kızlaarrrr hadi toplaşın bana yardım edin. bu ayın 30 unda bizim 3. ve son sevgililik yıldönümümüz. sanırım nişanlım özel bişeyler yapacak sinyalini verdii. benimde özel bişeyler yapmam lazımmm. hadi bana yardım edin ne hediye alıyım neler yapıyımmmm
ayy canım daha sevgililer gününde yaptım onu hatta 1 defter aldım. içine sorular bile hazırladım şimdi onda. bana vericek bende aynı soruları cevaplıcakmışım öyle istedi. mektubumuz çokHer türlü hediye aldıysan mektup yaz..budğne kadar yaladıklarınu ona hissettiklerini...evlenmeden önce neler hissetiklerini yaz ve iş yerine gönder tatlı mektubu..şu anda maddi bir hediye çok anlamlı olmaz bu tarz şeyler daha anlamlı olur bence..
canım sende bendensin anlaşıldı. bu dediklerinin bir çoğunu yaptım ben. bugünde Restoran, Güzellik Salonları, Spor, Etkinlikler vb. %50 indirimle - Sehirfirsati.com burdan bunu satın aldım. bide dergimiz olsunCumartesi doğum günüydü ve bir aydır uğraşıyorum özel olsun diye ben manevi hediyeleri sevıyorum daha çok, daha doğrusu bir maddi bir manevi yapıyordum hep yine öyle yaptım :)
Damatlığı için özel başharflerimizin yer aldığı bir çift kol düğmesi yaptırdım, çok şık kutusunda geldi, görünce bayıldı bişey diyemedı çok duygulandı teşekkür edip opucekken tam
kucağına diploma şeklinde kurdalayla bağlanmış koca kuşe kağıt sarılmış birşey bıraktım, manevı hedıyem ne yalan olsun valla epeyce ugrastım uc haftadan fazla.
Resım programında resimlerimizin renk göruntu boyut ayarlarını yaptım hatta programlar ındırdım eğitimlerini inceledım
Yazmayı ve yaratıcı muzur hıkayeler bulmaya bayılıyorum öyle kucuk şeyler hazırladım,
(yıllardır gunluk tutmanın etkısı var galıba evlılık yıldonumumuzde allahın ıznıyle ona özel evlılık kararı verdıgımızden berı tuttugum gunlugu verıcem bu arada :)
Resımlerı ve kucuk hıkayeleri ilişkilendirip dergi gazete kıvamına getirdım, manşetler kısa yazılar içerıkler yaptım, baktım ki çok yaratıcı resmımız yook
hemen harekete geçtim ona düğün slaytı için resım lazım hadı resım çekılıyorum bu ıkı hafta az kaldı dedım
Onu operken kahkahalar atarken bir suru poz yakaladım, oynadım resımlerle, resme cuk oturan şeyler yazdım, okurken gözleri harıka bakıyodu yorgunlugumu aldı o halı :)
Birde son sol kısıma kucuk özel hıkayeler yazdım, yüzüğumu havaya kaldırıp çekmesini istemıştım bu resmın yanına da "seni seviyorum, yanımda olmanı, omzuna yaslanmayı, kaşlarımı havaya kaldırararak heyecanlı heyecanlı konuşurken aniden yanağımdan öpmenı sevıyorum, parmağımdaki bu yüzüğün içinde EMRE yazmasını sevıyorum..."
yazdım :)
Hemen altınada en sevdiğimiz resmımızın yanına,
Sedef ten mesaj var!:
İyi ki doğdun,
İyi ki geldin,
Birlikte kocaman huzurlu bir ömür yaşayalım canımın içi :)
yazarak sonlandırdım.
28 yıldır ya hiç mutlu olmadım ya mutluyum sanmışım bitanem dedi okuduktan 5 dakıka sonra, okurken bişey diyemedı gözlerı doldu sadece sarıldı.
İçimden gelen herşey yetersız gelıyo ona birşeyler yapmaya doyamıyorum vallahı ya Allah eksık etmesın hayatımdan onu.
