eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

bende bazen karışık düşüncelerdeyim böyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ama böyle düşünürsekte hayatımızı yaşamayız kızlar . annelerimiz nasıl yapıyorssa bizde öyle yapıcaz başaracağız, düşünmeyelim böyle şeyleri boşverin tadını çıkaralım nişanlılığımızın

152 miiii Ayyy az kalmış sayılır geçiyormu günler ne ?

evet canım 152 .. geçiyor valla geçiyorrrrr

hep fastfood da zor olur canım yaaa, yemek yapın beraber , daha zevkli olur, ben nişanlıma önlük alacağım , benimkiyle takım bir de şapka mutfağa girdiğinde daha zevkli hale gelecek yemek yapmak ben bir süreliğine işten çıkıcam şimdilik düşünmüyorum çalışmayı,o yüzden iyiyim çok şükür. darısı başınıza kızlar..
ama çalışırsam da kesinlikle memur olmayı istiyorum , özel sektör mü asla

Ben çalışmak zorundayım..Bir sürü borcumuz olacak, kira falan derken aşkım yetişemez destek olmam zaten..Hoş evdede yapamam ben bunalırım sanırım ya..Bir 9 ay evde oturdumda psikolojim bozulmuştu hahahah

Ben çalışmak zorundayım..Bir sürü borcumuz olacak, kira falan derken aşkım yetişemez destek olmam zaten..Hoş evdede yapamam ben bunalırım sanırım ya..Bir 9 ay evde oturdumda psikolojim bozulmuştu hahahah

bende oturamıcam evde ama kurslara falan gitmek istiyorum arapça,sonra web tasarımı, photoshop falan merakım var. onları geliştirip kendi yerimi açma gibi bir fikrim de var

Gelin mevlüdü ne tatlım? bizde öyle birşey yok

evlendikten sonra oluyo canım gelin mevlüdü bende bilmiyorum tam olarak ne ama olduğunu gelin şerbeti yapılır ikram yapılır gelin gelinliğini giyer evde hatta o gün

canım ilk zamanlar bende çalışmıcam zaten ama 1 2 sene içinde işimi elime alana kadar ücretli öğretmenli düişünüyorum üniversitede akademisyen olucam allah izin verirse 5 te çıkcam her türlü yani ama zaten yemek sevmiyoruz fastfood du da birlikte yaparız biz kız yan yana dururuz hep hatta geçen ona kurabiye kalıbı aldım ben hamurla uğraşırım oda şeil yapar diye birlikte gezerken bakmıştık onu beğenmiştik almamıştık geçen diyom sana o beğendiğimiz kurabiye kalıbını aldım alma bana bişey diyo sözüm ona yapmıcakmış kurabiyealdım bile dedimdile getirmeyi sevmez ama aşkım hep yardım eder bize gelir yatağını kaldırır sobayı dökmeye çalışır benim aksime çok topludurben kıyafetimi çıkarır dallarım o katlar köşeye koyar

bende oturamıcam evde ama kurslara falan gitmek istiyorum arapça,sonra web tasarımı, photoshop falan merakım var. onları geliştirip kendi yerimi açma gibi bir fikrim de var

Ayyy web tasarımmı...benim nişanlım yapıyor...ben o kadar sabırlı değilim yaa...çok zor bir iş bence...sabır gerektiriyor tatlım..Seven çok iyi yapıyor..Nişanlım çok seviyor ama o yaparken bile ben daralıyorum

evlendikten sonra oluyo canım gelin mevlüdü bende bilmiyorum tam olarak ne ama olduğunu gelin şerbeti yapılır ikram yapılır gelin gelinliğini giyer evde hatta o gün
:

Bizde ona yüz açımı derler tatlım..Düğünden birgün somnra olurdu..Gelin gelinliğini giyerdi kuaföre götürülürdü yine..ama artık yapılmıyor..Hiçbie gelin düğünden sonra ilk bir haftasında böyle birşey istemiyor. Bende istemiyorum şekerim.

