Günaydın kızlarrr
herşey olur canım sakın merak etme. belki biraz geç olur ama tam zamanında hazırlıklarımız bitmiş olur emin ol. nişanlınla konuş bence bi plan yapın neyi nasıl yapıcanıza dair. çok sıkışmayın sonra. ama daha inan çk zaman var 5 ay nerdeyse yarım sene o yüzden sıkma canını tatlım olurmu gerçi hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları.Günaydın canım eh idare eder işte sabah zamanın ne kadar çabuk geçtiğini konuşuyorduk ofisteki arkadaşımla, bir yandan sevınıyorum böyle geçsin düğünümüz yaklaşsın bir yandan da zaman geçiyor hazırlıklar ilerlemıyo gıbı sankı diye moralım bozuluyo
Garıp bı moda girdim bugün, hayır olsun
Belkı işten çıkınca daha iyi konsantre olurum, inşallah yani.
Günaydın kızlarrr
Günaydın canım eh idare eder işte sabah zamanın ne kadar çabuk geçtiğini konuşuyorduk ofisteki arkadaşımla, bir yandan sevınıyorum böyle geçsin düğünümüz yaklaşsın bir yandan da zaman geçiyor hazırlıklar ilerlemıyo gıbı sankı diye moralım bozuluyo
Garıp bı moda girdim bugün, hayır olsun
Belkı işten çıkınca daha iyi konsantre olurum, inşallah yani.
herşey olur canım sakın merak etme. belki biraz geç olur ama tam zamanında hazırlıklarımız bitmiş olur emin ol. nişanlınla konuş bence bi plan yapın neyi nasıl yapıcanıza dair. çok sıkışmayın sonra. ama daha inan çk zaman var 5 ay nerdeyse yarım sene o yüzden sıkma canını tatlım olurmu gerçi hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları.
bak bende bu sıra nişanlıma takmış durumdayım. sinirler gergin sinirimi hep ondan çıkarıyorum geçen hafta sonundan beri kavga ediyoruz. sanki beni eskisi gibi sevmiyomus gibi geliyo alakası yok aslında ama zaman yaklaştıkça buhranlar basmaya başladı. bak hepimizde başka başka etki gösteriyo. destek olalım birbirimize herşey güzel olucak
günaydın canımmmm
Vall tatlım ben gün gelsin diye dua ediyorum...eksiklerim olsun hiç önemli değil tamamlar gideriz...Ben artık evlenyim düzenin kurulsun..mutlu olayım istiyorum...böyle arada kalmak saha kötü geliyor bana...herşeyimiz tal olmayıversin varsın eksik olsun boşver...evimiz bizim evimiz herşeyimizi alırız gönlümüze göre evlenince...tamamlarız
aynen öyle tatlım. düzenmizi kuralım zaten herşey zamanla olurVall tatlım ben gün gelsin diye dua ediyorum...eksiklerim olsun hiç önemli değil tamamlar gideriz...Ben artık evlenyim düzenin kurulsun..mutlu olayım istiyorum...böyle arada kalmak saha kötü geliyor bana...herşeyimiz tal olmayıversin varsın eksik olsun boşver...evimiz bizim evimiz herşeyimizi alırız gönlümüze göre evlenince...tamamlarız
günaydın şekerimmmmm
Desteğin için teşekkür ederim canım ya haklısın böyle tuhaf hisler basıyo içimi, sanki herşey fazla olumlu birşey olucakmış gibi tuhaf işte, bende bu pskolojımı nısanlımla konuşmuyorum cunku konusurken bazen çok ustelıyorum abartıyorum yok yere tartışmakta istemıyorum zaten o istanbulda ben tekırdagda ancak haftada bır bazen ıkı gorusebılıyoruz zıyan etmek istemıyorum o zamanlarımızı da. Gerçi o benden daha duyarlı çogu zaman ne yalan olsun, ama ayrıntıları bana bıraktı benden sabahtan beri plan yapıyorum, herşeye ragmen güzel galıba yaşamak bunları :)
Dün bir otel düğünü birde kır düğünü izledim 2 saatlık video, çalınan şarkılardan sevdıklerımı çaldım
Kızlar eylüle daha vakit var ama balayı oteli araştıran, yada rezervasyon yaptıran oldu mu aranızda?
