eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kedicim nasılsın ne var ne yok bebişler nasıl, kilo aldınmı sen, gün sayıyorum geçmek bilmiyor perşembe gidicem 2. düzey usg için hemde cinsiyetini öğreneceğim inşallah.

kedicim nasılsın ne var ne yok bebişler nasıl, kilo aldınmı sen, gün sayıyorum geçmek bilmiyor perşembe gidicem 2. düzey usg için hemde cinsiyetini öğreneceğim inşallah.

hkereciğim iyiyim sen daha cinsiyeti öğrenemedin dimi:)bn de 4 şubatta ayrıntılıya giricem,o zamn netleşir inşallh herşey.Bn 4,5 kilo aldım bacak ,kalça yok,yüzümde almadı tek göbek var :)her akşam zeytinyağı ile yağlanıyorum bundan sonra alıcağım kilolarda derimde yırtılma olmaz inşallh bayaı gerildi:) sen kaç kg aldın?bebişlere tombik biraz demişti.Bakalım az ekmek ve az pilav yiyorum gene ama tam kesmemi söylemişti dr.sen dikkat ediyormusun

akasya hoşgeldin nasılsın?Bizler senini için dua ediyoruz inan çokk üzüldük ama elimizden bişey gemiyor.Toparlayabildinmi kendini biraz canım

oo ben yeni tartıldım 6,5 kilo olmuş ya :) ama dediğin gibi sadece göbekten aldım bende iyice şiştim. ama ben netten bakıyorum gebelikte kilo takibi diye normal diyor bu haftaya kadar aldığım kiloya, sana ona rağmenmi kes dedi, bende bu hafta birden iyice şiştim, çatlak kremi ve bebek yağı kullanıyorum iyice gerildim.ya ben birde yemek yiyemiyorum ya o yüzden hamur işine dadanıyorum, öğrenemedim malesef beklemedeyim hala, perşembe bi gelsinde inşallah...

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu mutlu bir akşam diliyorum

bugün itibari ile rabbiminde izniyle tedavime yaniden start verdik herşey yolunda şuan hiç bir sıkıntı yok ve inş rabbiminde izniyle böyle devam eder diye dua ediyorum inş rahim bu sefer istenilen kalınlığa ulaşır ve bende bebişlerimi göbüşüme hayırlısıyla alırım rabbim daha fazla arattırmaz inş bizi bu tedavim son tedavim olur inş

şekerim 4 kilo aldığımı görünce dedi düşün yani .protein,kalsiyum ve istediğin kadar sebze ye dedi .Genelde uyuyorum ama et varsa pilvsız olmuyo be yaw:) sen fazla kafanı takma sayarsan geçmiyor ben koyverdim gidiyom:)
saymıyorum ama hergün hamilelik takvimine bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum işte.Şuan laptopun kulaklığını kazağımın içinden karnıma yerleştirdim ilahi dinletiyom.Az önce mozart dinlettim :)) kafaları bulanmasa iyidir:))

Havinciğim hadi hayırlısı olsun ,inşallh bu sefer sizde mirage le sıradan gelirsiniz.allahım inşallh bugün yapılan dualarımızı kaul eder.Sizlerde bu güzelliği yaşarsınız inşallh.Bnm rahim kalınlııma hiç bakmamışlardı onu nasıl ölçüyor drlar.özel bir aleti mi var merk ettim

havincim hep konukomşu gezmesindesin seni bırakmıyorlar bitürlü tahmin ettim sadece, çok sevindim hadi bakalım hayırlısı inşallah.. ee senin tedavi aşaman ne şimdi, nasıl hamile kalacaksın allahın izniyle

bulmazlar inşallah canım :) ya bu ara yemek yapamama problemim var ya, yapıca yiyemiyorum tiksinerek yiyorum hamur işi daha cazip geliyor,bişey demedi dotorum bakalım haftaya dermi bilemiyorum amann çokta kafama takmıyorum zaten yeni yeni başlamışım yemeğe..

canlar nasılsınız havincim çok sevindim tedaviye başlamana hadi hayırlı olsun inş.

sağol canım hayırlısıyla yeniden başladım tedaviye bu sefer bebişlerimi hayırlısıyla göbüşüme alırım inş 9 ay hiç bırakmazlar beni

miragem canım başınız sağolsun büyük annanenin mekanı cennet olsun

canım rabbimin izniyle adım adım bebişine yaklaşıyorsun inş bu sefer bebişin sana sıkı sıkı tutunur canım

güzel dileklerin için teşekkürler canım inş bu gün itibari ile bende bebişlerimin ilk ikameti olan evlerini onların sıkı sıkı tutunabilmeleri için hazırlamaya başladım rabbim inş bebişlerimi göbüşüme aldıktan sonra da sıkı sıkı tutunup 9 ay beni bırakmazlar 9 ay sonrada kucağımı alırım inş

