• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım geçen ay tedavide benim de aynen öyle oldu ilk kontrolde ve ikinci de yani 5,gün ve 7 günde doktorumun yüzü asılmıştı doz arttırınca 25 yumurtam oldu 15 toplandı 10 döllendi anlaştık mı?

canısın yüzümü güldürdün.. İnşallah iyi olur neler kullandın iğne olarak dozu nasıl arttırdı anlatsan bana :)))

Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebiğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz

çok sevindim canım senin adına çok az kaldı bebişlerine kavuşmana

Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebiğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz

çok sevindim yaa ee şimdi nolcak kaç tane transfer edilcek sana ben pek o konudan anlamıyorumda bide mikroenjeksiyonlamı yoksa normal şekildemi döllendi yumurtaların benide bilgilendir nolur nolurrrrrrr

herkese merhaba,ben 6 yıllık evliyim bir başarısız tüp bebek özel bir hastanede,şimde egede tedavi görüyorum,iki aşılama oldu sonuç negatif ,artık tüpe geçiyorlar,bizim sebepsiz infertile,şimdi de benda kansızlık çıktı sınır 50 iken benim 20,ilaç kullanıyorum,sizce ben ne yapayım,tedaviyi biraz erteleyimmi,birde devlet kaç aşılama veriyor acaba 3 değilmiydi

çok sevindim yaa ee şimdi nolcak kaç tane transfer edilcek sana ben pek o konudan anlamıyorumda bide mikroenjeksiyonlamı yoksa normal şekildemi döllendi yumurtaların benide bilgilendir nolur nolurrrrrrr

canım walla mikroenjeksiyonmu normalmi bilmiyorum sadece embriyolog 1 yumurtaya 1 kaliteli hareketli sperm koydum 24 saat sonra dölledikleri belli olcak demişti yumurta toplama gününde...2 tane transfer olucak belki biri yarın diğeri 5.gün olucak yarınki gelişimlerine bağlı...

kızlar merhaba ben 63 tane ayetelkursı okudum ys88 nıyetıne bıraz daha okuyabılırsem aksam yazarım toplamda 313 tamamlasaydık hepberaber ıyı olurdu kızlar okuyan yok mu baska, arkadasımıza yarıntransferınekadar 313 e tamamlarız belkı, benım cıkmam lazım sımdı aksama gorusuruz...

gamzecim kendine iyi bak. soğuk şeyler içme,çok klima dibinde durma. aman diyyim hastalanma sakınn. iyi şanslar canım. güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz...

havincim umarım herşey gönlüne göre olur bu yolda. hepimiz bebek sahibi olmak için gönlümüzü koyduk ortaya, uğraşıp duruyoruz. Allah bizi duysun, kucaklarımızı bebeklerimizle doldursun inşallah.

ben de yetişemiyorum valla okumaya :) bu kızlar çok geveze :))) şaka tabi, topicimizi şenlendiriyorsunuz güllerimmm. macera başlıyormuş senin için de. iyi şanslar canımm, senin de güzel haberlerini duymak için son derece hazırız.

mervecim listemize eklenmek istersen ilk sayfadan tabloya bakıp gereken bilgilerini ver canım. orda kim hangi aşamada onu da görebilirsin. ağustos ortasında başlayanlar da sonuçlarını eylülde alacakları için buraya dahil olmak isteyenler oldu. başımızın üstünde yerleri var...

ilknurum yeşime söylediklerimi sana da söylüyorum. ağlama, pozitif pozitif. birşeyi de biliyorum aslında, birkaç gün sonra benim size söylediklerimi siz bana söylüyor olacaksınız.

:))) tam körler ile sağırlar birbirini ağırlar vaziyetindeyiz. dün ağlayan kız gitti, zaten dün ağlamıyodu, bugün başkasına nasihat ediyor :))

bence acele etmedin canım. bu işlerde beklemenin yersiz olduğunu ben tecrübe ettim. beklemeyenler aldı yürüdü.

