eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım geçen ay tedavide benim de aynen öyle oldu ilk kontrolde ve ikinci de yani 5,gün ve 7 günde doktorumun yüzü asılmıştı doz arttırınca 25 yumurtam oldu 15 toplandı 10 döllendi anlaştık mı?

canısın yüzümü güldürdün.. İnşallah iyi olur neler kullandın iğne olarak dozu nasıl arttırdı anlatsan bana :)))

çok sevindim canım senin adına çok az kaldı bebişlerine kavuşmana

çok sevindim yaa ee şimdi nolcak kaç tane transfer edilcek sana ben pek o konudan anlamıyorumda bide mikroenjeksiyonlamı yoksa normal şekildemi döllendi yumurtaların benide bilgilendir nolur nolurrrrrrr

herkese merhaba,ben 6 yıllık evliyim bir başarısız tüp bebek özel bir hastanede,şimde egede tedavi görüyorum,iki aşılama oldu sonuç negatif ,artık tüpe geçiyorlar,bizim sebepsiz infertile,şimdi de benda kansızlık çıktı sınır 50 iken benim 20,ilaç kullanıyorum,sizce ben ne yapayım,tedaviyi biraz erteleyimmi,birde devlet kaç aşılama veriyor acaba 3 değilmiydi

çok sevindim yaa ee şimdi nolcak kaç tane transfer edilcek sana ben pek o konudan anlamıyorumda bide mikroenjeksiyonlamı yoksa normal şekildemi döllendi yumurtaların benide bilgilendir nolur nolurrrrrrr

canım walla mikroenjeksiyonmu normalmi bilmiyorum sadece embriyolog 1 yumurtaya 1 kaliteli hareketli sperm koydum 24 saat sonra dölledikleri belli olcak demişti yumurta toplama gününde...2 tane transfer olucak belki biri yarın diğeri 5.gün olucak yarınki gelişimlerine bağlı...

kızlar merhaba ben 63 tane ayetelkursı okudum ys88 nıyetıne bıraz daha okuyabılırsem aksam yazarım toplamda 313 tamamlasaydık hepberaber ıyı olurdu kızlar okuyan yok mu baska, arkadasımıza yarıntransferınekadar 313 e tamamlarız belkı, benım cıkmam lazım sımdı aksama gorusuruz...

cnm opudan beri rahatsızım evden dışarı çıkamıyorum ağrıdan kasıklarım çok batıyo birde sizle yazışmak yetiyo bana

kıslar beni akıntım var normal mi bu? :) sonra menegonun yeri çok acıyor sonra bacaklarım uyuşuyor...(
heyecandan da ölce yarına büyüseydi bu yavyularrrr...

canım menogon kalçadan oldğundan ben kullandığım zamanda aynı ağrılar oluyrdu...akıntı yumurtladığına dair belirti büyürler merak etme stres yapma yeter

canım sen zhlsay diye bir arkadaşa alıntı yapıp yazmışsın ben sen diye anladım kusuruma bkma

canım yüreğine ağzına sağlık arkadaşım....aylin yani aysma da 110 tane mi ne okudum demişti sanırım bende 50 tane okudum toplam sayıyı bulsak dimi :18:

merhaba arkadaşlar bende eylül ortası yada sonu gibi dondurulmuş tedavisi düşünüyorum acaba emriyoları başka bi merkeze götürme imkanımız varmı bunun için ne yapmam gerek ve her merkez kabul ediyomu baska yerde dondurulan emriyo transferi yapmayı valla hiç güvenim kalmadı o ilk tüp tedavimi yaptırdıgım yere dondurulmuşlarımı orda denemek istemiyorum bilgisi olan varsa yardım etsin nolur

gözün aydın arkadaşım allah yayırlı etsin inşallah rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle

:)) ilk hamiş sen olacaksın inşallah hayırlısıyla canım Allahım bu süreci olumlu bitirir inşallah içime her şey çok güzel olacak diye doğuyor, stres yapma tamam bu günlerin tadını çıkar doğal yolla hamiş kalanlar gibi olmayacaz biz bebişimiz hangi gün nasıl ne durumda gelişimi herşeyi bilecez bu çok güzel bence:)

kızlar bu arada şunu merak ediyorum iğneleri yapmak zor mu acaba?anlatırsanız sevinirim..

canım yüreğine ağzına sağlık arkadaşım....aylin yani aysma da 110 tane mi ne okudum demişti sanırım bende 50 tane okudum toplam sayıyı bulsak dimi :18:

kslar ben sayıyı yazıcam ama çok okunmadı diye yazamadm.. benimde öyle çok duam biriktiki diğer topiklerden kendime dua okuyamıyorum... o kadar çok sayfaya takılınca bol bol dualarım birikti:)))

[table="width: 500, class: outer_border, align: center"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]okunan dua sayısı[/td]
[td]kalan sayı[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzear[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AySma[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebruli68[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]DAISY2011[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal_32 [/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilknur levent[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]suer[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]demet05[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YS88[/td]
[td]223[/td]
[td]90[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YNZ06[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AYSULTAN[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kıslar okuyalım bitirelim haddiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…