eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Haahah aynen öle tatlım..çok güzel özetlemişin..ama mobilyada benimki çok karıştı..yok o güzel değil..yok bu böyle diye..
gelinlik denedim geçen hafta 2 tane model giydim..ilki olacak diye tutturdu...çok beğenmiş..arada bir fikirde veriyor beyefendi
ama diğer hiçbirşeyden haberi yok..sadece para işi ona kalıyor..

canım benim benim nişanlımın ailesi burda değil o yüzden ordan telle destek geliyor allah için çok seviyorum çok iyi insanlar ama istiyorum ki azcık beni koşturan olsun aa bunuda senin için beğendik densin ama biz gençlere karışılıncada surat asarızz belki çekiniyorlar benim ailemde ne desem yapmaya çalışıyorlar 2 etmiyorlar napalım kısmet mesela çeyiz almaya geliceklermi sana ben mesela yapmayı artık gereksi zbuluyorum zati evi tuttuk yavaş yavaş götürüp yerleştircem insanlar taa ordan bide çeyiz alamaya ayrı gelmesi lazım hep düşünyorum mesela yada benim tavuk almam olmucak nerden alıcaz benim evimdende olmaz ki Bari kınam güzel olsun istiyorum

Tavuk alma ne kız Senin düğün ne zaman kuzum...evi tutmuşunuz...kiramı?
Tatlım biz aynı ildeyiz..benim çeyizlerim bohçalncak..erkek evinden 3-4 kişi alıp çeyizlerimi evimizie götürecek..
birgünde benim yakınlarımla gidip çeyiz yerleştirme yapıcaz..ama öle sermicez..sadece annemin gönlü olsun diye çeyiz yerleştime yapıcaz.

Son düzenleme:
tavuk alma ne kız Senin düğün ne zaman kuzum...evi tutmuşunuz...kiramı?

tavuk alma ve baklava verme kınadan sonra geçler ve akrabalar önce yanılmıyorsam kız evine gelirler kapının önünde çalıp oynayıp kız tarafından baklava alırlar bi yarım saat sonraa erkek tarafına gidilir ve pilavlı tavuk alınır genççler oynar çalar çok eğlencelidir Evi tuttuk canım kiracıyız şuan nişanlım şimdi orda kalıyor 6 EYLÜL DÜĞÜN CANIM 2 SİNDE NİKAH İNŞ

Son düzenleme:

Bizde öle bir adet yok ama çok eğlenceli bişeye benziyor
Bizdede düğünde kapı kapanır kız alınmaya geldiğinde..kayınperden para alınır kapı açılır..yol kesilir kız evi önünde damada yol verilmez falan klasik adetlr var işte

Bende gırıcem bu sene ama hıc calısmadım çalışmakta hiç içimden gelmiyor.... Bu sene kendimi deniyip seneye hazırlanıp giriyim diyorum hem calısıyorum hem hazırlıklar cok zor oluyor :) Umarım kazanırsın canım ...

Çok teşekkür ederim tatlım inşallah.evet bilirim zor ben işi bıraktım çalışabilmek için yoksa olmaz,hayırlısı canım inş sende seneye istediğin gibihazırlanır,kazanırsın.

Canım bende 34 bedenim bana da kilo al diyorlar ama nişanlım gayet memnun yok böyle iyisin diyor :) O yüzden pek umursamıyorum....Sağlığın yerindeyse kendine de yakıştırıyorsan kilonu bence sorun yok demektir...

Ben de memnunum aslında hatta hiç istemiyorum kilo almak sağlıklıyım kendimi böyle zinde hissediyorum,gelinlik yakışmazmı diye düşündüm ama yakışır neden yakışmasın değilmi

tabiki yakışır tatlım önemli olan senin kendini iyi hissetmen hem özellikle zayıflarda kabarık gelinlikler çok güzel oluyor prenses gibi görünüyor:) ben zayıf değilim, tombikim diyemiyorum kendime yaa:) o yüzden kabarık bi model secmedim iice yusyuvarlak olmayım diye senin seçeneklerin daha fazla olacak ne güzel:)

kızlar ya ben birşey soracam size, biz düğün değil nikah kokteyl yapacaz alacakaranlıkta kır düğünlerinin yapıldığı bi mekanda kır nikahı yani:) şimdi ben nikahtan sonra slayt olsun istiyorum ama nişanlımın çoçukluk fotosu çok yok acaba sadece bizim birlikte fotoğraflarımız olsa çok mu basit olur genelde çocukluktan başlıor ya bu slaytlarda böyle uydurma gibi mi durur????

birde bizim mekanı düzenleyen adam sizin nikahı ayakta kıyalım dedi??? bu bana çok basit ayaküstü oldu bittiye getirmek gibi geliyo siz ne dersiniz? nikah masası daha iyi olur dimi?

vee ilk sayfadaki tarihlere beni de eklermisiniz 8 eylül

canım bizim çocukluk fotoğraflarımız olduğu halde slaytı sadece birlikte çekildiğimiz güzel fotoğraflardan yapıcaz. hiç gerek yok bence. emin ol milletin ilgisini çocukluk fotoğraflarındansa birlikte çekilen fotoğraflar çekiyo. böyle birlikte çekildiğiniz neşeli fotoğraflar değişik pozlarınız varsa onlar romantik pozlarınız çok güzel olur.

