eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

günaydın herkese.. ben soya lesitin kullanıyorum yumurta gelişmesine faydası varmıs..

banada jel, monodoks, prednol yazdi ben sadece jeli aldim eczaneden digerleri onceki tedaviden kalmisti evde vardi banada ilk tedavide vermisti estrofem ama bukez vermedi nedense bakalim transferden sonra ne vericek..transferden sonra igne vermemis yani sana ne guzel bana ilk tedavimde 5 gunluk igne vermisti kalcalarim delik desik olmustu ya

günaydın canım umutla yeni güne baslamak ıstıyorum. hayıt tohumu cesıtlı bıtkile rkullanmaya basladım.reglıme az kaldı cok heyecanlıyım sen nasılsın nasıl gııdyor kendını nasıl hissedıyorsun

monodoks esinizd eiçtimi monodoksa ne zaman basladınız?

heyecan yapma sakin ol herşey yolunda gidecek güzel kızına kardeş gelicek iyiyim bende bugün kasık ağrım hafifledi bayağı...merak içindeyim üçüzlerim tuttumu diye...sağlıklı olsunda 1 tane olsun yeter inşsllsh tutmuştur bebeğim olumsuz bişey hiç aklıma gelmiyo walla inş sonu güzel olur hikayemin

prednol ne canım ? yok cnm iğne vermedi bANA ne iğnesi ki merak ettim neden vermediler

amin canım insaalah tutsunda saglıkla dünyaya gelsınler yada gelsınde ..baska ne isteriz. zaten kana baktırdıgında sevıyesi yuksekse ikşz veya üçüz oldugu belli olur.dah ayuksek cıkar hormon sevıyen heyecan dorukta

aferin sana, hep pozitif hep pozitif. neler de biliosun kız, blaskosist falan, koptum ha :))) doktora gitmeyelim bence artık, kendi kendimize yaparız biz bu işi. benim hamileliğimde ilk günler acayip kasılmalar oluyodu kasıklarımda, şimdiki ağrı muhtemelen senin dediğindir, tutunduktan 2 hafta sonra da rahmin genişleme kasılmaları başlıyo.
bu arada benim kankama da 3 embriyo transferi yapılmıştı, 2 tanesi gözüküyordu ama 3.'sünün de durduğunu birkaç hafta sonra fark ettiler, arkada saklanmış meğer sıpa. sonra domuz gribi olmuştu kızcağız, 1 tanesi kendiliğinden gitti. ikizler doğdu, 2 yaşındalar, hem de bir kız bir erkek. sana da bir kız bir erkek nasip etsin Allahım inşallaaaah. hem kız anası hem erkek anası ol bir kerede.

Selam güzel anneler (transfer olanlar ) ve anne adayları ( tedavide olanlar ve bekleyenler ) Maşallah topikte herşey yolunda. Moraller iyi. Tedaviler devam ediyor. İnşallah ilk olarak Yeşim'in 3'üz haberi ile sevineceğiz Devamında da hamile haberleri çoğalacak.. Bu süreçte olumlu olmak , olumlu düşünmek çok önemli. Bence hiç kötü düşünceler paylaşamayalım. Beynimizi kötüye programlamayalım.. Evrene olumlu sinyaller gönderelim. Ben pozitif düşüncenin gücüne inanıyorum. Bol bol güzel hayaller kurmak lazım.. Bebişlerin sağlıkla doğduğu, hayırlısıyla kucağımıza aldığımız gibi...

30 tane yumurtam toplandı 18 tanesi sağlıklı döllendi canım

Canım pko mu vardı sende ? Genelde pkoda bu kadar çok yumurta oluyor.

merhaba kızlar foruma yeni katıldım :)
Bizde tedaviye başladık Rabbim hakkımızda hayırlar nasip etsin inşallah..

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Ben temmuz topiğinden . tedavilerinizin hayırlı olmasını dilerim öncelikle . dilerim sonunda hepiniz kavuşursunuz meleklerinize .
kızlar tedavi süresince ve sonrasında ihtiyacımız olan tek şey dualar . sizleride bu zor süreçte içinizin rahatlaması için biribirimize destek amaçlı dualar okuyalım .

dua topiğimize herkesi bekliyorummmmmmmm .

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...usmak-icin-4444-adet-salavati-tefriciyye.html

Aselk merhaba canım bana hatırlarsan özel mesaj atmıştın kaç tane yumurta transfer ettiler diye
Canım çok tebrik ediyorum hamileliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Benim ilki tutmadı olmadı şimdi ikinciye uğraşıyoruz bugün 4 iğnemi oldum
Seninde duanı bekliyoruz canım
Topikteki arkadaşlarım ve benim için

bence de biz birbirimizi tedavi ederiz gerek yok doktora :)) iyi seni güldürebildiysek ne mutlu..ayy ne güzelmiş arkadaşının bebeleri ibşallah benmde öyle olur ara ara kasılma şeklinde ağrılarım devam ediyor canıma okuyolar valla ama çok özledim onları ayın 15 i gelsede kesinleşse varoldukları...bna kalsa tutundular tutunmasalar böyle ağrı sancı çekmem ilk 3 gün çok önemliymiş zaten.benmde bugün 3.günüm...benim arkadaşım ilk tüp denemesinde benim gibi olmuş onunla konuştum aynı belirtiler oldu dedi tabi snrada düşük yaptı 2 aylıkken,ikincisi tutmadı onda da zaten hiç bişey hissetmedim hiç ağrım sızım olmadı zatende tutmadı dedi....inşallah dedikleri doğru çıkar :18: öpüyorum seni cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…