eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

yumurtalık kahvaltı takımında varmış bişey daha eksildi

bornoz takımı
yatak örtüsü
çamaşır sepeti
dondurmalık
2 li kupa
askı
vazo

Tatlım senin listenden bende sadece bunlar eksikmiş ben baya azaltmışıl galiba :) içim rahatladı

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyor uzun süredir giremiyorum nişanlımın ailesini ziyarete gittiğimizden dolayı ama keşke gitmeseydim şimdi ailem bütün tanıdıklarım at yüzüğü ayrıl diyorlar 10 gündür dökmediğim göz yaşım kalmadı.... (((

Aaaa tatlım ne oldu ya böyle...ne sorun varda ayrıl diyorlar?

Aaaa tatlım ne oldu ya böyle...ne sorun varda ayrıl diyorlar?

selam ozluur, hayırdır cnm ne oldu :S

Nerden başlasam bilmiyorum kültürlerimiz çok farklı herkes herşeye karışıyor... Örnek vermek gerekirse
1)bizim yanımızda kürtçe konuşmalar
2)nişanlımın Babasının sürekli para yok diye ağlaması babama babamda doğal olarak paran yoksa madem niye bu yola çıktın günlerce arayan yalvaran siz değilmisiniz biz zorlamı kız veriyoruz yada oraya dilenmeyemi gittik diyor ...
3)Biz nikahı ve kınayı istanbulda yapacaktık böyle karar aldık en doğal hakkım evimden gelinlikle çıkmak vay niye istanbulda nikah oluyormuş burda olsun bunu diyen teyzeleri
4) Gelinliği satın alıcaktık yok kiralanacakmış teyzeleri diyor niye
5) çeyizimi otobüsle yollucakmışım en sonunda dayanamadım ben 1,500 tl verdiğim yemek takımlarımı yollayamam dedim otobüsle almaya gelmiyorsanız bende ceyiz getirmiyorum dedim
6) mobilyaya bir laf yok şurdan alın burdan alın
7) ya gelin gelmiş elleri ceplerine gitmiyor 3 günlük yemekle ağırladılar

Babam annem kesinlikle olmaz sen bunlarla yapamazsın istemiyoruz diyor nişanlım kim ne derse desin ben ölürüm senden vazgeçmem ailemin dediklerine takılma herşey senin dediğin gibi olucak... Onları sevmek gitmek zorunda değilsin diyor...

canım bişey kalmamış

Tatlım benim nişanlımın ailesi bize bir kuruş yardım etmiyor..olanların çoğundan benim ailemin haberi yok. Alınacakların çoğunu biz alıyoruz nişanlımın annesi almıl gibi gösteriyoruz bir şekilde arayı buşuyoruz tatlım..Bu aileler oğullarının mutluluklarını istemiyorlarmı anlamıyorum ama Eğer seviyorsan ve nişanlın arkanda duruyor ise sorunları halledersiniz kuzum.

ahh canım yaaa çok üzüldüm sebepler çok geçerli ailen haklı. nişanlının tutumu nasıl oldu bu durumda oda çok üzülmüştür. evlenince nerde oturucaksınız. eğer ailesine yakın oturucaksanız gerçekten sorun olur aileni dinle derim. ama ayrı bir şehirde oturucaksanız o zaman o kadar problem olmaz gibime geliyo.
benim kpederde demiş nişanlıma kime sordunda dğün tarihi aldın yardım bekleme diye çok moral bozucu bişey

offf liberte napıcaz biz yaa çok zor çok bide şu sıra nişanlımn işlerde bozuldu napıcxaz bilmiyorum

Son düzenleme:

Nişamlım ailen sonuna kadar haklı ama ben seni çok seviyorum ölürüm ayrılmam herşey senin istediğin gibi olucak ne olur sıkma canını ailesine 1 saat uzaklıkta oturucaz...

offf liberte napıcaz biz yaa çok zor çok bide şu sıra nişanlımn işlerde bozuldu napıcxaz bilmiyorum

Aynen tatlım bizde öyle durumdayız ne olacak bilmiyorum..bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete sözü sanki tam bize uyuyor Pazr günü nişanlım yine annesi ile kavga etti. Konuşmuyoruz yine nasıl gidecek bilmiyorum bu şekilde...Ailemin birşeyden haberi yok..sık dişini diyorum 4,5 ay kaldı sabır diyorum ama nereye kadar off offf

