benimde nikahım temmuzda olcak düğünüm 8 eylülde evimde temmuzda yerleşcek ama ben daha böle saçma şe hiç duymadıydım:26::26::26:
tamam sen sonuçta evlencen ama allah korusun düğün zamanına kadar başınıza iş gelse nolcak ....ölüm kalım dünyası acelesi yok ya bu işlerin
bnde adetli olcam ayrıca düğün günümde 1 hafta bekleseniz nolur ki anlamadım
bence aklını karıştıracak bir durum yok canım nişanlın aceleci sanırım biraz bu kadar beklemiş 1 2 ay daha bekleyebilir sanırım böyle bir şeyi düşünme bile bence
günaydın gelinlerr
:) sabah gören olmamış sanırım amaa bende iyi geceler gelinler diyeyim bari
aaa öylemi canım burda meslektaşımı gördüğüm için çok sevindimYa inşallah buluruz istediğim yerden istediğim tarihe...yarın gidicez yazarım :) mmouse bu arada meslektaşız
tabiki eklerim canımlisteye benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnn 14 eylul dugunum nikahim var 13 eyluldede kinam yapilacak ayyyyy mutluyum
ekledim canımbenide alın listeye ama ya eylül 30
ekliyorum canımbenide benide alın 15 eylül :))
canım öyle abartıldığı gibi bişey yok önce rahat ol. hiçmi bu zamana kadar biyerin ufakta olsa kanamadı sen acıcak diye ona odaklanacağına sevdiğin adama o ana odaklan. bencede bekle. sonuçta herşey zamanında güzellKızlar yardımınıza ihtiyacım var bizim düğünümüz 15 eylülde olucak ama nikahımız 19 temmuzda olucak öyle olmak zorunda kaldı.işlerden ve ramazandan ötürü 15 eylül düğün 16 eylülde balayına çıkıcaz.yani ilk gecemizi balayında geçiricez.ogün aşırı yorgun olucağımız için ve sabah 5de yola çıkmamız gerekiyoki uçağa yetişelim.kısaca balayına çıkıp ilk gecemizede orada geçiriceğimiz için bu durumlar genelde ilk defa olucağı için sancılı olabılıyomus yanı ewet eşinde bitiyo hersey onun anlayışlı ve sabırlı olması gerekiyor nişanlım öyle biri ama her durumdada sancılı oluyomus yada çok büyük acı olmasada ağrılar felan oluyomuş adet döneminde yaşadığımız tarzda ağrılar vede kanamalar oluşabılıyomus üst üste bıkac gun kesik kesik kanamalar v.s bunu çevremde evlenmiş arkdslarımdan duydum ve ilk ilişkiden sonra bıkac gun beklemek daha iyi sonuç veriyomus sonrası için ama bizim iş durumlarımız yüzünden balayına düğünden sonrakı gün gidicez ve balayında bunları yaşamak istemiyorum.bunu nişanlımla paylaşdım ve bana 19 temmuzda saten nikahımız olucak o gün dini nikahımızda kıyılıcak dedi.evimizde o sırada tutulup döşenicek,eylülü beklemeden nıkahımız kıyıldıkdan snra evimzde hazırlandıkdan sonra ilk gecemizi yaşayalım dedi yine yapılması gerekn namazımı dualarımızı yapalım bunda aykırı bısy yok bız nıkahlanmıs oluyoruz sonucta dedı.düğünden bıkac gun sonra cıkabılseydık balayına bunları saten dert etmicekdim.ama öylede olamadı bende böyle düşünmedim hayal etmedım diye farklı oldum işte:/ bide ilk gün hastalanma olayımda var kafamız karıştı yardımcı olun lütfen ne yapmam gerek sizce..
