cok güzel bir habe rumut verici insaalah tutarlar canım bebeklerıne saglıkla kavusursun..
neden aynı anda transfer edılmıyorda ıkı gün sonra tarnsfer edılıyor? kac yasındasın hangi merkezde yaptırıyorsun?
Hayırlı olsun canım ilk transferi olan sen olacaksın galiba,rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Kan sulandırıcı iğne ya da hap verdi mi doktorun, senin için dua edicem...Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebiğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz
sevgili arkadaşım rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş bebeklerin tutunur sana senin bu içten yazılarını okudunmu duygulanıyorum rabbim tüm bebek isteyen anne adaylarının ve de senin kucağını doldursun bu son tedavin olur inş bebeğin sana tutunur kucağına aldığın günde bu sayfalarda seninle güzel duygularını paylaşırız[/QUOTE
Canım çok acıyo sabrım kalmadı çoğu şeye çünkü herkes üzerime geliyor evladımın yokluğuna tahammülsüzüm...anlatacağım yazacağım çok şey içimde dinmek bilmeyen fırtınalar var...3 yıldr bekliyorum inşallah bu defa olur allahım dualarımızı kbl etsin...şimdi umutsuz gözyaşlarımızı dökerken sevinçe gözyaşı dökmeyi de nasip etsin bizlere..öpüyorum canım seni tşk ederim güzel dileklerin için...
Hayırlı olsun canım ilk transferi olan sen olacaksın galiba,rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Kan sulandırıcı iğne ya da hap verdi mi doktorun, senin için dua edicem...
hayırlısıyla hamıle olacaksın ınsallah yarın ı da atlattın mı gerısı guzel olacak.....
sen tecrubelıymısısn canım koldan daha mı rahat oldu ben de gobekten vuramam gıbı gelıyor da...neyse hayırlısı ıle baslayayım da yıne sorun cıkmazsa ılk tedavıyı de mayada mı yaptırmıstın canım bır de esının sperm sayısı normal sadece morfolojı mı sıfır...
sevgili arkadaşım rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş bebeklerin tutunur sana senin bu içten yazılarını okudunmu duygulanıyorum rabbim tüm bebek isteyen anne adaylarının ve de senin kucağını doldursun bu son tedavin olur inş bebeğin sana tutunur kucağına aldığın günde bu sayfalarda seninle güzel duygularını paylaşırız[/QUOTE
Canım çok acıyo sabrım kalmadı çoğu şeye çünkü herkes üzerime geliyor evladımın yokluğuna tahammülsüzüm...anlatacağım yazacağım çok şey içimde dinmek bilmeyen fırtınalar var...3 yıldr bekliyorum inşallah bu defa olur allahım dualarımızı kbl etsin...şimdi umutsuz gözyaşlarımızı dökerken sevinçe gözyaşı dökmeyi de nasip etsin bizlere..öpüyorum canım seni tşk ederim güzel dileklerin için...
canım sen 3 yıl beklemişsin ve rabbim izin ederse bebekler tutunursa inş tutunacaklar senin gibi sevgi dolu bir anneyi asla bırakmıyacaklar sana sıkı sıkı tutunacaklar
canım bu arada bişey sorcam eğer kuran okumayı biliyorsan bol bol düzenli meryem suresi ve insan suresini oku insan suresi insanın oluşumunu anlattığından bebeğin sana tutunmasında bir vesile olcak ablamında iki düşüğü olmuştu ondan sonraki gebeliğinde hep insan suresi ve meryem suresini okudu herşey vesiledir ve ablamın oğlu 4 yaşında kızı daha 1 aylık olmadı
Canım yanlış hatırladın galiba ben çok şükür bebeğimi kaybetmedim, bu yolda çok uğraş verdim 4 yıllık evliyim, 2 aşılama 3 tüp denemesi bu 4. tüp olacak hiç pozitifi göremedim.İnşallah bebeklerimiz sımsıkı tutunur ve bizi bırakmazlar... Önce senin ve daha sonrada sırasıyla burdaki herkesin hamilelik haberlerini duyarız inşallah.Petekcim çok üzüldüm bebeğini kaybetmene her şerde vardır bi hayır...inşallah bu defa hiç bırakmaz seni
Kızlaaar ben de haftaya başlıyorum iğnelere, uzun protokol olacak Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,çok heyecanlıyım...
Amin canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim...tedavin hayırlı olsun canım rabbim bu sefer bebeklerinin sana tutunmasını nasip etsin
Amin canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim...
benım ikinci tedavim olmasına ragmen ben bıle cok stresliyim ve korkuyorum. 15 gün süren bır tedavi sonucund amutlu son ınsaaalah.. sakin olmak gerek heyecan bizi dahada gerıyor sanırım. doktoruna güvenmen cok önemlı
benim adetimin 7.günü iğnelerin 6. günüydü. tabi kontrolde iğnenin 5. günüydü ve büyümemişlerdi çok fazladoktorumun suratı asıldı.. çok ağladım çokkkk ((ben gonal f fostimon lucrin vurunuyorum ama benim yumilerim bile mucize olduğu için
şimdi menogon da vurduk 4 iğne pazar yine ankara.. bakalım kısmetten ötesi yok.. ama psikolojim berbat durumuda...
