selam kızlar kimseler yok galiba bende istanbuldayım yarın merkeze gideceğim inş. ama o kadar zor bi yolculuk geçirdim ki anlatamam midemi üşütmüşüm hala kendime gelemedim =(
gamzecim kendine iyi bak. soğuk şeyler içme,çok klima dibinde durma. aman diyyim hastalanma sakınn. iyi şanslar canım. güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz...
selam uzun zamandır ziyaretci olarak okudum sizleri ve 3 aydır yaşadıklarımı sizden başkasıyla konuşsm anca teselli verir beni anlamaz diye düşündüm ben 13 yıllık evliyim ve haliyle çocuğum yok sorun eşimdeydi ilk evlendiğimiz dönemde doktorlar eşin ameliyat olsun dediler çocuğunuz olur ama o dönemde ameliyat olacak durum yoktu gel zaman git zaman 13 yılı böyle doldurduk ve haziranda doktora gittim ama bu sefer bize yol gösterecek bir doktor bulduk allahın izniyle ve ilk muayeneden sonra bende 11cm büyüklüğünde kist olduğu saptandı ve ameliyat oldum 1 ay ameliyatın üzerinden geçti ramazanıda çıkarttık ve doktorumla tedaviye başladık ama eşimde sıkıntı olduğundan doktor tek çaremizin tüp bebek olduğunu söyledi şimdi iğneleri kullanıyom ve yarın doktora gitcem bakalım yumurtalar ne durumda dua edin arkadaşlar 13 yıl hiç ışığımız yoktu 13 yıl üzeri bir ışık gördük ışığa doğru gidiyoruz rabbim tüm anne olmak isteyenlere aratmadan versin
havincim umarım herşey gönlüne göre olur bu yolda. hepimiz bebek sahibi olmak için gönlümüzü koyduk ortaya, uğraşıp duruyoruz. Allah bizi duysun, kucaklarımızı bebeklerimizle doldursun inşallah.
merhaba arkadaşlarımm..............uzun bır suredır gıremedım epey kalabalıklaşmışız.topık çok hızlı ılerlıyor maşallahhhhhhhhh.allahım emeklerımızn karşılığını verır ınşallah. benımde beklenen reglım geldı.epey heyecanlandım dun kontrole gıttım bir sorun yokmuş çok şukur bugun ılaçlara başlıyoruz.puregon ve menopur kulanacağım.arkadaşlar eczanelerde fıyat çok yuksek merkez daha uygun fıyata getırtiyormuş aklınızda bulunsun.bızde tesadufen oğrendık.merkezden aldık 4 gunluk ılacımızı.heyecanlıyım ve sakın olmaya çalışıyorum.allahım başlamış olan arkadaşlarıma ve başlayacak arkaaşlarımın yardımcısı olsun.hepınız sağlıcakla kalın .goruşmek uzre
ben de yetişemiyorum valla okumaya :) bu kızlar çok geveze :))) şaka tabi, topicimizi şenlendiriyorsunuz güllerimmm. macera başlıyormuş senin için de. iyi şanslar canımm, senin de güzel haberlerini duymak için son derece hazırız.
Burası eylül topiği değil mi?
Maşallah herkes başlamış tedaviye
Biz geride kalmışız
Neyseki bizde bugün başladık
Bugün 31 ağustos ama ben kendimi eylülden sayıyorum
Bakalım bebek sahibi olma vaktimiz gelmiş mi(inşallah)
mervecim listemize eklenmek istersen ilk sayfadan tabloya bakıp gereken bilgilerini ver canım. orda kim hangi aşamada onu da görebilirsin. ağustos ortasında başlayanlar da sonuçlarını eylülde alacakları için buraya dahil olmak isteyenler oldu. başımızın üstünde yerleri var...
benim adetimin 7.günü iğnelerin 6. günüydü. tabi kontrolde iğnenin 5. günüydü ve büyümemişlerdi çok fazla
doktorumun suratı asıldı.. çok ağladım çokkkk
((ben gonal f fostimon lucrin vurunuyorum ama benim yumilerim bile mucize olduğu için
şimdi menogon da vurduk 4 iğne pazar yine ankara.. bakalım kısmetten ötesi yok.. ama psikolojim berbat durumuda...
ilknurum yeşime söylediklerimi sana da söylüyorum. ağlama, pozitif pozitif. birşeyi de biliyorum aslında, birkaç gün sonra benim size söylediklerimi siz bana söylüyor olacaksınız.
ilknur
delirtme beni lütfen neden büyümesin saçmalama az olsun öz olsun benim 13 ü fos çıktı mesela...canını sıkma herşey kısmet ve saniyelik bişey inanki...bugün benm embriyolar iyi gelişiyordu 3 tane döllendi ama yarın ne diyecekleri belli değil...moralini yüksek tut yumurtalar çok etkileniyo stresten...
:))) tam körler ile sağırlar birbirini ağırlar vaziyetindeyiz. dün ağlayan kız gitti, zaten dün ağlamıyodu, bugün başkasına nasihat ediyor :))
merhaba benim 3.denemem 2.denememde 7 haftalık bebeğimi kaybettim daha 1hafta oldu ve hemen tedaviye başladım acaba çokmu acele etmişim sizce
bence acele etmedin canım. bu işlerde beklemenin yersiz olduğunu ben tecrübe ettim. beklemeyenler aldı yürüdü.
Günaydın arkadaşlar
Dün adet oldum bugün 3,30 da dr randevum var
Herhalde gonal f vericek bakalım
Allah işini rast getirsin suerim. yavaş yavaş başlıyoruz sırayla...
Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebiğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz
ayy yeşim, yazdıklarını işaretleye işaretleye geliyordum, toplu cvp verecektim, neyse bu son mesajını gördüm diğerlerini sildim. olumsuz gelgitler için parmaklarımı yormama gerek kalmadı Allahıma şükür. Gördün mü bak?? herşey güzel olacak diyorum sana, sen inanmayıp başka şeyler yapıyosun. sen çıkıp gezsene biraz ya. ne evde oturup baykuş gibi bunları düşünüyosun. çık bi gez hele, market alışverişi falan yap en kötü. :))) güzel olacaaaaak. bebişin yarın seninle...