yok canm daha neler sizinki başka bir şeymiş ablamınki 1.5 2 ay sonra olmuştu bizimki mmevlüt sedecanek

yok canm daha neler sizinki başka bir şeymiş ablamınki 1.5 2 ay sonra olmuştu bizimki mmevlüt sedecanek

Yaaa tatlım o yüzden ben kesinlikle istemem yani...Sizin gibi 2-3 ay sonra olsa tamam ok olur ama bizim o hafta hatta ertesi gün oluodu düşünsenize Tabi bu adet kalmadı artık..Kimse yapmıyor

canım bizde mevlütte gelinlik giyilmez bizde
akademisyen çok güzel Allah işini rast getirsin de bir an önce ol canım. benimki de dile getirmeyi hiç sevmez ama evde yapıyormuş anlatıyo bana şunu yaptım bunu yaptım falan diye

ben ikimizde de şu önlüklerden alıcam

Ayyy aman aman pek tatlılar bunlar...benim nişanlım cidden güzel yemek yapıyor...Çok yaptı bana yemek..O yüzden işim çok zor...çünkü kendi el tadı çok güzel..benimki ondan daha iyi olmalı ama çok zor yaaa...Artık öğretecek bana püf noktaları falan

web tasarımı çok güzel bencede, tam benlik
çok tatlılar dimi ama, bir arkadaş paylaşmıştı daha önce burda . fiyat aldım dün. yaptırıcam

Son düzenleme:

ayy aynı tatlım benmde nişanlım çok iyi yemek yapıyor ya. o yüzden yemek beğendiremiyorum beyefendiye sır noktalarınıda söylemiyo evlendikten sonra öğretirim diyo bana yap şimdi öğretcem evde yapıcaksın diyo uyuz ama yaptığı yemekler dillere destan oluo anlamıyorum nasıl yapıo. böyle güzel yemek yapanada yemek yapmak kadar zor iş yok. onun usta olduğu konuda yemek yapınca bişeyde beğenmezler şakayla karışık ben senden daha iyi yapardım bu yemeği diyor e haklıda valla benden iyi yemek yapıyo

Son düzenleme:
Yaaa tatlım o yüzden ben kesinlikle istemem yani...Sizin gibi 2-3 ay sonra olsa tamam ok olur ama bizim o hafta hatta ertesi gün oluodu düşünsenize Tabi bu adet kalmadı artık..Kimse yapmıyor

o fenaymış harbiden öle bişe yapmaya kalksalar ben kapımı açmam vallaçok haklısın o zaman istememkte

şuan yüksek lisans yapıyorum canım ingilizce olayını halletmem lazım gerisi kolay olucak inşallahçok saol canım inş Allahım rast getirir de hemen olurum
adetler farklı demkki hep bakalım benim kayınvalidemgillerin nasıl adetleri varbana ters gelirse adet madet dinlemem valla
çok tatlılar dimi ama, bir arkadaş paylaşmıştı daha önce burda . fiyat aldım dün. yaptırıcam

çok tatlılar canım gerçekten

benim ki de söylemeyeceğim yemek sırlarımı diyo, ben ona söyletmesini bilirim.

Son düzenleme:

Hepsi çok güzel canım güle güle kullan kına tepsimizde benziyor :) Benimde 9 eylülde olacak tatlım nikah düğün salonunda olacak siz halletmişiniz işlemleri ben erkendir diye düşünüodum. tarih dolayısıyla gün bulmk zormu olur bizde halletsekmi bilemedim bizim gündüz olacak

o fenaymış harbiden öle bişe yapmaya kalksalar ben kapımı açmam vallaçok haklısın o zaman istememkte

:

Bende o yüzden yaptırmcam şekerim..Zaten balayınada 3 gün sonra gidebiliyoruz...Hep dışardan misafir gelcek nişnlımlara ne yazıkki onlar 2 gün kalcaklarmış...Bizinde koyup gitmemizi istemiyor nişanlım...babası olmayınca işte ne yazıkki herşeye kendi komşuyor (

Yaa evet daha yemek yapmayı öğrencem ben birde ondan daha iyi yapmasınu öğrenicem..yandım ben yandım

ne kadar tatlım bınlar çok şekerler cidden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…