Kızlar dün mobilyalarımız siparişini verdiiiiksizlerle paylaşmak istedim.ben biraz sade ve rahat tarz sevdiğim için biraz garip gelebilir.buraya yüklediğim fotoğraftaki ürünlerin hepsi ceviz olacak 2 renk değil.salon;Eki Görüntüle 390850 Eki Görüntüle 390849 Eki Görüntüle 390848 Eki Görüntüle 390851 Eki Görüntüle 390852
Görünen masa değilde arkasındaki düz sade olan konsol, masa 4 ayaklı yanı çekmeceli.2 berjer ve sandalyeler açık krem,köşe kırmızı olacak (resimdeki köşe değil ama o tarz daha kullanışlı birşey) ortayada büyük 4 ayak sade bir sehpa gelecek.hepsi ceviz olacak.
2 tane kendi çektiğim fotoğraf var yatak odası için (2 komidin ve aynasız şifonyer) onlar ablamın benimkiler hemen hemen o modele yakın ama gardrobuma uyumlu,kulpları öyle olmayacak birde renkleri meşe olacak yine :)
bende sade ve rahat mobilyaları severim.gayet güzeller canım, güle güle oturun inşallahKızlar dün mobilyalarımız siparişini verdiiiiksizlerle paylaşmak istedim.ben biraz sade ve rahat tarz sevdiğim için biraz garip gelebilir.buraya yüklediğim fotoğraftaki ürünlerin hepsi ceviz olacak 2 renk değil.salon;Eki Görüntüle 390850 Eki Görüntüle 390849 Eki Görüntüle 390848 Eki Görüntüle 390851 Eki Görüntüle 390852
Görünen masa değilde arkasındaki düz sade olan konsol, masa 4 ayaklı yanı çekmeceli.2 berjer ve sandalyeler açık krem,köşe kırmızı olacak (resimdeki köşe değil ama o tarz daha kullanışlı birşey) ortayada büyük 4 ayak sade bir sehpa gelecek.hepsi ceviz olacak.
Bu akşamm erkek tarafına gidiyoruzz umarımm bi sıkıntı yaşamayızz:/
]çok güzeller canım hayırlısı olsunyatak odasını göremedim ama
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaben de varim :)
Kızlar dün mobilyalarımız siparişini verdiiiiksizlerle paylaşmak istedim.ben biraz sade ve rahat tarz sevdiğim için biraz garip gelebilir.buraya yüklediğim fotoğraftaki ürünlerin hepsi ceviz olacak 2 renk değil.salon;Eki Görüntüle 390850 Eki Görüntüle 390849 Eki Görüntüle 390848 Eki Görüntüle 390851 Eki Görüntüle 390852
günaydın eylül gelinleriii günler geçiyo kızlarrrr...biz dün beyaz eşya baktık sanırım bosch alıcaz. siyah seriden. ama çok kararsız kaldık siyahmı grimi diye ama siyah daha ağır basıyoo fikir verin banaa :18:
günaydın canım
evet yavaş yavaş azalıyor günlerimiz
ben bosch vestel falan sevmiyorum. arçelik yada bekocuyum ben
güle güle kullan canım beyaz eşyalarını:34:
günaydın eylül gelinleriii günler geçiyo kızlarrrr...biz dün beyaz eşya baktık sanırım bosch alıcaz. siyah seriden. ama çok kararsız kaldık siyahmı grimi diye ama siyah daha ağır basıyoo fikir verin banaa :18:
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
canım hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanırsınız inş kocişinle
Günaydın şekerler....
Tatlım ben arçelikten yana kullandım şansımı..Ama bosch'ta çok çok iyiymiş şekerim...fakat ben beyaz tercih ettim..gri'yi bile sevmiyorum beyaz eşyada..siyah hiç baan göre değil mutfak bende biraz açık renk olmalı iştah açmalı...siyah çok matem evi gibi duruyor mutfakta...ama sen bilirsin şekerim...ben kesinlikle mutfağımda siyah renk istemiyorum..biraz cıvıl cıvıl olmalı..iştah açmalı
ayy kızlar benimkilerde arçelik a+++ siyah seri ve ben bayıldım bunlaradolaplarda kırmızı beyaz çok şşık olucağına inanıyorum ayrıca mutfakta iştah açan renk kırmız kızlar günaydınlar bu arada
ayy kızlar benimkilerde arçelik a+++ siyah seri ve ben bayıldım bunlaradolaplarda kırmızı beyaz çok şşık olucağına inanıyorum ayrıca mutfakta iştah açan renk kırmız kızlar günaydınlar bu arada
ya off kızlar kafaamı karıştırdınız yawwwwnapsam bilemedim valla nişanlımda bana bıraktı ona soruyorum fikrini sen hangisini diyosan o diyo hiç fkir vermiyo napsam ki
kizlar valla boschta kampanya vardi ben kacirilmaz bu firsat diye aldim. normalde alsam besbine alacagim urunleri yedi binden asagiya getirtemeyecektim belki. taksitle aliyorum cokta guzel oldu. arcelik eskiden guzeldi artik o kadar iyi degil alirsam kucuk ev aletleirmi ordan alacagim. vestelin ise ben bi tek klimasindan memnunum gercekten cok guzel. bekonun buz dolabi guzel ama arada ariza verdigi oluyor kendi kndine duzeliyor sonrada. ve diger esyalarinin yuzeyinde kabarma yapti nedenini bilmiyorum. bosch gercekten cok iyi bir marka
ya off kızlar kafaamı karıştırdınız yawwwwnapsam bilemedim valla nişanlımda bana bıraktı ona soruyorum fikrini sen hangisini diyosan o diyo hiç fkir vermiyo napsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?