eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canlarım günaydıınnn
nişanlımla hafta sonu boyunca evimize hep eşya baktık. tava setimi aldık ve televizyonumuzu aldık
şimdi size bişey sorucam. esse markasını biliyosunuz hafta sonu baktığımızda ütüde kampanya vardı. kazanlı ütü 5 bar 160 buhar çıkış gücü flan var. su eklenebiliyo sıcakken vs. yanında ütü masasını ve çamaşır askılığını veriyor. fiyatı 299 tl.
bilen varmı hiç aranızda essenin ütüsü iyi olurmu alınırmı ?

günaydın canım bizde hafta sonu hem piknik yaptık hemde öncesinde mobilya baktık, canım esseden çok ürün aldım genel anlamda kaliteli bduruyor ürünleri ama ütüyü bilmiyorum ütünün fiyatı uygun ama ben tefalin normaline 300 küsürlü bişey almıştım inş. içine siner..

yarın tatil ya gidip bakalım diyoruz canım ablamda al dedi alırım snırım yarın yaaa..

slm kızlar siz ne güzel evinize mobilya bakıyorsunuz bizim ortada daha ev bile yok eylül sonu diye haziranda ev bakmaya başlıcaz sizinkileri okudukça o günlerimin gelmesini istiyorum yaaa

dün bende mobsa mobilyaya baktım fikri olan varmı mobilyaların kullanışı çok güzel dolap içinde deolap gizli bölmeler
aynen canım alıyım aklımda kalıcana çeyizimde dursun dimi
slm kızlar siz ne güzel evinize mobilya bakıyorsunuz bizim ortada daha ev bile yok eylül sonu diye haziranda ev bakmaya başlıcaz sizinkileri okudukça o günlerimin gelmesini istiyorum yaaa

canım bizde kiraya çıkıcaz o yüzden eşyalarımızı alıyoruz şimdi evide ağustos sonu gibi falan tutucaz. eşyalarımız tam olsunda ev sonrada olur

herkezin hazırlık süreci farklı canım inş. yakın zamanda sende mobilyalarını alır evini tutarsın

aslında kiracı olduğun için evine göre eşya almak oldukça zor bence evinizi tutup eşyayı alın mesela benim yatak odam küçük iyiki ölçtük komidinin biri sığmıyacak sanırım aklınızda olsun moblyalerı gezin beğenin ama evi tutmadan almayın bence

Son düzenleme:
selam gelincikler :) bende mobilya bakmaya heves ediyorum ama daha ev tutmadık. ev bakmaya bile başlamadık temmuzda ev ve eşya işine girişiriz sanırım :)

ah canım biz mobilyaları alalı çok oldu yaaa ama değiştirme şansımız olduğu için problem yok

selam gelincikler :) bende mobilya bakmaya heves ediyorum ama daha ev tutmadık. ev bakmaya bile başlamadık temmuzda ev ve eşya işine girişiriz sanırım :)

slm canım hoşgeldin. modellere bakmaya bşlayabilirsiniz. temmuzdada alırsınız gayet güzel

hb cnm. ben ufak tefek netten falan bakıyorum. bu h.sonu nişanımız var :))) şu nişan işini halledelim sonra gezmeye başlarız :))

Selam Arkadaşlar :) Ben de bir Eylül gelini olacağım inşallah,yeni nişanlandım, çoooooooook heyecanlıyım :)

arkadaşlar yazın balayına gidicez ama denize ve havuza girmek konusunda tereddütlerim var. bazı sitelerde havuza girmeyin gibi yazılar okudum. acaba deniz veya havuza girerken mikrop kapmamak için ne gibi önlemler almayı düşünüyorsunuz? bir sitede vajinal bant takın yazmışlar ama hiç duymadım böyle bişey. ama çevremden GLİZİGEN diye şampuan ve sprey duydum genetal bölge için hem erkek hem kadın kullanabılıyo sadece balayı için değil orda gıreceğimiz wcden denizden ilişkiden (erkekdende mikrop geçebiliyomuş)hamamdan vs den birebir işe yarıyomuş bunun kullanıp denizde havuzada girebilirmişsiz duyanlar veya başka bisy bilen varmı aranızda yada ne yapmayı düşünüyosunuz ben denize havuza girmessem tatilden hıcbısy anlamam ama diğer türlüsüde olmazsa olmazz napıcaz kızlar..

hb cnm. ben ufak tefek netten falan bakıyorum. bu h.sonu nişanımız var :))) şu nişan işini halledelim sonra gezmeye başlarız :))
hayırlı olsun canımmm bi heyecanı daha atlatta dediğin gibi düğün telaşına sonra başla. çok güzel bişey nişan düğün eminim daha güzeldir. inşş çok mutlu geçer canım
Selam Arkadaşlar :) Ben de bir Eylül gelini olacağım inşallah,yeni nişanlandım, çoooooooook heyecanlıyım :)
dur canım daha eylüle çok var. tabi şimdi nişandan çıktın hemn olsun istiyosun dimiii biz buralardayız canım sormak istediğin yada bize söylemek istediklerin olursa bekleriz

tatlım onu dr sormakdaha mantıklı bence sonuçta bizimde tecrübemiz yok ne olur bilmiyoruz. ama bende denize falan girmezsem ona tatil demem. dr bize en sağlıklı nasıl olur onu söyler eminim

kızlar beğendiğiniz mobilyaları paylaşalımda fikir olsun henüz biizm netleşmedi nerdeyse 6 aydır geziyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…