valla canım bitmesede başka alternatifim yok artık en azından 1.5 ay rahat ediyorum diyorum kendimi avutuyorum artık. çalışan kız hormon testi po testi falan yaptır dedi normalden yavaş seyrediyomus benimki. ama iş yerinden fırsat bulup gidip yaptıramıyorum ki
Kızlar ben isim değiştirmeyle falan uğraşmadım nişanlım da ismimin geçmesini istemedi, burdaki kayıtlı e postamı da artık kullanmıyorum ismimide değiştirmek istiyodum çokta eski değilim zaten,
ondan nişanlımın ikimize aldığı e maıl ile yenı bı uyelık açtım, zaten sizlerden başka tanıyan da yok benı burda,
daha aktıf olmadı kullanıcı adım : chicken olucak
( benım beslediğim kuluçkaya yatırdığım bir tavugum var turuncu ondan nişanlım hem bana tavugum dıye sever deondan çağrışım yaptı )
bilginize
Tamamdır tatlım....CHİCKEN
Ya bı ara o kadar hızlı dıyaloglar dondu kı kaçırdım galıba canım sen yaşını oturdugun yerı ve burcunu yazdın mı?
Vall tatlım benim eski gittiğim yerde ütüleme dedi...ıpl+diod dedi..5 seans gittim..baktım dökülmüyor...en son gittiğimde makinanın isimi aldım evet ütülemeymiş ama IPL'miş...bende hiçbir etkisi olmadı...Makinanızı iyi araştırın derim...birde sana jel sürüyorlar ise kaç oardan tatlım.
yok jel falan sürmediler hatta ben sordum jel sürsekmi acıyı dindirsin dedim kadın zaten sallamadı
kızlar aranızda roucutan kullanan varmı benim bide o derdim var çok değil ama elmacık kemiklerimde 2 yıldır devamlı çıkıyordu önerdiler 4.aydayım dudaklarım hep kuru
100 tl ödüyorum canım seans başı benim vücutla derdim yok canım yüz bölgesine gidiyorum ben maalesefNe kadar öduyorsun canım sen? Birde tum vucut mu?
tamamdır canımKızlar ben isim değiştirmeyle falan uğraşmadım nişanlım da ismimin geçmesini istemedi, burdaki kayıtlı e postamı da artık kullanmıyorum ismimide değiştirmek istiyodum çokta eski değilim zaten,
ondan nişanlımın ikimize aldığı e maıl ile yenı bı uyelık açtım, zaten sizlerden başka tanıyan da yok benı burda,
daha aktıf olmadı kullanıcı adım : chicken olucak
( benım beslediğim kuluçkaya yatırdığım bir tavugum var turuncu ondan nişanlım hem bana tavugum dıye sever deondan çağrışım yaptı )
bilginize
ahaaaa takipteki kullanıcı tebrik ederimYa bı ara o kadar hızlı dıyaloglar dondu kı kaçırdım galıba canım sen yaşını oturdugun yerı ve burcunu yazdın mı?
Yazmadım tatlım...
Yaşadığım yer: Konya
Yaşım: 24
Burcum: Aslan
Sabah giremedim çok forumada henüz göz atamadım.
Ben 4 ay kullandım tatlım 3 yıl önce..berbat bişey ya heryerim kurumuştu...pomad falan sürüyordum hep ağzıma burnuma.
Ben 4 ay kullandım tatlım 3 yıl önce..berbat bişey ya heryerim kurumuştu...pomad falan sürüyordum hep ağzıma burnuma.
o nedir ki yaa hiç duymadım
100 tl ödüyorum canım seans başı benim vücutla derdim yok canım yüz bölgesine gidiyorum ben maalesef
tamamdır canım
ahaaaa takipteki kullanıcı tebrik ederim
ah burçtaşım varmış burda yaa bir aslan daha
benim 10 sabah 20 akşam olmak üzere hafif hapım aslında lekeler öylece duruyor 5.ve 6.ayda parlıcak diyorlar ama henüz pek birşey yok dozumu artırsak acaba ?
yok jel falan sürmediler hatta ben sordum jel sürsekmi acıyı dindirsin dedim kadın zaten sallamadı
kızlar aranızda roucutan kullanan varmı benim bide o derdim var çok değil ama elmacık kemiklerimde 2 yıldır devamlı sivilce çıkıyordu 2-3 bazen büyüyordu önerdiler 4.aydayım dudaklarım hep kuru
100 tl ödüyorum canım seans başı benim vücutla derdim yok canım yüz bölgesine gidiyorum ben maalesef
tamamdır canım
Ah bebeğim bilseydim ona yonelık şeyler söylerdım ben ya, yüz ve kollarda seanslar mınımum 8 sürüyormuş zaten, hatta 10 12 seansa kadar cıkabılıyormuş, cunku hormonlara bağlı kıl dönüşümünün en az olduğu yerlerden bu bölgeler dolayısıyla sende anormallık yok kı zaten 6 seansta bıtmesı ımkansız gıbı bısey demışlerdi. Ben yaptırmıyorum ama yüzüme belkı daha sonra düşünürüm vücut bıtınce. Şimdi masrafım çok zaten
canım benim yaaa sağol desteğin iiçin umarım biter bende çok para akıttım kurtuluyım diye umarım biter eğer biterse zaten bütün vücudumu yaptırırım o kadına onada söyledim
canım doktor bana verdı roucutan ama annem kullandırtmadı yan etkılerı cok dıye ıkı yıl cocuk yapmamam lazımmıs falan kullanmadım...Kullananlar var ve memnunlar yanlıs bılgı vermek ıstemem... Bepanten kullanabılırsın kurulukların ıcın benceGeçmiş olsun canım burada...
saol canım 2 yıl çok uzunmuş bana doktorun dediği 6 ay hamile kalamassındı 2 yıl olsa kesinlikle kullanmazdım çünkü inş. çözüm olur
saol canım 2 yıl çok uzunmuş bana doktorun dediği 6 ay hamile kalamassındı 2 yıl olsa kesinlikle kullanmazdım çünkü inş. çözüm olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?