzce olsun

Şimdi bu konsantrasyonla hepimiz için bir dua patlaticiiim kabul olur umarım

Allah kabul etsin inşallah canım...Haberlerini bekliyoruz...

benim anlamadığım birşey var. bunu ilk senden duymuyorum da onun için soruyorum. dondurmak için para alıyorlar, sonra dondorulumuşun transferi için de bir ücret alıyorlar. ama bildiğim kadarıyla bu tutarlar tüp bebek fiyatı kadar çok olmuyor. şimdi tutmazsa diye farz ederek sen bu ihtimaller üzerinde duruyorsundur. Allah korusun tutmazsa yeniden deneyeceksindir herhalde. dondurtmazsan mecbur baştan tüp bebk tedavisine başlaman gerekmiycek mi? yani hem o iğneleri bir daha vurulucan, onların ilaç paralarını vereceksin, hem de hani belki indirimle yeniden tüp bebek parası vereceksin. bu durumda her şartta dondurmak daha mantıklı olmuyor mu ki? niye dondurma işine karşı duruyorsunuz? bunu sormamın nedeni bilmediğim birşeyi mi biliyorsunuz öğreneyim ki ben de ona göre davranayım.

ilknurlevent ve demet05, dualarımızdasınız. hayırlı haberlerle gelin. bizi habersiz bırakmayın.

pretty71, canım kırmızılar geldi mi? tedavin bu aralar başlayacaktı...

merhaba arkadaşlar umarım herkesler iyidir. canım ben hala kırmızıları göremedim dün gittim doktora tahlil verdim hormonlarım henüz tam baskılanamamışlar maalesef pazartesiye kadar olmazsam tekrar gidicem bakıcaz ne olacak inşaallah olurum...

sanırım psikolojik oluyor bu ya. bekliyosun ya adetini tedaviye başlamak için, onun için gecikiyor gibi geldi bana. daha önce de gecikiyor muydu böyle?

hayırlı cumalar arkadaşlar tedavisi başlayanların tedavileri hayırlı olsun ,
hepimizin ard arda bebişleri olsun(ben 4 istiyorum)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiin

haklısın canım dondurulmuşlar transfer edildiğinde yumurta geliştirici dönemi opu yu atlıyorsun ,yani bir sürü ilaç kullanmamış oluyorsun ayrıca kızlar bildiim kadarıyla birsürü hormon kullanmadığın için rahim dinlenmiş olduğu için tutunma şansı normal tüp denemesine göre %15 artıyormuş ,daha ne olsun
tabi dondurulmuşların sağlıklı çözünmeme ihtimali oluyor,onu da merkezin lab. kalitesine bakmak lazım
yumurta geliştirici ilaçlar rahimi çok yorduğu için tutunmamaya da sebep olabiliyomuş.bazen diyorum acaba dondurup diğer ay mı denesem,hepsini sorcam doktora
cuma vakti hürmetine Rabbim hayırlı evlatlar yazsın bize

yani evet. ben burda okuyorum, millet çatır çatır hamile kalıyo dondurulmuşlarla. eğer mantıklı bir açıklaması yoksa, dondurmak yerine bir daha herşeyi baştan yaşamayı saçma buluyorum ben biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…