Biz daha araştırma bile yapmadık ta
aynen öyle tatlım. düzenmizi kuralım zaten herşey zamanla olur
günaydın şekerimmmmm
heheh onları sonra bizimle payaşıcaksın dimi canım. bak bende kına gecesi için istiyorum güzel parçalar. aslında benimde nişanlım öyle canım benden daha duyarlı anlamaya çalışıyo ama işte bazen buhranlı oluyorum geçen haftadan beri adamın beynini yiyorum. gecen hafta cuma akşamı iş çıkışı kavga ettik o sinirle ben bastım gittim ist la pazartesi döndüm düşün. ama canım olur böyle zamanlarda. salla gitsin yaaabak ne güzel güzel şeylerden bahsedelim de leyfimiz yerine gelsin
joy turdan adam &eve otel belekten yer ayırttık biz 5 gece 6 gün yaklaşık 3800 tl tuttuu herkez pek bir övdü ayrıca balayı konsepti çok güzelmiş inş. güzel geçicek
her zaman nete girip yakından takip edemiyorum basımda kpss sınavı gibi bi dert var buna çalışmak denirse çalışmam lazım. gelinlik arastırmaları baslamış bakıyorum. benim işim baya bi zor. nişanlımın ailesi biraz kapalı çok değil de... benim hayalimde hep straplez gelinlik vardı ama sanırım bu hayalimden vazgecmek zorundayım düğün üstü sıkıntı çıksın istemiyorum. nişanlım çok anlayışlı saolsun ama şimdi onu da ailesiyle karsı karsıya getirmek istemiyorum. giyeceğim gelinlik kolsuz olabilir ama straplez olamaz sırtı açık olamaz göğüs dekoltesi olamaz yani sırtı önü kapalı kolsuz bi gelinlik olabilir. kollu da ben istemiyorum yaşlı gösteriyo sanki... öööfff baya uzun oldu ben bu sartlara uyan aynı zamanda çok güzel olabilecek bi gelinliği nasıl bulacağımmm( bi fikir verin
Ben baktım oraya canım ya evet çok güzel arkadaşım önerdı bana hizmet on numaraymış, hayırlısı olsun şekerim
Günaydın bayanlarbende 4,5 ay önce evlendim kınamız cok keyıflı gectı konsept bir kına gecesıydı kırmızı beyaz bır salon tuttuk( salonlarda masa perde vs renklerı secebılıyorsunuz) yemekler dağıtılırken , erkeklere fesler ve maras dondurmacılarındakılere benzer yelekler dagıttık , kızlara kırmızı beyaz uzerınde ıncıler olan duvaklar ve rengarenk saten salvarlar ve şakıra kmerlerınden dagıttık , bındallısı olan bındallı gıydı , cocuklara maskeler dagıttık gelın damat odasından gecerken en onde eşim ve ben ortamızda 2 yaşındakı kız yegenım onunda bındallısı vardı yuruduk ve arkamızdan kızlar ve erkekler ellerınde kırmızı beyaz mumlarla ( mumları yesıl soda sıssıne koyup kırmızı ve beyaz tullerle kapladık kırmızı beyaz kurdalelerle bagladık) kımının elınde defler kımının elınde zıller uzun bır kuyruk halınde salonun her yerınde gezdık sonra salondakılerın kınayı gormesı ıcın sahnenın ortasına ıkı sandalye kondu (kırmızı ve beyaz) 4 bır yanımıza yolluklar serıldı konseptekı kızlar ve erkekler yolluklara oturdu kına turkulerı soylendı kınamız yakıldı ve ınanılmaz keyıflı bır kına gecesıydı .... bir kac foto atayım bakın :d Eki Görüntüle 401067 Eki Görüntüle 401068
