• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Bu arada selamsız sabahsız daldığım için kusura bakmayın kızlar yaa :26::17: mervişimi görünce heyecanlandımda birden :17::17:neyse hepinize iyi geceler diiyorum inşallah tez zamanda hepinizde kavuşursunuz bebişlerinize ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız :16::16: yavrularımız gelince çektiğimiz tüm dertleri unutturur inşallah :16::16:

Ayyy benide alın listeye benideee:52::52:

hadi seni de bizi terk eden arkadaşın yerine koyayım listeye. gönder bilgilerini. sonra kapatıyom listeyi. 41de kalsın. totem yaptım ya aaaa :)))

guzelolacak, canım sen de tedavinin hangi aşamasında olduğunu bana hatırlatır mısın?

bu arada topicimiz bu gece coşmuş durumda farkındamısınız bu sayıyla aynı yerde olsak parti bile verirdik gerçi çok eğlenceli olmazdı varsa yoksa yımmırta muhabbeti dönerdi :) senin kaç tane, kaç mm, sorun neydi bebişim eşinin nesi var, opu ne...vs vs ahhhh ahhhhh eğlence diye buna derimmmmm koppp kopppp

bence de alakasız fabrikadan çıkmıyor ya şekerim aynı olsun :) benimkilerin de her biri farklı mm. rahat olllll takma kafanı onlara sen,

güzelolacak canım aynen öyle fabrikadan çıkmıyolar onlarda işte ilaçla ne kadar büyüyosalar o kadar hepside aynı olmaz yani neyse hayırlısı olsun

Haa öylemi ne bileyim bi an panik yaptım:1:
Hani dedim bu 9'luk büyüyüp diğerlerini yakalarmı diye endişe ettim:)
Sağol canım cevapladığın için

kız zaten her zaman en büyük olan yumoşun önemlikiii :26: kaçıncı gününde o boyutlardaydılarki sanırım en az 18 milim olması gerekiyo normadede olduğu gibii ideali 20 milim sanırım klomen falan kullandınmı sende büyütmek için peki? :26: kesin yaptırcanmı bu ay peki canım doktor ne didi?

hadi seni de bizi terk eden arkadaşın yerine koyayım listeye. gönder bilgilerini. sonra kapatıyom listeyi. 41de kalsın. totem yaptım ya aaaa :)))

guzelolacak, canım sen de tedavinin hangi aşamasında olduğunu bana hatırlatır mısın?

41. Sıra bana mı ait yoksa ohh ohh 41 kere maşallah:nazar::1:
Deneme:ilk
Yaşadığı şehir:istanbul
Merkez:Memorıal ataşehir
Sebep:2 düşük+ Gen bozukluğu
Durum:yumurta takibi

Haa öylemi ne bileyim bi an panik yaptım:1:
Hani dedim bu 9'luk büyüyüp diğerlerini yakalarmı diye endişe ettim:)
Sağol canım cevapladığın için

rıca ederim canım yumurtaların güzel sağlıklı büyüyüp güzel döllenip sana sıkı sıkı tutunsunlar inş

:16:
Ya kızlar müsadenizle size bir şey soracağım
Ben yumoş takibine gidiyorum
Bu gitmemde büyümüşler ama aralarında 3,4 cm var
Mesela biri 9 cm biri 11 biri 13 neden böyleki
Aklıma takıldı bu kötü bir şey mi?

ahanda yakaladım seni burda bebeğim yaa nasılsıın nezaman yaptırcanşu tüp bebeği ne zaman gelcek yiğenim yaa çok saırsızanıyom n yakalamışken soriim sorularımıda bu arada burayı işgal etmeyelim istersen topikte yalnızım senle sohbeti özledim vallaa gelseneee :16::16:

Bu arada selamsız sabahsız daldığım için kusura bakmayın kızlar yaa :26::17: mervişimi görünce heyecanlandımda birden :17::17:neyse hepinize iyi geceler diiyorum inşallah tez zamanda hepinizde kavuşursunuz bebişlerinize ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız :16::16: yavrularımız gelince çektiğimiz tüm dertleri unutturur inşallah :16::16:

Ayy cnaım hoşgeldin hep aklımdasın yemin ederim
Nasılsın iyimisin bebeğin nasıl yiğenimiz:1::emir_bebek::1:
Kurban olsun teyzesi onu yaradana:emir_bebek:
Bu güzel duana yürekten Amiiiin diyorummm

bu arada topicimiz bu gece coşmuş durumda farkındamısınız bu sayıyla aynı yerde olsak parti bile verirdik gerçi çok eğlenceli olmazdı varsa yoksa yımmırta muhabbeti dönerdi :) senin kaç tane, kaç mm, sorun neydi bebişim eşinin nesi var, opu ne...vs vs ahhhh ahhhhh eğlence diye buna derimmmmm koppp kopppp

canım sen çok yaşa emi gece gece güldürdün beni canım tedavi sürecinde parti yaparsan anca onları konuşuruz zaten :))

kız zaten her zaman en büyük olan yumoşun önemlikiii :26: kaçıncı gününde o boyutlardaydılarki sanırım en az 18 milim olması gerekiyo normadede olduğu gibii ideali 20 milim sanırım klomen falan kullandınmı sende büyütmek için peki? :26: kesin yaptırcanmı bu ay peki canım doktor ne didi?

