eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

herşey olur canım sakın merak etme. belki biraz geç olur ama tam zamanında hazırlıklarımız bitmiş olur emin ol. nişanlınla konuş bence bi plan yapın neyi nasıl yapıcanıza dair. çok sıkışmayın sonra. ama daha inan çk zaman var 5 ay nerdeyse yarım sene o yüzden sıkma canını tatlım olurmu gerçi hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları.
bak bende bu sıra nişanlıma takmış durumdayım. sinirler gergin sinirimi hep ondan çıkarıyorum geçen hafta sonundan beri kavga ediyoruz. sanki beni eskisi gibi sevmiyomus gibi geliyo alakası yok aslında ama zaman yaklaştıkça buhranlar basmaya başladı. bak hepimizde başka başka etki gösteriyo. destek olalım birbirimize herşey güzel olucak
Günaydın kızlarrr

günaydın canımmmm

Vall tatlım ben gün gelsin diye dua ediyorum...eksiklerim olsun hiç önemli değil tamamlar gideriz...Ben artık evlenyim düzenin kurulsun..mutlu olayım istiyorum...böyle arada kalmak saha kötü geliyor bana...herşeyimiz tal olmayıversin varsın eksik olsun boşver...evimiz bizim evimiz herşeyimizi alırız gönlümüze göre evlenince...tamamlarız

Desteğin için teşekkür ederim canım ya haklısın böyle tuhaf hisler basıyo içimi, sanki herşey fazla olumlu birşey olucakmış gibi tuhaf işte, bende bu pskolojımı nısanlımla konuşmuyorum cunku konusurken bazen çok ustelıyorum abartıyorum yok yere tartışmakta istemıyorum zaten o istanbulda ben tekırdagda ancak haftada bır bazen ıkı gorusebılıyoruz zıyan etmek istemıyorum o zamanlarımızı da. Gerçi o benden daha duyarlı çogu zaman ne yalan olsun, ama ayrıntıları bana bıraktı benden sabahtan beri plan yapıyorum, herşeye ragmen güzel galıba yaşamak bunları :)

Dün bir otel düğünü birde kır düğünü izledim 2 saatlık video, çalınan şarkılardan sevdıklerımı çaldım

Sağolun canım benım desteğiniz bana gerçekten huzur verıyo vallahı, benzer şeyler hissedenler anlayanlar var dıyebılmek çok güzel :)

Allah hayırlısıyla kendı yuvamızı kurmayı nasip etsin hepimize.

aynen öyle tatlım. düzenmizi kuralım zaten herşey zamanla olur
günaydın şekerimmmmm

heheh onları sonra bizimle payaşıcaksın dimi canım. bak bende kına gecesi için istiyorum güzel parçalar. aslında benimde nişanlım öyle canım benden daha duyarlı anlamaya çalışıyo ama işte bazen buhranlı oluyorum geçen haftadan beri adamın beynini yiyorum. gecen hafta cuma akşamı iş çıkışı kavga ettik o sinirle ben bastım gittim ist la pazartesi döndüm düşün. ama canım olur böyle zamanlarda. salla gitsin yaaa bak ne güzel güzel şeylerden bahsedelim de leyfimiz yerine gelsin

Kızlar eylüle daha vakit var ama balayı oteli araştıran, yada rezervasyon yaptıran oldu mu aranızda?

Biz daha araştırma bile yapmadık ta

joy turdan adam &eve otel belekten yer ayırttık biz 5 gece 6 gün yaklaşık 3800 tl tuttuu herkez pek bir övdü ayrıca balayı konsepti çok güzelmiş inş. güzel geçicek

Taabii ki paylaşıcam canıım

Eğlenceli bir düğünümüz olsun inşallah Allah tadımızı hiiç kaçırmasın

Kızlar düğünde kına da farklı konseptler düşünen var mı? Hani misal sade bir konsept, yada bol ışıltılı süslü zevke göre ?

joy turdan adam &eve otel belekten yer ayırttık biz 5 gece 6 gün yaklaşık 3800 tl tuttuu herkez pek bir övdü ayrıca balayı konsepti çok güzelmiş inş. güzel geçicek

Ben baktım oraya canım ya evet çok güzel arkadaşım önerdı bana hizmet on numaraymış, hayırlısı olsun şekerim

canım valla benim nişanlımın tarafıda biraz kapalı ama ben kulubuna uydurdum onların memlkette yapıcağım düğün için kelebek askı yaptırıcam çıtçıtlı burda düğünümde çıkarıcam onları belki hoş durur hiç çıkarmam. ben nişanda straplezdi tek askı yaptımıştım şalımdan şöyle yapabilirsin, straplez yaptır önünü düz yaptır ama kelebek askı taktır askıları çıtçıtlı yaptır istediğin zaman çıtçıtları çıkarıp oynarsın sorun olmassaa