Günaydın bayanlarbende 4,5 ay önce evlendim kınamız cok keyıflı gectı konsept bir kına gecesıydı kırmızı beyaz bır salon tuttuk( salonlarda masa perde vs renklerı secebılıyorsunuz) yemekler dağıtılırken , erkeklere fesler ve maras dondurmacılarındakılere benzer yelekler dagıttık , kızlara kırmızı beyaz uzerınde ıncıler olan duvaklar ve rengarenk saten salvarlar ve şakıra kmerlerınden dagıttık , bındallısı olan bındallı gıydı , cocuklara maskeler dagıttık gelın damat odasından gecerken en onde eşim ve ben ortamızda 2 yaşındakı kız yegenım onunda bındallısı vardı yuruduk ve arkamızdan kızlar ve erkekler ellerınde kırmızı beyaz mumlarla ( mumları yesıl soda sıssıne koyup kırmızı ve beyaz tullerle kapladık kırmızı beyaz kurdalelerle bagladık) kımının elınde defler kımının elınde zıller uzun bır kuyruk halınde salonun her yerınde gezdık sonra salondakılerın kınayı gormesı ıcın sahnenın ortasına ıkı sandalye kondu (kırmızı ve beyaz) 4 bır yanımıza yolluklar serıldı konseptekı kızlar ve erkekler yolluklara oturdu kına turkulerı soylendı kınamız yakıldı ve ınanılmaz keyıflı bır kına gecesıydı .... bir kac foto atayım bakın :d Eki Görüntüle 401067 Eki Görüntüle 401068
inş canım çok güzel geçer o oteli biliyorum ama yorumları pek hoşuma gitmedi. bide otele ilk girişte bir melek veriyorlarmış hep sizin emrinizde oluyomus o ben hayatta istemem düşünsene kocamın yanıında hep bir melekjoy turdan adam &eve otel belekten yer ayırttık biz 5 gece 6 gün yaklaşık 3800 tl tuttuu herkez pek bir övdü ayrıca balayı konsepti çok güzelmiş inş. güzel geçicek
ayyy ben niye düşünmüyorum bunları yaaaTaabii ki paylaşıcam canıım
Eğlenceli bir düğünümüz olsun inşallah Allah tadımızı hiiç kaçırmasın
Kızlar düğünde kına da farklı konseptler düşünen var mı? Hani misal sade bir konsept, yada bol ışıltılı süslü zevke göre ?
inş canım çok güzel geçer o oteli biliyorum ama yorumları pek hoşuma gitmedi. bide otele ilk girişte bir melek veriyorlarmış hep sizin emrinizde oluyomus o ben hayatta istemem düşünsene kocamın yanıında hep bir melekbirde oranın gece kulübünde çıplak kadınlar falan oluyo o yüzden hiiiççç düşünmedim ben inş çok eğlenirsinz siz
ayyy ben niye düşünmüyorum bunları yaaa
canım çok güzel düşünmüşsün bayıldımama bizde kına öyle erkekli kadınlı olmuyo. sadece kadınlar oluyo. ama fikir oldu yinede teşekkürler bu arada evet şarkı listesini paylaşabilirsin süper olur
inş canım çok güzel geçer o oteli biliyorum ama yorumları pek hoşuma gitmedi. bide otele ilk girişte bir melek veriyorlarmış hep sizin emrinizde oluyomus o ben hayatta istemem düşünsene kocamın yanıında hep bir melekbirde oranın gece kulübünde çıplak kadınlar falan oluyo o yüzden hiiiççç düşünmedim ben inş çok eğlenirsinz siz
aynen canım bende o yüzden düşünmemeye çalışıyorum zatenYa bende sadece kadınlar olsun istiyorum annemler hayır dıyo ya
Daha zaman var diyedir düşünüceksın sende zamanı gelınce bebeğim bende sadece düşünüyorum bi işe yaramıyo zaten
tatlım bende çok araştırdım ve açıkcası birazda gidemeyenlerin karalaması olduğunu düşündük orası zaten balayı konsepti için hazırlanmış bir otel meleklerde ücretli canım ayrı bir ücret ödüyosun ve devamlı sen ne istersen sana kolaylık sağlıyormuş ama benim melek kiralama gibi bi istediğim yok ben güzel geçiceğine eminim birde nişanlımı çok iyi tanıyorum çok şükürki hiç kaygım korkum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?