İzmirin tire köyüne gelin gidicem ben nişanlım oraya atandı o yüzden biz evimizi tuttuk bugunde mobilyalarımızı almaya gidicez o bensiz 5 ay orda kalıcak mecburen esyaya ihtiycı var
onun haricinde dantellerim hazır ama daha bir sandığım bile yok haftaya hepsini bitiricez inşalllahhhhhh :)
canım balayını nereyi ayarladınız hayırlı olsun bu aradaesra bnde 15 eylül gelinciklerindenimm:)benim sadece düğün yerim tutuldu ve balayımızı ayarladık beyaz eşyalarımızı aldık 4 ay sonrada ev araştırmaya başlıcaz çok güzel heycanlar, çok güzel duygular ama stressde çok fazla allah yardımcımız olsun kızlar allah hepimizin gönlüne göre versinn..
Evett öyle biz zaten ancak 2 sene sonra rahata kavuşurusss bu gidişle seneye ekimde askere gidicek o zamanda ben tek kalıcam ühühü allahdan kısa dönem ypıcak ama olsun ben yine tek kalıcamm
hoş geldiniz kızlar, bendeniz de 9.9.2012
tarihi kocan unutmaz artık
unutmayacağını umuyorum ama hadi bakalım
canım balayını nereyi ayarladınız hayırlı olsun bu aradaAllah hepimizin yardımcısı olsun gönlüne göre versin. mustakbel kocalarımızla mutlu etsin
Ben çok araştırdımm öyle böyle değil çokda güzel biyer buldum antalya kemer ROYAL PALM RESORT HOTEL 5 yıldızlı ve ultra hersey dahil 5 gece 6 gün olrak 887 tl yol hariç tabıkı erken rezerve olduğu için bu fiyat..tşk ederım seninde hayırlı olsun:)senın ne zaman kısmetse? aminn aminn:)
canım balayını nereyi ayarladınız hayırlı olsun bu aradaAllah hepimizin yardımcısı olsun gönlüne göre versin. mustakbel kocalarımızla mutlu etsin
Ben çok araştırdımm öyle böyle değil çokda güzel biyer buldum antalya kemer ROYAL PALM RESORT HOTEL 5 yıldızlı ve ultra hersey dahil 5 gece 6 gün olrak 887 tl yol hariç tabıkı erken rezerve olduğu için bu fiyat..tşk ederım seninde hayırlı olsun:)senın ne zaman kısmetse? aminn aminn:)
gerçekten uyguna ayarlamışsınız canım. 29 eylül kısmetse benim düğün. daha ayarlamadık balayı olayını gerçi biz daha pek bişeyde ayarlamadık daha 6 ay var nasılsa diye rahatız
gerçekten uyguna ayarlamışsınız canım. 29 eylül kısmetse benim düğün. daha ayarlamadık balayı olayını gerçi biz daha pek bişeyde ayarlamadık daha 6 ay var nasılsa diye rahatız
6 ay diyoruz ama geç bile kaldığımızı düğün için mekan bakmaya gittiğimizde anladık 1 eylülde olucakdı gec kaldıgımızı söledıler 15 eylül yaptık şimdiden yapmaya başlanırsa uygun olabılıyo balayı v.s gerçi madiyatta sıkıntı yoksa no problem:)eğer senınde tarıh netse canım bence bıan önce harekete geçç
Yok tatlım biz hepsini peşin aldık Babam saoğlsun bu arada eşylarımın hepsi hazır ıvır zıvır kaldı yani daha askerlik var ya 1 sene sonra gidicek ama ben şimdiden dertleniyorum napıcam diye.Ya bu arada bugün ben çok ağladım acaba ben bile stresli geçiriyorum şu düğün arefesini hep bir pürüz çıkıyo aileler arasında nişanlım diyo benim tarafımda dur ee ailemide önemsemeliyim kafayı yemek üzereyim üzüntüden bugün aldığımız eşyaları bile tam net hatırlamıyorum çok dertliyim kızçeleriim çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?