Teşekkürler canım...
Verirsin canım hem hazırlıklar hem spor kesinlikle verirsin :)
Hoşgeldin canım tam zamanında dönüyorsun bence herseyı uc ay ıcınde rahat rahat halledersın sıkma canını.... Genelde 3 ay kala baslanıyor bu ıslere
Bende gırıcem bu sene ama hıc calısmadım çalışmakta hiç içimden gelmiyor.... Bu sene kendimi deniyip seneye hazırlanıp giriyim diyorum hem calısıyorum hem hazırlıklar cok zor oluyor :) Umarım kazanırsın canım ...
Canım bende 34 bedenim bana da kilo al diyorlar ama nişanlım gayet memnun yok böyle iyisin diyor :) O yüzden pek umursamıyorum....Sağlığın yerindeyse kendine de yakıştırıyorsan kilonu bence sorun yok demektir...
Günaydın canım..
Sıkma canını canım ya daha ıyı yerler bulursun ufak tefek olur aksılıkler...Ağlamana değmez inan:) Hem daha ne yerler vardır ...
Demekki bütün erkekler böyle...Mobilya bakarsın hayatım o ev senın ben anlamam sen ne ıstersen o olsun balayı otelı ben senınle oluyum bana yeter sen begen soyle hayatım gelinlik hepsi sana çok yakışıyor hangisi bilemedim... Uffff herşeyi ayrıntısına kadar bayanlar halletmek zorunda kalıyor...
tatlım biz taaaa kasım ayında ayarladık kına yerini..benim nişan kına birlikte olacak...birgün bir düğüne gitmiştik..ayy ne kadar güzel keşke düğünüm burada olsun demiştim babam duymuş bunu..orasıda 1 yıl önceden doluyor..çok talep var..saolsun babacım hemen gitti tuttu..düğün gibi kınam olacak inş...
Ama işte bu desteğin binde birini nişanlımın ailesinden göremiyoruz..nişanlım herşeye kendi koşuyor daha doğrusu vakti olmadığı için koşamıyor..onun ailesinin koşacağı şeylere ben koşuyorum..ben koşacağım şeylerede annen koşuyor...allah hayırlısını eylesin tatlım.Son 4 ay
canım benim benim nişanlımın ailesi burda değil o yüzden ordan telle destek geliyor allah için çok seviyorum çok iyi insanlar ama istiyorum ki azcık beni koşturan olsun aa bunuda senin için beğendik densin ama biz gençlere karışılıncada surat asarızz belki çekiniyorlar benim ailemde ne desem yapmaya çalışıyorlar 2 etmiyorlar napalım kısmet mesela çeyiz almaya geliceklermi sana ben mesela yapmayı artık gereksi zbuluyorum zati evi tuttuk yavaş yavaş götürüp yerleştircem insanlar taa ordan bide çeyiz alamaya ayrı gelmesi lazım hep düşünyorum mesela yada benim tavuk almam olmucak nerden alıcaz benim evimdende olmaz kiBari kınam güzel olsun istiyorum
tavuk alma ne kızSenin düğün ne zaman kuzum...evi tutmuşunuz...kiramı?
tavuk alma ve baklava verme kınadan sonra geçler ve akrabalar önce yanılmıyorsam kız evine gelirler kapının önünde çalıp oynayıp kız tarafından baklava alırlar bi yarım saat sonraa erkek tarafına gidilir ve pilavlı tavuk alınır genççler oynar çalar çok eğlencelidirEvi tuttuk canım kiracıyız şuan nişanlım şimdi orda kalıyor 6 EYLÜL DÜĞÜN CANIM 2 SİNDE NİKAH İNŞ
Bende gırıcem bu sene ama hıc calısmadım çalışmakta hiç içimden gelmiyor.... Bu sene kendimi deniyip seneye hazırlanıp giriyim diyorum hem calısıyorum hem hazırlıklar cok zor oluyor :) Umarım kazanırsın canım ...
Çok teşekkür ederim tatlım inşallah.evet bilirim zor ben işi bıraktım çalışabilmek için yoksa olmaz,hayırlısı canım inş sende seneye istediğin gibihazırlanır,kazanırsın.
Canım bende 34 bedenim bana da kilo al diyorlar ama nişanlım gayet memnun yok böyle iyisin diyor :) O yüzden pek umursamıyorum....Sağlığın yerindeyse kendine de yakıştırıyorsan kilonu bence sorun yok demektir...
Ben de memnunum aslında hatta hiç istemiyorum kilo almak sağlıklıyım kendimi böyle zinde hissediyorum,gelinlik yakışmazmı diye düşündüm ama yakışır neden yakışmasın değilmi
tabiki yakışır tatlım önemli olan senin kendini iyi hissetmen hem özellikle zayıflarda kabarık gelinlikler çok güzel oluyor prenses gibi görünüyor:) ben zayıf değilim, tombikim diyemiyorum kendime yaa:) o yüzden kabarık bi model secmedim iice yusyuvarlak olmayım diye senin seçeneklerin daha fazla olacak ne güzel:)
kızlar ya ben birşey soracam size, biz düğün değil nikah kokteyl yapacaz alacakaranlıkta kır düğünlerinin yapıldığı bi mekanda kır nikahı yani:) şimdi ben nikahtan sonra slayt olsun istiyorum ama nişanlımın çoçukluk fotosu çok yok acaba sadece bizim birlikte fotoğraflarımız olsa çok mu basit olur genelde çocukluktan başlıor ya bu slaytlarda böyle uydurma gibi mi durur????
birde bizim mekanı düzenleyen adam sizin nikahı ayakta kıyalım dedi??? bu bana çok basit ayaküstü oldu bittiye getirmek gibi geliyo siz ne dersiniz? nikah masası daha iyi olur dimi?
