kızçelerr günaydınn cumartesi günü evimi temizlemeye gittik vallahi bittim daha yeni kendime geliyorum dünde ygs sınavı vardı ayılamadım
Evimi temzilerken o kdar sahiplendim ki eve dönerken aklım evimde kaldı ayy mütişşş duyguymuşşş
günaydın canım ya ne güzel heycanlar sen anlatdıkça ben heycanlanıyorum burda,daha biz ev bakıcazda temizlik yapıcaz:)bıan önce gelsin zaman ya allah sağlıkla mutlulukla huzur dolu oturmayı nasip etsin hepimize canımm..
ay evet kimse girmemişbu arada yine günaydın nasıl gidiyor bakalım
Bizde eşyalarımıza karar verdik önümüzdeki cumartesi siparişlerini vericez.Ankaradayım ben sitelerde yaptırıyoruz.Düğün yerinede dün karar verdik ama daha gün almadık hafta içi düşündüğümüz için eylül ayındaki bütün hafta içleri boştu zaten :) haftaya felan onuda alırız.Ev tutacağımız siteyi belirledik çıkacak kiracıları bekliyoruz :) yani herşeye karar verildide uygulama henüz olmadıbe işte çeyizdeki eksikleri tamamlamaya çalışıyorum bi yandan sınava hazırlanıyorum o olmasaydı iyidi
vallahi daha dün evde yerleri süpürüyodum nerdense aklıma geldi bu evde geçirdiğim sayılı günler artık yarı misafir gibi. sanki çok uzun zaman gibi ama aslında ömre yaydığında çok kısa. duygulandım. hatta dün nişanlıma da dedim. ben yetememekten korkuyorum. ev iş sen... korkma dedi bana. ben sana yardımcı olucam dedi. ama yine de korkuyorum kızlar. hem deli gibi yanıda olmak istiyorum hemde istemiyorum
Zaman yajlaştıkça öyle oluyo insan sanki evliliğe hazır değilmiş gibi .bu duygu bende ilk nişanlandığım zamanlar çok yoğundu ne oluyo ya felan diyodum :) ama artık geçti nişanlanalı zaten 1buçuk yıl olduğu için alıştım bu fikre tam tersi artık kendi düzenimi kurmak istiyorum insan bi yaştan sonra anne babasının evi bile olsa sığmıyor
canım zaman cidden çok çabuk geçiyo. nişanlımla bu ayın 30 unda 3 seneyi devirmiş olucaz. ve konuşuyoruz bazen sanki yaşadığımz herşey dün gibi. 5 ay nedir ki çok çabuk geçicek.
Geçecek tatlım...En son baktığımda 200'lerdeydik ve şimdi 100 küsür diyoruz bu rakam 2 rakamlı sayıyada dönüşecek..Sonra saymaya başlıcaz 50-40-30-20-10 ve vuslat diyeceğiz hadi gül ve tadını -çıkar bu günlerin
vallahi daha dün evde yerleri süpürüyodum nerdense aklıma geldi bu evde geçirdiğim sayılı günler artık yarı misafir gibi. sanki çok uzun zaman gibi ama aslında ömre yaydığında çok kısa. duygulandım. hatta dün nişanlıma da dedim. ben yetememekten korkuyorum. ev iş sen... korkma dedi bana. ben sana yardımcı olucam dedi. ama yine de korkuyorum kızlar. hem deli gibi yanıda olmak istiyorum hemde istemiyorum
kızçelerr günaydınn cumartesi günü evimi temizlemeye gittik vallahi bittim daha yeni kendime geliyorum dünde ygs sınavı vardı ayılamadım
Evimi temzilerken o kdar sahiplendim ki eve dönerken aklım evimde kaldı ayy mütişşş duyguymuşşş
Bizde eşyalarımıza karar verdik önümüzdeki cumartesi siparişlerini vericez.Ankaradayım ben sitelerde yaptırıyoruz.Düğün yerinede dün karar verdik ama daha gün almadık hafta içi düşündüğümüz için eylül ayındaki bütün hafta içleri boştu zaten :) haftaya felan onuda alırız.Ev tutacağımız siteyi belirledik çıkacak kiracıları bekliyoruz :) yani herşeye karar verildide uygulama henüz olmadıbe işte çeyizdeki eksikleri tamamlamaya çalışıyorum bi yandan sınava hazırlanıyorum o olmasaydı iyidi
kesinlikle doğru canım kendi düzenim olsun istiyorum zaten üniv eve döndükten sonra bi daha toparlayamadım kendimi. ama işte öğrencilikteki gibi olmucak sorumluluklarım olucak ben hala hazır değilim gibi geliyo evlilik uzak gibi. ama nişanlımı çok seviyorum ve hep yanında olmak istiyorum. iki ucu ... değnek anlıcantam iki uç noktadayım. gerçi artık çıktık yola dönüşü yok hakkımızda hayırlısı :18:
ay bizimde 5 yıl oldu kız sevgili olalı6. ya yol alıyoruz 3 yıldır da ailem biliyor ama 7 8 aydır nişanlıyız ama işte bazen çokmuş bazen de azmış gibi geliyor bana da herşey zamanında güzel diye kendimi avutuyorum
haklısın canım yaabenimde aklıma en çok yemek yerken geliyor anamın yemeklerini ben asla yapamam onun gibi bide ben anamın yemeklerini çok seviyorum offf valla ağlayasım geldi anamıda babamı da çok seviyom
ayyy kıslarr susunn ağlıcam valla ev işi çok zor yaa yandık ben hemen işe gireceğim ücretli olarak üniversitede araştırma görevlisi olmak için hafta sonları da kursa gitcem ingilizce kursuna bi nevi işlerden kaçma yöntemi ayy kaynanam temizlesin aman yok ben temizlerim içli dışlı olmayı sevmiyom nedense ben
ayy ne güzel canım inşallah herşey istediğin gibi olur canım benim de izmirdeki kına için (düğün kına bir arada olucak ) salon tutulmadı eve gidince haziranda tutcaz :18:inşallah kalır boş salon 30 ağustos perşembe ya boş olur dye ümit ediyorum:18:
Hafta içi ise olur mutlaka telaş yapma :)
günaydın canlarım güneşli bir günde nasılsınız bakalım
günaydın canlarım güneşli bir günde nasılsınız bakalım
günaydın canım çok iyiyizsen nasılsın
günaydın canım çok iyiyizsen nasılsın
güneşi görünce keyfim yerine geliyo iyiyim canım
benimde canım ya kuşlar martılar 1 haftadır uyandırıyor beni ama bu çok hoşuma gidiyor baharın haberini veriyorlar bana
30 eylül pazar akşamı...evleniyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?