Bu kavganın aynızı bizde de olsu tatlım..düğün salonu tutucaz haftalarca çağırdık gelmedi hep bir bahane sonra biz gittik beğendik ama tutmadık..nişanlım demiş anne biz beğendik gel sende bak diye..başladı bağırmaya siz kendi işiniz kendiniz hallediyorsunuz ben birşyeye karışmam düğünede gelmem dedi..bizi günlerca ağlattı. sonra teyzeleri araya girdi kızdılar annesine zoraki geldi bizim beğendiğimiz yemekleri ful değiştirdi gıcıklığına..o günden beri iyiydi pazar yine yaptı ypacağını ve nişanlımla kava ettiler yine bıktım valla bıktım..bizim derdimiz kayınvalidem beni kıskanıyor oğlunu paylaşamıyor..herkez aynı şeyi söylüyor kardeşleri bile bu kadar kıskançlık olurmı diyorlar....

kızlar bizde mobilyalarımızı herşeyimizi kendimiz yapıcaz.yazdıklarınızı okuyorumda hak veriyorum size.ben burda çalışıyorum ama izmite gidince işsiz olucam bian önce iş bulmam gerekicek.nişanlımın aldığı parayla eşyalarımızı mı alıcaz,ev kirası mı vericez,elektrik,su mu ödicez,evin ve bizim ihtyaçlarımızı mı alıcaz?.nişanlıma söylüyorum olur ALLAH'IN izniyle hepsi diyo bana göre çok daha pozitif düşünüyo.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kızlar.

canım sizinki yine yorum yapıyo bizimkiler onuda yapmıyo. hiç yaa oğlu evleniyo ne kadının ne adamın umrunda değil. 5.5 ay kaldı ama neyi nasıl yapıcaz bilmiyorum. babam sürekli soruyo ne alıcaz biz ne edicez üstümüze düşeni yapalım diye. bende ağzımı açıp diyemiyorum ki onlar umursamaz napıcamızı bilmiyorum diye. bazen yapabilcekmiyim diye düşünüyorum. nişanlımdan da uzaklaşmaya bşladım gibi hissediyorum. onların sorumsuzluğu yüzünden. kaldırabilrmiyim bilmiyorum bak birinin dert yanmasını bekliyomusum bende patladım

canım bi oturduğun eve bak ne görüyorsun gördüğün herşeyi alıcaksın herşeyi. ama son zamanlarda diyorum ki artık. onalra muhtaç olmaktansa evimde eşyam eksik olsun zamanla tamamlarız. ama işte bu durumda nişanlımı ailemin gözünde düşürür diye korkuyorum. zaten çk hoşnut değiller bu durumdan off off
nişanlın nerde çalışıyo bu arada canım..

Son düzenleme:
bornoz takımı
yatak örtüsü
çamaşır sepeti
dondurmalık
2 li kupa
askı
vazo

Tatlım senin listenden bende sadece bunlar eksikmiş ben baya azaltmışıl galiba :) içim rahatladı

oh senin daha iyiymiş canım azaltmışız valla ya şükürler olsun

canım bişey kalmamış

evet canım yaa

canım bence iyi düşünmekte yarar var ailen bir şey diyorsa elbette haklı tarafı çoktur sonra pişman da olmak var yine de karar senin tabi ama ailene de kulak ver derim

bana sorcak olsan ben aynı durumda olsam ailemi dinlermiydim hayır ama işte bizim 6 yıllık bir geçmişimiz var sevgilimi nişanlımı herşeyimi tanıyorum baktım ailesi bize sorun çıkaracak uzaklaşırdım o şehirden arkama bakmadanama ailem olmadan da asla tabi

Aynen tatlım kimseyede anlatamıyorum...Herkez dışardan böyle ne güzel diye bakıyor ama içim yanıyor...O kadar borç harç ödenevekmi diy..Mobilyalara 3000 borcumuz var daha..gelinlik ver düğün paras var offf offf...bazen geceleri uykum kaçıyor..Kokuyorum evlendikten sonra melek gibi görünüp nişanlımı bana karşı doldurmaya çalışırsa diye..çünkü annesinden herşeyi bekliyorum..

Allah yardımcımız olsun tatlım ama bir ev ne istemezki hergün ekmek ister en azından...nasıl kalkıcaz bunların altından bilmiyorum..Önümüzü göremiyorum

Canım allah yardımcın olsun gerçekten ailen biraz haklı çok çok iyi düşün derim... Aşk sevgi inan bir yere kadar şimdi belki sorun etmiyorsunuz nişanlınla ama ileride çok daha büyür gözünde herşey tatlım sonuçta kültürler farklıysa malesef işler çok zorlaşıyor.

Valla diğer kızların yazdıklarını okuyunca ben yine çok iyiymişim dedim. Ne düğün salonu ne de gelinlik için benim ailem de onun ailesi de karışmadılar. Hepsine biz kendimiz baktık beğendik sonradan onlar parasını ödedi. Salonun parasını onlar verdi gelinliği nişanlım. Beyaz eşyayı da biz kendimiz aldık ama mobilya,perde,halı,vs için ödeyecekler mi bilemiyorum ama ödemeseler bile en azından sorun çıkarmıyolar bu da bize yetiyor kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…