günaydın canımgünaydın gelinlerr
kızlar ilk konuyu açtığımda 204 günüm varmış. şimdi 174 günüm kaldıı
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bizim düğünümüz 15 eylülde olucak ama nikahımız 19 temmuzda olucak öyle olmak zorunda kaldı.işlerden ve ramazandan ötürü 15 eylül düğün 16 eylülde balayına çıkıcaz.yani ilk gecemizi balayında geçiricez.ogün aşırı yorgun olucağımız için ve sabah 5de yola çıkmamız gerekiyoki uçağa yetişelim.kısaca balayına çıkıp ilk gecemizede orada geçiriceğimiz için bu durumlar genelde ilk defa olucağı için sancılı olabılıyomus yanı ewet eşinde bitiyo hersey onun anlayışlı ve sabırlı olması gerekiyor nişanlım öyle biri ama her durumdada sancılı oluyomus yada çok büyük acı olmasada ağrılar felan oluyomuş adet döneminde yaşadığımız tarzda ağrılar vede kanamalar oluşabılıyomus üst üste bıkac gun kesik kesik kanamalar v.s bunu çevremde evlenmiş arkdslarımdan duydum ve ilk ilişkiden sonra bıkac gun beklemek daha iyi sonuç veriyomus sonrası için ama bizim iş durumlarımız yüzünden balayına düğünden sonrakı gün gidicez ve balayında bunları yaşamak istemiyorum.bunu nişanlımla paylaşdım ve bana 19 temmuzda saten nikahımız olucak o gün dini nikahımızda kıyılıcak dedi.evimizde o sırada tutulup döşenicek,eylülü beklemeden nıkahımız kıyıldıkdan snra evimzde hazırlandıkdan sonra ilk gecemizi yaşayalım dedi yine yapılması gerekn namazımı dualarımızı yapalım bunda aykırı bısy yok bız nıkahlanmıs oluyoruz sonucta dedı.düğünden bıkac gun sonra cıkabılseydık balayına bunları saten dert etmicekdim.ama öylede olamadı bende böyle düşünmedim hayal etmedım diye farklı oldum işte:/ bide ilk gün hastalanma olayımda var kafamız karıştı yardımcı olun lütfen ne yapmam gerek sizce..
benim de 144 kalmış böyle sayınca hiç bitmecek gibi geliyo:26: bide bana asker anılarımızı hatırlatıyor off ne zordu askerlik
benim de 144 kalmış böyle sayınca hiç bitmecek gibi geliyo:26: bide bana asker anılarımızı hatırlatıyor off ne zordu askerlik
Geçecek tatlım...En son baktığımda 200'lerdeydik ve şimdi 100 küsür diyoruz bu rakam 2 rakamlı sayıyada dönüşecek..Sonra saymaya başlıcaz 50-40-30-20-10 ve vuslat diyeceğiz hadi gül ve tadını -çıkar bu günlerin
günaydın kızlar kararımı verdim balayında olucak ilk gecemiz doğru ne olucağımız belli değil hersey zamanında güzel dediğiniz gibi geç olsun güç olmasın.nişanlımlada konuştum dün gece o saten bana bırakmışdı ölede karar aldık en mantıklısı öyle olması teşekkür ederimm kızlarrr:)
kızlar bu arada gelinlik 21 i bilenleriniz vardır nasıl biyer orası güvenilirmi :18::26:
ayy çok beğendiğim bi model vardı şüpheye düştüm şimdibenimde gelinlik 21.de beğendiğim gelinlikler vardı hatta bitanesine bitmişdim sonra arkdaşımın düğünü olucağı vakit kadiköy gelinlik 21 e gitmiş orda ona beğendiği gelinliğin kod numarasını sormuşlar ve denemeden vücut ölçülerini verip almak zorunda olduğu söylenmiş yani gidiyim bakıyım üzerimde nasıl olucak farklı gelinlik deneyim olayı orda yok çok şasırdım sonucta herkesın vücut şekli bir değil mankende durduğu gıbı üzerinde durmayabılır onun ıcın bana mantıksız geldı gidip bakmak istiyodum vazgeçtim.
kızçelerr günaydınn cumartesi günü evimi temizlemeye gittik vallahi bittim daha yeni kendime geliyorum dünde ygs sınavı vardı ayılamadım
Evimi temzilerken o kdar sahiplendim ki eve dönerken aklım evimde kaldı ayy mütişşş duyguymuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?