eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Ne kadar öduyorsun canım sen? Birde tum vucut mu?

Kızlar ben isim değiştirmeyle falan uğraşmadım nişanlım da ismimin geçmesini istemedi, burdaki kayıtlı e postamı da artık kullanmıyorum ismimide değiştirmek istiyodum çokta eski değilim zaten,

ondan nişanlımın ikimize aldığı e maıl ile yenı bı uyelık açtım, zaten sizlerden başka tanıyan da yok benı burda,

daha aktıf olmadı kullanıcı adım : chicken olucak

( benım beslediğim kuluçkaya yatırdığım bir tavugum var turuncu ondan nişanlım hem bana tavugum dıye sever de ondan çağrışım yaptı )

bilginize

Tamamdır tatlım....CHİCKEN

yok jel falan sürmediler hatta ben sordum jel sürsekmi acıyı dindirsin dedim kadın zaten sallamadı

kızlar aranızda roucutan kullanan varmı benim bide o derdim var çok değil ama elmacık kemiklerimde 2 yıldır devamlı sivilce çıkıyordu 2-3 bazen büyüyordu önerdiler 4.aydayım dudaklarım hep kuru

Son düzenleme:

Ben 4 ay kullandım tatlım 3 yıl önce..berbat bişey ya heryerim kurumuştu...pomad falan sürüyordum hep ağzıma burnuma.

Ne kadar öduyorsun canım sen? Birde tum vucut mu?
100 tl ödüyorum canım seans başı benim vücutla derdim yok canım yüz bölgesine gidiyorum ben maalesef
tamamdır canım
Ya bı ara o kadar hızlı dıyaloglar dondu kı kaçırdım galıba canım sen yaşını oturdugun yerı ve burcunu yazdın mı?
ahaaaa takipteki kullanıcı tebrik ederim
Yazmadım tatlım...
Yaşadığım yer: Konya
Yaşım: 24
Burcum: Aslan
Sabah giremedim çok forumada henüz göz atamadım.

ah burçtaşım varmış burda yaa bir aslan daha

Ben 4 ay kullandım tatlım 3 yıl önce..berbat bişey ya heryerim kurumuştu...pomad falan sürüyordum hep ağzıma burnuma.

benim 10 sabah 20 akşam olmak üzere hafif hapım aslında lekeler öylece duruyor 5.ve 6.ayda parlıcak diyorlar ama henüz pek birşey yok dozumu artırsak acaba ?

o nedir ki yaa hiç duymadım

sivilce hapı canım ama çok güçlü bir sürü yan etkisi olabiliyormuş ağrılar kuruma hatta depresyona bile yol açıyormuş ama ben kendimi hazırlamıştım bu ilacı kullanmaya sadece dudaklarımda ve ellerimde kuruma yapıyor diğer etkileri görmezden geliyorum

Burçtaşım benimmmmm

benim 10 sabah 20 akşam olmak üzere hafif hapım aslında lekeler öylece duruyor 5.ve 6.ayda parlıcak diyorlar ama henüz pek birşey yok dozumu artırsak acaba ?

Tatlım ben günde 1 kullandım..sivilce için kullanmıştım benim 4 ayda bitti şükür...ama çoğu kişide 4 aydan sonra etki ediyormuş.

canım doktor bana verdı roucutan ama annem kullandırtmadı yan etkılerı cok dıye ıkı yıl cocuk yapmamam lazımmıs falan kullanmadım...Kullananlar var ve memnunlar yanlıs bılgı vermek ıstemem... Bepanten kullanabılırsın kurulukların ıcın bence Geçmiş olsun canım burada...

100 tl ödüyorum canım seans başı benim vücutla derdim yok canım yüz bölgesine gidiyorum ben maalesef

tamamdır canım

Ah bebeğim bilseydim ona yonelık şeyler söylerdım ben ya, yüz ve kollarda seanslar mınımum 8 sürüyormuş zaten, hatta 10 12 seansa kadar cıkabılıyormuş, cunku hormonlara bağlı kıl dönüşümünün en az olduğu yerlerden bu bölgeler dolayısıyla sende anormallık yok kı zaten 6 seansta bıtmesı ımkansız gıbı bısey demışlerdi. Ben yaptırmıyorum ama yüzüme belkı daha sonra düşünürüm vücut bıtınce. Şimdi masrafım çok zaten

canım benim yaaa sağol desteğin iiçin umarım biter bende çok para akıttım kurtuluyım diye umarım biter eğer biterse zaten bütün vücudumu yaptırırım o kadına onada söyledim

canım benim yaaa sağol desteğin iiçin umarım biter bende çok para akıttım kurtuluyım diye umarım biter eğer biterse zaten bütün vücudumu yaptırırım o kadına onada söyledim

Tatlım biter merak etme yüz bölgesi en zor etki eden bölge...biraz sabretmen lazım..yüzde zaten en az 8 seans diyorlar..13-14 seans sürebiliyor.

saol canım 2 yıl çok uzunmuş bana doktorun dediği 6 ay hamile kalamassındı 2 yıl olsa kesinlikle kullanmazdım çünkü inş. çözüm olur

saol canım 2 yıl çok uzunmuş bana doktorun dediği 6 ay hamile kalamassındı 2 yıl olsa kesinlikle kullanmazdım çünkü inş. çözüm olur

İlaç bittikten sonra 6 diyorlar tatlım ama sen bence 1 yıl hamile kalma kuzum..ilaç çok kuvvetli ve vücuttan 6-8 ay arasında anca atılyıor...

Kızlar konu açılmışken zaten evlendıkten sonra en az 1.5 yıl keyfini sürün ya cocuk guzel şey ama yanı cocuk olunca herşey zorlaşıyo oncelık değişiyo kendınıze ayırın zamanlarınızı başta ya

Ben allahın ıznıyle 2 yıl keyıf surmekten yanayım en aaz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…