• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

amin canım hayırlı olsun tedavin bizde de yaş itibariyle özlem var daha 1 yıllık evliyim amayaş 33 insan istiyor geç kaldım diyor...senin de güzel haberlerini alalım bize şimdiden soruyorlar sen 13 yıldırbebek yok mu sorularından bunalmıssındır, Allahımkımseyı bunaltmasın dılerım, hepımız kavusuruz artık....

QUOTE]

hayal sevgili arkadaşım bana beğeğin yokmu dediklerinde siz görmüyorsunuz ama ben tam 12 tane çocuk doğurdum işte erkekler askerde kızları kocaya verdim torun torbaya karıştım diyodum geçiştirmek için ama tabi kimse yemiyo çünkü yaş genç daha 32 yaşındaki birinin 12 çocuk doğurması nasıl olur diyolar insan bişeyle avuturya kendini buda benim savunma mekanizmam işte ama çokta laf duymadım desem yalan olur eşimin tarafı beni çok yıprattı hiç kulak asmadım siz doğurdunuzda başınız göğemi erdi diye hep onlara yaptıkları hataları göstermeye çalıştım ama anlamadılar neyse o tarafı bıraz karanlık ama ben hep pozitif bakarım hayata bu güne kadar bir ışık aradık kimse arkamızda durmasada şimdi bir ışığımız var ve ben tedaviye başladım bugün doktora gittim ve 2 yumurtam büyümeye başlamış diğerleride yolda iğnelere devam gelişmeleri için ve rabbim ışığı görüp ışığa koşan tüm bu sayfadaki arkadaşların kucağını doldursun burda sizinle aynı duyguları yaşayıp aynı şeyleri paşlaşmak güzel tesadüfende olsa bu forumu bulduğuma çok mutlu oldum

sevgili anne adayları bu zorlu süreçte Yüce R abbim yar ve yardıncınız olsun...inş....bu topikteki herkes anne olur.....:49::49::49:herkese iyi geceler diliyorum....

güzel dileklerine amin amin diyorum rabbim arayıp emek harcıyan herkesin kucağını doldursun

merhaba benim 3.denemem 2.denememde 7 haftalık bebeğimi kaybettim daha 1hafta oldu ve hemen tedaviye başladım acaba çokmu acele etmişim sizce

merhaba benim 3.denemem 2.denememde 7 haftalık bebeğimi kaybettim daha 1hafta oldu ve hemen tedaviye başladım acaba çokmu acele etmişim sizce

bana göre acale değil çünkü imkan varken yapa biliyosa insan yapsın ben imkansızlıklardan vede sende sorun var oğlumuzda sorun yok lafları yüzünden 13 yıl ışık yoktu artık çocuğumuz olmaz dediğimiz anda ışık doğdu şimdi tedaviye başladık benceerken değil arkadaşım durma devam et rabbim verici inş herşey yolunda gider bu sefer bebeğini alırsın kucağına

bana göre acale değil çünkü imkan varken yapa biliyosa insan yapsın ben imkansızlıklardan vede sende sorun var oğlumuzda sorun yok lafları yüzünden 13 yıl ışık yoktu artık çocuğumuz olmaz dediğimiz anda ışık doğdu şimdi tedaviye başladık benceerken değil arkadaşım durma devam et rabbim verici inş herşey yolunda gider bu sefer bebeğini alırsın kucağına

inşallah rabbim banada isteyen tüm kullarınada en kısa zamanda bebişlerini kucağına almayı nasip etsin

inşallah rabbim banada isteyen tüm kullarınada en kısa zamanda bebişlerini kucağına almayı nasip etsin

amin arkadaşım amin

burda güzel yorumları okuyunca ümitleniyo insan kendimle baş başa kalınca acayip karamsarlık kaplıyo beni ama burda benim gibi aynı aşamalardan geçen ve güzel yorumlar yazan arkadaşları görünce içime su serpiliyo

bana göre acale değil çünkü imkan varken yapa biliyosa insan yapsın ben imkansızlıklardan vede
sende sorun var oğlumuzda sorun yok lafları yüzünden 13 yıl ışık yoktu artık çocuğumuz olmaz dediğimiz anda ışık doğdu şimdi tedaviye başladık benceerken değil arkadaşım durma devam et rabbim verici inş herşey yolunda gider bu sefer bebeğini alırsın kucağına

Bunu eşinin ailesi dedi değil mi canım?
Bana 13 yıl bile dayanamazlar
eğer çocuğum olmazsa bekliyorum 2 3 sene daha hakkım var:1:
Peki sorun sendemiydi aslında sorun kelimesini kullanmak istemiyorum
Çünkü Allah'ın takdiri bunlar

