eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ya bu markafoni indirimi 100 tl lik alışverişlerde geçerli oluyomuş...

bu avea indirimi olanmı? aaaaa fazla işimize yaramaz o zaman

canım rahatsızdım dr a gittim. çarşamba akşamı 9:30 a kadar burdaydım siz yoktunuz. dünde izinliydim. valla önemli bişey olmasa ihmal edermiyim hiç sizi gönül koyma

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine

beyaz eşya almayanlara duyuru!!!!

turkcellde beko ve arçelik beyaz eşyalar %35 indirimli , 30 Nisan 2012 ye kadar geçerliymiş

bu avea indirimi olanmı? aaaaa fazla işimize yaramaz o zaman

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine

teşekkür ederim tatlım. evet canım avea indirimi olan kampanya. sabah hemen kodu aldım ama internetten bakınca gördüm 100 tl vve üstü yazıyodu...

slm kızlar nasılsınız ???

kızlar nişan geldi artık yarın nişanım vaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr çok heyecanlıyım sanki hiç bir işe yetişebicem

teşekkür ederim tatlım. evet canım avea indirimi olan kampanya. sabah hemen kodu aldım ama internetten bakınca gördüm 100 tl vve üstü yazıyodu...

yatak örtüsü falan alıcam ben işime yarar o zaman galiba

slm kızlar nasılsınız ???

kızlar nişan geldi artık yarın nişanım vaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr çok heyecanlıyım sanki hiç bir işe yetişebicem

hayırlı olsun canım, sende katıl aramıza

ayy Allah biliyo ya hiç elim gitmiyo. teli aldım elime nosunu çevirdim tam çalacakken kapattım yine offf resmen işkence benim için :18: dur bi daha denicem akşam üstü..

Canım bence de ara boş ver. benimde içimden hiç gelmiyor ama bende dün aradım 2 dk yeter.yarın bir gün bir şey olur haksız duruma düşme karşılarında.geçmiş olsun bu arada...

arkadaşlar ya ben kapalıyım istanbulda kısa pardesü tunik gibi şeyler olan mağazalar varmı ya bulamıorum nereye gitsem bulamadım ya bildiğiniz yerler varmı kızlar

Akşam üstü deneme tatlım şimdi ara..böyle zaman atlattıkça hiç aranmıyor...bismillah de ve ara..cumanızda kutlu olsun de şaşırsın hahahahah

Canım bence de ara boş ver. benimde içimden hiç gelmiyor ama bende dün aradım 2 dk yeter.yarın bir gün bir şey olur haksız duruma düşme karşılarında.geçmiş olsun bu arada...
canlarım aramadan cvp yazmıyım size dedim. aradım konuştuk lafımıda soktum unuttun beni dedim olurmı hiç öyle şey falan dedi ama üstümden yükü attım sonunda

arkadaşlar ya ben kapalıyım istanbulda kısa pardesü tunik gibi şeyler olan mağazalar varmı ya bulamıorum nereye gitsem bulamadım ya bildiğiniz yerler varmı kızlar

istanbullu arkadaşlar yrdımmm

canlarım aramadan cvp yazmıyım size dedim. aradım konuştuk lafımıda soktum unuttun beni dedim olurmı hiç öyle şey falan dedi ama üstümden yükü attım sonunda

evet yardım ne olurrr bulamıyorum sıcaklar da bastı yaa

evet yardım ne olurrr bulamıyorum sıcaklar da bastı yaa

canım hoşgeldin nasılsın?
benim bildiğim fatihte ve ümraniye de var, şahsen ben almadım ama yakınlarımdan duydum.

canım hoşgeldin nasılsın?
benim bildiğim fatihte ve ümraniye de var, şahsen ben almadım ama yakınlarımdan duydum.

iyiyim tatlım saol sen nasılsın ?
fatih ve ümraniye bana çok uzak cnm ya. ben şimdi iş çıkışı şişli ve osmanbeye gidicem . oralarda bildiğiniz mağazalar varmı diye.
tatlım uzun pardesüde giymek istemiyorum böyle kısa diz hizasında bişiler arıorum cnm ya. nişanlımla yazlık kıyafet tartışmasına girdik şimdi yok o çok dar yok o çok kısa yok o çok göz alıo.hayır yani bu yorumları yaptığı kıyafetleri görseniz hiç öyle deil yani. ama yok kafasına bişey taktımı takıo. nerdeyse kışlık montla dolaştırcak ki öyle yapıo şu anda zaten uzun yazlık bişey yok diye. fıttırıcam ya bende sinirlendim gidip alıcam önüme ne gelirse kadınsı felan umurumda değil çok sinirlendim yani.

