eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

gerçekten yazıyor. ben de ilginç geldiği için paylaşmak istedim.
bu arada mirage yumurtacı kızlar yazmışsın çok tuttum:) yumurtacı geldi hanım yumurtalarım varrrr!!! kaç mm istersin abla?

ya sen çok tatlısın bu gece içimdeki tüm karamsarlıkları sildin canım ya inş yumurtalarımız civciv çıkarırdaseveriz onları

ya sen çok tatlısın bu gece içimdeki tüm karamsarlıkları sildin canım ya inş yumurtalarımız civciv çıkarırdaseveriz onları

çıksınnnn tüm karanlık düşünceler doğsun güneş hatta gökkuşağı gelsin içimize dimi yaaa hakkettik hepimiz Allahın izniyle de ben civciv kadar masum beklemiyorum benden çıksa çıksa "çaki" çıkar diyorum :)

canım çok saol allah razı olsun memnun olmana çok sevindim inş tedavin hayırlı bi şekilde sonlansın merak ettiklerimi özelden mesaj atıcam

canım detaylarla kafanı karıştırmaya gerek yok kısaca ssklı muayene 50 tl rutin tahliller dahil... onu da giriş yapıldığında yani 10 günde bir veriyorsun tabi ilaç raporu istirahat raporu gibi extra durumlar olmazsa... ben laparoskopi devlette yaptırdım yoksa 2750-3000 gibibişey olacaktı... tüp için de 3750 civarı yanlış hatırlamıyorsam çünkü 3 ay oldu ben en son yaptıralı bi negatif aldım ben tüp bebek denememden ama yine de memnunum git görüş ama öncesinde randevu al ve bence adetine denk getir görüşmeyi içine sinerse başlarsın... tüp bebek merkezleri bölümünde akay tüp bebek tolga ecemiş diye başlıkta hastaları var facebookta tanıtımı var akay tüp bebek diye ve internet sitesini de araştırabilrsin umarım beğenirsin...

Son düzenleme:

ama gerçekten bende bu gece olumsuz düşünce kalmadı gitti

canım benim rabbim herşeyden önce sağlıklı bir şekilde tedavimizin sonunda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Canım ben gonal-f 450 kullanıyorum ama set halinde aldığımız için tek fiyatını bilmiyorum
Hepsi 1.550 tl tuttu işte

gerçekten yazıyor. ben de ilginç geldiği için paylaşmak istedim.
bu arada mirage yumurtacı kızlar yazmışsın çok tuttum:) yumurtacı geldi hanım yumurtalarım varrrr!!! kaç mm istersin abla?

Hahaha yumurtacı kızlar:):)
Ya ben şöyle bi 20 tane istiyorum hepside 20 cm'likten olsun ama

Canım ben gonal-f 450 kullanıyorum ama set halinde aldığımız için tek fiyatını bilmiyorum
Hepsi 1.550 tl tuttu işte

Eşim ilk tüp bebekte 2 kutuyu ankaradan 480tl almıştı
Bu sefer samsundan ikisini 560 zor aldık
Sağlık işide iyice ticarete dökülmüş herkez tutturabildiğine satıyor demekki
Zaten insanlar zar zor bulup buluşturuyor merkez parasını
Hele raporu olmayanlar iyice yandı
En azından ilaçların bir kısmını devlet karşılasa iyi olurdu

hadi hayırlı olsun canım...

arkadaşım sana zahmet olacak belki biri takip eder işine yarar falan benim sorunum için "sebepsiz infertilite" yazmışsın nedir tam bilmiyorum o ama, ben iki dış gebelik geçirdim tüplerde yapışıklık olma ihtimali olabilir ama araştırtmadım yani kesin bir tanı yok direk tüp bebek olayına girdik.

teşk.

Arkadaşlar yarın gerçi artık 12 geçti bugün deyim dr kontrolüm var bakalım ben kaç tane yumurtladım

Arkadaşlar yarın gerçi artık 12 geçti bugün deyim dr kontrolüm var bakalım ben kaç tane yumurtladım

sanım hayırlı haberlerle gel inş yumurtaların güzel sağlıklı gelişiyorsur allahın izniyle

seb samsundamı yaşıyon canım benim ablam samsunda üniversite okudu orayı bilirim geldim samsuna yani güzel şehir

Hiç sorma canım ya
Tüp bebekten geçtim bizimki bide pgt devlet onuda karşılamıyor
10 bini geçti şimdiden ya olmasaydı
Durumu olmayanlar kimbilir ne yapıyor
Allah herkesin yardımcısı olsun zor bu işler

Güzel haberlerle gel inşallah canım
Buraya yaz mutlaka vaktin olursa
Bol bol yumurtlamışsındır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…