Bunu eşinin ailesi dedi değil mi canım?
Bana 13 yıl bile dayanamazlar
eğer çocuğum olmazsa bekliyorum 2 3 sene daha hakkım var:1:
Peki sorun sendemiydi aslında sorun kelimesini kullanmak istemiyorum
Çünkü Allah'ın takdiri bunlar

kim diye bilir sende tabiki eşimin ailesi evlendikten bir yıl sonra doktora gittik bir yıl zor kapadım ağızlarını hele yaşım 20 olsun dedim nihayitinde 20 yaşına girdikten sonra eşimle doktora gittik tabi kimsenin haberi yok sonra sıkıntının eşimde olduğu anlaşıldı o dönem eşim işten çıkarılmıştı bizde kayınpederime dedik böyle böyle 500tl ihtiyacımız var eşim ameliyat olcak sonra çocuğumuz olcak diye tabi kayınpederim esdi gürledi siz çocuk yapacaksınız diye ben topraklarımımı satayım dedi bizde bişey demedik tabi bu duyulmasın diye gelin şişman ondan çocuğu olmuyo lafları aldı yürüdü ben hiç takmadım çünkü sorun olsun olmasın demek o ortamda çocuk doğurmam hayırlı olmuyacaktı sonra işte eşim benden gizli çok doktora gitmiş hiçbir doktor ışık yakmamış çocuğun olur diye ameliyat şart sonunda girriğimiz doktor sağolsun çok güzel ilgilendi eşimin ameliyat olsa bile tüp bebekten başka seçeneğimiz olmadığını söyle ışık yanmıştı ve bizde öyle başladık tabi bu arada ben pas tuttum ufak bir operasyonda ben geçirdim bende dişmdi herşey gayet normal tedaviye başladık işte bugün 7 gün oldu tedaviye başlıyalı inş herşey güzel gider

kim diye bilir sende tabiki eşimin ailesi evlendikten bir yıl sonra doktora gittik bir yıl zor kapadım ağızlarını hele yaşım 20 olsun dedim nihayitinde 20 yaşına girdikten sonra eşimle doktora gittik tabi kimsenin haberi yok sonra sıkıntının eşimde olduğu anlaşıldı o dönem eşim işten çıkarılmıştı bizde kayınpederime dedik böyle böyle 500tl ihtiyacımız var eşim ameliyat olcak sonra çocuğumuz olcak diye tabi kayınpederim esdi gürledi siz çocuk yapacaksınız diye ben topraklarımımı satayım dedi bizde bişey demedik tabi bu duyulmasın diye gelin şişman ondan çocuğu olmuyo lafları aldı yürüdü ben hiç takmadım çünkü sorun olsun olmasın demek o ortamda çocuk doğurmam hayırlı olmuyacaktı sonra işte eşim benden gizli çok doktora gitmiş hiçbir doktor ışık yakmamış çocuğun olur diye ameliyat şart sonunda girriğimiz doktor sağolsun çok güzel ilgilendi eşimin ameliyat olsa bile tüp bebekten başka seçeneğimiz olmadığını söyle ışık yanmıştı ve bizde öyle başladık tabi bu arada ben pas tuttum ufak bir operasyonda ben geçirdim bende dişmdi herşey gayet normal tedaviye başladık işte bugün 7 gün oldu tedaviye başlıyalı inş herşey güzel gider

bizde 5senelik evliyiz benim eşimede amaliyat demişlerdi ama bi faydası olmaz bir ihtimal dedi drlar biz tedaviye nisanda başladık yaşım 30

bizde 5senelik evliyiz benim eşimede amaliyat demişlerdi ama bi faydası olmaz bir ihtimal dedi drlar biz tedaviye nisanda başladık yaşım 30

zaten dr da aynını söyledi hücreler çok zayıf giderekte zayıflıyo dedi ve bugün tüp bebek imkanımız var ama 2 3 yıl sonra oda olmaya bilir dedi herşey nasip sen benden 2 yaş küçüksün rabbim sanada hayırlı bebişler nasip etsin sevgili arkadaşım

iyi geceler canım sende yolun sonuna yaklaşmışsın hayırlısıyla herşey yolunda gider dualarım sizinle Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Aminnnnn...
aminnn insallah canim cok sagol

canım benim derdim erken menepoz.. ben bir çok dr göre sadece kıbrıstan yumurta nakli ile anne olurum hatta aksaraydaki türkcan beye göre ben doğururusam tv ye çıkarım ünlü olurum:)

anladim canim ama biliyosun artik hic birsey imkansiz degil elimizden ne geliyosa yapacagiz rabbim cok buyuk...ayyy o turkcani bana anlatma kac yil gittim ona memnundum ama en son yaptigi sey beni cildirtti... hsg cektirdim turkcan cekti ve temiz dedi raporumada temiz yazdi tmm dedik sevindik ama kayseriye tup bebek icin gittigim doktor filme bakinca rahimde perde var dedi yani hic bir doktora guvenim kalmadi Allah bizi onlara muhtac etmesin onlarsizda birakmasin

tatlim tedavin hayirli olsun ama cok merak ettim doktorun nasil baslatti tedaviye seni yaa cok erken rahim daha kendini toparlamamistir bile

Günaydın arkadaşlar
Dün adet oldum bugün 3,30 da dr randevum var
Herhalde gonal f vericek bakalım

Son düzenleme:
MERHABA kızlar herkes hangi merkeze gıdyor bende bu ay yani eylük ayında baslayacagım adetımı beklıyorum. ikinci denemem olacak.

günaydin mrb bende tüp bebek yaptircam aralik gibi çok sitresliyim korkuyorum nasil bir tedavi süreci beni neler bekliyor yardimci olursaniz sevinirim

benım ikinci tedavim olmasına ragmen ben bıle cok stresliyim ve korkuyorum. 15 gün süren bır tedavi sonucund amutlu son ınsaaalah.. sakin olmak gerek heyecan bizi dahada gerıyor sanırım. doktoruna güvenmen cok önemlı

Back