sağol canım bugüne kadar geldik allahın izniyle inş bundan sonrasıda güzel olcak
gerçekten yazıyor. ben de ilginç geldiği için paylaşmak istedim.
bu arada mirage yumurtacı kızlar yazmışsın çok tuttum:) yumurtacı geldi hanım yumurtalarım varrrr!!! kaç mm istersin abla?
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyor alacağiz
ya sen çok tatlısın bu gece içimdeki tüm karamsarlıkları sildin canım ya inş yumurtalarımız civciv çıkarırdaseveriz onları
canım çok saol allah razı olsun memnun olmana çok sevindim inş tedavin hayırlı bi şekilde sonlansın merak ettiklerimi özelden mesaj atıcam
canım yeni oldugum için özelden mesaj atamıyorum burdan soruyum,ssk lılar için muayene,tahliller ve laparoskopi için ne kadar ödedin,hafta başında görüşmek için gidicem,herşey yolunda giderse bi sorun çıkmassa başlıycaz inş tabi doktor ve merkez de inş güven verir bana bu 3.denemem olucak hayırlısı olur inş
ben yeni oldugum için özelden mesaj atamıyorum,ssk lılar için muayene,tahliller ve laparoskopinin ücretlerini ögrenmek istiyorum,memnun olmanda içimi rahatlattı 3. denemem olucak bu yüzden çok tedirginim kısmetse hafta başı merkezle görüşücem ve bi aksilik çıkmasa tedaviye başlamayı düşünüyorum
çıksınnnn tüm karanlık düşünceler doğsun güneş hatta gökkuşağı gelsin içimize dimi yaaa hakkettik hepimiz Allahın izniyle de ben civciv kadar masum beklemiyorum benden çıksa çıksa "çaki" çıkar diyorum :)
Arkadaşlar gonalf 450 i kaça aldınız
gerçekten yazıyor. ben de ilginç geldiği için paylaşmak istedim.
bu arada mirage yumurtacı kızlar yazmışsın çok tuttum:) yumurtacı geldi hanım yumurtalarım varrrr!!! kaç mm istersin abla?
Arkadaşlar gonalf 450 i kaça aldınız
Hahahayumurtacı kızlar:):)
Ya ben şöyle bi 20 tane istiyorum hepside 20 cm'likten olsun ama
Canım ben gonal-f 450 kullanıyorum ama set halinde aldığımız için tek fiyatını bilmiyorum
Hepsi 1.550 tl tuttu işte
hadi hayırlı olsun canım...
canım rabbim gönlüne göre versin
Arkadaşlar yarın gerçi artık 12 geçti bugün deyim dr kontrolüm var bakalım ben kaç tane yumurtladım
Eşim ilk tüp bebekte 2 kutuyu ankaradan 480tl almıştı
Bu sefer samsundan ikisini 560 zor aldık
Sağlık işide iyice ticarete dökülmüş herkez tutturabildiğine satıyor demekki
Zaten insanlar zar zor bulup buluşturuyor merkez parasını
Hele raporu olmayanlar iyice yandı
En azından ilaçların bir kısmını devlet karşılasa iyi olurdu
Sağol canım seninde inşallah
Arkadaşlar yarın gerçi artık 12 geçti bugün deyim dr kontrolüm var bakalım ben kaç tane yumurtladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?