- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
kızlar merhaba ben geldım 3 gundur yokum gecmısı de okumam lazım moralım cok bozuktu bu ara bıraz sıkıntılı gunler gecırıyoruz esımın ıslerı ıle ılgılı bazı beklenmedık yuklu borclar ve alacakların alınamaması gıbı durumlar oldu 3 gun hıc gırmek ıstemedım hatta bu durumda tedavıyı bıle ertelemek ıstıyorum ama esım yıne de sen moralını bozma bırakma dıyıp duruyor kotu gunler ıcın bende duran 2bın tl vardı tedavıye onu kullanıcaktım gerısını de ılacları fılan taksıt veya kredı kartı alırız dıyor ama boyle streslı bır durumdayken olumlu sonuc alabılır mıyım kı bılmıyorum etkıler mı yumurtalarımı, bıraz zamana ıhtıyac var bu durum ıcın belkı en az 6 ay toparlanmak surer alacakların alınması fılan, kullandıgım bu kadar ılac da bosa gıdecek o yuzden cok kararsız kaldım 2 haftam var moraller bıraz duzelırse artık dıyorum hem ısyerınde ıslerım de cok yogun gızlıce yaptırıcam ızın alıcam opu ve sonrası ıcın...Bugun kendı kendıme dua ettım allahım saglık olsun ben dayanırım tedavı de yaparım yeterkı guc ver ben bu kadar sıkıntının ıcınde bu bebege de sahıp olurum dedım yeter kı olsun hersey duzelır ısler duzelır ama bu bebek dogarsa o kadar kıymetlı olur en guzelı zor sahıp olunandır kıymetlısı oyle olur, durum boyle bu arada tedavısısuren arkadaslar olmus son 5-6 sayfayı okudum bıraktıgım yer baya gerıde kalmıs hepınıze bol sanslar dılıyorum hepınız hepımız hep dualarımdasınız...
kızlar merhaba ben geldım 3 gundur yokum gecmısı de okumam lazım moralım cok bozuktu bu ara bıraz sıkıntılı gunler gecırıyoruz esımın ıslerı ıle ılgılı bazı beklenmedık yuklu borclar ve alacakların alınamaması gıbı durumlar oldu 3 gun hıc gırmek ıstemedım hatta bu durumda tedavıyı bıle ertelemek ıstıyorum ama esım yıne de sen moralını bozma bırakma dıyıp duruyor kotu gunler ıcın bende duran 2bın tl vardı tedavıye onu kullanıcaktım gerısını de ılacları fılan taksıt veya kredı kartı alırız dıyor ama boyle streslı bır durumdayken olumlu sonuc alabılır mıyım kı bılmıyorum etkıler mı yumurtalarımı, bıraz zamana ıhtıyac var bu durum ıcın belkı en az 6 ay toparlanmak surer alacakların alınması fılan, kullandıgım bu kadar ılac da bosa gıdecek o yuzden cok kararsız kaldım 2 haftam var moraller bıraz duzelırse artık dıyorum hem ısyerınde ıslerım de cok yogun gızlıce yaptırıcam ızın alıcam opu ve sonrası ıcın...Bugun kendı kendıme dua ettım allahım saglık olsun ben dayanırım tedavı de yaparım yeterkı guc ver ben bu kadar sıkıntının ıcınde bu bebege de sahıp olurum dedım yeter kı olsun hersey duzelır ısler duzelır ama bu bebek dogarsa o kadar kıymetlı olur en guzelı zor sahıp olunandır kıymetlısı oyle olur, durum boyle bu arada tedavısısuren arkadaslar olmus son 5-6 sayfayı okudum bıraktıgım yer baya gerıde kalmıs hepınıze bol sanslar dılıyorum hepınız hepımız hep dualarımdasınız...
kızlar ya hala adet olamadım göğüslerim tatlı tatlı kaşınıyo sadece yok 2 gün geçti olaydımda başlayaydım şu tedaviye ya bide rüyasını gördüm bu ay işlemler tamamlanmış monitörden gösteriyodu doktor dedimki söyleme cinsiyeti kız dimi dedim o an bi kız bebek gördüm yumurtamın içinde kalktım eşime anlattım öyle mutluydumki ama şu adet gelmek bilmedi bi türlü her ay olmasın neolur diye dua ederken bu ay gelsin diyom yaaa psikopata bağladım iyice
selam hayalcim. ne diyeceğimi bilemedim. nasıl hissettiğini az çok anlıyorum. çünkü benim eşim de 2 hafta öncesine kadar işinde çok mutsuz olduğundan ve çıkmak istediğinden söz ediyordu. sabahları mide bulantısıyla uyanıyordu sıkıntıdan. ama böyle bir zamanda işten çıkarsa bu tedavinin olamayacağını anlattım kendisine. hem maddi hem manevi açıdan...şimdi canını dişine taktı sabrederek çalışıyor. hayat mı zor, biz mi zorlaştırıyoruz bilmiyorum ki. ilaçları almamış olsaydın bekle diyebilirdim. ama ilaçları almışsın madem başla, hem bebek kısmetiyle gelir diycem. ama sonrası da var bunun. hiç bilemedim. tedaviye başlamana 2 hafta varsa zamana bırak, nasıl olsa son anda da karar verebilirsin. şimdi düşünme bunları. hayırlısının olması için dua et.
canım gelecek bu kadar takma kafana seni tedavinin heyecanı sarmış inşallah gönlüne göre olur...kız ve ya erkek:)))
canım üzülme sen tedavine devam et imkanın verdiğince bebek zaten rızkıyla gelir umarım durumunuz tez elden düzelir inş...
