eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Canım çok zevkli seçimler yapmışın çok beğendim Mutlu güzel sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle... Kına için dağıtacaklarına bayıldım... Bende baksam ıyı olucak.. canım eylul 9 nikah 16 eylül antep düğün...

yunan adaları guzel bir tercih ama pasaport falan bu telaşta biraz zor haklısın... Bodrumda güzel tercih bence...

ooo canım ne güzel şeyler almışsın öyle dore tencere takımına bayıldım içi seramik sanırım onun bende alıcaktım ama kararsız kaldım nasıl olur diye..

Canım çok teşekkür ederim bende kararsız kaldım çok biraz araştırdım seramik çizilse bile kansorejen değilmiş o yüzden teflon yerine aldım şansıma umarım iyi çıkar ama hisar garanti veriyor. annemin 15 yıllık tencerelerinin bakımını yaptılar hiç birşey talep etmeden o yüzden biraz rahat aldım...

Canım aldıkların çok güzel en güzel günlerde eşinle mutlu sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle.. Sen benden daha ilerdesin bitirmisin baya çeyizi:)

yunan adaları guzel bir tercih ama pasaport falan bu telaşta biraz zor haklısın... Bodrumda güzel tercih bence...
aynen canım bende öyle düşünüyorum bakalım gelişmelerden haberdar ederim

Canım çok teşekkür ederim bende kararsız kaldım çok biraz araştırdım seramik çizilse bile kansorejen değilmiş o yüzden teflon yerine aldım şansıma umarım iyi çıkar ama hisar garanti veriyor. annemin 15 yıllık tencerelerinin bakımını yaptılar hiç birşey talep etmeden o yüzden biraz rahat aldım...

hmmm garantsi o kadar iyiyse almak lazım çok beğendim

Canım aldıkların çok güzel en güzel günlerde eşinle mutlu sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle.. Sen benden daha ilerdesin bitirmisin baya çeyizi:)
[/QUOTE]

aminnnnn büyük parçalar bitti ıncık cıncıklar çok var

canım orayı bende gördüm hatta sitesinde gezdim ama hiç diktirmiş tanıdığın varmı nasıl dikerler acabaaa

malesef hiç tanıdığım yok canım.zaten pahalıda dikiyorlar ben bi model sormustum düz elbise gibi kabarık değil sadece göğüs altında taş işlemesi var 3 parmak kalınlığında geçen senenin fiyatını verdiler 2.5 dediler. ben de ordan beğenip bursada güzel bir yere diktirmeyi planlıyorum ama o kadar çok model var ki seçmek çok zor her gün gözüm başkasına kayıyor

canım sen bursadamısın ne güzel. be üniv orda okudum. o yüzden çok severim orayı bursalılarında ayrı yeri vardır o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…