Allah işini rast getirsin suerim. yavaş yavaş başlıyoruz sırayla...

ayy yeşim, yazdıklarını işaretleye işaretleye geliyordum, toplu cvp verecektim, neyse bu son mesajını gördüm diğerlerini sildim. olumsuz gelgitler için parmaklarımı yormama gerek kalmadı Allahıma şükür. Gördün mü bak?? herşey güzel olacak diyorum sana, sen inanmayıp başka şeyler yapıyosun. sen çıkıp gezsene biraz ya. ne evde oturup baykuş gibi bunları düşünüyosun. çık bi gez hele, market alışverişi falan yap en kötü. :))) güzel olacaaaaak. bebişin yarın seninle...

cnm opudan beri rahatsızım evden dışarı çıkamıyorum ağrıdan kasıklarım çok batıyo birde sizle yazışmak yetiyo bana :16:

kıslar beni akıntım var normal mi bu? :) sonra menegonun yeri çok acıyor:( sonra bacaklarım uyuşuyor...:((
heyecandan da ölce yarına büyüseydi bu yavyularrrr...

canım menogon kalçadan oldğundan ben kullandığım zamanda aynı ağrılar oluyrdu...akıntı yumurtladığına dair belirti büyürler merak etme stres yapma yeter

canım sen 3 yıl beklemişsin ve rabbim izin ederse bebekler tutunursa inş tutunacaklar senin gibi sevgi dolu bir anneyi asla bırakmıyacaklar sana sıkı sıkı tutunacaklar

canım bu arada bişey sorcam eğer kuran okumayı biliyorsan bol bol düzenli meryem suresi ve insan suresini oku insan suresi insanın oluşumunu anlattığından bebeğin sana tutunmasında bir vesile olcak ablamında iki düşüğü olmuştu ondan sonraki gebeliğinde hep insan suresi ve meryem suresini okudu herşey vesiledir ve ablamın oğlu 4 yaşında kızı daha 1 aylık olmadı

cnm meryem suresi okuyorum ayetel kürsi ihlas vs.insan suresinide okuyayım tşk ederm önerin için

Canım yanlış hatırladın galiba ben çok şükür bebeğimi kaybetmedim, bu yolda çok uğraş verdim 4 yıllık evliyim, 2 aşılama 3 tüp denemesi bu 4. tüp olacak hiç pozitifi göremedim.İnşallah bebeklerimiz sımsıkı tutunur ve bizi bırakmazlar... Önce senin ve daha sonrada sırasıyla burdaki herkesin hamilelik haberlerini duyarız inşallah.

canım sen zhlsay diye bir arkadaşa alıntı yapıp yazmışsın ben sen diye anladım kusuruma bkma

kızlar merhaba ben 63 tane ayetelkursı okudum ys88 nıyetıne bıraz daha okuyabılırsem aksam yazarım toplamda 313 tamamlasaydık hepberaber ıyı olurdu kızlar okuyan yok mu baska, arkadasımıza yarıntransferınekadar 313 e tamamlarız belkı, benım cıkmam lazım sımdı aksama gorusuruz...

canım yüreğine ağzına sağlık arkadaşım....aylin yani aysma da 110 tane mi ne okudum demişti sanırım bende 50 tane okudum toplam sayıyı bulsak dimi :18:

merhaba arkadaşlar bende eylül ortası yada sonu gibi dondurulmuş tedavisi düşünüyorum acaba emriyoları başka bi merkeze götürme imkanımız varmı bunun için ne yapmam gerek ve her merkez kabul ediyomu baska yerde dondurulan emriyo transferi yapmayı valla hiç güvenim kalmadı o ilk tüp tedavimi yaptırdıgım yere dondurulmuşlarımı orda denemek istemiyorum bilgisi olan varsa yardım etsin nolur

gözün aydın arkadaşım allah yayırlı etsin inşallah rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle

:)) ilk hamiş sen olacaksın inşallah hayırlısıyla canım Allahım bu süreci olumlu bitirir inşallah içime her şey çok güzel olacak diye doğuyor, stres yapma tamam bu günlerin tadını çıkar doğal yolla hamiş kalanlar gibi olmayacaz biz bebişimiz hangi gün nasıl ne durumda gelişimi herşeyi bilecez bu çok güzel bence:)

kızlar bu arada şunu merak ediyorum iğneleri yapmak zor mu acaba?anlatırsanız sevinirim..

canım yüreğine ağzına sağlık arkadaşım....aylin yani aysma da 110 tane mi ne okudum demişti sanırım bende 50 tane okudum toplam sayıyı bulsak dimi :18:

kslar ben sayıyı yazıcam ama çok okunmadı diye yazamadm.. benimde öyle çok duam biriktiki diğer topiklerden kendime dua okuyamıyorum... o kadar çok sayfaya takılınca bol bol dualarım birikti:)))

[table="width: 500, class: outer_border, align: center"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]okunan dua sayısı[/td]
[td]kalan sayı[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzear[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]