canım geçen ay tedavide benim de aynen öyle oldu ilk kontrolde ve ikinci de yani 5,gün ve 7 günde doktorumun yüzü asılmıştı doz arttırınca 25 yumurtam oldu 15 toplandı 10 döllendi anlaştık mı?
Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebiğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz
Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebiğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz
çok sevindim yaa ee şimdi nolcak kaç tane transfer edilcek sana ben pek o konudan anlamıyorumda bide mikroenjeksiyonlamı yoksa normal şekildemi döllendi yumurtaların benide bilgilendir nolur nolurrrrrrr
gamzecim kendine iyi bak. soğuk şeyler içme,çok klima dibinde durma. aman diyyim hastalanma sakınn. iyi şanslar canım. güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz...
havincim umarım herşey gönlüne göre olur bu yolda. hepimiz bebek sahibi olmak için gönlümüzü koyduk ortaya, uğraşıp duruyoruz. Allah bizi duysun, kucaklarımızı bebeklerimizle doldursun inşallah.
ben de yetişemiyorum valla okumaya :) bu kızlar çok geveze :))) şaka tabi, topicimizi şenlendiriyorsunuz güllerimmm. macera başlıyormuş senin için de. iyi şanslar canımm, senin de güzel haberlerini duymak için son derece hazırız.
mervecim listemize eklenmek istersen ilk sayfadan tabloya bakıp gereken bilgilerini ver canım. orda kim hangi aşamada onu da görebilirsin. ağustos ortasında başlayanlar da sonuçlarını eylülde alacakları için buraya dahil olmak isteyenler oldu. başımızın üstünde yerleri var...
ilknurum yeşime söylediklerimi sana da söylüyorum. ağlama, pozitif pozitif. birşeyi de biliyorum aslında, birkaç gün sonra benim size söylediklerimi siz bana söylüyor olacaksınız.
:))) tam körler ile sağırlar birbirini ağırlar vaziyetindeyiz. dün ağlayan kız gitti, zaten dün ağlamıyodu, bugün başkasına nasihat ediyor :))
bence acele etmedin canım. bu işlerde beklemenin yersiz olduğunu ben tecrübe ettim. beklemeyenler aldı yürüdü.
Allah işini rast getirsin suerim. yavaş yavaş başlıyoruz sırayla...
ayy yeşim, yazdıklarını işaretleye işaretleye geliyordum, toplu cvp verecektim, neyse bu son mesajını gördüm diğerlerini sildim. olumsuz gelgitler için parmaklarımı yormama gerek kalmadı Allahıma şükür. Gördün mü bak?? herşey güzel olacak diyorum sana, sen inanmayıp başka şeyler yapıyosun. sen çıkıp gezsene biraz ya. ne evde oturup baykuş gibi bunları düşünüyosun. çık bi gez hele, market alışverişi falan yap en kötü. :))) güzel olacaaaaak. bebişin yarın seninle...
kıslar beni akıntım var normal mi bu? :) sonra menegonun yeri çok acıyorsonra bacaklarım uyuşuyor... (
heyecandan da ölce yarına büyüseydi bu yavyularrrr...
canım sen 3 yıl beklemişsin ve rabbim izin ederse bebekler tutunursa inş tutunacaklar senin gibi sevgi dolu bir anneyi asla bırakmıyacaklar sana sıkı sıkı tutunacaklar
canım bu arada bişey sorcam eğer kuran okumayı biliyorsan bol bol düzenli meryem suresi ve insan suresini oku insan suresi insanın oluşumunu anlattığından bebeğin sana tutunmasında bir vesile olcak ablamında iki düşüğü olmuştu ondan sonraki gebeliğinde hep insan suresi ve meryem suresini okudu herşey vesiledir ve ablamın oğlu 4 yaşında kızı daha 1 aylık olmadı
cnm meryem suresi okuyorum ayetel kürsi ihlas vs.insan suresinide okuyayım tşk ederm önerin için
Canım yanlış hatırladın galiba ben çok şükür bebeğimi kaybetmedim, bu yolda çok uğraş verdim 4 yıllık evliyim, 2 aşılama 3 tüp denemesi bu 4. tüp olacak hiç pozitifi göremedim.İnşallah bebeklerimiz sımsıkı tutunur ve bizi bırakmazlar... Önce senin ve daha sonrada sırasıyla burdaki herkesin hamilelik haberlerini duyarız inşallah.
kızlar merhaba ben 63 tane ayetelkursı okudum ys88 nıyetıne bıraz daha okuyabılırsem aksam yazarım toplamda 313 tamamlasaydık hepberaber ıyı olurdu kızlar okuyan yok mu baska, arkadasımıza yarıntransferınekadar 313 e tamamlarız belkı, benım cıkmam lazım sımdı aksama gorusuruz...
kızlar bu arada şunu merak ediyorum iğneleri yapmak zor mu acaba?anlatırsanız sevinirim..
canım yüreğine ağzına sağlık arkadaşım....aylin yani aysma da 110 tane mi ne okudum demişti sanırım bende 50 tane okudum toplam sayıyı bulsak dimi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?