eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Canımm o önlüklerden bende istiyorummm nerden bulabilirim gerçi ben mutfak takımımı englısh homeden aldım çokda güzeller ama ondanda istiyorumm..:)

ayy aynı bende öyleyim canım. ben evimde de mutluyum ama böylede olmuyo ki yardan ayrı

sanada geçmiş olsun cnm..
nişanlımla farklı şehirlerdeyiz o her yanıma gelip gittiğinde hasta oluyorum üzüntüden dün yolculadımm((
kıyamam ben sanaaa

tatlım gelinlik modelini tekrar koysana bakıyım ya göremedim sayfalar çok olunca merak ettim modeliinnii :) :)
tabiki canım Eki Görüntüle 386287

ayy hiç haberim yok yaa hangi ara oldu bu sıra işler yoğun yazdıysan da kaçırmısım herşeyin yoluna girmesine çok sevindim canım

İYİ AKŞAMLAR KIZLARRRR
Hepinizi çok öptüm :)
iyi akşamlar tatlım

bende öyle cnm çıkıcam şuan çalıştığım işten mecbur izmire gitcem zaten, memur olmam lazm bnmde...
kpss ye girecek misin bu yıl?

canım biz aldık evet eylül'ün başına kadar yer yoktu.iyi ki aldık hemen. . salonda olursa yer kalmıyor diye duymuştum ben. bence sende işlemlere başlamalısın, aradan çıkmış olur iyi olur
o resimdekileri daha almadım canım, şöyle bir araştırma yaptık arkadaşımla.
önümüzdeki aylarda alıcam. teşekkür ederim

senin de 9 eylül ne güzel , yaşasın 9 eylül

ne kadar tatlım bınlar çok şekerler cidden :)

Canımm o önlüklerden bende istiyorummm nerden bulabilirim gerçi ben mutfak takımımı englısh homeden aldım çokda güzeller ama ondanda istiyorumm..:)

bayan önlüğü 30tl, erkek önlüğü 25 tl canım. googleye nilgün çeyiz evi yazın, çıkıyor sitesi. kendi numarası falanda var. ordan sipariş veriliyor.ama ürünlerini incelemenizi tavsiye ederim hepsi çok güzeller

bende öyle cnm çıkıcam şuan çalıştığım işten mecbur izmire gitcem zaten, memur olmam lazm bnmde...
kpss ye girecek misin bu yıl?

bu yıl girmeyi istiyorum ama kayıtlar başladımı onu bile bilmiyorum hiç araştırmadım bile yoğunluktan unuttum.

saol canım hemen bakıyorumm:)

semiks- 2 Eylül

ben de geldimmm:) ayy çok heyecanlıyım 2 eylülde evleniyorum inşallahhh:))

as canım ne alemdesiniz

ben eksiklerimi yazdım tekrar kızlar bunlar kaldı

saklama kapları
sufla
salata tabakları
sürahi takımı
sarmısak ezici
misafir bardak takımı
ev botu
bornoz takımı
baharat takımı
ballık
borcam
2 adet tepsi
2 li tolet takımı sabunluk ve fırçadan oluşan
tolet takımı seti hepsi olucak içinde
pasta seti
pike takımı
misafir yemek takımı
yatak örtüsü
yumurta tabakları
çay bardağı takımı misafir
heybeli çay bardağı takımı 1 adet daha almam lazım 12 li takım olsun
çamaşır sepeti
masa ötüsü günlük ve misafirlik
muffin kalıpları
dondurmalık
2 li kupa
karaf
askı
vazo
wok tava
runner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…