selam kızlar kimseler yok galiba bende istanbuldayım yarın merkeze gideceğim inş. ama o kadar zor bi yolculuk geçirdim ki anlatamam midemi üşütmüşüm hala kendime gelemedim =(
selam uzun zamandır ziyaretci olarak okudum sizleri ve 3 aydır yaşadıklarımı sizden başkasıyla konuşsm anca teselli verir beni anlamaz diye düşündüm ben 13 yıllık evliyim ve haliyle çocuğum yok sorun eşimdeydi ilk evlendiğimiz dönemde doktorlar eşin ameliyat olsun dediler çocuğunuz olur ama o dönemde ameliyat olacak durum yoktu gel zaman git zaman 13 yılı böyle doldurduk ve haziranda doktora gittim ama bu sefer bize yol gösterecek bir doktor bulduk allahın izniyle ve ilk muayeneden sonra bende 11cm büyüklüğünde kist olduğu saptandı ve ameliyat oldum 1 ay ameliyatın üzerinden geçti ramazanıda çıkarttık ve doktorumla tedaviye başladık ama eşimde sıkıntı olduğundan doktor tek çaremizin tüp bebek olduğunu söyledi şimdi iğneleri kullanıyom ve yarın doktora gitcem bakalım yumurtalar ne durumda dua edin arkadaşlar 13 yıl hiç ışığımız yoktu 13 yıl üzeri bir ışık gördük ışığa doğru gidiyoruz rabbim tüm anne olmak isteyenlere aratmadan versin
merhaba arkadaşlarımm..............uzun bır suredır gıremedım epey kalabalıklaşmışız.topık çok hızlı ılerlıyor maşallahhhhhhhhh.allahım emeklerımızn karşılığını verır ınşallah. benımde beklenen reglım geldı.epey heyecanlandım dun kontrole gıttım bir sorun yokmuş çok şukur bugun ılaçlara başlıyoruz.puregon ve menopur kulanacağım.arkadaşlar eczanelerde fıyat çok yuksek merkez daha uygun fıyata getırtiyormuş aklınızda bulunsun.bızde tesadufen oğrendık.merkezden aldık 4 gunluk ılacımızı.heyecanlıyım ve sakın olmaya çalışıyorum.allahım başlamış olan arkadaşlarıma ve başlayacak arkaaşlarımın yardımcısı olsun.hepınız sağlıcakla kalın .goruşmek uzre
Burası eylül topiği değil mi?
Maşallah herkes başlamış tedaviye
Biz geride kalmışız
Neyseki bizde bugün başladık
Bugün 31 ağustos ama ben kendimi eylülden sayıyorum
Bakalım bebek sahibi olma vaktimiz gelmiş mi(inşallah)
benim adetimin 7.günü iğnelerin 6. günüydü. tabi kontrolde iğnenin 5. günüydü ve büyümemişlerdi çok fazladoktorumun suratı asıldı.. çok ağladım çokkkk ((ben gonal f fostimon lucrin vurunuyorum ama benim yumilerim bile mucize olduğu için
şimdi menogon da vurduk 4 iğne pazar yine ankara.. bakalım kısmetten ötesi yok.. ama psikolojim berbat durumuda...
ilknurdelirtme beni lütfen neden büyümesin saçmalama az olsun öz olsun benim 13 ü fos çıktı mesela...canını sıkma herşey kısmet ve saniyelik bişey inanki...bugün benm embriyolar iyi gelişiyordu 3 tane döllendi ama yarın ne diyecekleri belli değil...moralini yüksek tut yumurtalar çok etkileniyo stresten...
merhaba benim 3.denemem 2.denememde 7 haftalık bebeğimi kaybettim daha 1hafta oldu ve hemen tedaviye başladım acaba çokmu acele etmişim sizce
Günaydın arkadaşlar
Dün adet oldum bugün 3,30 da dr randevum var
Herhalde gonal f vericek bakalım
Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebiğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz
havincim umarım herşey gönlüne göre olur bu yolda. hepimiz bebek sahibi olmak için gönlümüzü koyduk ortaya, uğraşıp duruyoruz. Allah bizi duysun, kucaklarımızı bebeklerimizle doldursun inşallah.
canım sana özelden soru sormak için mail atmıştım:26: cevaplamak istemediysen kusura bakma lütfen,hani beğenilenler içinde görmemiş olabilirsin belki diye yazıyorum.
mrb canim simdiden stres yapip korkma lutfen kisiden kisiye degisiyor adetin 2.gunu gittiginde ignelere baslaniyor ve bir kac gun arayla kontrole cagiriyor doktor yumurtalarin gelisimine bakiyor gelismesi tamamlandiginda yumurtalar toplaniyor ve esinden alinan spermle dollenmesi bekleniyor en kaliteli noktaya ulastiginda transfer ediliyorgünaydin mrb bende tüp bebek yaptircam aralik gibi çok sitresliyim korkuyorum nasil bir tedavi süreci beni neler bekliyor yardimci olursaniz sevinirim
Günaydın arkadaşlar
Dün adet oldum bugün 3,30 da dr randevum var
Herhalde gonal f vericek bakalım
Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebiğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz
göbekten iğneyi ben kolumdan vurdurtmustum ilk seferınde benım esımde morfoloji yüzde sıfır cıkıyor ikinci denemem ilkind etuttu sımdı 3 yasında kızım var .. allah herkese nasip etsın insaalah. kızıma kardes için basladım sımdı.insaalllah herkesle bırlıkte benımde tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?