ya bu markafoni indirimi 100 tl lik alışverişlerde geçerli oluyomuş...
canım rahatsızdım dr a gittim. çarşamba akşamı 9:30 a kadar burdaydım siz yoktunuz. dünde izinliydim. valla önemli bişey olmasa ihmal edermiyim hiç sizi gönül koyma
bu avea indirimi olanmı? aaaaa fazla işimize yaramaz o zaman
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine
teşekkür ederim tatlım. evet canım avea indirimi olan kampanya. sabah hemen kodu aldım ama internetten bakınca gördüm 100 tl vve üstü yazıyodu...
slm kızlar nasılsınız ???
kızlar nişan geldi artık yarın nişanım vaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrçok heyecanlıyım sanki hiç bir işe yetişebicem
ayy Allah biliyo ya hiç elim gitmiyo. teli aldım elime nosunu çevirdim tam çalacakken kapattım yine offf resmen işkence benim için :18: dur bi daha denicem akşam üstü..
Akşam üstü deneme tatlım şimdi ara..böyle zaman atlattıkça hiç aranmıyor...bismillah de ve ara..cumanızda kutlu olsun de şaşırsın hahahahah
canlarım aramadan cvp yazmıyım size dedim. aradım konuştuk lafımıda soktum unuttun beni dedim olurmı hiç öyle şey falan dedi ama üstümden yükü attım sonundaCanım bence de ara boş ver. benimde içimden hiç gelmiyor ama bende dün aradım 2 dk yeter.yarın bir gün bir şey olur haksız duruma düşme karşılarında.geçmiş olsun bu arada...
arkadaşlar ya ben kapalıyım istanbulda kısa pardesü tunik gibi şeyler olan mağazalar varmı ya bulamıorum nereye gitsem bulamadım yabildiğiniz yerler varmı kızlar
canlarım aramadan cvp yazmıyım size dedim. aradım konuştuk lafımıda soktum unuttun beni dedim olurmı hiç öyle şey falan dedi ama üstümden yükü attım sonunda
istanbullu arkadaşlar yrdımmm
canlarım aramadan cvp yazmıyım size dedim. aradım konuştuk lafımıda soktum unuttun beni dedim olurmı hiç öyle şey falan dedi ama üstümden yükü attım sonunda
istanbullu arkadaşlar yrdımmm
arkadaşlar ya ben kapalıyım istanbulda kısa pardesü tunik gibi şeyler olan mağazalar varmı ya bulamıorum nereye gitsem bulamadım yabildiğiniz yerler varmı kızlar
canım hoşgeldin nasılsın?
benim bildiğim fatihte ve ümraniye de var, şahsen ben almadım ama yakınlarımdan duydum.
iyiyim tatlım saol sen nasılsın ?
fatih ve ümraniye bana çok uzak cnm ya. ben şimdi iş çıkışı şişli ve osmanbeye gidicem . oralarda bildiğiniz mağazalar varmı diye.
tatlım uzun pardesüde giymek istemiyorum böyle kısa diz hizasında bişiler arıorum cnm ya. nişanlımla yazlık kıyafet tartışmasına girdik şimdi yok o çok dar yok o çok kısa yok o çok göz alıo.hayır yani bu yorumları yaptığı kıyafetleri görseniz hiç öyle deil yani. ama yok kafasına bişey taktımı takıo. nerdeyse kışlık montla dolaştırcak ki öyle yapıo şu anda zaten uzun yazlık bişey yok diye. fıttırıcam yabende sinirlendim gidip alıcam önüme ne gelirse kadınsı felan umurumda değil çok sinirlendim yani.
kıyafet konusuna karışanlara deli oluyorum. ya kaç yaşına gelmişiz hala ultimatonmu alıcaz. benim nişanlımda yanında istediğini giy. ama fabrikada çalıştığım için etek giymemi hayatta istemiyo. sanki adamlar hyatında hiç bacak görmemişte bana yapışıcaklar zannediyo herhhalde. tartışıyoruz bu konuda sürekli. eteklerim var ne güzel giyemiyorum. anca hafta sonu oluyo. kış diye pek ses etmedim ama yazın giyicem bende. bide canım bu sene renk cümbüşü var satılan kıyafetler öyle napıcann...
aynen öyle benimde nişanlım öyle yapıo. yanındayken pek karışmıo ama ben işe gelip giderken giydiğime giyiceğime taktığım aksesuarlara kadar karışıo. bu yüzden ayrılma noktasına gelmiştik bi ara o zaman biraz düzeltti ama yine başa döndük yaz geldi ya. fıttırıcam ya. yok göz alıomuş da bilmemneymişde çok sinirlendim yani. çok sinirlendim gerçekten. nefret ediyorum bu huyundan. onun istediklerine göre giyinicem sem evdeki bütün gardrobu çöpe atmam gerek. ona göre hepsi kısa süslü şeyler göz alıo.ben burdayım diye bağırıyomuş efendim. allahım sabııırrrrrrrrr
iyiyim tatlım saol sen nasılsın ?
fatih ve ümraniye bana çok uzak cnm ya. ben şimdi iş çıkışı şişli ve osmanbeye gidicem . oralarda bildiğiniz mağazalar varmı diye.
tatlım uzun pardesüde giymek istemiyorum böyle kısa diz hizasında bişiler arıorum cnm ya. nişanlımla yazlık kıyafet tartışmasına girdik şimdi yok o çok dar yok o çok kısa yok o çok göz alıo.hayır yani bu yorumları yaptığı kıyafetleri görseniz hiç öyle deil yani. ama yok kafasına bişey taktımı takıo. nerdeyse kışlık montla dolaştırcak ki öyle yapıo şu anda zaten uzun yazlık bişey yok diye. fıttırıcam yabende sinirlendim gidip alıcam önüme ne gelirse kadınsı felan umurumda değil çok sinirlendim yani.
benimde düğünüm 12 eylülde olacak doğum günüme denk geliyor tam.. müstakbel eşimin mesleğinden dolayı bulunduğu şehire yeni eşya götürmek istemiyorm orda eşyalı ev tutacağız.. diğer türlü çeyizlerimide son bikaç ayda tamamlamayı düşünüyoruz.. ayyy şimdiden heyecan sardı bile daha nişanı atlatamamışken bide düğün stresi sardı
canlarım günaydınnn dün yoktum ama aklım burdaydı valla kızlar napıyo acaba diye düşündüm
aaa ben aveayım hemen yolluyım bakalım
ayyy nerde o günlerama hemende geçmesin yaa tadını çıkaralım şu günlerin dimi
valla canım bende pek bişey yapmadım. düğün salonu tutuldu bide mobilyalar alındı. benimde ufak tefek çeyyizim var işte o kadar. daha bişey yapmadım bende çokmu rahatım diye düşünüyorum yani :18:
midem rahatsızdı biraz canım o yüzden. 11:30 da işe gelmek ne güzelmiş yaa ben 08:!5 te iş başı yapıyorum.
ben bugün itibariyle başladım
bende 1.68 boyum. 64 kilo oldum58 olmam lazım en az napıcam bilmiyorum canım :18:
günaydın canımmm
ya bu markafoni indirimi 100 tl lik alışverişlerde geçerli oluyomuş...
canım rahatsızdım dr a gittim. çarşamba akşamı 9:30 a kadar burdaydım siz yoktunuz. dünde izinliydim. valla önemli bişey olmasa ihmal edermiyim hiç sizi gönül koyma
teşekkür ederim tatlım. evet canım avea indirimi olan kampanya. sabah hemen kodu aldım ama internetten bakınca gördüm 100 tl vve üstü yazıyodu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?