vee ilk sayfadaki tarihlere beni de eklermisiniz 8 eylül
Of ya ben kesin gülerim ya kesinnnciddi olmam gereken tum anlarda yaptıgım gibi
Babam istemede kızımıza soralım bır dediğindede benı bır gulme aldı odadan çıktım hemen herkes güldü
Bizim nişandan 3 ay sonra falan kıyıldı kızlar çok komik oluyo gerçekten hocanın bana nefretli bakışlarından anladım beni bir daha görmek bile istemez herhalde
tabiki yakışır tatlım önemli olan senin kendini iyi hissetmen hem özellikle zayıflarda kabarık gelinlikler çok güzel oluyor prenses gibi görünüyor:) ben zayıf değilim, tombikim diyemiyorum kendime yaa:) o yüzden kabarık bi model secmedim iice yusyuvarlak olmayım diye senin seçeneklerin daha fazla olacak ne güzel:)
kızlar ya ben birşey soracam size, biz düğün değil nikah kokteyl yapacaz alacakaranlıkta kır düğünlerinin yapıldığı bi mekanda kır nikahı yani:) şimdi ben nikahtan sonra slayt olsun istiyorum ama nişanlımın çoçukluk fotosu çok yok acaba sadece bizim birlikte fotoğraflarımız olsa çok mu basit olur genelde çocukluktan başlıor ya bu slaytlarda böyle uydurma gibi mi durur????
birde bizim mekanı düzenleyen adam sizin nikahı ayakta kıyalım dedi??? bu bana çok basit ayaküstü oldu bittiye getirmek gibi geliyo siz ne dersiniz? nikah masası daha iyi olur dimi?
vee ilk sayfadaki tarihlere beni de eklermisiniz 8 eylül
canım teşekkürler :) benim nişanmlımında yok fazla fotosu o yüzden bende beraber çekindiklerimizi koycam bence basit olmaz.ayakta meselesi ise bence çok hoşama sen bilirsin canım.hatırlarsan yabancı filmlerde kır nikahı kıyarlarken ayakta dururlar gelinle damat,bazı dizilerdede görmüştüm bence romantik ve konsepte uygun :) ama tavsiyem nasıl iyi hissetceksen öyle yapman :)
canım bizim çocukluk fotoğraflarımız olduğu halde slaytı sadece birlikte çekildiğimiz güzel fotoğraflardan yapıcaz. hiç gerek yok bence. emin ol milletin ilgisini çocukluk fotoğraflarındansa birlikte çekilen fotoğraflar çekiyo. böyle birlikte çekildiğiniz neşeli fotoğraflar değişik pozlarınız varsa onlar romantik pozlarınız çok güzel olur.
şirketle bi konusayım bakalım onların akıllarındaki ayakta nikah anlayışıyla benimki uyuyormu eger benim düşündüğümü kabul ederlerse bende ayakta istemeye başladım:) sağol canım desteğin için...:)
bugün de kına yerini ayarladık. 500tl salon ve canlı müzik sadece yiyecek içecek istersek biz götürecekmişiz. çok uygun geldi fiyatı evde yapsam daha maliyetli olurdu hele birde zahmeti...inşallah çok eğlenceli bir kına yapabilirim:)
Kızlar birkaç gelin ayakkabı modeli buldum,benim saçlarım canlı kızıl ( kırmızı gibi) gelin çiçeğimide kırmızı güllerden yaptırcam,bu seçtiğim ayakkabıların tabanları kırmızı ( birtanesinin değil ama onuda boyıcam halletcem bir şekilde) gelinliğmde fotodaki havada birşey olcak sizce hagisini tercih edeyim ? Eki Görüntüle 402664 Eki Görüntüle 402665 Eki Görüntüle 402666 Eki Görüntüle 402663
canım hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar ;
Uzun süredir konuyu uzaktan takip ediyorum yorumlarınızı okuyorum fakat bi türlü cesaret edip yazamadım.
Bende nişanlıyım ve eylülde düğünüm var fakat ben işim dolayısıyla yaklaşık 1 yıldır yurt dışında yaşıyorum. Hazırlıklarımı ailem elinden geldiğince bensiz yapmaya çalıyorlar.
insallah 1 ay sonra kesin dönüş yapıcam ve kalan 3 ay gibi bi sürede tüm hazırlıkları tamamlamaya çalışıcam.Tabiki bu arada sizlerede teşekkür etmem gerekli çünkü burdan ve siteden çok şeyi takip edebildim.Tekrar merhabalar deyip bundan sonraki günlerde sohbetlere katılmayı diliyorum...
her zaman bekleriz canım biz buralardayız hepoff kızlar ya bende sizinle sabahtan başlayıp sohbet etmek istiyorum ama akşamdan önce genelde giremiyorumkpss ye gircemde az kaldı gece iyi konsantre olabildiğim için çok geç saatlare kadar ders çalışıyorum ee malum çok ta geç kalkıyorum bu yüzden gündüz dışarı çıktımmı genelde düğün hazırlıklarıyla uğraşıp eksikleri felan tamamlamaya çıkıyorum geldiğimde de konuşmaların hepsinide takip edemiyorum off.akşamda sonrada yine ders şu 7 temmuz bir geçsin rahatlıcam sizinle daha çok sohbet edebilicem ozman
iyiym canım biraz canım sıkkın dün akşam kına için düşündüğüm yere gittim ama tüm günler kapılmış aslında sıkı bir pazarlıkta yapmıştım fiyatta iyi gelmişti evime yakındı ama malesef olmadıçok canım sıkıldı akşam sinirime ağladım başım çok ağrıyor işler ters gidiyor sanki Içim soğudu herşeyden böyle nasıl diyeyim nişanlıma bile soğuk oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?