eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Valla fiyat çok iyi tatlım...biz sorduk dış çekim en az 900 tl dediler...hayırlı olsun tatlım benim..

Ben tüm gün istiyorum ama çok pahalı ya gerçekten Allah yardımcımız olsun kızlar

Birde fotograf çekilcek yerlerede kira ıstıyorlar of offf

Biz foto çekilecek yerlere para vermicez...değişik yerler var aklımızda...biz nişanlımla liseden beri birlikteyiz..lisede tanıştık..tanıştığımız yerde sınıfımızda foto çektircez mesela..bu mekanlardan bir tanesi

Süpermış canım ya harıka olucagına emınım :)

Ben Tekırdağda olmasaydı işyerımızde toplantı odalarında yemekhanede oflslerımızde isterdım ama olmadı mecbur kıra oduycez İstanbul da

Kızlar imam nıkahı ne zaman nerde kıyılıyo bılen var mı ya?

Vall tatlım bizde oğlan evinde kıyılır ama bazende kız evinde olabiliyor..oplan evi hocayı getirtiyor.

sen kızım...
..nişanlını kocan olarak kabul ettinmi?
..ettim
..ettinmi?
..ettim
..ettinmi?
..ettim

3 kez söylicez

Ewt bide gideceğin yerlerde para istiyo belediyeye ait olmasına rağmen çekim için para istediklerini söyledi artık nekadar doğru söylüyo adam bilmiyorum bizim hepsi içinde 650 tl tuttu.ataşehir dönüşündede sahilde denize karşıda bikaç foto çekicek..

Of ya ben kesin gülerim ya kesinnn ciddi olmam gereken tum anlarda yaptıgım gibi

Babam istemede kızımıza soralım bır dediğindede benı bır gulme aldı odadan çıktım hemen herkes güldü

Ne güzel canım ya bizede başta tüm gün herşey dahil ındırımlı 1600 dedıler, şimdide mekan kirası 300 ıstıyolarmış, araştırdım doğruymuş

Of ya ben kesin gülerim ya kesinnn ciddi olmam gereken tum anlarda yaptıgım gibi

Babam istemede kızımıza soralım bır dediğindede benı bır gulme aldı odadan çıktım hemen herkes güldü

Ayy ne gülmesi o an çok heyecanlı oluyor..annen, baban falan yanında...kocan olarak kabul ediyormusun diyor...send evet diyorsun ben kesin kıpkırmızı olurum

Ayy ne gülmesi o an çok heyecanlı oluyor..annen, baban falan yanında...kocan olarak kabul ediyormusun diyor...send evet diyorsun ben kesin kıpkırmızı olurum

Sen benı bılmıyosun canım ben çok sinirlerım bozuldugunda ve çok utandığımda gülüyorum ya nişanlım biliyo durduramıyo benı

hep gül kuzucum inş senin gibi bir arkadaşlım var benimde o da öle..sinirlendiğinde gülme krizine giriyor n

Hepimiz gülelim hep inşallah kocacıklarımızla

hehe gülmek iyidir boşver canım sen bak ne güzel hatıra olmuş

Evet hatırladıkça gülüyoruz hala

Bugün hiç çalışmadım desem ınanırsınız herhalde kızlar

Raporları iş aktardığım arkadaşıma aktardım hadı yap bakalım pratık olsun dıyorum yalandan ben fırsat bulamadım canım ıstemıyo demıyorum da

Yarın fotografcıya gıdıcez bakalım bunlarla anlaşabılıcekmıyız ya

Tatlım inş anlaşırsınız..
HERKESE İYİ HAFTA SONLARI...
Yarın benim nöbet var buradayım kızlar...

ya kızlar bende asıyım işi diyorum ama olmuyo burda benim yaptığım işi başkası bilmiyoda yapamıyoda o yzden arada geliyorum bende napimm yetişebildiğim kadar.
zaman çabucak geçsin ve ben akşam kendi evimde oluyım istiyorum. sevgilimin koynunda uyuyim. kavga edelim öpüşelim koklaşalım ayyy düşünmesi bile güzellll
kendimi sürekli telkin ediyorum kızlar herşey güzel olucak evlilik güzel bişey diye. bugün hiç tripte yapmadım suratta yapmadım. kavgada etmicem bundan sonra. buhranımı atıcam üstümden

Bu mesajını arşivliycem sinirlerın bozuk oldugunda gosterıcem hemen geçicek sinirin

Ay evet ya eylul olsunda kendı evımde kocam deyip sarılayım uyandıgımda onu gorıyım ya amin inşallah ya

ben mi çok sabırsızım diyodum ya meger herkes benim gibi kocacığının yanında uyancağı bekliyomuş.o anı o duyguyu öyle merak ediyorum ki 9 eylül sabahı olsun artık .geçsin zaman

ben mi çok sabırsızım diyodum ya meger herkes benim gibi kocacığının yanında uyancağı bekliyomuş.o anı o duyguyu öyle merak ediyorum ki 9 eylül sabahı olsun artık .geçsin zaman

Ya hayır eylul gelsin ve bıtsın hem sen kocacıgınla daha çok uyu hem de bize de kısmet olmuş olsun aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…