amin canım hayırlı olsun tedavin bizde de yaş itibariyle özlem var daha 1 yıllık evliyim amayaş 33 insan istiyor geç kaldım diyor...senin de güzel haberlerini alalım bize şimdiden soruyorlar sen 13 yıldırbebek yok mu sorularından bunalmıssındır, Allahımkımseyı bunaltmasın dılerım, hepımız kavusuruz artık....
QUOTE]
hayal sevgili arkadaşım bana beğeğin yokmu dediklerinde siz görmüyorsunuz ama ben tam 12 tane çocuk doğurdum işte erkekler askerde kızları kocaya verdim torun torbaya karıştım diyodum geçiştirmek için ama tabi kimse yemiyo çünkü yaş genç daha 32 yaşındaki birinin 12 çocuk doğurması nasıl olur diyolar insan bişeyle avuturya kendini buda benim savunma mekanizmam işte ama çokta laf duymadım desem yalan olur eşimin tarafı beni çok yıprattı hiç kulak asmadım siz doğurdunuzda başınız göğemi erdi diye hep onlara yaptıkları hataları göstermeye çalıştım ama anlamadılar neyse o tarafı bıraz karanlık ama ben hep pozitif bakarım hayata bu güne kadar bir ışık aradık kimse arkamızda durmasada şimdi bir ışığımız var ve ben tedaviye başladım bugün doktora gittim ve 2 yumurtam büyümeye başlamış diğerleride yolda iğnelere devam gelişmeleri için ve rabbim ışığı görüp ışığa koşan tüm bu sayfadaki arkadaşların kucağını doldursun burda sizinle aynı duyguları yaşayıp aynı şeyleri paşlaşmak güzel tesadüfende olsa bu forumu bulduğuma çok mutlu oldum