iyiyim canım bugün pek bir ihmal ettim buraları eşimin işleri vardı yardım ettim sen nasılsın iyisin inş.ayşe kız nasılsın
dibine kadar kullan bizi çektirbileceğin kadar çektir kendi adıma konuşayım istediğini yap bağır çağır küfret istersen:::)))yeterki sonunda güzel haberler ver.canlar, bilmiyorum belki de ilaçla alakası yoktur ya da herkese yapmıyor etkileri o kesin. baş ağrısı yapıyoo çok. bir de yorgunluk hissi. çamaşır asmaya giderken bile 1 saat düşünüyorum :) acayip ağırlaştım ve huysuzlaştım. kesin kilo da aldım ama tartılmıyorum korkudani kıyafetler söylüyor. işin kötüsü günde ikiyle başladım, sonra doktor günde 3e çıkardı, yarın günde 4 olacakk. Allah benimle ve kocamla birlikte size de sabır versin, benden çekeceğiniz olabilir :)) şimdiden peşin peşin özür dilerim hepinizdennn :))))
iyi canım ne olsun uğraşıyoruz bugün bunu çok dedim gün tüketiyoz valla endişeli bekleyiş devam.sen nasılsın iyisin inş.Herkese iyi geceler güzellikler naparsınız bakalım?
İnşallah canım inşallah bi ucundan başlayacam artık. Yoksa başka türlü zaman geçmiyor. Hepimiz için herşey yolunda gitsinde artık bebişlerin cinsiyetini alınacakları doğum çantasına konulacakları falan hep birlikte konuşalım inşallah inşallahcanım benim diyetisyeninde randevu günü var demek canım inş haftaya görüşürsün diyetisyenle canım inş bundan sonra seninde istediğin gibi gelişir herşey canım
dibine kadar kullan bizi çektirbileceğin kadar çektir kendi adıma konuşayım istediğini yap bağır çağır küfret istersen:::)))yeterki sonunda güzel haberler ver.
iyi canım ne olsun uğraşıyoruz bugün bunu çok dedim gün tüketiyoz valla endişeli bekleyiş devam.sen nasılsın iyisin inş.
iyiyim canım bugün pek bir ihmal ettim buraları eşimin işleri vardı yardım ettim sen nasılsın iyisin inş.
dibine kadar kullan bizi çektirbileceğin kadar çektir kendi adıma konuşayım istediğini yap bağır çağır küfret istersen:::)))yeterki sonunda güzel haberler ver.
iyi canım ne olsun uğraşıyoruz bugün bunu çok dedim gün tüketiyoz valla endişeli bekleyiş devam.sen nasılsın iyisin inş.
İnşallah canım inşallah bi ucundan başlayacam artık. Yoksa başka türlü zaman geçmiyor. Hepimiz için herşey yolunda gitsinde artık bebişlerin cinsiyetini alınacakları doğum çantasına konulacakları falan hep birlikte konuşalım inşallah inşallah
sağolasın canım benim :)) yok o kadar da değil canım. belki ummadığınız şekilde uslu olurum bu defa. havin de korkuttu şimdi anında kediye dönüştüm :)))
ay gelecek demi o günlerde. bazen diyorum ki kendi kendime merak etme evde birgün seninde çocuğun koşturucak koltukta hoplayıp zıplıcak eşinle kudurmasını izliceksin uzaktan gülerek bazen de imkansız görünüyor..çok zor zamandayız Allah biran önce nasip etsin hepimize inş.İnşallah canım inşallah bi ucundan başlayacam artık. Yoksa başka türlü zaman geçmiyor. Hepimiz için herşey yolunda gitsinde artık bebişlerin cinsiyetini alınacakları doğum çantasına konulacakları falan hep birlikte konuşalım inşallah inşallah
sağolasın canım benim :)) yok o kadar da değil canım. belki ummadığınız şekilde uslu olurum bu defa. havin de korkuttu şimdi anında kediye dönüştüm :)))
hadi bana müsade güzeller. iyi geceler hepinize...
kızlarr Allah rahatlık versin sabaha görüşürüz.hepinizi çok seviyorum.
hadi bana müsade güzeller. iyi geceler hepinize...
kızlarr Allah rahatlık versin sabaha görüşürüz.hepinizi çok seviyorum.
Güzellikler Banada müsaade hepiniz Allah'a emanetsiniz.
bu estrofem beni bitirdi arkadaşlar yaa. oyyy oy. ilkinde tutsaydı şu bebiş olmaz mıydııı
kız bana bak çekicem artık senin kulaklarını el insafff benimki 3.de tuttu bi seneye 1 aşılama 1 ameliyat 3 tüp sığdırdım bu ne sabırsızlıkkk
estrofem baş ağrısı yapar stressiz bendim diyebilirim sonuncuda bu da olamayacak ve ben bi sene tedaviyi bırakacağım diye kendimi şartlandırmıştım işyerimde çok sıkıntı oluyor diye kimseye söylemedim nitekim yinede son anda işyerim yine arıza çıkardı herkesle tartıştım sigara içtim ki zaten günde 3-4 tane içiyordum hep olmayacak gözüyle bakmıştım bi sene bekleyip para biriktirip tekrar denemek falan iştee olacağı varsa zamanı gelmişse sen ne yaparsan yap oluyor sen yüreğini ferah tut
kızlarr ben bu gece rüyamda çok eski bi arkadaşımı gördüm. hamile olduğunu gerçek hayatta duymuştum zaten bi yere börek almaya gidiyorum bakıyorum ki onun eşininmiş orası ve doğum yapmış bi kız iki erkek mi yoksa iki kız bi erkekmiydi net hatırlamıyorum üçüzleri olmuş ama sanırım bi kız iki erkekti neye yoracağımı şaşırdım
e hem diosunuz stres yapmıycaksın olumlu düşüneceksin, hem diodun ki ben olumsuz düşündüm olmayacak dedim oldu :))) ben de şaşırdım napcaamı. senin de dediğin gibi olacağı varsa oluyor işte be tubacım.
normaldir, hep bu konuları düşündüğün için çeşitli şekillerde rüyana giriyor. muhtemelen sen de düşünüyorsun senin bebişlerin cinsiyetlerini ondan görmüşsündür bu rüyayı.
canım benim listeden benim bilgileri son olarak düzeltebilirsin merkezimiz beylikdüzü medicana doktorumuz selman laçin tedaviye paşlama tarihi 21 ocak 2012 sorunumuz azosperm canım.bu arada tanıdık bi doktor bulduk bize burayı önerdi kesin buraya gidin ve benim ismimi verin dedi selman beyin arkadaşı oluyomuş kendisi o yüzden böyle bi değişiklik yaptık tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?