He doktorda bi sorun yok dedi ama ne bileyim işte aklıma takıldı
Yok gonal-f vurunuyorum her gün
Bide sabahları çatlatma önleyici iğne vurunuyorum
Tabi tabi başladı tedavi kız
Pazartesi inşallah yumurta toplama işlemi var rabbim nasip ederse:49:

He doktorda bi sorun yok dedi ama ne bileyim işte aklıma takıldı
Yok gonal-f vurunuyorum her gün
Bide sabahları çatlatma önleyici iğne vurunuyorum
Tabi tabi başladı tedavi kız
Pazartesi inşallah yumurta toplama işlemi var rabbim nasip ederse:49:

canım sende tedavinin nerdeyse son aşamasına gelmişsin rabbim seninde gönlündekini versin inş herşey güzel olacak seninde kucağın dolacak

bence de alakasız fabrikadan çıkmıyor ya şekerim aynı olsun :) benimkilerin de her biri farklı mm. rahat olllll takma kafanı onlara sen,

Ya canım benimki pgt olacağı için hani ne kadar çok yumurta şansımız o kadar çok oluyor
O yüzden kaygılandım

Ayy cnaım hoşgeldin hep aklımdasın yemin ederim
Nasılsın iyimisin bebeğin nasıl yiğenimiz:1::emir_bebek::1:
Kurban olsun teyzesi onu yaradana:emir_bebek:
Bu güzel duana yürekten Amiiiin diyorummm

kuzum burası bebişi anlatmaya pek uygun biyer değil biliyosunki anlatıpta üzmek istemem kimseyi :34::26: topiğe geldiye boşunamı didim konuşak biraz :26: hem madem ep aklındaydm niye hiç kaç gündür beni bulmadın ben hergün o topikteyim yerimde belli insan bi gelir yanımaa dargınım sana :19::19::63:

canım sende tedavinin nerdeyse son aşamasına gelmişsin rabbim seninde gönlündekini versin inş herşey güzel olacak seninde kucağın dolacak

Evet az kaldı sayılır asıl heyecanlı kısım başlıyor
İnşallah sağlıklı embriyo bulunurda transfer olur hayırlısıyla:49:

ayy kendimi tavuk gibi hissediyorum zaten artık :)))

41. Sıra bana mı ait yoksa ohh ohh 41 kere maşallah:nazar::1:
Deneme:ilk
Yaşadığı şehir:istanbul
Merkez:Memorıal ataşehir
Sebep:2 düşük+ Gen bozukluğu
Durum:yumurta takibi

ekledim canım. 41. sırayı kaçırdın ne yazık ki, seni ayrılan birinin yerine aldım. 34.sıradasın :))

kuzum burası bebişi anlatmaya pek uygun biyer değil biliyosunki anlatıpta üzmek istemem kimseyi :34::26: topiğe geldiye boşunamı didim konuşak biraz :26: hem madem ep aklındaydm niye hiç kaç gündür beni bulmadın ben hergün o topikteyim yerimde belli insan bi gelir yanımaa dargınım sana :19::19::63:

Özel mesaj kutuna bak canikom:16:

canım sen çok yaşa emi gece gece güldürdün beni canım tedavi sürecinde parti yaparsan anca onları konuşuruz zaten :))

arkadaşım bu arada bana ilginç gelen bir şeyi paylaşmak istiyorum madem opu var, belki biliyorsundur ?? bol su içiliyor zaten ok. sen makyaj yapmıyorsun parfüm, deo. kullanmıyorsun aynı şekilde eşinde parfüm falan kullanmıyormuş. bize verilen kağıtta yazıyordu alınan örneklerin kalitesini tehlikeye atıyormuş. yaaaaa enteresannnnn değil mi:) ayrıca topuklu ayakkabı falan giymiyorsun rahat kıyafetler... artık kafana göre takıl rahat kavramı sende ne çağrıştırıyorsa :) gecelikle gitsek yaaa nasısa yatcez diye ahahahahhh askılı falan ay ne hoş olurdu ortalarda takılsak öyle :))))

Back