eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar düğüne çıkış parçası seçelim mi?

Haydi seçelım seçeliiim :)

Benım tam 4 tane dans şarkım var 1 ı yabancı 3 ü turkçe muzık bakalım nasıl cıkıcam işin içinden :14:

hadi seçelim
ya ben nişanlımla bizim parçamız olsun istiyorum ama nişanlım dans müziği olmaz o demişti.
,rafetin seni seviyorum şarkısı sizce nasıl?

Bayılırım bence çok güzel çok anlamlı :)

Canım kesınlıkle 2.gelınlık çok yakışmış, üstüne göre yapılacagında daha hoş olacagı kesın ama bu halıyle bile çok yakışmkış maşallah :)

Evet canım bu donemın zor geçeceğini duymuştuk, şimdi uzatmadan sorunları yurumeye çalışıyoruz, canım siz ikiniz karar verın bence duzgun bı sekılde konuş senın gecen ev sahıbı sızsınız gelın ne derse o olur, mısafır onlar asıl bence.

Canım kesinlikle öyle ama sorun yaşamak istemiyorum artık ailem hiç sıcak bakmıyor zaten birşey olsada ben nişanı atsam diye bekliyorlar...Birşey demiyorlar her zaman yanındayız senin kararın saygı duyarız ama olmazsa iyi olur... Burda kınamı nikahımı gönlüme göre yaparım... Diğer işlerim gönlüme göre olsun oda eksik kalsın diyorum artık :(

Canım kesinlikle öyle ama sorun yaşamak istemiyorum artık ailem hiç sıcak bakmıyor zaten birşey olsada ben nişanı atsam diye bekliyorlar...Birşey demiyorlar her zaman yanındayız senin kararın saygı duyarız ama olmazsa iyi olur... Burda kınamı nikahımı gönlüme göre yaparım... Diğer işlerim gönlüme göre olsun oda eksik kalsın diyorum artık :(

Tabi canım önemlı olan ağzınızın tadı bozulmasın, madem öyle düğününde bırak onlar uğraşsın koştursun yapsın gelın olarak keyfını sen suruceksın ılgı senın ustunde olucak ohhhh :46:

chicken buarada iltifatın için çok teşekkür ederim canım:) Eminim ki eylül gelinlerinin hepsi birbirinden güzel olucak hepimize 41 maşallah tütütü:)))

chicken buarada iltifatın için çok teşekkür ederim canım:) Eminim ki eylül gelinlerinin hepsi birbirinden güzel olucak hepimize 41 maşallah tütütü:)))

İltifat etmedım bebeğim ne gördüysem onu dedim :1:

Hadi biz bu yılın gelınlerı olarak kafamızı olumsuzluklara takmıyoruz,

şifremız şu, minımum stres maxımum mutluluk :1: :1:

Sen dans muziğini düşün bakalım şimdiden paylaş fıkır olsun :)

İltifat etmedım bebeğim ne gördüysem onu dedim :1:

Hadi biz bu yılın gelınlerı olarak kafamızı olumsuzluklara takmıyoruz,

şifremız şu, minımum stres maxımum mutluluk :1: :1:

Sen dans muziğini düşün bakalım şimdiden paylaş fıkır olsun :)

:) Ben okadar kararsız biriyim ki ben bu işin içine girersem hepinizin aklını karıştırırım siz paylaşın bana fikir olsun :)

Teşekkürler canım ya o kadar kararsız kaldım ki ... Çoğunluğa göre karar vericem nişanlım hiç yardımcı olmuyor ikiside çok yakıştı diyor... İyiki varsınız:)
erkekler böyle şekerim biz ne dersek o işin kolayına kaçıyolar ama bence gayet yakışmış canım :34:
Haydi seçelım seçeliiim :)

Benım tam 4 tane dans şarkım var 1 ı yabancı 3 ü turkçe muzık bakalım nasıl cıkıcam işin içinden :14:

Bayılırım bence çok güzel çok anlamlı :)
e canım paylaşsana o 4 parça ne :1:

hayırdır canım sana niye sıcak bakmıyo :26:

YERLİ YADA YABANCI AKLIMIZA GELENLERİ YAZALIM:46:

mesela ben bir formda historia de un amor şarkısını yoğun yazılmış gördüm dinledim olabilitesi var birde kenan doğulu gelinim şarşısı çok güzel kesin onuda bir kez çaldırıcam
historia de un amor - YouTube

chicken, guase13, mmousee, ozluur, sim84sim, dmldncr

Dans müziği onerılerı ıstıyorum önce güzel bayanlar :46:

sonra beeeelkı bende söyleriiim :9:

