arkadaslar size birsey sormak istiyorum ben saglikli kalan embriyolari dondurtmak istiyorum ama merak ettigim birsey var eger dondurulmuslarla denersem insallah gerek kalmazda tabi bide kardes dusunursem yine tup bebek icin hastaneye para oduyormuyuz
kızlar merhaba ben geldım 3 gundur yokum gecmısı de okumam lazım moralım cok bozuktu bu ara bıraz sıkıntılı gunler gecırıyoruz esımın ıslerı ıle ılgılı bazı beklenmedık yuklu borclar ve alacakların alınamaması gıbı durumlar oldu 3 gun hıc gırmek ıstemedım hatta bu durumda tedavıyı bıle ertelemek ıstıyorum ama esım yıne de sen moralını bozma bırakma dıyıp duruyor kotu gunler ıcın bende duran 2bın tl vardı tedavıye onu kullanıcaktım gerısını de ılacları fılan taksıt veya kredı kartı alırız dıyor ama boyle streslı bır durumdayken olumlu sonuc alabılır mıyım kı bılmıyorum etkıler mı yumurtalarımı, bıraz zamana ıhtıyac var bu durum ıcın belkı en az 6 ay toparlanmak surer alacakların alınması fılan, kullandıgım bu kadar ılac da bosa gıdecek o yuzden cok kararsız kaldım 2 haftam var moraller bıraz duzelırse artık dıyorum hem ısyerınde ıslerım de cok yogun gızlıce yaptırıcam ızın alıcam opu ve sonrası ıcın...Bugun kendı kendıme dua ettım allahım saglık olsun ben dayanırım tedavı de yaparım yeterkı guc ver ben bu kadar sıkıntının ıcınde bu bebege de sahıp olurum dedım yeter kı olsun hersey duzelır ısler duzelır ama bu bebek dogarsa o kadar kıymetlı olur en guzelı zor sahıp olunandır kıymetlısı oyle olur, durum boyle bu arada tedavısısuren arkadaslar olmus son 5-6 sayfayı okudum bıraktıgım yer baya gerıde kalmıs hepınıze bol sanslar dılıyorum hepınız hepımız hep dualarımdasınız...
Selam arkadaşlar dr gittim geldim
Herşey yolunda gitti rahim kalınlığı ve yumoşlarım çok iyi durumdaymış
Bu sefer daha fazla yumurtam olacak gibiymiş
Bakalım kim daha çok yumurtluycak
İyi geceler kızlar tatlı rüyalar hepiniz öpüldünz buarada dün gece rüyamda açık mavi gelinlik giymiştim hayrolsunne demek acaba
canım benim senin adına çok sevindim inş güzel sağlılı gelişirler sende alırsın bebeğini kucağına
İnşallah canım burdaki herkez bebişine kavuşur
inş canım inş bende yarın 1 de yumurtaları toplatacağım bakalım ondan sonra neler bekliyo beni inş benim içinde herşey güzel olur hepimiz içinde canlarım
inş canım inş bende yarın 1 de yumurtaları toplatacağım bakalım ondan sonra neler bekliyo beni inş benim içinde herşey güzel olur hepimiz içinde canlarım
iyi şanslar havincim. umarın güzel haberlerle gelirsin...
şimdiden gelmiş geçmiş olsun cnm ne bekliyor biliyormusun bebişlerini bırakıp gelmek o tuhaf duygu bekliyo çok ama çok ilginç bi duygu yainşallah çok canın yanmaz cnm...
Güzelim çok sevindim inşallah bol bol sağlıklı yumoşun çıkar
Sakın kaç tane olduklarını sormayı unutma en çok yumurtlayana ödül var
Benimde haftaya anca toplanır herhalde:18::18::18:
canım ben rapor alamıyorum 3 yıllık evlı degılım ondanmıs esım de azospermı degıl olıgosperm yanı sperm var sonucta o yuzden 3 yıl beklemek fılan gerekıyormus, sıfır sperm olsaydı dırek verıyorlardı raporu, toplam 6 bın tl gıbı bır rakam gerekıyor aslında su ankı durumda hıc de onemlı bır deger degıl onca alacak verecek arasında, rapor alsaydım hastaneye 2 bın verecektım ılaclar da baya ucuza gelıyomus belkı bın verırdım yarı yarı olurdu ama vermıyorlar ıste calıstıgım kurumda var yardım onu almayı deneyecegım o da az bır mıktarmıs belkı bın tl fılandır faydası olur enazından onu alırım belkı....ınanıyorum kı herseyde vardır hayır belkı al sana sıkıntı stres bunları dusunurken tedavım su gibi gelır gecer ne bılım korkularımı bıle unuturum...nasıl baslayıp nasıl bıttıgını, ıgne narkoz amelıyat korkumu fılan unuturum kımbılır...
canım benim ultrasonda 4 tane gözüktü daha doktor aradı bulamadı sağ yumurtalığım ameliyatlı orda yumurta yok solda da 4 tane var onlar toplancak nasipse inş güzel sağlıklı döllenirde bana sıkı sıkı tutunurlar
Benimde solda çok yok sağ tarafımda epey var dedi
Birde ultrasonda arkaya saklananlar görünmüyormuş belki daha fazla çıkar
Yarın bizi habersiz bırakmaaaaaaa
Havinsu sadece seni görüyorum su an burda olan selamlar. Anca bu satte girebildim sana yarın için en guZel sekilde dua ediciiim hersey kolay olsun:) yazıları okuma fırsatım olmadı umarım herkes için hersey yolundadir, ben sabah 8 de opuya gireceğim kismetse bu mesajı okuyan arkadaslarım dua ederseniz çok sevinirim şimdiden sagolun varolun herkese sevgilerrrrrr
bırakmam canım eve geldiğimde inş yazarım buraya doktor çok baktı zaten ilk gittiğimde 2 tane gözüküyodu 2 tane sonradan eklendi onlara inş arkalarda çıkar dediğin gibi ama hiç gözükmedi doktor sayarken 5. aramadı desem yalan olur ben pek yumurtluyan cinsden değilim heralde sağ tarafta olsaydı dengeli olurdu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?