• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sevgili anne adayları bende dua listesine katılmak istiyorum.tahmini adet tarihim 4 eylül .banada dua eder misiniz?beni de aranıza alır mısınız?allah edilen duaları geri çevirmezmiş.şimdi abdest alıp ıkumaya başlıyacağım.okuduğum sayıyı yazarım olur mu?

YS88 için 20 tane okundu allah yardımçımız olsun

listeyi güncelleyin kızlar kimin kaç tane kalmış bakalım tamamlamaya çalışalım inş..

iyi akşamlar anne adayları nasılsınız bugün ikinci iğnemi oldum bu arada bişey soracağım bilgi sahibi olanlar cevap verirse sevinirim ortalama kaç gün iğne kullanılıyor opu ne zaman oluyor tam olarak

bi de ilknurcum bende duaya çok katılmak istiyorum ama şuan adet döneminde olduğum için okuyamıyorum biter bitmez katılacağım inş.

24 yaşındayım ilki 3.gün diğeride 5.güne dayanabilcek gibiyse laboraruvar ortamında duruma göre 5.gün yani blastosist embriyo deniliyor gelişimini tam anlamıyla tamamlayan we tutma şansı %90 olan embriyo...24 yaşındayım tek sorunumuz pko...inşallah tutar..bizlere dua et senin yine 1 tane varmış bizim hiç yok :14: çok zor olmaması
insaalah dayanır canım. insaalah tutarlar... yasın daha erken senin .ben ılk defa duyuyorum bu ikinci transferı hangi merkeze gıdıyorsun canım

Kızlaaar ben de haftaya başlıyorum iğnelere, uzun protokol olacak Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,çok heyecanlıyım...
hadi hayırlısı canım allah emeklerimizi bosa cıkarmasın

çok saol canim senin sorunun tam olarak ne benim bir dış gebeligim oldu şimdi şifa hastanesinde tüp bebek yaptircaz daha önce hiç tedavi görmedim 4yillik evliyim
tedavın hayırlı sonuclanır ınsaalh canım

canım geçen ay tedavide benim de aynen öyle oldu ilk kontrolde ve ikinci de yani 5,gün ve 7 günde doktorumun yüzü asılmıştı doz arttırınca 25 yumurtam oldu 15 toplandı 10 döllendi anlaştık mı?
önemli olan tutması bir olsun bizim olsun yumurta sayısına cok takılmayın kızlar benım tek yumurtadan olmustu moralınızı yuksek ttutun

sevgili arkadaşım güzel dileklerin için çok sağol inş rabbim hepimizin kucağını doldurur bu günler bir anı kalır hayatımızda
havinsu ınsaalah kısa zamanda bebegın kucagınd aolur canım

kıslar beni akıntım var normal mi bu? :) sonra menegonun yeri çok acıyor:( sonra bacaklarım uyuşuyor...:((
heyecandan da ölce yarına büyüseydi bu yavyularrrr...
canım sneınkı heyecandan kendını cok dınleme

herkese merhaba,ben 6 yıllık evliyim bir başarısız tüp bebek özel bir hastanede,şimde egede tedavi görüyorum,iki aşılama oldu sonuç negatif ,artık tüpe geçiyorlar,bizim sebepsiz infertile,şimdi de benda kansızlık çıktı sınır 50 iken benim 20,ilaç kullanıyorum,sizce ben ne yapayım,tedaviyi biraz erteleyimmi,birde devlet kaç aşılama veriyor acaba 3 değilmiydi
bence doktorunla görüş onlar daha ıyı yonlendırır

merhaba arkadaşlar bende eylül ortası yada sonu gibi dondurulmuş tedavisi düşünüyorum acaba emriyoları başka bi merkeze götürme imkanımız varmı bunun için ne yapmam gerek ve her merkez kabul ediyomu baska yerde dondurulan emriyo transferi yapmayı valla hiç güvenim kalmadı o ilk tüp tedavimi yaptırdıgım yere dondurulmuşlarımı orda denemek istemiyorum bilgisi olan varsa yardım etsin nolur
bunu bend ecok merak edıyorum dogrusu. hangı merkezdeydın hangısınden memnun kalmadın canım.paylaslaım ki merkezlerı bılelım basarı oranlarını

kızlar bu arada şunu merak ediyorum iğneleri yapmak zor mu acaba?anlatırsanız sevinirim..
hiçzor degıl canım işin en kolay kısmı belkıde

[table="width: 500, class: outer_border, align: center"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]okunan dua sayısı[/td]
[td]kalan sayı[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzear[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AySma[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebruli68[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]DAISY2011[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal_32 [/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilknur levent[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]suer[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]demet05[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YS88[/td]
[td]323[/td]
[td]0[/td](Bitti....Allah kabul Etsin)
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YNZ06[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AYSULTAN[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

KIZLAR BEN EBRULİ İLE İLKNURUN YANİ BENİM TEDAVİMDE SONA YAKLAŞTIĞIMIZ İÇİN OKUYAN OLURSA BİZİM İÇİN OLSUN HANGİMİZE NİYETLENİRSENİZ ONA OKUYALIM.. sonra tedavideyim yakın diyene okumaya devam edelim...

sevgili ilknurlevent arkadaşım senin için 100 ayetel kürsü okudum rabbim seninde hepimizinde kucağını doldursun

listeyi güncelleyin kızlar kimin kaç tane kalmış bakalım tamamlamaya çalışalım inş..
allah herkesın okudugu duayı kabvul etsın arkadaslar kim ne okuyor kac tane okuyor ??????

iyi akşamlar anne adayları nasılsınız bugün ikinci iğnemi oldum bu arada bişey soracağım bilgi sahibi olanlar cevap verirse sevinirim ortalama kaç gün iğne kullanılıyor opu ne zaman oluyor tam olarak
hayırlı olsun tedavın canım.. yumurta toplama gunune kadar kullanılıyor canım.

kızlar bişey soracağım yumurta toplatan varmı nasıl oluyor acı oluyor mu korkuyorumda
yumurta toplama işlemı genel anestezıyle oluyor canım uyudugun için acıda hissetmıyorsun

hayırlı olsun tedavın canım.. yumurta toplama gunune kadar kullanılıyor canım.

yumurta toplama işlemı genel anestezıyle oluyor canım uyudugun için acıda hissetmıyorsun

adet gününden yumurta toplama gününe kadar kullanılıyor

canım onu bilmiyorum yani kaç gün oluyor onu soruyorum 5 gün mü 10 gün mü onu soruyorum

havinsu ınsaalah kısa zamanda bebegın kucagınd aolur canım

amin canım amin dua edin bana toplu edilen dualar kabul olur dünden beri sağ yumurtalığım ameliyatlı ve orda daha yumurta belirmedi ona taktım kafayı ama doktor sol yumurtalıktaki yumurtaları geliştirmeye bakıyo sağ yumurtalık zamanla düzelecek diyo ama işte takacak şey arıyom kafama heralde

Back