• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ys transferin oldumu?ne zmaan bellimi? Pko nasıl anlaşılıyor
?
Bugün telefon bekliyorum bebeklerimin bölünmesini söylücekler gelişimlerine göre transfer gnüm belli olcak muhtemelen yarın ya da p.tesi cnm...pko ultrasonda belli oluyo

Bugün telefon bekliyorum bebeklerimin bölünmesini söylücekler gelişimlerine göre transfer gnüm belli olcak muhtemelen yarın ya da p.tesi cnm...pko ultrasonda belli oluyo

umarım bebeişler sana tutunur ..heyecanlı bir bekleyiş..

Günaydın kızlarr hayırlı bir gün geçirmenizi dilerim nisasum tşk ederim cnm inşallah bana hemen alışır bebişlerim...suer şimdiden hayırlı olsun tedavin gelişmeleri yaz bize...hepimizin son tedavisi olması dileğiyle inşallah hamileler topiğinde devam ederiz :16:

hangi ilşacla rkullanılıyor genelde bana gonal f dendi

Canım şimdiden hayırlısı olsun hg aramıza...valla göbekten vurulan iğne veriliyor sadece ismi değişebiliyor genelde gonalf kullanılıyo...problem ne sizde cnm?ilk denemen mi?

Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebiğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz

göbekten iğneyi ben kolumdan vurdurtmustum ilk seferınde benım esımde morfoloji yüzde sıfır cıkıyor ikinci denemem ilkind etuttu sımdı 3 yasında kızım var .. allah herkese nasip etsın insaalah. kızıma kardes için basladım sımdı.insaalllah herkesle bırlıkte benımde tutar.

Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebiğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz

cok güzel bir habe rumut verici insaalah tutarlar canım bebeklerıne saglıkla kavusursun..
neden aynı anda transfer edılmıyorda ıkı gün sonra tarnsfer edılıyor? kac yasındasın hangi merkezde yaptırıyorsun?

hayırlısıyla hamıle olacaksın ınsallah yarın ı da atlattın mı gerısı guzel olacak.....

göbekten iğneyi ben kolumdan vurdurtmustum ilk seferınde benım esımde morfoloji yüzde sıfır cıkıyor ikinci denemem ilkind etuttu sımdı 3 yasında kızım var .. allah herkese nasip etsın insaalah. kızıma kardes için basladım sımdı.insaalllah herkesle bırlıkte benımde tutar.

sen tecrubelıymısısn canım koldan daha mı rahat oldu ben de gobekten vuramam gıbı gelıyor da...neyse hayırlısı ıle baslayayım da yıne sorun cıkmazsa ılk tedavıyı de mayada mı yaptırmıstın canım bır de esının sperm sayısı normal sadece morfolojı mı sıfır...

sevgili arkadaşım rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş bebeklerin tutunur sana senin bu içten yazılarını okudunmu duygulanıyorum rabbim tüm bebek isteyen anne adaylarının ve de senin kucağını doldursun bu son tedavin olur inş bebeğin sana tutunur kucağına aldığın günde bu sayfalarda seninle güzel duygularını paylaşırız

Yaklasik 7 aydir acaba bu ayda regl olacakmiyim diye bekleyenlerdenim evlendigimz gunden beri biliyordum esime doktora gitmesini soyledim ama dinletemedim esim ailesine 7 sene sonra merhaba demis hep bizimde basimiza gelecek diye bekliyordm sonunda olan oldu genetik faktor siddetli oligospermi ve hareketsizlik % 0 ilac tedavisi gorduk olmadi tup bebek icin antep onerildi dun gittik icimize pek sinmedi simdi adana ankada istanbul bahceci fulya ve memorial arasinda sikisip kaldik yaptiran varsa acil yardimci olsun yasanmisliklara tecrubelere fikirlerinize cok ihtiyacim var eylulde yaptiracaz kismetse bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun:(

Bunlar nasip işi. Merkez bahane. Ama kullanılan aletlerin kalitesi, temizlik, profesyonel gibi konular başarı şansını arttırıyor. Ben Şişli Memorial'da başlayacağım. Şimdiye kadar çok memnun kaldım. Doktorların ilgisi iyi, hastane temiz, laboratuvarı da iyi. Allah yardımcın olsun. İnşallah çok beklemeden meleklerine kavuşursun :16:

günaydın güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları rabbim hepinizin kucağını doldursun hayırlı evlatlar nasip etsin bize

hayırlısıyla hamıle olacaksın ınsallah yarın ı da atlattın mı gerısı guzel olacak.....

sen tecrubelıymısısn canım koldan daha mı rahat oldu ben de gobekten vuramam gıbı gelıyor da...neyse hayırlısı ıle baslayayım da yıne sorun cıkmazsa ılk tedavıyı de mayada mı yaptırmıstın canım bır de esının sperm sayısı normal sadece morfolojı mı sıfır...

eşimin sprem sayısı normaldi.. morfoloji hareketsızlık var. bana ya koldan ya göbekten denıldı bende kolda vuruldum..istedıgınızı sorabılırsınız yardımcı olurum.

karamsar olmayalım pozitif bakalım ozaman hersey güzelesır moralımız yüksek tutmamız gerek

gözlerim doldu ya zaten hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo içimden :43: çok sevindim senin adına tutunacak inş.. sana miniklerin ne olur dualarından bizide eksik etme

merhaba benim 3.denemem 2.denememde 7 haftalık bebeğimi kaybettim daha 1hafta oldu ve hemen tedaviye başladım acaba çokmu acele etmişim sizce
Canım Allah sabır versin bu son acın olur inşallah, bu yolda uğraşırken insan çok sabırsız oluyor ama bence akışına bırak.doktorlarla görüş, testlerini yenilet, bebeğini neden kaybettiğini araştırt, genetik testler falan derken uygun en kısa zamanda yaptırırsın, önemli olan hemen olması değil sağlıklı sonuna kadar gidecek bir gebelik için uygun zaman olması.Allah yardımcın olsun,sevgiler...

gözlerim doldu ya zaten hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo içimden :43: çok sevindim senin adına tutunacak inş.. sana miniklerin ne olur dualarından bizide eksik etme

Ben kaç gndr ağlıyorum güzelim...çok zor bi süreç herşeyde beklemek sabretmek gerekiyo istediğimiz gibi gelişemeyebiliyor....inşallah cnm hepimizin tutsun çok zor bizi bizden başkası anlayamaz eşime sarılıp ağladım hiç bu kdr yaklaşmamıştım bebeğime inşallah tutar diye... :14::14::14::14::14::14::14::14:

Back