YERLİ YADA YABANCI AKLIMIZA GELENLERİ YAZALIM:46:

mesela ben bir formda historia de un amor şarkısını yoğun yazılmış gördüm dinledim olabilitesi var birde kenan doğulu gelinim şarşısı çok güzel kesin onuda bir kez çaldırıcam
historia de un amor - YouTube

sonra öneride bulunup hep birlikte seçelim nasılsa herkezin düğünü ayrı kıskançlık yok :):13:

Son düzenleme:
erkekler böyle şekerim biz ne dersek o işin kolayına kaçıyolar ama bence gayet yakışmış canım :34:

hayırdır canım sana niye sıcak bakmıyo :26:

aynen herşeyin kolayına kaçıyorlar...

Canım erkek tarafı istiyor beni benim ailem istemiyor damatlarını seviyorlar ama sen bu aileyle yapamazsın diyorlar... O kadar çok sebep varki aileme hak veriyorum ama seviyorum ve nişanlımın bir suçu olmadığına inanıyorum hatta biliyorum

Slayt gösterilerinde ninni çok güzel oluyor...Annesi onu çok severmiş severmiş, babası onu çok severmiş severmiş :9::9:

chicken, guase13, mmousee, ozluur, sim84sim, dmldncr

Dans müziği onerılerı ıstıyorum önce güzel bayanlar :46:

sonra beeeelkı bende söyleriiim :9:

bir arkadaşımızın düğününde gelişen ilk dansımızda çalan şarkı istanbul sokaklarıydı o olabilir ilk dansımızda o çaldığı için anlamlı olabilir birde gelinim şarkısını seviyorum ama düşünmedim aklıma geldikçe paylaşırım ;) Assolistler sonradan gelirmiş diyor söz hakkını sana devrediyorum ;) :P

Ay sizle paylaşmıycam da kımle paylaşıcam buyrun kızlar benım kafamda şunlar var, isteyen kendı listesiymiş gibi kullanabılır :9:

Bizim dinlemekten hoşlandığımız bir şarkı var :

Lonestar - Amazed

(Ama ben 90'lar konseptı hazırlıayacagım için tamamen türkçe şarkılar istiyorum, belkı bu başlangıç istisnası olabılır)

Giriş Müziği

Can Atilla- Rumeli Hisarının Yapılısı

Diğer Dans Müziklerim:

Kutsi-Melek ( %90 çaldırıcam bunu )

Özdemir Erdoğan - Pervane (Konsepte uygun ve severım bu şarkıyı)

Seferad - Seni ne Çok sevdiğimi (Müziğine bayılıyorum eğlenceli bir dansımız olsun diye yedek tutuyorum)

Nikah Kıyılırken Arka Fon:

Kenan doğulu - En kıymetlim

Pasta kesılırken:

Nil- Ben Ona Resmen Aşığım
Göksel - Senden Başka

Slayt gösterilerinde ninni çok güzel oluyor...Annesi onu çok severmiş severmiş, babası onu çok severmiş severmiş :9::9:

Ben slayt yapmıycam, vıdeo kamera alıp elıme bir sürü insana

Emre ve Sedef çok mutlu olun

2 çocuk yapın

1 kız 1 erkek olsun

Kızınız gelin hanım oğlunuz damat beye benzesin

40 yıl sonrada el ele diz dize çifte kumrular gibi olun

tarzında şeyler söyletıcem yayınlıycam çoook istiyorum :1:

Ama inşallah yapabılırım

Ya yok kı şöyle yardımcı arkadaşlarım yapsınlar benım yerıme :1: :1: :1:

kır düğün olsaydı slayt falan istemezdim tatlım...süper oluyor kır düğünü..biz cesaret edemedik yağmur yağar falan diye..

inş. Yağmaz:50: Kısmet artık en kötü yağarsa diye kapatma yapıyorlar bu sene yağınca açılcak bişimiş..
Ya çıkış parçası çok önemli şöle herkezi duygu bassın güzel bi çıkış olsun istiyorum en kıymetlimi nişanda çaldırdım bu sefer yabancıdan yanayım ama bakalım

Back