eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

inş.canım paylaşıcam zaten bende nişanlımda kıskanç yapıdayız ama güvende sonssuz.. gerçekten onu tanıyorum Allah utandırmasın ama güvenim sonsuz böyle şeyleri düşünmemeye gayret ediyorum en başından beri.... bakcak adam ordada bakıyor sen yokkende malesef önüne geçmek zor ama eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamak lazım derler

Zaten resimler çok keyifli duruyo ya maşallah :)

çalınan pist şarkılarından bir kaç tuyo verır mısın bize canım biz kına gecesi için repertuar hazırlıyoruz ve şarkı bulamıyoruz da

Çok teşekkürederim:)
Vallahi insan heyecandan hiç bir şey hatırlamıyor :) Ama biz piyanist şantör tutmuştuk canlı müzikler söyledi ve herkes oynadı :) Kına bence düğünden daha önemli çünkü düğünde hiç bir şey anlamıyorsun ve çok gergin geçiyor ÇAma kınamızda çoook eğlendik , Biz çnceden br liste falan yapmadık spontan söyledi piyanist bi fasulye şarkısını hatırlıyorum ... :) Umarım hepiniz bizim kadar çok eğlenirsiniz:) Bir tüyo daha mutlaka düğün ile arasında 1 gün dinlenme molanız olsun çok yoruluyorsunuz ....

Hiç okadar para vermene gerek yok ben anadolu yakasında oturuyorum ümraniyede kiraladım ben bindallımı ve herkes çok beğendi , 2 adet sepet, kına tepsisi , 20adet pullu mendil, 1 kg kuru kına, 200 adet süslü kına, hepsini 150 tl ye aldım :)

dün izinliydim baya sey kaçırmışım anladığım kadarıyla en küçük gelin adayı benim burda 22 yaşındayim evlenmedende 23 e giricem:)pendikde oturuyorum yengeç burcuyum evlendikden sonra avrupa yakasında olucam:)

Kızlar forma balıklama girdim kusura bakmayın ama sizin fikrinizi almak istedim ben bu iki gelinliği beğendim hem manken hem bendeki duruşları sizce hangisi iyi :)

Nerden aldın kuzum bende anadolu yakasındayım...

Ben 2 ay önce tatilvitrini.comdan buldum kemerde royal palm resort hotel ultra hersey dahil 5gece için 888 tl ye tuttuk şimdi konusu oldu diye siteye girdim fiyat hemen değişmiş suan 5 geceliği 943 tl olmus erken rezeversyon önemli mayısda fiyatlar dahada uçucak bnce uçak biletlerine kadar şimdiden ayarlayın derım şimdi bakıorumda uçağıda 2 ay önsinde ayırttık 80 tl indirimli almış olduk. bu arada otel süper ve eylül ayında kemer çok sıcak oluyo ilgilenenler düşünsün derimm:)

şimdiye kadar genital bölgem hariç tüm vucudum için ağdaya gidiyorum ama artık genital bölgemide aldırmam gerek jilet kullandığım için aşırı sert ve çok cıkıyo ama ağdadanda çok korkuyorum emila diye bi krem duydum ağda yaptırmadan yarım saat önceden yaptırıcağın bölgeye sürüyomuşsun orada uyuşma oluyomus çok fazla canın yanmıyomuş şimdiden başlamam gerek azda olsa seyrelsin istiyorum eylüle kdar yaptıranlar varmı çok acıyomu..?

Canım sıkma canını bu nişan dönemi malesef zor geçiyor... Bizimde hiçbirşeyimiz hazır değil ilk defa geçen hafta heves ettim gelinlik baktık ve ortada parada yok gayrimenkulları var satılmasını bekliyoruz 2 ay oldu tık yok nikah tarihi alındı satılmazsa düğün iptal olucak karmakarışık sıkma canını herkes hemen hemen bazı sıkıntılar yaşıyor... İkiniz birbirinizi sevdikten saygı duyduktan sonra herşey güzel bir şekilde olur ne demişler geç olsun güç olmasın....

Amin canım... Umarım herşey gönlümüzce olur...

Kesinlikle katılıyorum annem falanda yapma 1 2 sene diyor ama erkek tarafı hemen isteriz torun diyor nişanlım uzakta ayda bir zor görüyoruz birbirimizi o yüzden nişanlılıktan birşey anlamadım.... En azından evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum...

büyük konuşmayım ama bizde biraz beklemekten yanayız ilerde sağlıklı bir evladımız olsun çok isterim tabi Allah verirse pamuk gibi olur teyzesi pamukkk

:))) Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Eminim canım ya çok tatlı olucağından Allah hayırlısıyla istediğimizde hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah :)

Amin canım...

Kızlar eylüle daha vakit var ama balayı oteli araştıran, yada rezervasyon yaptıran oldu mu aranızda?

Biz daha araştırma bile yapmadık ta

Canım bende yapmadım dün nişanlım birkaç otel söyledi ama bakalım...Daha hiçbirşey belli değil tahminen biz kampanyaları kaçırıcaz...

Eylul olsun artık ta hepimiz çok mutlu olalım ya

Mousee benım listedeki ismimi değiştirsene sana zahmet olma mı

Amin bazen gözümü kapatsam açsam biz evlenmiş olsak diyorum nişanlıma :)

İnşallah canım çalışan insan için çok zor oluyor bu hazırlıklar vakit olmuyor allahtan annelerimiz var...

Çok doğru söylüyorsun canım arada kalmak belirsizlik insanı çok yoruyor...

Kuzum ya benım bır kına ve nıkah olucak ıstanbulda diğer düğünü onlar kafalarına göre yapıyorlar... ((( Kimsenin birşey sorduğu yok neresi olsun bakalım falan diye ben ordaki düğünüme erkek tarafında olana misafir olarak katılıyorum galiba

2 side çok hoş ve birbirine benziyor ama 2.olan bana daha hoş geldi seçim senin canım

Evet tatlım çok benziyor tek fark alt kısımları... Bende onda kararsız kaldım teşekkür ederim yardımın için...

Düğüne çıkış şarkısı hiç düşünmedim bir bakıyım ne olabilir acaba...

ah küçüğümmmm ne güzel gelin olursun sen
canım bence 1. si daha güzel yakışmış sana
kızlar düğüne çıkış parçası seçelim mi?
hadi seçelim
ya ben nişanlımla bizim parçamız olsun istiyorum ama nişanlım dans müziği olmaz o demişti.
,rafetin seni seviyorum şarkısı sizce nasıl?

Canım kesınlıkle 2.gelınlık çok yakışmış, üstüne göre yapılacagında daha hoş olacagı kesın ama bu halıyle bile çok yakışmkış maşallah :)

Evet canım bu donemın zor geçeceğini duymuştuk, şimdi uzatmadan sorunları yurumeye çalışıyoruz, canım siz ikiniz karar verın bence duzgun bı sekılde konuş senın gecen ev sahıbı sızsınız gelın ne derse o olur, mısafır onlar asıl bence.

Teşekkürler canım ya o kadar kararsız kaldım ki ... Çoğunluğa göre karar vericem nişanlım hiç yardımcı olmuyor ikiside çok yakıştı diyor... İyiki varsınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…