eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

çok güzeller canım hayırlısı olsun yatak odasını göremedim ama

bende sade ve rahat mobilyaları severim.gayet güzeller canım, güle güle oturun inşallah

off bu evimnet de geçen markafoniden aldığım şeylerden var her ürüne +5 tl koymuş töbe yarabbim ne kadar kazıkçılarmarkafoni de kazanıyor evimnet de kazanıyor

]çok güzeller canım hayırlısı olsun yatak odasını göremedim ama[/QUOTE]

ekleyememişim sanırım canım bidaha deniyim :44:

önceden yazdığım gibi meşe olacak canım hepsi krem tonlarında,ayaklı aynada aynı renk,bide şifonyerle komidin ablamın benzer olacak ama kulpları farklı gardrobumla uyumlu yapılacak.

Son düzenleme:
]çok güzeller canım hayırlısı olsun yatak odasını göremedim ama

ekleyememişim sanırım canım bidaha deniyim :44:
Eki Görüntüle 391032 Eki Görüntüle 391033 Eki Görüntüle 391034 Eki Görüntüle 391035 Eki Görüntüle 391036 Eki Görüntüle 391037

önceden yazdığım gibi meşe olacak canım hepsi krem tonlarında,ayaklı aynada aynı renk,bide şifonyerle komidin ablamın benzer olacak ama kulpları farklı gardrobumla uyumlu yapılacak.[/QUOTE]

harbiden güzeller canım iyi günlerde kullanmak nasip etsin Allah inşallah

günaydın eylül gelinleriii günler geçiyo kızlarrrr... biz dün beyaz eşya baktık sanırım bosch alıcaz. siyah seriden. ama çok kararsız kaldık siyahmı grimi diye ama siyah daha ağır basıyoo fikir verin banaa :18:

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza

canım hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanırsınız inş kocişinle

günaydın canım
evet yavaş yavaş azalıyor günlerimiz
ben bosch vestel falan sevmiyorum. arçelik yada bekocuyum ben
güle güle kullan canım beyaz eşyalarını:34
:

Son düzenleme:
günaydın canım
evet yavaş yavaş azalıyor günlerimiz
ben bosch vestel falan sevmiyorum. arçelik yada bekocuyum ben
güle güle kullan canım beyaz eşyalarını:34
:

teşekkür ederim tatlım bizde senelerdir arçelik kullanıyoruz evde ama şu anda arçelik için hiç iyi şeyler duymadım maalesef. nişanlımın çalıştığı yerde bir kadın var eşi arçelikte çalışıyomuş. kendileri bile evlenirken indirimli alabildikleri halde almamışlar. çin malıymış bütün vidası vs. arçelik eskiden iyiydi diyor herkes. bilmende fayda var canım iyi araştır derim ben

Günaydın şekerler....
Tatlım ben arçelikten yana kullandım şansımı..Ama bosch'ta çok çok iyiymiş şekerim...fakat ben beyaz tercih ettim..gri'yi bile sevmiyorum beyaz eşyada..siyah hiç baan göre değil mutfak bende biraz açık renk olmalı iştah açmalı...siyah çok matem evi gibi duruyor mutfakta...ama sen bilirsin şekerim...ben kesinlikle mutfağımda siyah renk istemiyorum..biraz cıvıl cıvıl olmalı..iştah açmalı

ayy kızlar benimkilerde arçelik a+++ siyah seri ve ben bayıldım bunlaradolaplarda kırmızı beyaz çok şşık olucağına inanıyorum ayrıca mutfakta iştah açan renk kırmız kızlar günaydınlar bu arada

ya off kızlar kafaamı karıştırdınız yawwww napsam bilemedim valla nişanlımda bana bıraktı ona soruyorum fikrini sen hangisini diyosan o diyo hiç fkir vermiyo napsam ki

Kırmızıya katılıyorum tatlım...kesinlikle çok şık oluyor..ama işte ben mutfakta siyahı sevmiyorum nedense :44::44: herkes bana manyak çok güzel diyor ama bana soğuk geliyor var bende bir anormallik

kizlar valla boschta kampanya vardi ben kacirilmaz bu firsat diye aldim. normalde alsam besbine alacagim urunleri yedi binden asagiya getirtemeyecektim belki. taksitle aliyorum cokta guzel oldu. arcelik eskiden guzeldi artik o kadar iyi degil alirsam kucuk ev aletleirmi ordan alacagim. vestelin ise ben bi tek klimasindan memnunum gercekten cok guzel. bekonun buz dolabi guzel ama arada ariza verdigi oluyor kendi kndine duzeliyor sonrada. ve diger esyalarinin yuzeyinde kabarma yapti nedenini bilmiyorum. bosch gercekten cok iyi bir marka

günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr nişnı atlattım geldiiimmmmmmmm herşey o kadar harikaydıki anlatamam o kadar güzeldiki nasıl geçti anlamadım hemencik bitti yaaaa korktuğum hiç birşey olmadı herşey harikaydıııııııııııı

günaydınlar :) bende yeni evliyim benm de bütün beyaz eşyam arçelk ben eşyaların garantisini uzattım bosh da arçelik altında satılıyohangisi iyi oluyo çok kararsız kaldım arçelik olsn dedim

ya off kızlar kafaamı karıştırdınız yawwww napsam bilemedim valla nişanlımda bana bıraktı ona soruyorum fikrini sen hangisini diyosan o diyo hiç fkir vermiyo napsam ki

Tatlım içine hangi siniyor ise gözüne hangisi güzel gözüküyorsa onu al tatlım...Ama boch çok iyimiş tatlım...vazgeçme bence markadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…