Of ya ben kesin gülerim ya kesinnn ciddi olmam gereken tum anlarda yaptıgım gibi

Babam istemede kızımıza soralım bır dediğindede benı bır gulme aldı odadan çıktım hemen herkes güldü

Bizim nişandan 3 ay sonra falan kıyıldı kızlar çok komik oluyo gerçekten hocanın bana nefretli bakışlarından anladım beni bir daha görmek bile istemez herhalde

Bizim nişandan 3 ay sonra falan kıyıldı kızlar çok komik oluyo gerçekten hocanın bana nefretli bakışlarından anladım beni bir daha görmek bile istemez herhalde

biz de bunu çok konuşuyoruz canım:) biz aramızda aldım kabul ettim diye çok şakalaşmıştık nikahta da aldım kabul ettim derken kesin güleriz diye düşünüyoruz:)

Dün Kadıkoydeydik kızlar fiyat model araştırmasına çıktık mayısta işten ayrıldığım gibi de denemeye seçim aşamasına geçicem var ya hayran kaldım gelınlıklere,

Kadıkoyde istediğim modellerde( tamamen dantel m yaka belden sonra çok kabarmadan inen uzun kuyruklu modeller) ortalama fiyat üstüne göre dıkıp kıralandıgında 1800-2000, peşin 2200-2600 aralıgında.

Tabı bazı gelınlıkcılerde kampanyalar var ıkı duvak bırı uzun dantel bırı tul kısa jartıyer gelın cıcegı vs. hedıyelerı var içinde,

Fatıh ı de gezeyım kararı mı verıcem oyy gelınlıklerı gordugumde yavru ceylanımı bıle unuttum kendımden geçtim orda oturdu kaldı uzun süre

canım teşekkürler :) benim nişanmlımında yok fazla fotosu o yüzden bende beraber çekindiklerimizi koycam bence basit olmaz.ayakta meselesi ise bence çok hoş ama sen bilirsin canım.hatırlarsan yabancı filmlerde kır nikahı kıyarlarken ayakta dururlar gelinle damat,bazı dizilerdede görmüştüm bence romantik ve konsepte uygun :) ama tavsiyem nasıl iyi hissetceksen öyle yapman :)

kızlar bu arada english home yatak örtülerinde %50 ev giyiminde %25 indirim var,çok şirin ev kıyafetleri pijamalar var bilginize.. :)

şirketle bi konusayım bakalım onların akıllarındaki ayakta nikah anlayışıyla benimki uyuyormu eger benim düşündüğümü kabul ederlerse bende ayakta istemeye başladım:) sağol canım desteğin için...:)

bugün de kına yerini ayarladık. 500tl salon ve canlı müzik sadece yiyecek içecek istersek biz götürecekmişiz. çok uygun geldi fiyatı evde yapsam daha maliyetli olurdu hele birde zahmeti... inşallah çok eğlenceli bir kına yapabilirim:)

bencede:) şimdiden fotoğraf seçmeye başladım ve de artık elimde makineyle geziyorum seçeneek arttırmak için:)

hayırlı olsun canım destek için rica ederim burada hepimiz birbirimize destek olmak için yazıyoruz umarım hepimiz için hayırlı bir başlangıç olur herşey gönlümüzce olur :)
bende 500 tl lik biyer tutcam canım aynı , bende içecek kurupasta çerez vb kendim götürcem,kesinlikle evde yakınlarımız perişan oluyor hizmet etcez diye böylesi en iyisi:) hem evde oynamak zıplamak olmuyo pek ben birde kınayı sadece bayanlar arasında yapcam her gelen gönlünce oynasın eğlensin herkes istediğini giysin diye (kapalılarda oluyor yada herkes erkekler oldumu çıkıp oynayamıyor)

Kızlar birkaç gelin ayakkabı modeli buldum,benim saçlarım canlı kızıl ( kırmızı gibi) gelin çiçeğimide kırmızı güllerden yaptırcam,bu seçtiğim ayakkabıların tabanları kırmızı ( birtanesinin değil ama onuda boyıcam halletcem bir şekilde) gelinliğmde fotodaki havada birşey olcak sizce hagisini tercih edeyim ?

Son düzenleme:

Öncelıkle hayırlısı olsun canım saçlar ve çiçek uyumu güzel olacaktır emınım :) hayırlısı olsun inşallah

Ben şu ayakkabıları beğendim:

Eki Görüntüle 402663

canım hoşgeldin aramıza
her zaman bekleriz canım biz buralardayız hep

canım öyle düşünme belki daha güzel bi yer bulursun kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…