Günaydın bayanlar bende 4,5 ay önce evlendim kınamız cok keyıflı gectı konsept bir kına gecesıydı kırmızı beyaz bır salon tuttuk( salonlarda masa perde vs renklerı secebılıyorsunuz) yemekler dağıtılırken , erkeklere fesler ve maras dondurmacılarındakılere benzer yelekler dagıttık , kızlara kırmızı beyaz uzerınde ıncıler olan duvaklar ve rengarenk saten salvarlar ve şakıra kmerlerınden dagıttık , bındallısı olan bındallı gıydı , cocuklara maskeler dagıttık gelın damat odasından gecerken en onde eşim ve ben ortamızda 2 yaşındakı kız yegenım onunda bındallısı vardı yuruduk ve arkamızdan kızlar ve erkekler ellerınde kırmızı beyaz mumlarla ( mumları yesıl soda sıssıne koyup kırmızı ve beyaz tullerle kapladık kırmızı beyaz kurdalelerle bagladık) kımının elınde defler kımının elınde zıller uzun bır kuyruk halınde salonun her yerınde gezdık sonra salondakılerın kınayı gormesı ıcın sahnenın ortasına ıkı sandalye kondu (kırmızı ve beyaz) 4 bır yanımıza yolluklar serıldı konseptekı kızlar ve erkekler yolluklara oturdu kına turkulerı soylendı kınamız yakıldı ve ınanılmaz keyıflı bır kına gecesıydı .... bir kac foto atayım bakın :d

Zaten resimler çok keyifli duruyo ya maşallah :)

çalınan pist şarkılarından bir kaç tuyo verır mısın bize canım biz kına gecesi için repertuar hazırlıyoruz ve şarkı bulamıyoruz da

çok eğlenceli geçtiğine eminim mutluluklar dilerim kına için bende nedime tacı ve bileklik hazırladım henüz foto koyamadım bindallımı henüz seçmedim ama istediklerim 300tl kirası muhtemelen daha uygun birşey bakıcam

inş canım çok güzel geçer o oteli biliyorum ama yorumları pek hoşuma gitmedi. bide otele ilk girişte bir melek veriyorlarmış hep sizin emrinizde oluyomus o ben hayatta istemem düşünsene kocamın yanıında hep bir melek birde oranın gece kulübünde çıplak kadınlar falan oluyo o yüzden hiiiççç düşünmedim ben inş çok eğlenirsinz siz
ayyy ben niye düşünmüyorum bunları yaaa

canım çok güzel düşünmüşsün bayıldım ama bizde kına öyle erkekli kadınlı olmuyo. sadece kadınlar oluyo. ama fikir oldu yinede teşekkürler bu arada evet şarkı listesini paylaşabilirsin süper olur

Ya bende sadece kadınlar olsun istiyorum annemler hayır dıyo ya

Daha zaman var diyedir düşünüceksın sende zamanı gelınce bebeğim bende sadece düşünüyorum bi işe yaramıyo zaten

tatlım bende çok araştırdım ve açıkcası birazda gidemeyenlerin karalaması olduğunu düşündük orası zaten balayı konsepti için hazırlanmış bir otel meleklerde ücretli canım ayrı bir ücret ödüyosun ve devamlı sen ne istersen sana kolaylık sağlıyormuş ama benim melek kiralama gibi bi istediğim yok ben güzel geçiceğine eminim birde nişanlımı çok iyi tanıyorum çok şükürki hiç kaygım korkum yok

Ya bende sadece kadınlar olsun istiyorum annemler hayır dıyo ya

Daha zaman var diyedir düşünüceksın sende zamanı gelınce bebeğim bende sadece düşünüyorum bi işe yaramıyo zaten
aynen canım bende o yüzden düşünmemeye çalışıyorum zaten . geçen akşam nişanlımla plan yapıyoduk kınayı bzim site içindeki kafede yapıcaz kısmetse havuz kenarında dedi ki bana pasta börek yapıcakmısız erkekler havuz kenarında keyif yapıcakmış biz içerde eğlenicekmişiz yani erkekler yine olucak ama kına yakılma anında değl.

ben kıskanç bir insanım canım nişanlımın yanında öyle melek falan istemem. benimde şüphem yok ama ben bile güzel kadın gördümmü bakarım o nasıl bakmasın dimi içim rhat olucak bi yer olsun ne o sorun yaşasın nede ben. bir yerde okumustum oraya giden bir çift kısknçlık yüzünden kavga edip balayılarını rezil etmişler. amaannn sen bunları takma ama benim düşüncem
umarım çoooooookkkkk güzel eğlenip gelirsin bizede burda güzel anılarını anlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…