- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
Evet az kaldı sayılır asıl heyecanlı kısım başlıyor
İnşallah sağlıklı embriyo bulunurda transfer olur hayırlısıyla![]()
inş canım inş rabbim seninde kucağını doldursun rabbim emeklerini boşa çıkartmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet az kaldı sayılır asıl heyecanlı kısım başlıyor
İnşallah sağlıklı embriyo bulunurda transfer olur hayırlısıyla![]()
He doktorda bi sorun yok dedi ama ne bileyim işte aklıma takıldı
Yok gonal-f vurunuyorum her gün
Bide sabahları çatlatma önleyici iğne vurunuyorum
Tabi tabi başladı tedavi kız
Pazartesi inşallah yumurta toplama işlemi var rabbim nasip ederse![]()
rıca ederim canım yumurtaların güzel sağlıklı büyüyüp güzel döllenip sana sıkı sıkı tutunsunlar inş
arkadaşım bu arada bana ilginç gelen bir şeyi paylaşmak istiyorum madem opu var, belki biliyorsundur ?? bol su içiliyor zaten ok. sen makyaj yapmıyorsun parfüm, deo. kullanmıyorsun aynı şekilde eşinde parfüm falan kullanmıyormuş. bize verilen kağıtta yazıyordu alınan örneklerin kalitesini tehlikeye atıyormuş. yaaaaa enteresannnnn değil mi:) ayrıca topuklu ayakkabı falan giymiyorsun rahat kıyafetler... artık kafana göre takıl rahat kavramı sende ne çağrıştırıyorsa :) gecelikle gitsek yaaa nasısa yatcez diye ahahahahhh askılı falan ay ne hoş olurdu ortalarda takılsak öyle :))))
ayy kendimi tavuk gibi hissediyorum zaten artık :)))
yaa varya aynennn :) bildiğin tavuk yani insanlıktan çıktım
YS88 cnm güçlü ol lütfenşimdiden bunları düşünüp stres yapma bebişler seninle şuan sakın unutma herşey gönlünce olsun HAVİN SU cuma günü opu varmış hayırlı olsun sen yumurtalar döllenecek ve sen bebeklerini alıp eve gideceksin inş .MİRAGE 41 kere maşallah diyelim totemimiz hayırlı olsun bakalım.Yarın opusu olan arkadaşara hayırlı olsun güzel yumurtaları olsun,geceniz hayırlı olsun benim için yatma vakti iyi geceler
ayy kendimi tavuk gibi hissediyorum zaten artık :)))
ekledim canım. 41. sırayı kaçırdın ne yazık ki, seni ayrılan birinin yerine aldım. 34.sıradasın :))
arkadaşım bu arada bana ilginç gelen bir şeyi paylaşmak istiyorum madem opu var, belki biliyorsundur ?? bol su içiliyor zaten ok. sen makyaj yapmıyorsun parfüm, deo. kullanmıyorsun aynı şekilde eşinde parfüm falan kullanmıyormuş. bize verilen kağıtta yazıyordu alınan örneklerin kalitesini tehlikeye atıyormuş. yaaaaa enteresannnnn değil mi:) ayrıca topuklu ayakkabı falan giymiyorsun rahat kıyafetler... artık kafana göre takıl rahat kavramı sende ne çağrıştırıyorsa :) gecelikle gitsek yaaa nasısa yatcez diye ahahahahhh askılı falan ay ne hoş olurdu ortalarda takılsak öyle :))))
canım benim bu gece çok güldüm sayende rabbim hep böyle güldürsün bizi aslında mantıklı gecelikle gideydik idi kıyafet giy çıkar sıkıntımızda olmazdı demek doktorlarda bişey biliyo canım bilmeseler bunları yazıp liste halinde vermezlerdi
hadi yaa ne güzel sorunun yokmuş ay inşallh gelir yiğenim bu ayyumurta toplamamı yumoşlarını içinden alıp lab. ortamında büyütüp döllendirip öylemi yerleştircekler peki dölleme ve yerleştirme ne zamanmış :26: bu arada bu opu pgt falan ne yaa
![]()
kızlar çatlatma iğnelerimide oldum şimdi uyumak için cumayı bekliyom yumurtalarımda o güne kadar dahada sağlıklı olurlar inş toplandıkları gibi hemen döllenirler
gerçi beni listeye al diyene de yok almam seni mi diycem :))) nasıl olcak bilemedim. ama totem yaptım bi kere :)))) listenin gıyabında aramıza alırız onları da.
hadi ben de yatıyorum artık. yarın güzel haberlerle dolu bir gün olsun. yumurtacı kızlaaar yarın günümüzü güzel haberlerinizle şenlendirin hele.
yeşim bu arada benim tedavi başlangıcım muhtemelen senin test tarihinden 2 gün sonra falan olacak. bak kesin pozitif sonuç bekliyorum senden ona göre ha :) moralim yüksek başlat beni tamam mıııı?
kızlar çatlatma iğnelerimide oldum şimdi uyumak için cumayı bekliyom yumurtalarımda o güne kadar dahada sağlıklı olurlar inş toplandıkları gibi hemen döllenirler
Hadi bakalım hayırlısı olsun
Gerçekten böyle bir şey yazıyomu:26::26:
Ay hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun
İnşallah canım inşallah![]()