eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ne guzel bak hepsı dollenmış.canım kalbını ferah tut endışe etme.alnımıza ne yazıldıysa o olacak.dualrımızdasın.goruşmek uzre

ANACIM kaynatmışsınız da kaynatmışsınız..oku oku bitmedi... anlayacağınız yumurtlamış durmuşuz..parti olayı güzel miş..ama muhabbet hep aynı çıkar dediğin gibi..bi değişiklik olmaz..

canım emin ol senden daha çok istiyorum bunu

GÜNAYDINLARRR YUMURTACI KIZLARIMM

Miraje canım ya biliyosun topik kalabalıklaştı transferi olanlarada ayrı liste yapsan keşke

çok karışır gülüm ya, zaten son sütunu sürekli güncelliyorum, takip ediyor musun orayı? zaten şimdi 41'de durdurdum artık listeyi, yoksa 141'e kadar yolu var :)

düzeltirim şimdi şekerim...

al benden de o kadar. evlendikten kaç sene sonra arkadaşlarımın zoruyla gittim smear testi falan yaptırdım. şimdi o koltuktan kalkamıyoruz ne iş ya

Günaydın kızlarrrr bebişlerle kahvaltımızı yaptık teyzoşlara bi bakalım dedik nasılsınz bugün

tabiki canim cok sukur var demekki bundada bir hayir ilk basta endiselenmistim ama biraz icim rahatladi

guzel canini cok sikiyosun yapma lutfen tutmamasi icin engel yok allah buyuk hem sende boyle yaparsan tek yumurtasi olusup tek embriyo transfer edilenler ne yapsin bir dusunsene haline sukret ve rabbine sigin guzelim en pozitif olman gereken zamandasin 3 tane bebisin var insallah hepsi tutarda gorursun gununu
saka bir yanada insallah saglikli olsunda 3 cok ikiz olsa keske ne guzel olur

ilknurlevent ve demet05, dualarımızdasınız. hayırlı haberlerle gelin. bizi habersiz bırakmayın.

pretty71, canım kırmızılar geldi mi? tedavin bu aralar başlayacaktı...

canim merhaba bende gonal-f kullandim ama ignelerimin hepsini birlikte aldim toplamda 550 lira odedim 2 kutu gonalf 4 kutu cetrotide diye bir igne ve catlatma ignesi aldim bukadar verdim senin ilaclara hicmi rapor cikmiyor benim iki igneme rapor cikardilar hastaneden

ewet cnm şükürler olsunki 3 tane bendeler...eşim ikizi çok istiyor ben bir tanesi olsa yeter yokluğunu rabbim kmseye göstermesin 1 taneden fazlasında gözüm yok...inşallah tutmuştur ama ikizlerse hormonlarım iki kata çıkacağı için erken belirtilerim olabilir kendimi çok yorgun hissediyorum bebişim tutsunda her acıyı yorgunluğu çekmeye razıyım...ayın 15 inde belli olucak test günümz o gün.eşim diyo bereketli bebeğim geliyor,babasının maaş gününe denk geldi kesinleşşmesi diyo :) inşallah eşimin umutları yıkılmaz ikimzde çocukları çok seviyoruz en büyük hasretimizle allah kmsenin kucağını boş bırakmasın

ne guzel bak hepsı dollenmış.canım kalbını ferah tut endışe etme.alnımıza ne yazıldıysa o olacak.dualrımızdasın.goruşmek uzre

sagol canim hepinizde benim dualarimdasiniz rabbim kapisindan kimseyi bos cevirmesin insallah gorusmek uzre

ayy bu eslerimiz ne kadar merakli ikize saglikli olsun bitane olsun bunu anlamiyorlar...evet bereketli gunmus sizin icin insallah bebisinizle dahada bereketlenir..insallah yikilmaz guzelim ya benimde esim ayni sekilde biz yine onlardan gucluyuz bu durumda rabbim yardimcimiz olsun o ol dese aninda olur insallah olacak Allahim merhametini bizden esirgemez dualarimizi kabul eder insallah...bizde cocuklari cok seviyoruz boyle hasret olunca cocuk gormeye hamile gormeye dayanamiyorum kiskanmak degil bu nasil anlatilir bilmiyorum icimdeki aci... hakkimizda hayirlisi neyse o olsun

kizlar yaa benim bebislerim orda bensiz ne yapiyorlar bir an once kavusmak istiyorum 3. gun diye bekliyordum 5. gun dediler beklemeyi hic sevmiyorum yaaaaaaaaa

ayy yesiiim çok heyecanlı yaaaa, valla sen yine iyi soğukkanlısın, hoş gerçi napcan ki de mi :)) kuzu kuzu bekliyoruz işte

soğuk kanlı olmak zorundayım aslında öyle görünüyorum ama saçma sapan rüyalarla boğuşuyorum...çok yıkıldım bugüne kdr bebek konusunda...aslında kendimi frenliyorum bazen bebeklerle konuşmuyorum üzülüyorum ben sizi unuttum diye konuşmaya başlıyorum...benim gibi inatçılarsa kesin sıkıca tutunmuşlardır...inşallah idrar testinde ilk pozitifi görürüm bugüne kdr nasip olupta göremediğim pozitifi kurbanlık kuzu gibi bekliyoruz

kizlar yaa benim bebislerim orda bensiz ne yapiyorlar bir an once kavusmak istiyorum 3. gun diye bekliyordum 5. gun dediler beklemeyi hic sevmiyorum yaaaaaaaaa

insan çok suçlanıyor bebeklerini hastaneye bırakıp geldiğinde ben çok ağladım onlara kavuşana kdr kavuştum sanki kesin hamileymişim o haberi almışım gibi ağladım gülümseyerek çok farklı bir duygu ya

Günaydın kızlar
Gece geç yattım sabah erken kalktın başım çatlıyo valla
Saat 3 de dr randevum var bakıyım yumurtlayabildimmi:18::18::18::18:

bende son zamanlarımda hamilelere yada çocuklara dayanamaz olmuştum..belki kendimde değilde eşim bi çocuğu sevince yada bi komik bebek vidyosu izleyince bile deli oluyodum..niye izliyoki diyodum..Allah şaşırtmasın..allah vermeyeceği şeyi istetmezmiş..inşallah emeklerimizi boşa çevirmeyecek..hepimize nasip edecek..
senin kuzularda esssiz sessiz yatıyolar şimdi..az kalmış kavuşmana..sabır güzel kardeşim sabır..

Canım benim bir tane çocuğum var rapor olmuyo diye biliyorum onun için hiç araştırmadım:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…