İnşallah sana da fıkır olabılır canım :)
ayy canım daha sevgililer gününde yaptım onu hatta 1 defter aldım. içine sorular bile hazırladım şimdi onda. bana vericek bende aynı soruları cevaplıcakmışım öyle istedi. mektubumuz çok
canım sende bendensin anlaşıldı. bu dediklerinin bir çoğunu yaptım ben. bugünde Restoran, Güzellik Salonları, Spor, Etkinlikler vb. %50 indirimle - Sehirfirsati.com burdan bunu satın aldım. bide dergimiz olsunben grafiker olduğum için slaytmı dersin albümmü ne aklına gelirse yaptım. bide aşk oyunu diye bişey var ondan almak istiyorum. sinema biletlerimiz falan duruyo. belki bir kutu hazırlayıp manevi değeri olan bişeyler koyabilirim.
baş harflerden oluşan kol düğmesi süpermiş onu yapabilirim. bide aklımda zippo çakmak var onunda üstüne isim kazıyolar oda olabilir diye düşünmüştüm. ayyy düşününce heyecanlanıyorum yaa.
bende sabah o dergi için sipariş verdım resımlerı yukeyecegım bırazdan :)
evet bende sevıyorum anıları böyle farklı şeyleri heyecanlı da oluyo :)
belkı fıkır olur ben bir de geçen sene doğum gununde de arabasında navıgasyon aleti aldım, açılışta cihazı çalıştırıcakken karşısına ben çıktım ekranda :d arkadaşım demet benı çektı vıdeoya. Aramızds 5 yaş var, işyerıme geldiğinde tanıştık bunu hıkaye yaptım şöyle dedım:
Beyfendı hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ben beş yıldır dunyadan uzakta bir yerde sizi izlıyordum baktım hiç kaçırılcak bişey değilsiniz çıktım geldim(tabı burda demet gulduruyo benı kahkahalar var:d) sonra ayağım takıldı uzakta kaldım izinizi kaybettim ama birgun ruyamda ak sakalsız bı dede dedı kı güzel kızım yarın toplantıya iş oryantasyonu için dünyaya onun için geldiğin çocuk gelecek süslen püslen seni beğensin :d ben sabah uyuya kaldım süslenemedım ama sen geldin yine de beğendin demekki benı :)
iyi ki gelmişsin o gün, yoksa ben kimi canımdan çok severdım benim koca bebeğimmm, dedım son olarak tabı çok güldüm vıdeo da :d
tabı ne zaman nasıl izleyeceğini planlayamadıgımdan abısı arabadayken denedi şaşkoloz rezıl oldum halıyle :d
ama güzeldi ya :)
Tatlım ben sadece genelkültür-yetenek sınavına gircem..c.tesi sabah olluyor..Eğer uzmanlık falan istiyorsanda kendi bölümüne göre c.tesi öğleden sonra giriosun tatlım..ben uzmanlığa girmicem..sadece normal memurluk sınavına girmil olucam..umarım anlatabilmişimdir :44::44:
ahh canım ya hediye konusunda cidden benzeşiyoruz. bende navigasyon aldım maalesef öyle içine video koymayı akıl etmedim ama navigasyonumuz varBende sabah o dergi için sipariş verdım resımlerı yukeyecegım bırazdan :)
Evet bende sevıyorum anıları böyle farklı şeyleri heyecanlı da oluyo :)
Belkı fıkır olur ben bir de geçen sene doğum gununde de arabasında navıgasyon aleti aldım, açılışta cihazı çalıştırıcakken karşısına ben çıktım ekrandaarkadaşım demet benı çektı vıdeoya. Aramızds 5 yaş var, işyerıme geldiğinde tanıştık bunu hıkaye yaptım şöyle dedım:
Beyfendı hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ben beş yıldır dunyadan uzakta bir yerde sizi izlıyordum baktım hiç kaçırılcak bişey değilsiniz çıktım geldim(tabı burda demet gulduruyo benı kahkahalar var) sonra ayağım takıldı uzakta kaldım izinizi kaybettim ama birgun ruyamda ak sakalsız bı dede dedı kı güzel kızım yarın toplantıya iş oryantasyonu için Dünyaya onun için geldiğin çocuk gelecek süslen püslen seni beğensin ben sabah uyuya kaldım süslenemedım ama sen geldin yine de beğendin demekki benı :)
İyi ki gelmişsin o gün, yoksa ben kimi canımdan çok severdım benim koca bebeğimmm, dedım son olarak tabı çok güldüm vıdeo da
Tabı ne zaman nasıl izleyeceğini planlayamadıgımdan abısı arabadayken denedi şaşkoloz rezıl oldum halıyle
ama güzeldi ya :)