ayşegül canım sağol rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim hepimizin duasını kabul etsin bu topikte rabbim hepimize anne olma mutluluğunu yaşatsın inş

havincim yeni tedavin sANA hayırlı uğurlu gelsin inş allahım bu tedavinin sonund kucağını doldursun inş cnm :)

mirage cnm başın sağolsun allah sizlere ömür versin allahım kucağını doldursun :)

bebeğimolsun canım inş bu sefer rabbim bebimde kucağımı doldurur canım inş bu sefer herşey yolunda gider

canım benim değerin sınırda bir değer doktorun seni neden oyalasınki inş değerin katlanıp artar canım moralini bozma şuan sana tutunmaya çalışan bebişini düşün canım neden karamsar düşünüyorsunki rabbim olmazları oldurur elfaesin de değeri düşüktü ve değeri her defasında 2 ye katladı ve şimdi sağlıklı bir hamileliği var seninki neden yükselmesinki ilk önce sen sakin ol rabbim hepimizi bu yolda sabır imtihanına tabi tutuyo hepimiz aynı yollardan geçtik ve bak yine bebişlerime kavuşmak için aynı yola girdim canım rabbime sığın olmadıysa bunda vardır bir hayır de ama senin değerin dediğim gibi ortada bir değer ve inş yülkselir sen ilaçlarını bırakma sakın

canım çok sevindim hayırlı olsun tedavin mübarek saatlerde başlaman güzel tabi.inşallah sonuda güzel olsun.

ayşe canım ben sana dua ediyom sende bana et rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylsin inş

canım herşey gayet normal sıkıntı yok tedaviye başladım rabbimin izniyle

canım alttan ultrasonla bakıyolar rahimin duvarlarını doktor bakıyo kalınlaşma varmı yokmu diye geçen tedavim ondan iptal oldu istenilen kalınlığa ulaşmadı rahim bu sefer inş hayırlısıyla herşey inanıyorum rabbiminde izniyle güzel olacak

eve canım anlamıyor kimse ertelesem elime ne geçek ti ki bugün sonucu görünce hemen isyan etmeye başladım niye ben niye ben diye insanın elinde değil hemen isyana kaçıyor canım benim bugün 12. günüm ve dediğim gibi 4. 58çktı allahım inşallah yükselir pek umutlanmıyorum çünkü çok düşük bir değer

canım beni komşularım kolay kolay bulunca bırakmıyolar bende evden çıktımı evin yolunu zor buluyom inş canım bu sefer rabbimin izniyle herşey güzel olur

canım hamile kalayım nasıl kaldığımı anlatacağım merak etme :))

evet canım üzülmenin faydası yokta ama elide değil hele etrafımdaki insanlar ardı ardına doğum yapınca kendimi çok yanlız hissediyorum yanlarına duaların için çok teşekkü ederim canım bizde sorun bende polikistk over var eşimdede sperm sayısında azlık var yaşımda21

canım benim umutsuz olma değerin rabbimin izniyle yükselir isyan etme sakın canım rabbime sığın rabbim olmazları oldurur

tatlım boşa üzüyorsun kendini bence sen hamilesin bana teselli veriyorsun diye kızanlar olabilir ama bi an içimden böyle demek geldi bu topikte bir sürü insanın değeri düşüktü sonradan yükselenler oldu ...sakın ilaçlarını bırakma devam et yarın dur ertesi gün tekrar hcg yaptır ama ben artacağınadan eminim inşallah allahın izni ile....

Son düzenleme:
evet caım değelerim sınırda bi değer ama ne bileyim pek yükslceğini tahmin etmiyorum 12 gün boyunca okdar dua etmiştimki ama tutmadı alahım nasip etmedi ben bu 3 dnemeyi 1 sene içinde yaptırdım artık yaptırırmıyım bilemiyorum bugün kendi kendime dedim ki olmicak bişey için uğraşma inallah canım senin emeklerin boşa çıkmaz kucağın dolar şu anda bütün kalbimle dua ediyorum sana

ağzından bal damlıyor canım ama benim pek ümidim yok bu kadar düşük olupta yükselen varmı zaten dilek hanım aradı bırakma ilaçlarını diye ben olmayacak dedim olabilir bırakma dedi ardındanda ali fuat bey aradı oda aynısını dedi pazartesi artık tahlil günü inşallah artar

var canım olmazmı elfaesi tanıyormusun bilmem ama onunda çok düşüktü 4..küsürdü sen gibi yani burda ağladı zırladı hep dedik yükselir rahat ol diye şimdi 8 haftalık sorunsuz bi hamileliği var dilek hanım ve fuat bey aradıysa merkezimize güven canım bu gün bende ordaydım belki karşılaştık:))) sen nerde oturuyorsun ne tarafta...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…