Canım gerçekten üzüldüm eşinin durumuna. Sen rapor alamadınmı?
Bence onca ilaç onca git gel yaptın tedavini yarıda bırakma birşekilde halledersiniz. Sanmaki bizler dört dörtlük başladık işte herkezin bir sıkıntısı oluyor aile içerisinde. İnan Allah bir kolaylığını veriyor moralini bozma bebeğinin kokusunu ağlayışnıı gülüşü aklına getir herşey daha farklı olur. Allahım şu zor günlerinde inşallah yüzünü güldürür
allah yardımcınız olsun cnm ewlilikler bu zamanlar için eşine destek ol bunalıma girmesin...ne zmn kendini iyi hissedersen o zmn başla tedavine....pozitif olmalısın...hepimizi bu tedavi yıpratıyor maddi yönden inş emeklerimiz ziyan olmaz
kızlar ya hala adet olamadım göğüslerim tatlı tatlı kaşınıyo sadece yok 2 gün geçti olaydımda başlayaydım şu tedaviye ya bide rüyasını gördüm bu ay işlemler tamamlanmış monitörden gösteriyodu doktor dedimki söyleme cinsiyeti kız dimi dedim o an bi kız bebek gördüm yumurtamın içinde kalktım eşime anlattım öyle mutluydumki ama şu adet gelmek bilmedi bi türlü her ay olmasın neolur diye dua ederken bu ay gelsin diyom yaaa psikopata bağladım iyice
Canım gerçekten üzüldüm eşinin durumuna. Sen rapor alamadınmı?
Bence onca ilaç onca git gel yaptın tedavini yarıda bırakma birşekilde halledersiniz. Sanmaki bizler dört dörtlük başladık işte herkezin bir sıkıntısı oluyor aile içerisinde. İnan Allah bir kolaylığını veriyor moralini bozma bebeğinin kokusunu ağlayışnıı gülüşü aklına getir herşey daha farklı olur. Allahım şu zor günlerinde inşallah yüzünü güldürür
yeşimcimmmm nasılsın bugün moralin düzeldi dimi canımmmm
slm hayalcim Allah yardımcınız olsun zor ama bence tedavini erteleme sıkıntının içinde güneşiniz olur bebeğinizdediğin gibi herşey gelir geçer her gecenin bir sabahı vardır kendini üzme canım yaşın kaçtı unuttum ama 30 un altındaysan bekle eliniz rahatlayınca denersin ama 30 ve üstüysen zaman kaybetme derim ben canım nacizene fikrim
iyiyim meleğim sen nasılsın?moralim fena sayılmaz düne göre iyiyim ama sol kasığımda sanki bişey oyuluyo ağrıyo ayakta fazla duramıyorum çok merak ediyorum sonuç ne olacak kaldı 8 gün teyzesi
iyiyim meleğim sen nasılsın?moralim fena sayılmaz düne göre iyiyim ama sol kasığımda sanki bişey oyuluyo ağrıyo ayakta fazla duramıyorum çok merak ediyorum sonuç ne olacak kaldı 8 gün teyzesi
aysma ve hayalcim tşk ederm canlarım ewet inşallah güzel aç.ılış yaparız topiğimizde devamıda gelir...ağrı iyi tabiyki tek tutsunda bebişim her acıyı çekerim ben...ewet ya belirti olmasa dha çok cnm acıcaktı dha önce 2 kez aşılama oldum hiç belirtim yoktu mesela bu defa olanlar tuhaf afedersinz vajinal akıntımda başladı bugünteyzoşlar dua edin bize geri sayıma az kaldıııııııııııııııııııııııııı seeviyorum sizi yaaa
arkadaslar size birsey sormak istiyorum ben saglikli kalan embriyolari dondurtmak istiyorum ama merak ettigim birsey var eger dondurulmuslarla denersem insallah gerek kalmazda tabi bide kardes dusunursem yine tup bebek icin hastaneye para oduyormuyuz
kasıkta ağrı iyi birşey olsa gerek yesimim. sen yolumuzu açacak kişisin! :)
ebrulicim ben de seninki gibi şeyler düşünüp soruyordum doktoruma. o da bana diyor ki hep sıradaki adımı düşün, bir sonrakini sırası gelince düşün. böylesi daha kolay olur senin için diyor. ben de onu çok haklı buluyorum bu konuda. sen de öyle yap tatlım. bu şimdi düşünmen gereken bir detay değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?