1. Sorum kimlik numaranızı kayıt olurken grupona verdiniz mi
2. Sorum 7 tl verince bitiyormu yoksa başka bir yere para ödeyecekmiyiz tekrardan başka sorum olabilir
ahh canım ya hediye konusunda cidden benzeşiyoruz. bende navigasyon aldım maalesef öyle içine video koymayı akıl etmedim ama navigasyonumuz varbenden biri daha var yaşasın senden güzel fikirler çıkar gibime geliyo
canım ben üye olalı çk oldu kimlik noyu verdimmi hatırlamıyorum. 7 tl değil benim aldığım 15 tl ve evet o kadar başka bide kargo parası veriyosun o kadar
saol canım
rica ederim tatlım satın aldınmı ben şimdi 50 tane foto seçicem göndericem bakalım nasıl gelicek
kızlaarrrr hadi toplaşın bana yardım edin. bu ayın 30 unda bizim 3. ve son sevgililik yıldönümümüz. sanırım nişanlım özel bişeyler yapacak sinyalini verdii. benimde özel bişeyler yapmam lazımmm. hadi bana yardım edin ne hediye alıyım neler yapıyımmmm
yarın halletmem lazım hemen.ne kadar yatırcaz peki sen bilirsin. önce para yatırcam sonra başvuru yapıcam dii sitede yer alan okullardan birine
sen yeni mi alıyorsun canım :26: ben fotoları seçtim de daha almadım 25 foto diyordu 7 tl için sen hangini alıcaksın canım:26: ben ayın 23 24 ü gibi köye gideceğim düğün var 2si 3inden önce de gelmeyiz:26: o zaman denk gelirse alamam diye düşündüm arkadaşıma gönderebilirim de kargo ücreti elden mi veriliyor acaba keşke karttan çekilse:26:
canım çok güzel anlatmışsın ama gerçekten kafam karıştıcanım benim nişanlımın d.günü 14 şubat olduğundan hem sev.günü hem d.günü hediyesi alırım her yıl,bende birini maddi değerli birini manevi değeri olan birşey seçerim ama bir kere şöyle bir şey yaptım; Bir sepet aldım hasır örme sepetlerden çok derin olmayacak.içine bir sürü ufak ufak hediyeler yerleştirdim.( şık bir çerçeveye fotoğrafımızı koydum,dolma kalem,kitap (roman), çakmak,mum,renkli süslü paketlerde renkli şekerlemeler,aromalı kahve,ithal kaliteli bir çikolata büyük kahvecilerde satılır ismini unuttum bitter-vişneli,kokulu sabun ve mum,tütsülük ve bunlara benzer ufak tefek şeyler daha vardı ha mesela notluk gibi) Hediyelerin her biri ayrı ayrıda paketliydi.çikolata kahve gibi yenilecekler hariç.sonra şeffaf jelatinle,hasır iple güzelce paket yaptım çok hoşuna gitmişti hepsini tek tek açarken acaba bu ne diye heyecanlanarak açmıştı herkeste çok değişik ve güzel bulmuştu.tavsiye ederim
siyah mı gri mi işine gelirsek bence gri canım daha şık duruyor,birde mutfaklar en fazla ne kadar geniş oluyor ki ? siyah mutfakta boğucu olur benim fikrim canım son karar senin tabi :) bosch mu arçelik mi dersen ben ikisinide demeyeceğim.ben siemens diyorum.yakın arkadaşımın babası 15 yıl siemensin pazarlamcısıydı,şimdi AEG de.bosch da da çalıştı.ne alıyım dediğimde siemens dedi kendi kızınada artık orda çalışmamasına rağmen siemensten aldı eşyalrını.bosch son yıllarda bozdu şikayet çok geliyor,özellikle a enerji olayına geçince eski kalitesinin bozulduğunu söylüyor bu işten anlayanlar bende çok araştırdım.aynı fabrika diyeceksin belki :) onuda sordum satış stratejisi.bosch çok tutuldu markalaştı öne çıktı,kalite düştü fiyatları arttı.siemens biraz daha uygun.ben tam olarak şöyle yapacağım.çamaşır makinamı profilodan gri alacağım 8 kilo ( profilo-bosch-siemens aynı fabrika) siemenste ve boschta 8 kilo olunca fiyatlar çok farkdiyo, profilo kullanan çok tanığım hepsi memnun ve fiyatları daha uygun.mutfak grubumu ise bulaşık-buzdolabı ve fırın siemens inox seri alıcam yine.umarım iyice kafanı karıştırmamışımdır
Oh düğünümüze kadar benım sorumlulugumda hiç özel günümüz yok yırttım been :)
Ama düğün stresi herşeye yetıyo ya of off..
cümleten günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?