eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

bence aklını karıştıracak bir durum yok canım nişanlın aceleci sanırım biraz bu kadar beklemiş 1 2 ay daha bekleyebilir sanırım böyle bir şeyi düşünme bile bence

bence de beklemelisin canım

günaydın güzel gelinlerrrr

Ya inşallah buluruz istediğim yerden istediğim tarihe...yarın gidicez yazarım :) mmouse bu arada meslektaşız
aaa öylemi canım burda meslektaşımı gördüğüm için çok sevindim

listeye benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnn 14 eylul dugunum nikahim var 13 eyluldede kinam yapilacak ayyyyy mutluyum
tabiki eklerim canım
benide alın listeye ama ya eylül 30
ekledim canım
benide benide alın 15 eylül :))
ekliyorum canım

canım öyle abartıldığı gibi bişey yok önce rahat ol. hiçmi bu zamana kadar biyerin ufakta olsa kanamadı sen acıcak diye ona odaklanacağına sevdiğin adama o ana odaklan. bencede bekle. sonuçta herşey zamanında güzell
günaydın gelinlerr
günaydın canım

kızlar ilk konuyu açtığımda 204 günüm varmış. şimdi 174 günüm kaldıı

Son düzenleme:
Günaydın şekerlerrrr...Nasılsınız bakalım...Geçmişi okuyamadım..Sabah sabah yoğun başladık işe bakalım...Şimdi okuyacağım.

Esracım nikahınız kıyılmış olsa bile evinden gelinliğinde çıkmadan bence o işin yapılması doğru değil...Ailen sana o kırmızı kuşağı ondan dolayı bağlıyor...Ben yapamam yani..Balayımda sancıda çeksem o ana bırakıcam o heyecanı tatlım..Suçlu gibi hissederim kendimi aileme karşı..Ama tabiki karar senin canım. :44::44:

Son düzenleme:
benim de 144 kalmış böyle sayınca hiç bitmecek gibi geliyo:26: bide bana asker anılarımızı hatırlatıyor off ne zordu askerlik

canım zaman cidden çok çabuk geçiyo. nişanlımla bu ayın 30 unda 3 seneyi devirmiş olucaz. ve konuşuyoruz bazen sanki yaşadığımz herşey dün gibi. 5 ay nedir ki çok çabuk geçicek.

benim de 144 kalmış böyle sayınca hiç bitmecek gibi geliyo:26: bide bana asker anılarımızı hatırlatıyor off ne zordu askerlik

Geçecek tatlım...En son baktığımda 200'lerdeydik ve şimdi 100 küsür diyoruz bu rakam 2 rakamlı sayıyada dönüşecek..Sonra saymaya başlıcaz 50-40-30-20-10 ve vuslat diyeceğiz hadi gül ve tadını -çıkar bu günlerin

günaydın kızlar kararımı verdim balayında olucak ilk gecemiz doğru ne olucağımız belli değil hersey zamanında güzel dediğiniz gibi geç olsun güç olmasın.nişanlımlada konuştum dün gece o saten bana bırakmışdı ölede karar aldık en mantıklısı öyle olması teşekkür ederimm kızlarrr:)

vallahi daha dün evde yerleri süpürüyodum nerdense aklıma geldi bu evde geçirdiğim sayılı günler artık yarı misafir gibi. sanki çok uzun zaman gibi ama aslında ömre yaydığında çok kısa. duygulandım. hatta dün nişanlıma da dedim. ben yetememekten korkuyorum. ev iş sen... korkma dedi bana. ben sana yardımcı olucam dedi. ama yine de korkuyorum kızlar. hem deli gibi yanıda olmak istiyorum hemde istemiyorum

en doğru kararı vermişsin canım

kızlar bu arada gelinlik 21 i bilenleriniz vardır nasıl biyer orası güvenilirmi :18::26:

Esracım nikahınız kıyılmış olsa bile evinden gelinliğinde çıkmadan bence o işin yapılması doğru değil...Ailen sana o kırmızı kuşağı ondan dolayı bağlıyor...Ben yapamam yani..Balayımda sancıda çeksem o ana bırakıcam o heyecanı tatlım..Suçlu gibi hissederim kendimi aileme karşı..Ama tabiki karar senin canım.

Haklısın canım o kuşağın anlamı o saten tuaf hıssederdım o belime takıldığında en güzeli zamanında yaşamak.belkı zor olucak balayı ama olsunnn kararımı verdimm herseyy balayına saklı:)

kızlar bu arada gelinlik 21 i bilenleriniz vardır nasıl biyer orası güvenilirmi :18::26:

benimde gelinlik 21.de beğendiğim gelinlikler vardı hatta bitanesine bitmişdim sonra arkdaşımın düğünü olucağı vakit kadiköy gelinlik 21 e gitmiş orda ona beğendiği gelinliğin kod numarasını sormuşlar ve denemeden vücut ölçülerini verip almak zorunda olduğu söylenmiş yani gidiyim bakıyım üzerimde nasıl olucak farklı gelinlik deneyim olayı orda yok çok şasırdım sonucta herkesın vücut şekli bir değil mankende durduğu gıbı üzerinde durmayabılır onun ıcın bana mantıksız geldı gidip bakmak istiyodum vazgeçtim.

kızçelerr günaydınn cumartesi günü evimi temizlemeye gittik vallahi bittim daha yeni kendime geliyorum dünde ygs sınavı vardı ayılamadım
Evimi temzilerken o kdar sahiplendim ki eve dönerken aklım evimde kaldı ayy mütişşş duyguymuşşş

ayy çok beğendiğim bi model vardı şüpheye düştüm şimdi

ayy darısı başımızaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…