Bugün telefon bekliyorum bebeklerimin bölünmesini söylücekler gelişimlerine göre transfer gnüm belli olcak muhtemelen yarın ya da p.tesi cnm...pko ultrasonda belli oluyoys transferin oldumu?ne zmaan bellimi? Pko nasıl anlaşılıyor
?
Bugün telefon bekliyorum bebeklerimin bölünmesini söylücekler gelişimlerine göre transfer gnüm belli olcak muhtemelen yarın ya da p.tesi cnm...pko ultrasonda belli oluyo
hangi ilşacla rkullanılıyor genelde bana gonal f dendi
Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebiğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz
Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebiğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz
göbekten iğneyi ben kolumdan vurdurtmustum ilk seferınde benım esımde morfoloji yüzde sıfır cıkıyor ikinci denemem ilkind etuttu sımdı 3 yasında kızım var .. allah herkese nasip etsın insaalah. kızıma kardes için basladım sımdı.insaalllah herkesle bırlıkte benımde tutar.
Yaklasik 7 aydir acaba bu ayda regl olacakmiyim diye bekleyenlerdenim evlendigimz gunden beri biliyordum esime doktora gitmesini soyledim ama dinletemedim esim ailesine 7 sene sonra merhaba demis hep bizimde basimiza gelecek diye bekliyordm sonunda olan oldu genetik faktor siddetli oligospermi ve hareketsizlik % 0 ilac tedavisi gorduk olmadi tup bebek icin antep onerildi dun gittik icimize pek sinmedi simdi adana ankada istanbul bahceci fulya ve memorial arasinda sikisip kaldik yaptiran varsa acil yardimci olsun yasanmisliklara tecrubelere fikirlerinize cok ihtiyacim var eylulde yaptiracaz kismetse bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun
hayırlısıyla hamıle olacaksın ınsallah yarın ı da atlattın mı gerısı guzel olacak.....
sen tecrubelıymısısn canım koldan daha mı rahat oldu ben de gobekten vuramam gıbı gelıyor da...neyse hayırlısı ıle baslayayım da yıne sorun cıkmazsa ılk tedavıyı de mayada mı yaptırmıstın canım bır de esının sperm sayısı normal sadece morfolojı mı sıfır...
MERHABA kızlar herkes hangi merkeze gıdyor bende bu ay yani eylük ayında baslayacagım adetımı beklıyorum. ikinci denemem olacak.
sevgili arkadaşım tedavin hayırlı olsun
teşekkür ederim canım.. herkes bebişine kavussun
karamsar olmayalım pozitif bakalım ozaman hersey güzelesır moralımız yüksek tutmamız gerek
Canım Allah sabır versin bu son acın olur inşallah, bu yolda uğraşırken insan çok sabırsız oluyor ama bence akışına bırak.doktorlarla görüş, testlerini yenilet, bebeğini neden kaybettiğini araştırt, genetik testler falan derken uygun en kısa zamanda yaptırırsın, önemli olan hemen olması değil sağlıklı sonuna kadar gidecek bir gebelik için uygun zaman olması.Allah yardımcın olsun,sevgiler...merhaba benim 3.denemem 2.denememde 7 haftalık bebeğimi kaybettim daha 1hafta oldu ve hemen tedaviye başladım acaba çokmu acele etmişim sizce
gözlerim doldu ya zaten hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo içimdençok sevindim senin adına tutunacak inş.. sana miniklerin ne olur dualarından bizide eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?