Son düzenleme:

kıyafet konusuna karışanlara deli oluyorum. ya kaç yaşına gelmişiz hala ultimatonmu alıcaz. benim nişanlımda yanında istediğini giy. ama fabrikada çalıştığım için etek giymemi hayatta istemiyo. sanki adamlar hyatında hiç bacak görmemişte bana yapışıcaklar zannediyo herhhalde. tartışıyoruz bu konuda sürekli. eteklerim var ne güzel giyemiyorum. anca hafta sonu oluyo. kış diye pek ses etmedim ama yazın giyicem bende. bide canım bu sene renk cümbüşü var satılan kıyafetler öyle napıcann...

aynen öyle benimde nişanlım öyle yapıo. yanındayken pek karışmıo ama ben işe gelip giderken giydiğime giyiceğime taktığım aksesuarlara kadar karışıo. bu yüzden ayrılma noktasına gelmiştik bi ara o zaman biraz düzeltti ama yine başa döndük yaz geldi ya. fıttırıcam ya. yok göz alıomuş da bilmemneymişde çok sinirlendim yani. çok sinirlendim gerçekten. nefret ediyorum bu huyundan. onun istediklerine göre giyinicem sem evdeki bütün gardrobu çöpe atmam gerek. ona göre hepsi kısa süslü şeyler göz alıo.ben burdayım diye bağırıyomuş efendim. allahım sabııırrrrrrrrr

benimde düğünüm 12 eylülde olacak doğum günüme denk geliyor tam .. müstakbel eşimin mesleğinden dolayı bulunduğu şehire yeni eşya götürmek istemiyorm orda eşyalı ev tutacağız.. diğer türlü çeyizlerimide son bikaç ayda tamamlamayı düşünüyoruz.. ayyy şimdiden heyecan sardı bile daha nişanı atlatamamışken bide düğün stresi sardı

he he tamam de bildiiğini oku canım ben öyle yapıyorum

iyiyim canım çok şükür bende çalışmaya devam işte...
şişli'de storm da falan trençkotlar var . storm şişli etfalin karşı tarafında.o cadde üzerinde baya bir mağaza var,
non stop var uygun şeyler var. sonra defacto var oralara bir bak bence.

hoşgeldin canım hayırlı olsun 12 eylül ne güzel, yeni mi nişanlandın

dikkat etmemiz lazım artık canım

ya bu markafoni indirimi 100 tl lik alışverişlerde geçerli oluyomuş...

canım rahatsızdım dr a gittim. çarşamba akşamı 9:30 a kadar burdaydım siz yoktunuz. dünde izinliydim. valla önemli bişey olmasa ihmal edermiyim hiç sizi gönül koyma

geçmiş olsun canım inş hemen iyileşirsin
bu arada bu sabaha kadar avea çekleri 25 tl ve üzeri ve alşverişlerde kullanılıyordu bugün oldu canım bu 100 üzeri kullanma olayı ben dün bisürü alışveriş yaptım en pahalı alışverişim de 50 tl idi 25 tl yi çıktı 25 tl ödedim geç kaldınız
hatta 26 tl alışveriş yapıp 25 tl yi çıkarıp 1 tl ödedim 2 alışverişimede
herkese merhaba bu arada okula gittim bugün dolandım geldim

hoşgeldin canım hayırlı olsun 12 eylül ne güzel, yeni mi nişanlandın [/QUOTE]

hoşbuldum canım teşekkür ederim. yok daha 15 gün sonra olacak nişanımm atlatamadm bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…