ataşehir parkında dış çekim kararı aldık 30 poz olucak büyük çercevede resim 2 aile içinde cep albümü 10 adet onun dışında aileler için fotoraf ve içinde resmimiz olucak saat zarla zorla indirdik fiyatı 650 tl ye anlaştıkk..inşş memnun kalırız.
Valla fiyat çok iyi tatlım...biz sorduk dış çekim en az 900 tl dediler...hayırlı olsun tatlım benim..
Ben tüm gün istiyorum ama çok pahalı ya gerçekten Allah yardımcımız olsun kızlar
Birde fotograf çekilcek yerlerede kira ıstıyorlar of offf
Biz foto çekilecek yerlere para vermicez...değişik yerler var aklımızda...biz nişanlımla liseden beri birlikteyiz..lisede tanıştık..tanıştığımız yerde sınıfımızda foto çektircez mesela..bu mekanlardan bir tanesi
Süpermış canım ya harıka olucagına emınım :)
Ben Tekırdağda olmasaydı işyerımızde toplantı odalarında yemekhanede oflslerımızde isterdım ama olmadı mecbur kıra oduycez İstanbul da
Kızlar imam nıkahı ne zaman nerde kıyılıyo bılen var mı ya?
Vall tatlım bizde oğlan evinde kıyılır ama bazende kız evinde olabiliyor..oplan evi hocayı getirtiyor.
sen kızım...
..nişanlını kocan olarak kabul ettinmi?
..ettim
..ettinmi?
..ettim
..ettinmi?
..ettim
3 kez söylicez
Ewt bide gideceğin yerlerde para istiyo belediyeye ait olmasına rağmen çekim için para istediklerini söyledi artık nekadar doğru söylüyo adam bilmiyorum bizim hepsi içinde 650 tl tuttu.ataşehir dönüşündede sahilde denize karşıda bikaç foto çekicek..
Of ya ben kesin gülerim ya kesinnnciddi olmam gereken tum anlarda yaptıgım gibi
Babam istemede kızımıza soralım bır dediğindede benı bır gulme aldı odadan çıktım hemen herkes güldü
Ayy ne gülmesi o an çok heyecanlı oluyor..annen, baban falan yanında...kocan olarak kabul ediyormusun diyor...send evet diyorsun ben kesin kıpkırmızı olurum
Sen benı bılmıyosun canım ben çok sinirlerım bozuldugunda ve çok utandığımda gülüyorum ya nişanlım biliyo durduramıyo benı
hehe gülmek iyidir boşver canım sen bak ne güzel hatıra olmuşSen benı bılmıyosun canım ben çok sinirlerım bozuldugunda ve çok utandığımda gülüyorum ya nişanlım biliyo durduramıyo benı
hep gül kuzucum inşsenin gibi bir arkadaşlım var benimde o da öle..sinirlendiğinde gülme krizine giriyor n
hehe gülmek iyidir boşver canım sen bak ne güzel hatıra olmuş
Hepimiz gülelim hep inşallah kocacıklarımızla
Evet hatırladıkça gülüyoruz hala
Bugün hiç çalışmadım desem ınanırsınız herhalde kızlar
Raporları iş aktardığım arkadaşıma aktardım hadı yap bakalım pratık olsun dıyorum yalandan ben fırsat bulamadım canım ıstemıyo demıyorum da
Yarın fotografcıya gıdıcez bakalım bunlarla anlaşabılıcekmıyız ya
Tatlım inş anlaşırsınız..
HERKESE İYİ HAFTA SONLARI...
Yarın benim nöbet var buradayım kızlar...
ya kızlar bende asıyım işi diyorum ama olmuyo burda benim yaptığım işi başkası bilmiyoda yapamıyodao yzden arada geliyorum bende napimm yetişebildiğim kadar.
zaman çabucak geçsin ve ben akşam kendi evimde oluyım istiyorum. sevgilimin koynunda uyuyim. kavga edelim öpüşelim koklaşalım ayyy düşünmesi bile güzellll
kendimi sürekli telkin ediyorum kızlar herşey güzel olucak evlilik güzel bişey diye. bugün hiç tripte yapmadım suratta yapmadım. kavgada etmicem bundan sonra. buhranımı atıcam üstümden
ben mi çok sabırsızım diyodum ya meger herkes benim gibi kocacığının yanında uyancağı bekliyomuş.o anı o duyguyu öyle merak ediyorum ki 9 eylül sabahı olsun artık .geçsin zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?