eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

esracım ismini hemen ekliyorum canım. demek nişanlın sensiz evinizde yaşamaya başlıcak hee ne kötü :26: sandık bizde de yok zaten merak etme öyle dantel falan

esra bnde 15 eylül gelinciklerindenimm:)benim sadece düğün yerim tutuldu ve balayımızı ayarladık beyaz eşyalarımızı aldık 4 ay sonrada ev araştırmaya başlıcaz çok güzel heycanlar, çok güzel duygular ama stressde çok fazla allah yardımcımız olsun kızlar allah hepimizin gönlüne göre versinn..

Evett öyle biz zaten ancak 2 sene sonra rahata kavuşurusss bu gidişle seneye ekimde askere gidicek o zamanda ben tek kalıcam ühühü allahdan kısa dönem ypıcak ama olsun ben yine tek kalıcamm

canım balayını nereyi ayarladınız hayırlı olsun bu arada Allah hepimizin yardımcısı olsun gönlüne göre versin. mustakbel kocalarımızla mutlu etsin

Evett öyle biz zaten ancak 2 sene sonra rahata kavuşurusss bu gidişle seneye ekimde askere gidicek o zamanda ben tek kalıcam ühühü allahdan kısa dönem ypıcak ama olsun ben yine tek kalıcamm

çokmu borca girdiniz canım hepimiz aynıyız baba parasıyla evlenen kaç kişi kaldı çok merak ediyorum. asker beklemek çok zor ALlah tan biz sevgiliyken atlattık o işi evliyken daha zor olur eminim

unutmayacağını umuyorum ama hadi bakalım

vallahi binbir umutla evleniyoruz ya korkmuyoda değilim hayal kırıklığına uğramaktan onca emeğin boşa gitmesinden. şu bir derdim var bölümü beni psikopat yaptı

Yok tatlım biz hepsini peşin aldık Babam saoğlsun bu arada eşylarımın hepsi hazır ıvır zıvır kaldı yani daha askerlik var ya 1 sene sonra gidicek ama ben şimdiden dertleniyorum napıcam diye.Ya bu arada bugün ben çok ağladım acaba ben bile stresli geçiriyorum şu düğün arefesini hep bir pürüz çıkıyo aileler arasında nişanlım diyo benim tarafımda dur ee ailemide önemsemeliyim kafayı yemek üzereyim üzüntüden bugün aldığımız eşyaları bile tam net hatırlamıyorum çok dertliyim kızçeleriim çokk

canım hemen hemen hepimizde bir gerginlik vardır bu dönem zor bir dönem Allah atlatmayı nasip etsin. her iki tarafında istediği olamıyor maalesef bazı şeylerde ailemiz bazı şeylerde nişanlımız feragat edecek başka yolu yok. bir de şöyle bir şey var ne yaparsan yap herkesi %100 memnun edemiyorsun. en iyi simi içinden gelen neyse onu yapmak. ben nişanlılık dönemimde bunu anladım

benimde bu ara nişanlımla aram kötüydü neyse ki düzeldi onu çok seveyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…